Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

benım bu ay bildiğin adet sancısı gibi olduu

benim sağ tarafta felaket bi sancı oldu

Amin hepimize Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı salih evlatlar versin.

amin canım amin

ben çıkayım artık misafirim gelcek yemek hazırlayayım

bebişim Allah hayırlısını versin hakkında iyi haberlerini alalım inşallah
öpüyorum sizlerii

İmplantasyon kanamaları beklenen adet tarihi ile hemen hemen aynı günlerde gerçekleştiğinden adet görmeyle karıştırılabilmektedir..

biraz araştırdım da böyle diyor tüm yorumlar amann üfff azcıkta olsa umutlanmıştım
neyse fazla kaptırmayım ben en iyisi kendimi

canım artık yumurtlama olmuş diyebiliriz
şimdi sen neden diye sorucaksın :))
söylüyeyim in çizgiden sonra istikrarlı gitmiş
umarım sonunda bebiş haberini alırız

sağol canım
amin diyorum başka da bir şey demiyorumm

bende öyle duymuştum cnm bir iki gün önce yada adet zamanında olurmuş bu genel bir yorum tabi canım istisnalar da olabilir...

kızlar selam bende bu ay ik defa ölçüm yapıyorum..
ama buraya link vermeyi beceremedim....
yardım edermisiniz bana???

kızlar selam bende bu ay ik defa ölçüm yapıyorum..
ama buraya link vermeyi beceremedim....
yardım edermisiniz bana???

canım yukarda sağda sharing var ona tıkla setup bul
sonra açılan sayfada your home page diye bi yazı var onun altında kutucuk var
kutucuğun içindeki http diye başlayan adresi kopyala buraya yapıştır.

o zaman benimki 4.gün bugün ve çook erken yaa
iremcim tablonu eklermisin bide sende yerleşmede lekelenme falan oldumu
zebebek sen gebemisin tatlım?

canım tablomu hamilelerin tablosu topiğine ekledim ama buraya da ekleyim bakarsınız belki

362203 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bebisimolsun benim dün yani 12.günde sadece 1 kereliğine çok çok az kahvemsi leke geldi,ama devamı gelmedi,bu yerleşme lekesimiydi bilmiyorum,yani normal regli olmam gerekn günden 2 gün önce

bende öyle duymuştum cnm bir iki gün önce yada adet zamanında olurmuş bu genel bir yorum tabi canım istisnalar da olabilir...

evet kızlar doğrudur ve benim boşuna umutlanmamam gerekiyor dpo 4 te yerleşme mi olur üffff

..bebeğim01 naaptı bilen var mı...bugün doktora gidecekti..hafta başında keseyi görememişti doktoru...

Son düzenleme:

canım öncelikle hamileliğinin sağlıklı devam etmesini dilerim...tebrik ederim..
ronyanın hamile grafiğinde 36.9 da bi de galiba 36.6 da, senin de 36.6 da sabit gitmiş bi süre...bi arkadaşın grafiği de böyleydi...bu ay benimki de 36.6 da sapladı kaldı 4 gündür...ilk defa böyle saplandı kaldı...dpo 4 teyim..senin eylüldeki grafiğine benziyor benimki daha çok..ama be bu aykine benzetmeyi daha doğru buluyorum kendi adıma....DD..benim tablom da;
391587 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Canim bana iki kez yumurtlamissin gibi gelmedi..Sen hangi gunlerden suphelendin 2 kez icin??? ama sana sunu sorim 10.gun ovulasyon testinde pozitif gostermis bir ihtimal ovulasyonun 10.gunde olmus olabilir gibi geldi bana..yani kac gunde bir adet oluyosun bu onemli tabi ama bana nedense 10.gundede olmus olabilir gibi geldi...ovulasyon testinde ilk pozitif onemli zaten cunku ovulasyondan sonraki bir kac gun daha pozitif gostermeye devam edebiliyomus bazen..yani boyle yorum yaptim ama tabi tablnda dogru yere cekmis olabilir cizgini..senin belirtilerde cok onemli,,sen ne diyosun tabloya gore tahminen hangi gun olmus olabilir?

38c30e Ovulation charts on FertilityFriend.com
regl belirtilerim yoğun gaz şişkinlik.göğüslerde hassasiyet az..yorumu olan varmı:26:

Mimoza cnm senin tabloyuda ilk gorunce icimden yerlesme dususu hissi gecti,,ins da oyledir..ve suandada atesin cok cok iyi gidiyorsonu gonlundekini getirsin ins

36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
okula gideceğim şimdi size günaydın diyeyim dedim
bugün cumaaaaaaaaaaaaaaa

Cnm tablon gayet guzel ilerliyor ins sonuda cok guzel olur..

Hayirli cumalar canim..ins emeklerinizin karsiligini alirsiniz canim..senin yumurtlama problemi varmiydi canim ?yada catlama? bildigim kadariyla bu kuru incir yumurta olusumunda cok etkili..birden fazla yumurta olusturabiliyor diye dusunuyorum ben hatta..ben gecen ay her gun gunde 2-3 tane yemistim ve bence gecen ay 2 yumurtam olustu..Zaten kizlar gorsel olarakta ne kadar benzeyebiliyor yicekler dimi..hani ceviz icin insan beynine benzer derler..gercektende zeka uzerine cok etkilidir ceviz,,inciride icini acip baktiginizda kucuk kucuk onlarca tomurcuk gibi bisey iceriyor..bence bayan yumurtaligi gibietki ettigi yerde yumurtaliklar oldugunu dusunuyorum..yani ins sen ne istiyosan sana o yonde faydasi olur cnm..yumurtlama veya catlama ins dualarinda kabul olur..

maşallah canım çok güzel ilerliyorsun

bu da benimki..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

Cnm sende belki 2.kez yumurtladin yarin ve sonraki ataeslerin daha net belli eder yada yerlesme dususunden sonra firlayan bir ates bu:)hayirlisi olsun ins..

kızlar sonucum 109,41 den 224,83 e çıkmışAllahıma şükürler olsun doktorum gayet iyi dedi,inşallah sağlıkla devamı gelir,çok mutluyum Allah size de yaşatsın inşallah bu duyguyu..
Mas.cnm gozunuz aydin olsun..Allah sag salim kucaginiza almak nasip etsin,darisida hepimize olsun ins.amin

kızlar yorumunz nedir
bugün biraz kahve akıntım oldu dünde sol kasığımda ağrı oldu yerleşme olsa ateş düşmezmiydiii
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com

Cnm lekelenme diyince acaba yumurtlama olabilirmi diye dusundum ben isinda birden baya artmis,,yani 16.gun yumurtlamis olabilirmisin cnm,,hani kasik agrinda olmus ya..ama tabi ilerleyen gunler daha net gosterir durumunuhakkinda hayirlisi olsun..

cnm senin yumurtlama 13.de olmus olabilir ama olmayadabilir,,yrnki atesin sanki daha netlestirebilir durumunu gibi.hakkinda hayirlisi olsun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…