Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Emin bir çok kez anlatmışsınızdır ama bir kere de benim için anlatır mısınız? Şu ateş kartlarını nasıl yapıyorsunuz. Birde o site ingilizce zaten üyelik de istiyor.İngilizcem çat pat olmasına rağmen anlamadım valla bir çok şey kısaltma ile yazılmış.Grafiğe adetin ilk gününden mi başlanıyor

canım seni umutlandırmak istemem ama hamile olabilirsin ateşini hep aynı saat ölçüyorsun değilmi? benimde geçen ay öyle oldu 8 günde gecikti 8. gün birden düştü ve adet oldum

spor yapinca stres azaliyor, kendini dinc hissediyor insan, vucudu sIkIlasiyor insanin, yorgunluk hissi ortadan kalkiyor, cinsel hayat uzerinde olumlu etkisi var, hastaliklara karsi direnc kazaniyor insan..selilutler tamamen gidiyor uzun zaman yaptim ama amac kilo vermekti benim de ve baya bir kilo verdim de goruntusu hos olan kas da yapti vucudum..sonra aliskanlaik oldu hergun gitmeye basladim kilo vermek icin de gil zevk icin olmaya basladi gel gor ki daha sonra bebek dusunmeye basladik ve biraktim sporu, sonrasinda yavas yavas kilo almaya basladim ve verdigim kilolari aldim ve ustune vucudum vucut yapim tamemen degismeye basladim. su anki halimden d ememnun degilim acikcasi, bakinca kilolu denmez belki ama gobek basen ister istemez yaglandi ve beni rahatsiz ediyor, selilutler de geri dondu///oyle iste sporun faydasi zihin ve beden uzerine cok bence canim

kesinlikle çok haklısın.. ben her zaman yorgunumdur.. iki iş yapsam nefes nefese kalırım.. hep düzenli spor yapmadığımdan demek ki..

kız yerleşiyordur belkii

dpo 4 çok erken ama bence 6 hiç fena değil yerleşme için.. Ayy inşallahhhh

şimdi hamilelerin ateş tablosunda birinkine baktım aynı benımki gibi 6.gün çizginin altına düşmüş
ve sonra çıkkmış
bakalım yarın ne olacak
olabilirm mi sence?
dün konuştuk ya erken diye o nedenle hiç kondurmadım ben
ama dün dde ilişki oldu
hatta bugün de yapayım diyorum her ihtimale karşı

ayy inşallah öyledir

Son düzenleme:
Kizlar alakasiz olacak ama kalin bulgurdan kisir yapilir mi? canim cekti ama burda ince bulgur yok:44: getirdigim de bitmis, oyle yapan var mi yoksa diri diri mi olur acaba :44:

Son düzenleme:

canım ben bugün pek müsait değilim misafirim gelcek. onu anlatan bi topik vardı google da aratsana. zaten anlatmayla anlatılmaz koca site. sen sadece çat pat ingilizcenle önce üye olursun sonra takıldığın yerleri sorarsın.. kusura bakma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…