Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
maaşşallahh maaşşallahhhhhhhhhhh hamişşlerimizede bakınnn rabbimmm bereketttlendirsinn dahada artırsın insaallahhh bizlere saglıkla evlatlarımızı kucagımıza almayı ansip eylesinnn diger arkadaşalrımızada tez zamandaa hamile haberleri alamyı nasip etsin insaallahhh

kan testi yaptınmı canımm günün geçmiş baya yüksek çıkar degerinnn güzell haberlerle gell insaallahhh

kızlarrrr benim gözümden kaçan başka hamile haberleriii varmı kızllarrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzz güzell haberlerinnd evamınıı bekliiyoruzzz

senin tablon karisik canim
bana kalirsa yarin oburgun de yuksek cikarsa 22.gun catlamissin demektir
bundan onceki gunler malesef catlamamis
adetin duzensizmi senin

senin tablon karisik canim
bana kalirsa yarin oburgun de yuksek cikarsa 22.gun catlamissin demektir
bundan onceki gunler malesef catlamamis
adetin duzensizmi senin

ben 1 haziranda düşük yaptım canım 15 haftalık bebeğimi kaybettim sonra düzensizleşti tedavi gördüm 4 aydır 31-34-31 günlerde geldi düzene girdi yani şükür bu ay neden böle oldu bilmiorum

kızlar günaydın ovulasyon testini bırakıcam çünkü yumurtam çatlamış sanırım değilmi yardım edermisiniz

38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
evet canım yarın çizgini 17. güne çeker sanıyorum...

canım gözün aydın..önceki tabloların da böyle istikrarlı mıydı?...Allah kucağınıza almyı da nasip etsin sağlıkla....

bugünlerde çatlıcak gibi görünüyor..bugünü ve sonraki 2 günü boş geçme canım...hatta bugün çatlamış da olabilir..çalışmalara devam..hiç kasık ağrısı filan hissetmedin mi?

canım sen nerelerdesin..kaç gün yazdım burdan bebeğimden haberi olan var mı diye..niye kayboldun birden anlamadım ben....merak ettim seni..ne yalan söyleyim çok da kızdım.....neyse nasılsın..bebek nasıl?

canım herşeyden önce tebrik ederim Yüce Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşaallah.
benim sana bir sorum olacaktı. geçen ay benim adet dönemim uzun sürdü 24. gün yumutlama oldu o yüzden kaçırdım bu ay ovulasyon testi aldım 9. günden başladım ama hala pozitifi göremedim aynı anda ateş te ölçüyordum. bu testlerde herkes pozitifi görüyorda ben neden göremiyorum anlamadım ama neyse tedbiri elden bırakmadım tabi çalışmaya devam ettik gün aşırı şimdi ateşimde yumurtamın çatladığını gösteriyor ama testler negatif olunca tabi ateşe güvensemmi güvenmesemmi bilemiyorum. bana yardımcı olurmusun

38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım ateşinin maşallahı var baya yüksek gidiyo...
sonu güzel olur inş...
canım hamilemisin tebrik ederimmmmmm

Allah tamamına dirsin sağlıklak ucağına al inşallah.....

bence sen bugün çatlamışsın canım...

Son düzenleme:

canım bu testler yumurtlama olcağı zaman salgılanan lh hormonunu tespit eder
ama lh hormonu vücutta sadece 6 saat süreyle pik yapmış şekilde kalır
yani sen o testi 6 saatlik dilim içinde yaparsan pozitifi görmüş olursun
ama ateş eğer doğru ölçülmüşse (hep aynı saatte ve en az 3 saatlik uykuyla) yanılmaz
bence senin bir iki gün içinde durumun netleşir

canım yumurtan çatlamış demeyi çok isterdim
ama şuan durumun çok belirgin değil
22. gün ateşinde bir düşüş olmuş
eğerki bir kaç gün içinde yükselerek devam ederse
22. gün olmuş diyebiliriz
ama bu şuan için bir öngörü bekleyip görücez
sıkma canını inşallah yakında durumun netleşir

hergün saat 17.30 da ölçtüm belki geç kaldım dediğin gibi ama bak resmi koyayım sana arada birkaç günün resmi 4 gün yaptım ama 15 ve 16. güne bakarsan daha kalın çizgi belli oluyor
ateşimi hep sabah 6.30 da ölçtüm ve düzenli uyudum hiç sekmedi bu ay

yok 2 saat bişey yiyip içmiyorum ama tuvaletimi de 2 saat tutuyordum ben mesela saat 15.20 de tuvalete gidiyorum bir daha 17.30 a kadar gitmiyordum minikgelin bana 4 saat tut dedi tuttum yaptım tabi iş işten geçmiş yumurtlamam olmuş sanırım

canım dediğin gibi testler negatif
sen ateş ölçmeye devam et en güvenilir yöntem bence
ben aylarca bu testlerden yaptım ama hiç pozitifi yakalayamadım
sonra sadece ateş ölçmeye devam ettim

canım dediğin gibi testler negatif
sen ateş ölçmeye devam et en güvenilir yöntem bence
ben aylarca bu testlerden yaptım ama hiç pozitifi yakalayamadım
sonra sadece ateş ölçmeye devam ettim
tamam canım teşekkür ederim ilgilendiğin için. biz en iyisi bugün de çalışma yapalım ateş yükselince gerek yok diyorlar ama nolur nolmaz

canım ben ovulasyon testi kullanmadım onu bilmiyorum ama ateşin yükselmeye devam ederse çatlamış olma ihtimali var görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…