- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
O ateş kartlardan yapmayı denedim ama beceremedim ya
o şart değil ki bi kağıda günlük yazabilirdin..
kızlarrr günaydınn
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com bu da ateşim
birkaç güne olur sanırım dimicanım çalışmalara devam daha var yumjurtlamana
birkaç güne olur sanırım dimi
canım seni umutlandırmak istemem ama hamile olabilirsin ateşini hep aynı saat ölçüyorsun değilmi? benimde geçen ay öyle oldu 8 günde gecikti 8. gün birden düştü ve adet oldumKızlar adetime 2 gün kaldı.Birkaç gündür ateşimi ölçüyorum da git gide yükseliyor.Mesela 36.4,36,6, bugünse 36,8 çıktı.Bu iyiye işaret mi kötüye mi.Göğüs uçlarım acayip acıyo bluz bile acıtıyor.Göğüslerim de acıyor.Hiç bu kadar ağrımamıştı.Hatta benimkiler ağrımazdı bile hiç.İdrar testi yaptım negatif çıktı.Zaten test dandikmiş control çizgisi bile silik çıktı
yok canım kilolu değilim çelimsizin tekiyimdir hatta. evet çok hareketli bi yaşamım var. en azından ben öyle düşünüyorum(eşim yarım gün çalışıyorsun yuh diyor ama bak sabahtan beri harıl harıl yazılı okuyorum. ve cuma günü kağıt kürek işlerinden koşturmaktan akşam gözlerimin altı çökmüştü..
dün bi arkadaştaydım tartıda 49,7 yi görünce sevindirik oldum. 160 boyum var ve 50 sanırım benim için ideal. ama hep 46-48 arasında gezinmişimdir.
ama yine de düzenli bi spor sağlık için önemlidir değilse millet neden yapıyor..
spor yapinca stres azaliyor, kendini dinc hissediyor insan, vucudu sIkIlasiyor insanin, yorgunluk hissi ortadan kalkiyor, cinsel hayat uzerinde olumlu etkisi var, hastaliklara karsi direnc kazaniyor insan..selilutler tamamen gidiyoruzun zaman yaptim ama amac kilo vermekti benim de ve baya bir kilo verdim de goruntusu hos olan kas da yapti vucudum..sonra aliskanlaik oldu hergun gitmeye basladim kilo vermek icin de gil zevk icin olmaya basladi gel gor ki daha sonra bebek dusunmeye basladik ve biraktim sporu, sonrasinda yavas yavas kilo almaya basladim ve verdigim kilolari aldim ve ustune vucudum vucut yapim tamemen degismeye basladim. su anki halimden d ememnun degilim acikcasi, bakinca kilolu denmez belki ama gobek basen ister istemez yaglandi ve beni rahatsiz ediyor, selilutler de geri dondu///oyle iste sporun faydasi zihin ve beden uzerine cok bence canim
karanfill duy sesimiii
ve diğer kızlarr pas vermiyorsunuz bana
karanfill duy sesimiii
ve diğer kızlarr pas vermiyorsunuz bana
kız yerleşiyordur belkii
dpo 4 çok erken ama bence 6 hiç fena değil yerleşme için.. Ayy inşallahhhh
anladım canım önemli değilcanım ben pc başında deildim yeni gördüm. hatta sabah illk işim senin ateşine bakmaktı ama değerini girmemiştin
inşallah öyledirben de baktim canim ama yorum yapamadim yaniltici olur diye:44:
belki yerlesme dususudur yarin firlasin insallah
Emin bir çok kez anlatmışsınızdır ama bir kere de benim için anlatır mısınız? Şu ateş kartlarını nasıl yapıyorsunuz. Birde o site ingilizce zaten üyelik de istiyor.İngilizcem çat pat olmasına rağmen anlamadım valla bir çok şey kısaltma ile yazılmış.Grafiğe adetin ilk gününden mi başlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?