- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
üzme kendini bu sadece ihtimal.. hem ateşin ogün olduğunu hem de kasık ağrın söylüyor. kasık ağrısı en önemli belirtilerden bence.. ama kasık ağrısını karıştırmayın doktorum kasık ağrısı ortada olur dedi. evet ortada ve çok aşağıda oluyor. ve ortaya yakın bi yerlerde..sağdaysa çok hafif sağ soldaysa çok hafif sol. ve bende mesela batma şeklinde oluyor ve sanki içerden biri tam o noktayı gıdıklıyor
yani şimdi yerleşme ne zaman olur?
bilmiyorum ki canım hiç hamile kalmadım.. ama ben 10.gün kan geleni duydum hem de 2 kişi.. biri sevdalinkaydı da diğeri kimdi unuttum
üzme kendini bu sadece ihtimal.. hem ateşin ogün olduğunu hem de kasık ağrın söylüyor. kasık ağrısı en önemli belirtilerden bence.. ama kasık ağrısını karıştırmayın doktorum kasık ağrısı ortada olur dedi. evet ortada ve çok aşağıda oluyor. ve ortaya yakın bi yerlerde..sağdaysa çok hafif sağ soldaysa çok hafif sol. ve bende mesela batma şeklinde oluyor ve sanki içerden biri tam o noktayı gıdıklıyor
ben de 3-9n mu ne öyle bi şey duydumm
sen de tez zamanda kal da yerleşme kanamaların olsunn
Amin hepimize Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı salih evlatlar versin.
amin canım amin
ben çıkayım artık misafirim gelcek yemek hazırlayayım
bebişim Allah hayırlısını versin hakkında iyi haberlerini alalım inşallah
öpüyorum sizlerii
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
okula gideceğim şimdi size günaydın diyeyim dedim
bugün cumaaaaaaaaaaaaaaa
canım artık yumurtlama olmuş diyebiliriz
şimdi sen neden diye sorucaksın :))
söylüyeyim in çizgiden sonra istikrarlı gitmiş
umarım sonunda bebiş haberini alırız
İmplantasyon kanamaları beklenen adet tarihi ile hemen hemen aynı günlerde gerçekleştiğinden adet görmeyle karıştırılabilmektedir..
biraz araştırdım da böyle diyor tüm yorumlar amann üfff azcıkta olsa umutlanmıştım
neyse fazla kaptırmayım ben en iyisi kendimi
kızlar selam bende bu ay ik defa ölçüm yapıyorum..
ama buraya link vermeyi beceremedim....
yardım edermisiniz bana???
o zaman benimki 4.gün bugün ve çook erken yaa
iremcim tablonu eklermisin bide sende yerleşmede lekelenme falan oldumu
zebebek sen gebemisin tatlım?
bende öyle duymuştum cnm bir iki gün önce yada adet zamanında olurmuş bu genel bir yorum tabi canım istisnalar da olabilir...
canım tablomu hamilelerin tablosu topiğine ekledim ama buraya da ekleyim bakarsınız belki
362203 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bebisimolsun benim dün yani 12.günde sadece 1 kereliğine çok çok az kahvemsi leke geldi,ama devamı gelmedi,bu yerleşme lekesimiydi bilmiyorum,yani normal regli olmam gerekn günden 2 gün önce
canım tablomu hamilelerin tablosu topiğine ekledim ama buraya da ekleyim bakarsınız belki
362203 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bebisimolsun benim dün yani 12.günde sadece 1 kereliğine çok çok az kahvemsi leke geldi,ama devamı gelmedi,bu yerleşme lekesimiydi bilmiyorum,yani normal regli olmam gerekn günden 2 gün önce
canım bi de benimkine bakar mısın..ik defa çatlamadan sonra u kadar düşük seyrediyorateşim ve takıldı kaldı 36.6 da...senin tablona çk benziyor.....acaba benim de iki tane mi oluştu bu ay dedim..ve akıntım yumurta akı gibi değil ama ara ara kasıklarım ağrıyo hatta şu an yanıyo gibi......acaba bugünü de mi değerlendirsek..eğer ikinci varsa test yaparsam çıkar heralde dimi....
391587 Ovulation charts on FertilityFriend.com
38c30e Ovulation charts on FertilityFriend.com
regl belirtilerim yoğun gaz şişkinlik.göğüslerde hassasiyet az..yorumu olan varmı:26:
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
okula gideceğim şimdi size günaydın diyeyim dedim
bugün cumaaaaaaaaaaaaaaa
günaydın kızlar
hayırlı cumalar
ben dün akşam süt+maydanoz buharı yaptım. adetimin son günüydü. 5 gün boyunca devam edeceğim.
doğru biliyorum değil mi?
adetim uzun sürdüğü için agnucaston (hayıt hapı) kullanmaya başladım. bugün 2. günüm.
bunu yumurtlama sonrası bırakıyor muyuz? yoksa sürekli içilecek mi? bilgisi olan var mı?
meryem suresi okumaya başladım dün akşam. 41 gün boyunca okunmasını tavsiye ediyorlar.
zeytinyağında beklettiğim incirlerden yemeye başladım dün akşam. her akşam bir tane değil mi?
eşim sabah+akşam keçiboynuzu tozu içiyor bir fincan
çalışmalara başlamadık henüz. ne zaman başlamam gerekir net bir fikrim yok.
inşallah bu ay hayırlısıyla bebeğim gelir
maşallah canım çok güzel ilerliyorsun
bu da benimki..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
Mas.kızlar sonucum 109,41 den 224,83 e çıkmışAllahıma şükürler olsun doktorum gayet iyi dedi,inşallah sağlıkla devamı gelir,çok mutluyum Allah size de yaşatsın inşallah bu duyguyu..
kızlar yorumunz nedir
bugün biraz kahve akıntım oldu dünde sol kasığımda ağrı oldu yerleşme olsa ateş düşmezmiydiii
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?