- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
daha önce bahsetmişmiydim bilmiyorum bi sorun oluştu mesanemde.bebek yüzünden stres arttıkça daha da kötülemişti. stres artırıyomuş.
6 ay ilaç kullanıcam ilaçları içerken hamile kalmamam gerek.dr lar 6 ay diyo ama ben 4 aydan sonra iyileşirsem bırakcam hemen. tüpe başlıcam belki.o yüzden hsg falan da çektirmedim ertelendi herşey.canım sıkkın ama alışmaya çalışıyorum.
zaten olmuyo ama ben yine de koruncam çünkü risk almak istemiyom bu konuda, bir hayat söz konusu çünkü.
adet geliyor denemez hala yüksek belki yarın çıkar ateşin...
benim de 1 buçuk yılda gelmedi araya bi 6 ay daha gircek etti 2. sonrası sanırım tüp bebek...
inşallah canım....ateşini ölçeceksen adetten itibaren ölç..çatlamadan sonra bırakırsın...10. günden itibaren ölçersen tablon yanlış hesaplayabilir...bende 27 . günümde yani bugun oldum kıslar.. batıma 5 gün vardııı inşşş önümüzdeki ay hepimizde bebeiş haberi verirz.. ateş ölçecekmisiniz.. ben kararsızım.. belki 10. günden itibaren ölçmeye başlarım diyorum
saol canım..inşallah hepimizin olur bebişi...biz de sorun yok canım..5 senedr istiyoruz..2 tüp 2 aşılamamız var...ama yaş ilerledikçe çıkıyo..umarım bi problem çıkmadan anne olurum...canım bende de bundan 4 sene önce rahim yakınında vardı. doktor vajinal muayenede aldı hemen....çok kolay alıcam dedi, cımbız gibi bişeyle çekince geliverdi...nohut dar filandı benim ki..ama lekelenme olduğunu hatırlamıyorum..rahim ağzını kapatacak gibi olursa hamileliğe engel olabliyomuş...yoksa problem olmuyomuş..Hayırlısı olsun cnm..İNş en kısa zamanda bebeğiine kavuşursun...benim de 3 gün oldu kahveler bitmedi.kırmızılar gelip bitsede doktora gtsem diye bekliyorum.polipten kaynaklanıyor herhal kahverengi akıntılar..rahat ettirmiyorlar birtürlü..... siz de bir sorun varmıydııı??
evet canım..bu ay ateşim düşük seyredince yaptırayım dedim..4 ay dr kontrolündeydim bişey demedi dr um ama..rahim kalınlığım da hep güzeldi..ama bi baksın bi daha bakalım...evet aynı başladık canım...bende bu ay hiçbişi yapmıcam ateşe de son...ben progesteron testi yaptırdım canm düşük çıktı 6.28 çıktı..sende yaptır bence...inşallah yeni ayımız hayırlı olur
bende bi tek senden haber almak için giriyorum inan kk ya . inşallah benim tedavim bitene kadar sen bebeği yakala da haberlerini alayım...allah gönlümüze göre vercek canım benim ben biliyorum...bende seni dualarıma ekliyorum her zaman.muahhçok geçimiş olsun canım benim..üzüldüm ama herşey Allah tan. inşallah herşey gönlünce ve hayırlı bir şekilde olur.. ara ara gel bilgi ver bize..
Seni Allah için çok seviyor ve dua ediyorum canım arkadaşım
bende bi tek senden haber almak için giriyorum inan kk ya . Inşallah benim tedavim bitene kadar sen bebeği yakala da haberlerini alayım...allah gönlümüze göre vercek canım benim ben biliyorum...bende seni dualarıma ekliyorum her zaman.muahh
Mavi selam muahhh
ateşin ne güzel gidiyor canım dahada yükselir inş.
ne güzel yükselerek gidiyor maşallah
bebiş mi geliyor yoksaaaaa :119: :119: :119: :119:
ateşin ne güzel gidiyor canım dahada yükselir inş.benimki çok dalgalandı dün ve önceki gün ovulasyon testi pozitfi gösterdi ateşimin düşmesini bekliyordum dün düştü ama bugün fazla yükselmedi
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com ekledim amaama atesini ekleyememissin canim
bir de ben yukarida senin eski nicki gordum az once:44:
yok ya da beynim bana boyle oyun oynadi bir anda resmi gorunce oyle okudum hizla bakinca belki :)
canım progesteron değerin yumurtlama olmuş diyor
bence sorun yok
eşinin değerlerine gelince bence gayet güzel
aslında milimde sayı en az 20 milyon olması istenir
eşinin 16 milyon çıkmış ama volumü fazla yani 5 cc olunca toplam sayı gayet iyi
umarım yakın zamanda gelir bebişin
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlarrr şükür çatladım :)doktor tarafındanda onaylandı şimdi bekleme zamanı cumattesi doktora gittim çatlamış yumurtan dedi
395344 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar selam bu yumurta benım hepmi çatlıyo ben anlamadım 1 haftadır yumurta akı gibi dolaşıyorum
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlarrr şükür çatladım :)doktor tarafındanda onaylandı şimdi bekleme zamanı cumattesi doktora gittim çatlamış yumurtan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?