Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kiz bende bi saatdir senin tablonu ariyodum ne guzel akil etdin
isin gecen ay isin iyice dusmus sonda adetin gelmis simdi ama fark cok insallah bundan sonra cizginin altina dusmez de baya yukselir
canim ben 16.gun yumurtladiysam eger 23 ocakda olucak beklemediyim adetim insallah gelmez ikimiz de hamis kaliriz

sermavi canim agrin falan varmi ben oturup kalkarken belimde agrilar oluyo belki de usutmusum ondandir

canım doğum günün kutlu olsun.Allah sana annenin seni doğurduğu yaşta annelik duygusunu tattırsın.en yakın zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

canım inşalllahhhhh tablon yükselerek devaam eder

ne güzel dua Allah ım inşallah gönlüne göre versin canım
doğum gününde kutlu olsun eşinle mutluluklar

39baec Ovulation charts on FertilityFriend.com
ya kızlar ayın 24 ü bat tarihim yarın test yapsam çıkarmı gerçek tabloda bi yükseliş yok ama merak işte

daha erken canım bence acele etme
bak bana nerdeyse dün kana bile gitcektim
ben gitmeden onlar bana geldi :)kırmızılar yani

Son düzenleme:
MİMOZA canım tebrik ederim
umarım kanda da teyit edersin

KARANFİLL canım benim nice sağlıklı mutlu yıllara
eşinle bir ömür mutlu olun ve rabbim tez zamanda meyvenizi göndersin size
Kimsenin evini bebek sesi olmadan bırakmasın

aminn
içimi bir tuhaf ettin canım ya
rabbim bizim de yüzümüzü güldürecek

Tebrik ederim canım Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah Darısı da başımızaaa

canım nice mutlu sağlıklı yıllara inşalah
yeni yaşın sana gönlündeki muradını evladını getirir inşallah
ben buna cani gönülden inanıyorum bu yıl senin yılın olucak

dogum gunun kutlu olsun canim
dileginin gerceklesecegi yeni bir yas diliyorum kucagin bebisinle dolsun bir dahaki sene dogum gununde
nice yillara

Kizlar adet olacakmisim gibi kasikalrimda hafif hafif sizlama rahatsizlik var
neden olur acaba
simdi kuru zamanlar ovulasyon da bitti, usutmusum gibi akintim da yok
oyle birsye yasayan var mi

Bende bir şey danışmak istiyorum
Benimde vajinamın iç tarafında ve dudak kısmında sivilce gibi bişey var tuvalet kağıdınla sildikçe acı veriyor niye çıkmış olabilir acaba daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu aranızda??? :26::26::26:

bende 2 ay once oldu, tam aradaydi ve kirmizimsi tam buyumeyen patlamasi mumkun olmayan birseydi
hemen annemi aradim o da telaslandirdi sigil mi dikkatli bak falan diye, sigil falan olunca cinsel yolla bulasan hastalik oluyor tehlikeli oluyor
ama sivilce cok onemli birsey degil cikabilir normaldir, gecmesi de bir haftayi falan buldu ama zaten vajina dudagiyla ayni renkte oldugundan belli omuyordu sadece elleyince korkunc aciyordu. bende sorun olmadi canim

Kizlar adet olacakmisim gibi kasikalrimda hafif hafif sizlama rahatsizlik var
neden olur acaba
simdi kuru zamanlar ovulasyon da bitti, usutmusum gibi akintim da yok
oyle birsye yasayan var mi

geçen ay bendede olmuştu canım avülosyon bittikten sonra yumurtalama ağrısı gibi 4 gün fean sürdü akıntımda oldu ama sende yokmuş inşallah güzel şeylerin habercisi bir ağrıdır cnm...

karanfilcim doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşında Allah sana hayırlı ve sağlıkklı bir bebiş nasip eder inşallah iletinde yazdığın tüm dualara amin amin amin diyorum cnm

mimoza hayırlı olsun bebeğin sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşllah...

kızlar bu net beni öldürecek arada bir yavaş yavaş giriyorum ne zor ya, iş yap elişi yap tv seyret ama genede zaman geçmiyor netin yeri bi başkaymışşş...

Son düzenleme:
kızlar ovulasyon testi yaptım 9. günüm adetimin negatif dikkatimi çekti idrarım bulanık, tortulu ve koyu renk :26: acaba bu bir enfeksiyon belirtisi olabilir mi yada iltihap :18:

BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4

5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6
9 ocak : 36.4
10 ocak : 36.5
11 ocak : 36.3
*12 ocak : 36.3 (lekelenme)
13 ocak : 36.2 (lekelenme)
14 ocak : 36.3 (lekelenme)
15 ocak : 36.2 (lekelenme)
*16 ocak : 36.3
17 ocak : 36.0
*18 ocak : 35.9 (kahverengi lekelenme)
19 ocak : 36.2
20 ocak : 35.9

kızlar ateşim düştüşimdi ne oldu yumurtalamadan sonra yükselmesi gerekmiyormuydu...:18:

kızlar ovulasyon testi yaptım 9. günüm adetimin negatif dikkatimi çekti idrarım bulanık, tortulu ve koyu renk :26: acaba bu bir enfeksiyon belirtisi olabilir mi yada iltihap :18:

başka bir sorunun yoksa enfeksiyon belirtisi olmayabilir cnm su az içiyorsanda olabilir idrarındeki değişiklik...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…