Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah yarın da yükselir canım...teşekkür ederim..senin adet pazartesi...benimki de ya pazar ya pazartesi..bakalım...inşallah 9 ay gelmezler.....

sermavi canim agrin falan varmi ben oturup kalkarken belimde agrilar oluyo belki de usutmusum ondandir
benim belim de deil de sol kasığımdaki ağrı yani ara ara giren sızı geçmedi bi türlü..1 haftadır var...belimde hafif bi ağrım var ama benim bel biraz problemliydi zaten...valla bi sürü şey hssediyorum ben aslında da psikolojik olabilir diye dinlemiyorum pek...bu akşam da baş dönmesi vardı mesela......ne biliyim umut işte..insan 5 sene bekleyince her ay acaba mı diyor...

ikizler bi süre kk ya girmicem demişti ama faceden görüşüyoruz biz...
eşi istemiyodu kk ya girmesini..

bazen kupkuru donem olabilir
bazen sut kesigi beyaz kokusuz akinti olabilir krem gibi ayni
eger hamilelik varsa sarimsi yogun bir akinti ve sonra da su gibi kokusuz yogun akinti olabilir
(bunlar benim tecrubelerim canim )
canım hamilelikte olur dediğin o sarı yoğun akıntı adet olmadan önce de olurmu ki..yani benim 2 gündür sapsarı, yoğun bi şekilde adet oluyomuşum gibi birden aktığını hissettiğim bir akıntım var...sadece hamilelikte mi oluyo ki bu akıntı....adetime 2-3 gün var benim de...

[/QUOTE]

canım bugünleri değerlendirin kaçırmayın bence..en düşük olduğu dönem bu bi kaç gün çünkü...2-3 gün ateşin yükselmeye başlarsa bugün çatladı demektir...hadi kolay gelsin..bence bu 3 günü boş geçme...

Son düzenleme:

aminnnn...doğum günün kutlu olsun canım...inşallah bebğine kavuşursun ve diğer yıl üçünüz beraber kutlarsınız...

doğum günümü kutlayan herkese teşekkürler kızlar

sermavi ikizlere selam söyle olur mu

mimoza canım tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarım seninle herşey güzel olacak inşallah

haklısın cnm değerlendirmek lazım

Son düzenleme:
hadi geçmiş olsun..güzel bir haber...yola devam öyleyse....:)))

canım bence doktor ta da şu elle muayenee olduğu gibi rahminin pozisyonundan anlamıştır..kalınlaşmaya göre söylemiş olamaz...eskiden doktorlar da bu şekilde anlarlamış...ama beli mi olur Rabbim ol dedikten sonra...inşallah hamilesindir.

sermavi saol canım..tabiki Rabbim ol dedikten sonra hepsi boş..hayırlısı olsun...senin ateş bugün ani bir yükselişe geçmiş inşallah bebeğin gelmiştir canım

Son düzenleme:
doğum günümü kutlayan herkese teşekkürler kızlar

sermavi ikizlere selam söyle olur mu
söyledim bile canım...henüz cevap yazmadı....:))

inşallah canım...yarın da yükselirse bi umut işte.:44:.Allah hayırlısını versin....

mrb kızlar dün test yapacam demiştim ya sonra vazgeçmiştim dayanamadım yaptım.pozitif çıktı ama nasıl sevineceğimi bile bilemedim şaşırdım kaldım testte anında ikinci çizgi çıktı inşallah sonu gelir pazartesi kan testine gidecem birde çok hafif değil çok belirgin çıktı.şuan ne hissettiğimi bile bilmiyorum.

cok tebrik ederim
tablon super zaten
umarim degerin de cok iyidir Allah kucagina almayi nasip etsin

ama anlat ayrintilari bize neler yasadin ovulasyon sonrasi falan ok
heyecanli olucan tabi anne adayisin artikinsallah hersye cok kolay olur

inşallah canım en belirgin belirti gögüslerin sertleşmesi kahverengi kısımda pütürcükler çıkması ama her aykinden farklı farkediyorsunuz.birde bir hafta öncesinden adet sancısı gibi ara ara sızlama bende şimdilik bunlar oldu daha günüm geçmedi bakalım ne olacak hayırlısıyla inşallah iyi olur.

canim cok-cok tebrik ederim
Allah devamini erdirsin insallah
tablonun guzelleyinden belliydi zaten
insallah pazartesi de guler yuzle donersin kan testinden
ya hakketen yaz kiz neler oldu kendinde
merakla bekliyoruz

canim cok-cok tebrik ederim
Allah devamini erdirsin insallah
tablonun guzelleyinden belliydi zaten
insallah pazartesi de guler yuzle donersin kan testinden
ya hakketen yaz kiz neler oldu kendinde
merakla bekliyoruz

sağol canım inşallah dediğin gibi olur 7. ayda ikinci çizgiyi görebildik şükür.ovulasyon tarihine dair hiç bilgim yoktu test felan yapmadım ateş tablosuna göre gittik ben gögüslerden anladım herzamankinden farklı sert

canim insallah kisa sureye tablonu hamislerin ates tablolari listesine koyarsin artik cok sukur ya hamislerimiz artiyo

kar tebrikler canım rabbim tamamına erdirsin inşallahhhh
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar buda benim ateş tablom nolur biri bana çatlamışsın desinbu ay delirdi benim yumurtam

elf senin tablon gibi benimkide sapıtık satlarımız aynı canım seninki gibi benimde acaip bi tablo oluştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…