inşallah yarın da yükselir canım...teşekkür ederim..senin adet pazartesi...benimki de ya pazar ya pazartesi..bakalım...inşallah 9 ay gelmezler.....kiz bende bi saatdir senin tablonu ariyodum ne guzel akil etdin
isin gecen ay isin iyice dusmus sonda adetin gelmis simdi ama fark cok insallah bundan sonra cizginin altina dusmez de baya yukselir
canim ben 16.gun yumurtladiysam eger 23 ocakda olucak beklemediyim adetim insallah gelmez ikimiz de hamis kaliriz
benim belim de deil de sol kasığımdaki ağrı yani ara ara giren sızı geçmedi bi türlü..1 haftadır var...belimde hafif bi ağrım var ama benim bel biraz problemliydi zaten...valla bi sürü şey hssediyorum ben aslında da psikolojik olabilir diye dinlemiyorum pek...bu akşam da baş dönmesi vardı mesela...sermavi canim agrin falan varmi ben oturup kalkarken belimde agrilar oluyo belki de usutmusum ondandir
ikizler bi süre kk ya girmicem demişti ama faceden görüşüyoruz biz...Amin inşallah teşekkürler canım
sağolasın canım inşallah. tek kendim değil hepimiz beraber inşallah..
sağolasın canım benim.. burda benim en büyük destekçim ve hocam oldun.. inşallah bizim sıpalar da gelcek bigün. gelsinler sorcam onlara bi anne bu kadar bekletilir mi
Tabi şaka bi yana Rabbimiz dua etmemizi istememizi isiyor sanırım
İnşallah canım işte biraz duygulandım sanki bugün ama geçti eski aduygusal karanfilce aranızdaama duam geçerli tabi
sağol canım teşekkür ederim.. bu arada senin kırmızılar geldi mi çok üzüldümbenim luteal fazım size göre baya uzun sürüyo 15 gün.
Amin inşallah.. cümlemize inşallah..
3 ünü de görmemiz için aralı üyesi olman gerek canım.
tebrik için çok teşekkür ederim. Allahım bizlere de hayırlı sağlıklı sıhhatli salih evlatlar versin..
bu arada tablon beni çok ümitlendirdi sanki yerleşme olmuş gibi. ama test yapmak istersen biraz bekle. daha yeni yerleşmişse çıkmayabilir. ve tabi yarın inşallah ateşin daha da yükselmiş olur.
bu arada ben ikizleri çok özledim nerde bu kızz
eşi istemiyodu kk ya girmesini..
canım hamilelikte olur dediğin o sarı yoğun akıntı adet olmadan önce de olurmu ki..yani benim 2 gündür sapsarı, yoğun bi şekilde adet oluyomuşum gibi birden aktığını hissettiğim bir akıntım var...sadece hamilelikte mi oluyo ki bu akıntı....adetime 2-3 gün var benim de...bazen kupkuru donem olabilir
bazen sut kesigi beyaz kokusuz akinti olabilir krem gibi ayni
eger hamilelik varsa sarimsi yogun bir akinti ve sonra da su gibi kokusuz yogun akinti olabilir
(bunlar benim tecrubelerim canim )
[/QUOTE]BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4
5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6
9 ocak : 36.4
10 ocak : 36.5
11 ocak : 36.3
*12 ocak : 36.3 (lekelenme)
13 ocak : 36.2 (lekelenme)
14 ocak : 36.3 (lekelenme)
15 ocak : 36.2 (lekelenme)
*16 ocak : 36.3
17 ocak : 36.0
*18 ocak : 35.9 (kahverengi lekelenme)
19 ocak : 36.2
20 ocak : 35.9
kızlar ateşim düştüşimdi ne oldu yumurtalamadan sonra yükselmesi gerekmiyormuydu...:18: ne dersiniz hanimlar...
canım bugünleri değerlendirin kaçırmayın bence..en düşük olduğu dönem bu bi kaç gün çünkü...2-3 gün ateşin yükselmeye başlarsa bugün çatladı demektir...hadi kolay gelsin..bence bu 3 günü boş geçme...
Son düzenleme: