Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bilmem canim aynen oyle hafif hafif devamli
gecen aylardan birinde daha olmustu boyle birsye hamileyim demistim ama degildim

bakalim bu neden

başka bir sorunun yoksa enfeksiyon belirtisi olmayabilir cnm su az içiyorsanda olabilir idrarındeki değişiklik...

canım 1 yıl önce idrarımda bakteri çıkmıstı baya 3-4 ay ilaç kullandım en son kalmamıştı aama bu enfeksiyon belirtisi mi diye düşünmeden geçemiyorum :18:

Evet canım bende okudum şimdi internette genital sigil diye bişey varmış o virüsmüş ve dediğin gibi cinsel yolla bulaşıyormuş ve pek de hoş değilmiş yani kolayca iyileşmiyormuş o canımı sıktı benimki de sivilcedir diye düşünüyorum dediğin gibi sadece elleyince anlaşılan bişey oramı her banyoda yıkıyorum nasılsa artık bebek çalışması yok diye o mu bozdu düzenimi bilemedim :26:

selam ateşli hatunlar nasılsınızz

karanfilimm canım benim ateşin gayet güzeş gidiyor
lütfen canını sıkma kıyamam ben sana dualarım sizlerle
Rabbim herkesin yuvasını evlatlarıyla şenlendirsin inşallah

takilma bence gecer kendi onemli birsey degildir

hosgeldin canim
masallah kara kizin buyumus baya

Allah nazarlardan korusun
aminnnnnn bizlerin de yuzu gulsun umarimm

Amin inşallah teşekkürler canım
dogum gunun kutlu olsun canim
dileginin gerceklesecegi yeni bir yas diliyorum kucagin bebisinle dolsun bir dahaki sene dogum gununde
nice yillara
sağolasın canım inşallah. tek kendim değil hepimiz beraber inşallah..
canım nice mutlu sağlıklı yıllara inşalah
yeni yaşın sana gönlündeki muradını evladını getirir inşallah
ben buna cani gönülden inanıyorum bu yıl senin yılın olucak
sağolasın canım benim.. burda benim en büyük destekçim ve hocam oldun.. inşallah bizim sıpalar da gelcek bigün. gelsinler sorcam onlara bi anne bu kadar bekletilir mi
Tabi şaka bi yana Rabbimiz dua etmemizi istememizi isiyor sanırım
aminn
içimi bir tuhaf ettin canım ya
rabbim bizim de yüzümüzü güldürecek
İnşallah canım işte biraz duygulandım sanki bugün ama geçti eski aduygusal karanfilce aranızda ama duam geçerli tabi
sağol canım teşekkür ederim.. bu arada senin kırmızılar geldi mi çok üzüldüm benim luteal fazım size göre baya uzun sürüyo 15 gün.
canım doğum günün kutlu olsun.Allah sana annenin seni doğurduğu yaşta annelik duygusunu tattırsın.en yakın zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Amin inşallah.. cümlemize inşallah..
3 ünü de görmemiz için aralı üyesi olman gerek canım.
tebrik için çok teşekkür ederim. Allahım bizlere de hayırlı sağlıklı sıhhatli salih evlatlar versin..

bu arada tablon beni çok ümitlendirdi sanki yerleşme olmuş gibi. ama test yapmak istersen biraz bekle. daha yeni yerleşmişse çıkmayabilir. ve tabi yarın inşallah ateşin daha da yükselmiş olur.

bu arada ben ikizleri çok özledim nerde bu kızz

kızlar yumrtladıktan sonra adete kadar vajinal akıntı nasıl olur

sağol canımm..Hayırlısı Allahtan.. benim için bunca insanın dua ettiğini bilmek bile beni sevindiriyor...

bu arada eşim bana çay demliyor.. doğum günü çocuğuyum yaa

canım doğum günün kutlu olsun son yalnız doğum günün olur inş. bebeksiz yani canım çok iyi anlıyorum Allahım daha fazla bekletmesin bizi amiiiiiiinnnnnnnnnnn

canım doğum günün kutlu olsun son yalnız doğum günün olur inş. bebeksiz yani canım çok iyi anlıyorum Allahım daha fazla bekletmesin bizi amiiiiiiinnnnnnnnnnn

sağol canım amin inşallah. cümlemizi ama elimizde bebeklerimizle...

Aaaa ff bile happy birthday demiş kk doğum günümü kutlamamış kırıldım ama

BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4

5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6
9 ocak : 36.4
10 ocak : 36.5
11 ocak : 36.3
*12 ocak : 36.3 (lekelenme)
13 ocak : 36.2 (lekelenme)
14 ocak : 36.3 (lekelenme)
15 ocak : 36.2 (lekelenme)
*16 ocak : 36.3
17 ocak : 36.0
*18 ocak : 35.9 (kahverengi lekelenme)
19 ocak : 36.2
20 ocak : 35.9

kızlar ateşim düştüşimdi ne oldu yumurtalamadan sonra yükselmesi gerekmiyormuydu...:18: ne dersiniz hanimlar... [/QUOTE]

canım dogum gunun de kutlu olsun
ınsallah hayırlısı ıle bı dahakı dogum gununu bebegın kucagında kutlarsın

ronyam naber
ben ayak ustu geldım kacıyorum yıne
uzun uzun muhabbbet edelım ınsallah bı gun ya
sen hep aksam takıyon pek gunduz goremıyorum senı artık

canım lorkemm özlüyorum seni çok
bugünlerde işyerinde açamıyorum zaten performansım yerlerde sürünüyor
sağolsun arkadaşlar idare ediyor ancak uff diye diye oturuyorm
canım lorkemm seni çok seviyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…