Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
takvımının altında kı bolumler de ovulatıon day vs yazan yer var ya onun altında
tunıng/overrıde yazar
ona tıklarsan oovulasyon gununu kendın yazabılecegın bır bolum acar

tşk ederim canım o bölüm gözümden kaçmış bikaç gün ellemeyeyim bakalım zaten regl olursam değiştirmeme gerek kalmayacak 31.ocak tarihini bekliycem teşekkürler

Herkese guzel bir gun diliyorum

Bu arada dunku dusus yerlesme dususu degil de 'kizim sen hamile degilsinnnn simdiden alistir kendiniiii' dususuymus.

382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yok yok erken daha...aklına öyle kırmızı şeyleri getirme every......

395344 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar günaydın bu ateş neden düşüp düşüp duruyo ya hiç böyle olmamıştı şimdiye kadar daha regl var
canım önceki tablona da baktım..benzer bi dşüş bu...geçen ay da 36.7 ye kadar çıkmış çatlamadan evvel...sen merak etme..ateşin bugünlerde taban yapmış..değerledirmeyi unutmaaa....bu aralar çatlar....

zebebek merhaba canım...eşin bişey kullanıyomu..yani kür filan...
umudunu yitirme . bak canım bizim de bundan 3-4 sene evvel morfolojisi düşmüştü birden..aynen ya % 3 tü ya% 4 tü...bak şimdi turp gibi maşallah..biz önce ibrahim saraçoğluyla görüşerek keçiboynuzu kürüne başladık 5-6 ay yaptık..sonra bitkisel bir iki çay içti...şimdi gayet güzel maşşalah...1ay evvel morfolojiyi hatırlamıyorum ama 1 cc de 38 milyonduki bundan daha iyi olduğu zamanları bilirim...şimdilerde işi garantilemek için saf zeytin yağına geceden incirlerin yatırıldığı bi kür var duymuşsundur onu 1.5 ay yapıcak...sakın üzülme..üzüntünü eşine belli etme...onlar inan bizden hassas...bir kere ben işe yaramıyorum fikrine kapılırsa toparlayamazsın Allah korusun...onlar için spermin güçlü olması çok başka bişey ifade ediyo canım...düzeleceğinden eminim sen de emin ol...daha düşük olanlar var...

Son düzenleme:
Saolun kizlar
haklisiniz adet icin daha cok erken dpo8deyim daha ama atesimi cok merak ediyorum bakalim ilerleyen gunlerde ne cikacak
aslinda son 3 gun cok onemli benim icin cunku asil dususlerim o zaman oluyor
soyle asagiya dogru bir cizgi kademe kademe iniyor normalde
bu ay farkli olur umarim

kızlar adetim yeni bitti ama yumurtalıklarımda hemde her ikisinde birden çok büyük ağrılar var neden olabilir acaba adet sonrası bu normalmidirki ?

kızlar adetim yeni bitti ama yumurtalıklarımda hemde her ikisinde birden çok büyük ağrılar var neden olabilir acaba adet sonrası bu normalmidirki ?

yumurtluyorsun muhtemelen canım, bgn bende de oldu sol tarafımda çok şiddetli bi ağrı
bnmde dün bitti adetim heralde yumurtalar büyüyo diye düşünüyorum, korkacak bişey yok
inş güzelce çatlarlar da bebişler de gelir :)

ay aman ağzın bal yesin canım ya :)

aslında yumurtlama günümü hesaplayınca daha 5 gün var ama erkende yumurtlayabiliyormu insan ?

amin inşallah bebişlerimiz biran önce gelir

ay aman ağzın bal yesin canım ya :)

aslında yumurtlama günümü hesaplayınca daha 5 gün var ama erkende yumurtlayabiliyormu insan ?

amin inşallah bebişlerimiz biran önce gelir

canım şöyle düşün, yumurtalar adetin 3. günü seçilerek yumurtlalıklarda beklemeye başlarlarmış
orada 3-5 gün büyüyüp geliştikten snra istenilen olgunluğa geldiğinde çatlar ve tüplerden aşağı atılırlar
yani bizim denk getirmeye çalıştığımız çatlama günü döllenme o zmn oluyor çünkü ama onun öncesinde yumurtalar büyümeye devam ediyor
bilmiyorum düzgün anlatabildim mi ben böyle biliyorum :)

teşekkür ediyorum detaylı anlatımın için canım hadi bakalım çalışalım ve bekleyelim ozaman :)

ümitsizliğe kapılma bizdede 4 milyon ameliyat olduk 4 ay geçti testi tekarlıcaz ama hep bir aksilik çıkıyor herşeyde vardır bir hayır tabi...inşllah artmıştır...daha doğrusu canm ister artsın ister artmasın Allah isterse oluyor bunun örnekleri çok var etrafımda doktoru kesinlikle çocuğu olmaz dediler arkadışıma genede evlendi ve ilk ay hamile kaldı cnm herkes şokta yüce rabbim nelere kadir sonra kocası tedaviye başladı ondan sonra zaten ilişki yasak..sadece bir ilişkiyle gelen bebiş doktor şokta...onuniçin hayırlı evlat olcaksa rabbim nasip eder inşllah...

