takvımının altında kı bolumler de ovulatıon day vs yazan yer var ya onun altında
tunıng/overrıde yazar
ona tıklarsan oovulasyon gununu kendın yazabılecegın bır bolum acar
yok yok erken daha...aklına öyle kırmızı şeyleri getirme every...Herkese guzel bir gun diliyorum
Bu arada dunku dusus yerlesme dususu degil de 'kizim sen hamile degilsinnnn simdiden alistir kendiniiii' dususuymus.
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım önceki tablona da baktım..benzer bi dşüş bu...geçen ay da 36.7 ye kadar çıkmış çatlamadan evvel...sen merak etme..ateşin bugünlerde taban yapmış..değerledirmeyi unutmaaa....bu aralar çatlar....395344 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar günaydın bu ateş neden düşüp düşüp duruyo ya hiç böyle olmamıştı şimdiye kadardaha regl var
zebebek merhaba canım...eşin bişey kullanıyomu..yani kür filan...yok canım yumurtlama esnasında ölçyim diyorum bi tek belki onuda yapmam ama ovu.testiyle teyid etmek için bakarım heralde
ben zaten umudu kestim eşimin 1 cc 16 000 000 çıktı morfolojide düşük %3 bizim biraz zor olcak heralde hayırlısıyla
kızlar adetim yeni bitti ama yumurtalıklarımda hemde her ikisinde birden çok büyük ağrılar var neden olabilir acaba adet sonrası bu normalmidirki ?
yumurtluyorsun muhtemelen canım, bgn bende de oldu sol tarafımda çok şiddetli bi ağrı
bnmde dün bitti adetim heralde yumurtalar büyüyo diye düşünüyorum, korkacak bişey yok
inş güzelce çatlarlar da bebişler de gelir :)
ay aman ağzın bal yesin canım ya :)
aslında yumurtlama günümü hesaplayınca daha 5 gün var ama erkende yumurtlayabiliyormu insan ?
amin inşallah bebişlerimiz biran önce gelir
canım şöyle düşün, yumurtalar adetin 3. günü seçilerek yumurtlalıklarda beklemeye başlarlarmış
orada 3-5 gün büyüyüp geliştikten snra istenilen olgunluğa geldiğinde çatlar ve tüplerden aşağı atılırlar
yani bizim denk getirmeye çalıştığımız çatlama günü döllenme o zmn oluyor çünkü ama onun öncesinde yumurtalar büyümeye devam ediyor
bilmiyorum düzgün anlatabildim mi ben böyle biliyorum :)
yok canım yumurtlama esnasında ölçyim diyorum bi tek belki onuda yapmam ama ovu.testiyle teyid etmek için bakarım heralde
ben zaten umudu kestim eşimin 1 cc 16 000 000 çıktı morfolojide düşük %3 bizim biraz zor olcak heralde hayırlısıyla
ümitsizliğe kapılma bizdede 4 milyon ameliyat olduk 4 ay geçti testi tekarlıcaz ama hep bir aksilik çıkıyor herşeyde vardır bir hayır tabi...inşllah artmıştır...daha doğrusu canm ister artsın ister artmasın Allah isterse oluyor bunun örnekleri çok var etrafımda doktoru kesinlikle çocuğu olmaz dediler arkadışıma genede evlendi ve ilk ay hamile kaldı cnm herkes şokta yüce rabbim nelere kadir sonra kocası tedaviye başladı ondan sonra zaten ilişki yasak..sadece bir ilişkiyle gelen bebiş doktor şokta...onuniçin hayırlı evlat olcaksa rabbim nasip eder inşllah...
yok yok erken daha...aklına öyle kırmızı şeyleri getirme every......
canım önceki tablona da baktım..benzer bi dşüş bu...geçen ay da 36.7 ye kadar çıkmış çatlamadan evvel...sen merak etme..ateşin bugünlerde taban yapmış..değerledirmeyi unutmaaa....bu aralar çatlar....
zebebek merhaba canım...eşin bişey kullanıyomu..yani kür filan...
umudunu yitirme . bak canım bizim de bundan 3-4 sene evvel morfolojisi düşmüştü birden..aynen ya % 3 tü ya% 4 tü...bak şimdi turp gibi maşallah..biz önce ibrahim saraçoğluyla görüşerek keçiboynuzu kürüne başladık 5-6 ay yaptık..sonra bitkisel bir iki çay içti...şimdi gayet güzel maşşalah...1ay evvel morfolojiyi hatırlamıyorum ama 1 cc de 38 milyonduki bundan daha iyi olduğu zamanları bilirim...şimdilerde işi garantilemek için saf zeytin yağına geceden incirlerin yatırıldığı bi kür var duymuşsundur onu 1.5 ay yapıcak...sakın üzülme..üzüntünü eşine belli etme...onlar inan bizden hassas...bir kere ben işe yaramıyorum fikrine kapılırsa toparlayamazsın Allah korusun...onlar için spermin güçlü olması çok başka bişey ifade ediyo canım...düzeleceğinden eminim sen de emin ol...daha düşük olanlar var...
yok yok erken daha...aklına öyle kırmızı şeyleri getirme every......
canım önceki tablona da baktım..benzer bi dşüş bu...geçen ay da 36.7 ye kadar çıkmış çatlamadan evvel...sen merak etme..ateşin bugünlerde taban yapmış..değerledirmeyi unutmaaa....bu aralar çatlar....
zebebek merhaba canım...eşin bişey kullanıyomu..yani kür filan...
umudunu yitirme . bak canım bizim de bundan 3-4 sene evvel morfolojisi düşmüştü birden..aynen ya % 3 tü ya% 4 tü...bak şimdi turp gibi maşallah..biz önce ibrahim saraçoğluyla görüşerek keçiboynuzu kürüne başladık 5-6 ay yaptık..sonra bitkisel bir iki çay içti...şimdi gayet güzel maşşalah...1ay evvel morfolojiyi hatırlamıyorum ama 1 cc de 38 milyonduki bundan daha iyi olduğu zamanları bilirim...şimdilerde işi garantilemek için saf zeytin yağına geceden incirlerin yatırıldığı bi kür var duymuşsundur onu 1.5 ay yapıcak...sakın üzülme..üzüntünü eşine belli etme...onlar inan bizden hassas...bir kere ben işe yaramıyorum fikrine kapılırsa toparlayamazsın Allah korusun...onlar için spermin güçlü olması çok başka bişey ifade ediyo canım...düzeleceğinden eminim sen de emin ol...daha düşük olanlar var...
sonunda çatladı :)))
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
gözün aydın canım...sonunda çatladı :)))
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
gogus uclarim korkunc aciyor ve gogsum cok sis
az once sutyeni cikarttim attim ve nasil rahatladim
genelde bata ykin zaten agrir ama bu ay asiri siddetli, dururken bile acima oluyor
hayirlisi bakalim
oh oh ağırsın ağırsın güzel haber ağrısıdr inşllah cnm...normalde ağrıdından farklımı ağrıyor...
benimde adete 1 hafta kala başlardı ağırmaya ama daha ağrı felan yok malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?