maaşşallahh maaşşallahhhhhhhhhhh hamişşlerimizede bakınnn rabbimmm bereketttlendirsinn dahada artırsın insaallahhh bizlere saglıkla evlatlarımızı kucagımıza almayı ansip eylesinnn diger arkadaşalrımızada tez zamandaa hamile haberleri alamyı nasip etsin insaallahhhmrb kızlar dün test yapacam demiştim ya sonra vazgeçmiştim dayanamadım yaptım.pozitif çıktı ama nasıl sevineceğimi bile bilemedim şaşırdım kaldım testte anında ikinci çizgi çıktı inşallah sonu gelir pazartesi kan testine gidecem birde çok hafif değil çok belirgin çıktı.şuan ne hissettiğimi bile bilmiyorum.Eki Görüntüle 330922
38c30e Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın..hamileyim arkadaşlar.testim çok koyu çıkmadı.endişem var.ama resmen pozitif.inşallah sağlıklı bi gebeliktir....
bu arada yumurtlamadan sonraki 4 ve 5.günlerdeki ani düşüşün bi gebelik habercisi olduğuna dikkat çekmek isterim.sanırım yerleşme esansında ateş düşermiş.aslında biraz şüpelenmiştim...ertesi gün çokçok açık bi akıntım olmuştu ama tam pembe değildi.asıl pembe akıntı 29.gün yani regl günüm oldu...hatta regl oldum sandım.daha sonra sarı akıntı devam etti...
ilk belirtilerim yumurtlamadan sonraki hafta başladı...ilk defa şiddetli karın gurultusu gaz ve kasık seğirmesi çekti.bu benim ilk gebeliğim değil.ama ilk defa bu oldu.regl belirtilerini aynen yaşadım ama tek fark gaza ve gurultuya rağmen şişmeyen karnım.normalde reglim olana kadar 4 aylık hamiş gibi karnım şişerdi...ama bunda o kadar gaza rağmen şişmedi.pembe lekeden sonraki iki gün şiddetli karın ağrısı ve ishal oldum.üşütmüşte olabilirim belirtide olabilir...ve göğüslerde aynen regl gibi şişti.tek fark daha sertti....ve değişik bi acısı var.bastırınca değilde ara ara bıçak saplanır gibi sancı şeklinde acı...
geçen sene kürtaj olmuştum ben.bir sene olacak ve ben yeni gebe kalabildim.yanlızca iki ay korundum.bütün hormonlarım alt üsttü.inşallah bebeğim beni bırakmaz...
gebe kalmadan önce yaptıklarıma gelince. adaçayı içtim....iki üç aydır polen yiyorum.iki ay önce idrar yolu enfeksiyonu olmuştum.iki aydır aşırı fazla su tükettim.4 aydır folik asit kullanıyorum..ve beslenmeme dikkat ettim.özellikle kurubaklagil et ve bulguru çok yedim.
eşimde keçiboynuzu pekmezi kullanıyordu iki aydır ve polen...umarım arkadaşlar sizlerde en kısa zamanda bebiş haberi alırsınız.kendi çapımda yardımcı olmak istedim.dualarınızı bekliyorum.bebeğim inşallah beni bırakmaz......
kar tebrikler canım rabbim tamamına erdirsin inşallahhhh
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar buda benim ateş tablom nolur biri bana çatlamışsın desinbu ay delirdi benim yumurtam
elf senin tablon gibi benimkide sapıtık satlarımız aynı canım seninki gibi benimde acaip bi tablo oluştu
senin tablon karisik canim
bana kalirsa yarin oburgun de yuksek cikarsa 22.gun catlamissin demektir
bundan onceki gunler malesef catlamamis
adetin duzensizmi senin
evet canım yarın çizgini 17. güne çeker sanıyorum...kızlar günaydın ovulasyon testini bırakıcam çünkü yumurtam çatlamış sanırım değilmi yardım edermisiniz
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım gözün aydın.mrb kızlar dün test yapacam demiştim ya sonra vazgeçmiştim dayanamadım yaptım.pozitif çıktı ama nasıl sevineceğimi bile bilemedim şaşırdım kaldım testte anında ikinci çizgi çıktı inşallah sonu gelir pazartesi kan testine gidecem birde çok hafif değil çok belirgin çıktı.şuan ne hissettiğimi bile bilmiyorum.Eki Görüntüle 330922
bugünlerde çatlıcak gibi görünüyor..bugünü ve sonraki 2 günü boş geçme canım...hatta bugün çatlamış da olabilir..çalışmalara devam..hiç kasık ağrısı filan hissetmedin mi?kar tebrikler canım rabbim tamamına erdirsin inşallahhhh
kızlar buda benim ateş tablom nolur biri bana çatlamışsın desinbu ay delirdi benim yumurtam
elf senin tablon gibi benimkide sapıtık satlarımız aynı canım seninki gibi benimde acaip bi tablo oluştu
canım sen nerelerdesin..kaç gün yazdım burdan bebeğimden haberi olan var mı diye.maaşşallahh maaşşallahhhhhhhhhhh hamişşlerimizede bakınnn rabbimmm bereketttlendirsinn dahada artırsın insaallahhh bizlere saglıkla evlatlarımızı kucagımıza almayı ansip eylesinnn diger arkadaşalrımızada tez zamandaa hamile haberleri alamyı nasip etsin insaallahhh
kan testi yaptınmı canımm günün geçmiş baya yüksek çıkar degerinnn güzell haberlerle gell insaallahhh
kızlarrrr benim gözümden kaçan başka hamile haberleriii varmı kızllarrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzz güzell haberlerinnd evamınıı bekliiyoruzzz
canım ateşinin maşallahı var baya yüksek gidiyo...
