Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın kızlarrrrrrrrrr...

günaydın everyyyy

yeni hamişlerimiz var sanırım tebrik ederimmmm

Son düzenleme:
birde bişey sorucam ovulasyondan 3 gün önce rahim ağzı yumuşamaya başlarmış ve elle hissedilirmiş. dün bende akıntımı kontrol ederken vajina girişinin hafif dışarı doğru olduğunu farkettim sanırım ovulasyonum yakın

evet kızlar doğrudur ve benim boşuna umutlanmamam gerekiyor dpo 4 te yerleşme mi olur üffff

canım ateş tablonu ben görmedim ama sende lekelenme oldu galiba değil mi?,belki tahmin ettiğin günden erken yumurtlamışsındır da 6.7. gündür yerleşiyordur,ya da daha yeni yumurtluyorsundur hafif leke onun belirtisidir hiç belli olmaz hemen negatif düşünme,ayrıca herkeste yerleşme düşüşü ya da lekesi olacak diye bir kaide de yok,bak benim tablomda öyle bir düşüş yok

kızlar günaydın bebeğim_01 keseyi görmeye gidecekti sanırım haberi olan var mı?merak ettim..

evet garanti olur hem ovulasyon testi hem ates olcme yontemi, daha ne olsun bir de bol bol calisma olsun
herşeyi deniyoruz bakalım hamile kaldığımı bir görsem :))) ovulasyon testindeki çift çizgiyi görünce heyecanlanıyorum :))

ben ömrümde hiç spor yapmadım
bazen çok korkuyorum yaşlanınca çok kötü olcam diye...

haftada iki kere 3-4 km yürüyorumdur işletmeleri gezerken o spor sayılır mı..

günaydın canım...
hareketli bir yaşamın varsa spor yapmak çokta şart değildir belki...
ama gerçek tempolu sporun yerini tutmaz sanırım...

kilo problemin yoksa vede hareketli bir yaşamın varsa takma kafana

bende kilo vermek için yapıyorum yoksa normalde pek yaptığım söylenemez benimde

Kızlar adetime 2 gün kaldı.Birkaç gündür ateşimi ölçüyorum da git gide yükseliyor.Mesela 36.4,36,6, bugünse 36,8 çıktı.Bu iyiye işaret mi kötüye mi.Göğüs uçlarım acayip acıyo bluz bile acıtıyor.Göğüslerim de acıyor.Hiç bu kadar ağrımamıştı.Hatta benimkiler ağrımazdı bile hiç.İdrar testi yaptım negatif çıktı.Zaten test dandikmiş control çizgisi bile silik çıktı

canım çok teşekkür ederim,darısı başınıza olsun inşallah,tablona baktım da hakikaten baş kısmı benim hem eylüldeki tabloya hem de şimdikine benziyor bana sorarsan böyle sabit giden tablolar herzaman güzel,ama ben de bayadır ateş ölçüyorum sanırım esas belirti tabloda ateşin dpo 13 ve 14 te yani ya da lutealin ne kadar sürüyorsa o zamanda da düşmemesi yani bazen mükemmel giden bir tablo şak diye dibe vurabiliyor,o yüzden de sabırla beklemek gerekiyor,ben de aylardır o düşmeyişi bekledim,inşallah sizde aynı şeyi yaşayacaksınız canım..
Mas.cnm gozunuz aydin olsun..Allah sag salim kucaginiza almak nasip etsin,darisida hepimize olsun ins.amin

amin canım inşallah çok teşekkür ederim darısı başınıza kızlar:)

yok canım kilolu değilim çelimsizin tekiyimdir hatta. evet çok hareketli bi yaşamım var. en azından ben öyle düşünüyorum(eşim yarım gün çalışıyorsun yuh diyor ama bak sabahtan beri harıl harıl yazılı okuyorum. ve cuma günü kağıt kürek işlerinden koşturmaktan akşam gözlerimin altı çökmüştü..

dün bi arkadaştaydım tartıda 49,7 yi görünce sevindirik oldum. 160 boyum var ve 50 sanırım benim için ideal. ama hep 46-48 arasında gezinmişimdir.

ama yine de düzenli bi spor sağlık için önemlidir değilse millet neden yapıyor..

Son düzenleme:
Kızlar adetime 2 gün kaldı.Birkaç gündür ateşimi ölçüyorum da git gide yükseliyor.Mesela 36.4,36,6, bugünse 36,8 çıktı.Bu iyiye işaret mi kötüye mi.Göğüs uçlarım acayip acıyo bluz bile acıtıyor.Göğüslerim de acıyor.Hiç bu kadar ağrımamıştı.Hatta benimkiler ağrımazdı bile hiç.İdrar testi yaptım negatif çıktı.Zaten test dandikmiş control çizgisi bile silik çıktı

tek bu kadar sonuçla bilemeyiz ki gerçekten adetine 2 gün varsa hamile olabilirsin. ama geç yumurtladıysan yeni çatlamış da olabilir. bilemiyoruz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…