saolun kızlar destekleriniz için yok benim eşim inançlı bi insan öle işe yaramıyorum falan diye düşünmez çok şükür nasip bu işler Rabbimin takdiri çok şükür bunun bilincindeyiz
şöyle söliyim haziranda baktırdık 1 cc de 25 000 000 çıktı sınır 30 milyon yazıyodu ve krugera göre morfolojisi %14 tü düşük diye bizde keçiboynuzu kürüne başladık ayrıca hızlı hareketli %50 yavaş hareketli %10 du bu testte

bu arada kürü 3 ay kullanın ara verin yazıyodu bi yerlerde devam mı etmemiz gerekirdi canım

sonra 3 ay sonunda testi tekrarladık 1 cc de 28 milyon çıktı ayrıca hızlı hareketli %10 yavaş hareketli %50 çıktı bundada şok olduk tabi bu kadar değişirmi diye terse döndü ilk testte göre özel bi hastanede krugera göre bakılmamıştı sadece who ya göre bakılıyomuş orda bu yüzden 3 hafta sonra testi başka bi labarotuarda baktırdık tekrar bi şok
1 cc de 16 milyon çıktı çok düşmüştü(sınırdda 15 milyon yazıyodu kağıtta buarada)morfolojide %3
keçiboynuzu bize ters mi tepti acaba diye düşünmeden edemedik valla
şimdi eşim çakşır suyu içiyo bu haftasonuda doktora gidicek inşallah sonumuz hayır olsun ne diyelim

ilk başlarda çok üzüldük ama artık alıştık sanırım
şu bitkisel çay saraçoğlunun sitesinden mi canım hani sperm azlığı için çay ondan damı alsak
canım bide şu zeytinyağına yatırılan inciri tarif edermisin bende yapıyım olmazsa
keçiboynuzuna devam etsekmi yazdımya değerler düştü diye bide çakşır içiyo şuan hepsi birarada yapılırmı bilginiz varmı incirle beraber saol

BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4

5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6
9 ocak : 36.4
10 ocak : 36.5
11 ocak : 36.3
*12 ocak : 36.3 (lekelenme)
13 ocak : 36.2 (lekelenme)
14 ocak : 36.3 (lekelenme)
15 ocak : 36.2 (lekelenme)
*16 ocak : 36.3
17 ocak : 36.0
*18 ocak : 35.9 (kahverengi lekelenme)
19 ocak : 36.2
*20 ocak : 35.9
21 ocak : 35.9
*22 ocak : 36.2
23 ocak : 36.2(gece kasık ağrısı ve lekelenme)
24 ocak : 36.4
25 ocak : 36.5

kızlar nerelerdesiniz topik çok sakin listemi koymayacaktım bugün ama koyimde az canlılık gelsin topiğimiize hadi gelinn hanımlar...

Son düzenleme:
gogus uclarim korkunc aciyor ve gogsum cok sis
az once sutyeni cikarttim attim ve nasil rahatladim
genelde bata ykin zaten agrir ama bu ay asiri siddetli, dururken bile acima oluyor
hayirlisi bakalim

gogus uclarim korkunc aciyor ve gogsum cok sis
az once sutyeni cikarttim attim ve nasil rahatladim
genelde bata ykin zaten agrir ama bu ay asiri siddetli, dururken bile acima oluyor
hayirlisi bakalim

oh oh ağırsın ağırsın güzel haber ağrısıdr inşllah cnm...normalde ağrıdından farklımı ağrıyor...
benimde adete 1 hafta kala başlardı ağırmaya ama daha ağrı felan yok malesef...

oh oh ağırsın ağırsın güzel haber ağrısıdr inşllah cnm...normalde ağrıdından farklımı ağrıyor...
benimde adete 1 hafta kala başlardı ağırmaya ama daha ağrı felan yok malesef...

hamile kaldigim ayla kiyasliyorum, o zaman bat gunu baslamisti, bata kadar cok normaldi goguslerim sis bile degildi ve aci bu kadar siddetli degildi
ama simdi dpo9 oldu baya siddetli son birkac saattir dayanamiyorum agrisina, kendi halinde sizlama geliyor gogus uclarima
simdi nasil uyucam onu dusunuyorum degsem korkunc acir
neyse dogru diyorsun bebisten kaynaklansin da dayanirim daha da agrisin
genel olarak adet oncesi agrilardan farkli birsey bu ben yine kaptirmiyim kendimi yarin bakarim atese gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…