canım hamilemisin tebrik ederimmmmmmmrb kızlar dün test yapacam demiştim ya sonra vazgeçmiştim dayanamadım yaptım.pozitif çıktı ama nasıl sevineceğimi bile bilemedim şaşırdım kaldım testte anında ikinci çizgi çıktı inşallah sonu gelir pazartesi kan testine gidecem birde çok hafif değil çok belirgin çıktı.şuan ne hissettiğimi bile bilmiyorum.Eki Görüntüle 330922
aysunayy canım birde benim ateşe bakarmısın kafayı yiyeceğim bu ovulasyon testleri yüzünden
canım herşeyden önce tebrik ederim Yüce Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşaallah.
benim sana bir sorum olacaktı. geçen ay benim adet dönemim uzun sürdü 24. gün yumutlama oldu o yüzden kaçırdım bu ay ovulasyon testi aldım 9. günden başladım ama hala pozitifi göremedim aynı anda ateş te ölçüyordum. bu testlerde herkes pozitifi görüyorda ben neden göremiyorum anlamadım ama neysetedbiri elden bırakmadım tabi çalışmaya devam ettik gün aşırı şimdi ateşimde yumurtamın çatladığını gösteriyor ama testler negatif olunca tabi ateşe güvensemmi güvenmesemmi bilemiyorum. bana yardımcı olurmusun
aysunayy canım birde benim ateşe bakarmısın kafayı yiyeceğim bu ovulasyon testleri yüzünden
hergün saat 17.30 da ölçtüm belki geç kaldım dediğin gibi ama bak resmi koyayım sana arada birkaç günün resmi 4 gün yaptım ama 15 ve 16. güne bakarsan daha kalın çizgi belli oluyorcanım bu testler yumurtlama olcağı zaman salgılanan lh hormonunu tespit eder
ama lh hormonu vücutta sadece 6 saat süreyle pik yapmış şekilde kalır
yani sen o testi 6 saatlik dilim içinde yaparsan pozitifi görmüş olursun
ama ateş eğer doğru ölçülmüşse (hep aynı saatte ve en az 3 saatlik uykuyla) yanılmaz
bence senin bir iki gün içinde durumun netleşir
yok 2 saat bişey yiyip içmiyorum ama tuvaletimi de 2 saat tutuyordum ben mesela saat 15.20 de tuvalete gidiyorum bir daha 17.30 a kadar gitmiyordum minikgelin bana 4 saat tut dedi tuttum yaptım tabi iş işten geçmiş yumurtlamam olmuş sanırımcanım ronyanında dediği gibi yükseliş devam ederse yumurtan çatlamış diyebiliriz..
testlerini en az 2 saat bişey yeyip içmeden vede 3-4 saat tuvalete çıkmadan yapıyosun değil mi...
testleri yapmaya devam et sen bi kaç gün daha...
hergün saat 17.30 da ölçtüm belki geç kaldım dediğin gibi ama bak resmi koyayım sana arada birkaç günün resmi 4 gün yaptım ama 15 ve 16. güne bakarsan daha kalın çizgi belli oluyor
ateşimi hep sabah 6.30 da ölçtüm ve düzenli uyudum hiç sekmedi bu ay Eki Görüntüle 330974
tamam canım teşekkür ederim ilgilendiğin için. biz en iyisi bugün de çalışma yapalım ateş yükselince gerek yok diyorlar ama nolur nolmazcanım dediğin gibi testler negatif
sen ateş ölçmeye devam et en güvenilir yöntem bence
ben aylarca bu testlerden yaptım ama hiç pozitifi yakalayamadım
sonra sadece ateş ölçmeye devam ettim
canım herşeyden önce tebrik ederim Yüce Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşaallah.
benim sana bir sorum olacaktı. geçen ay benim adet dönemim uzun sürdü 24. gün yumutlama oldu o yüzden kaçırdım bu ay ovulasyon testi aldım 9. günden başladım ama hala pozitifi göremedim aynı anda ateş te ölçüyordum. bu testlerde herkes pozitifi görüyorda ben neden göremiyorum anlamadım ama neysetedbiri elden bırakmadım tabi çalışmaya devam ettik gün aşırı şimdi ateşimde yumurtamın çatladığını gösteriyor ama testler negatif olunca tabi ateşe güvensemmi güvenmesemmi bilemiyorum. bana yardımcı olurmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?