Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kızlar. bugün dokora gittim serophene ye devam dedi. istemiyorum kabız yaptı dedim o yapmaz dedi. ama hormon ilacı nasılsa yumurtam oluyo boşuna kullanmasam dedim o hormon ilacı değil dedi. bir de bu ay kanamam çok fazla. aslında genç kızlığımdan beri olduğu gibi sadece son 6 aydır azalmıştı. ortalık kan gölü oldu anlayacağınız. böyle işte.. doktor progesteronu görünce çok sevindi ama adet olduğumu öğrenince de üzüldü

Son düzenleme:

canım biz numarasını arayıp randevu almştık güç bela..ok yoğun ulaşmak zor oluyo bazen...ona tahlil sonuçlarımızı faksladık..o da ona göre kür uygulattı bize..ne kadar ara verdik bilmiyorum ama 3 ayda bir kürlere ara vermek gerekiyomuş...hangi çayı vermişti tam bilemiom..dur bi bakıyım bi kaç tane kalmıştı..hıh...çayın üzerinde küçük bir yazıyla "folium plantaginus" yazıyo canım...evet evet kağıtta da keçiboynuzu kürüne 3 ay sonra ara verin diye yazyo..daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayın diye yazıyo...çayı da keçiboynuzu kürüyle birlikte vermiş..haftada 2 kez akşam yemeklerinden 2 saat sonra ve hep aynı gün için diye yazmış....

bir de canım hepsini bir arada yapmamanı tavsiye ederim..ben en azından öyle yapıyorum..yani aynı faydaya sahip kürleri birarada kullanmıyorum.birbiriyle etkileşimi nasıl olur bilemeyiz canım...

bu arada sadece benim ve eşimn çayına 117+107=224 tl ödemişiz..1 buçuk sene önce...

Son düzenleme:
Adet düzensizliğim var bu sebeple hamile kalamıyorum sanıyorum ben hala bekliyorum 15 gün oldu adet düzensizliği için yapılacak birşey biliyormusunuz?

Adet düzensizliğim var bu sebeple hamile kalamıyorum sanıyorum ben hala bekliyorum 15 gün oldu adet düzensizliği için yapılacak birşey biliyormusunuz?

hayıt hapı yani agnucaston alabilirsin hem adetini düzene sokar hem de kaliteli yumurtlamanı sağlar.
bütün eczanelerde var fiyatı 9tl.ayrıca bitkisel bir ilaç.

lekelenmen devam ediyor di mi
bu arada tablo yapsana sen de boyle anlamak zor oluyor

tabloda günlerin yanına yazdığım zamanlar oldu cnm lekelenmem şu an yok,tablo yapmayı beceremedim cnm onun için böyle yazıyorum türkçe yaptım ama genede anlamadım nasıl yapıldığını bende çıkan tablodaki dereceler 9 la başlıo üye oldum ama gerisi kaldı öyle cnm...

o dereceleri celsius olarak degistirmen gerekiyordu fahrenheit degerleri basliyor 9 ile

hakkinda hayirlisi olsun karanfilce
umarim kirmizi gordugun son ay olur bu ay bir 9 ay (sonrasinda da 5 ay falan olmuyormus) gorme insallah

kızlar buda benim tablom bi çıkıyo bi iniyo ne oluyo hiç anlamıyorum

3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com

degerlendirmen gereken gunler baslamis
zaten sulu akintim var diye isaretlemissin
sen gun asiri calis ki gun kacirmazsin
su siralar inisler cikislar normal sanirim onunde daha birkac gun vardir catlamasi icin
eger bir anda yukselir ve sonraki gunler hep ortalaman ustunde giderse yumurtan catlamis diyoruz

tamam canım gün aşırı çalışmaya başlıyoruz artıkın...sizden ufak ufak şeyler öğreniyorum zamanla tabi :)

ay hadi hepimiz için hayırlısı kızlar ya

Kızlar günaydın
Enteresan birşey oldu dün adet günümdü daha gelmedi kırmızılar bu sabahda herzaman ki saatinde ölçtüm ateşimi sabah 6.30 da 37.3 çıktı inanamadım aylardır hiç böyle bir ateşim olmamıştı ben genelde 36.9 ile adet olur ertesi günü ateşim düşerdi. Burdan güç alarak az önce idrar testi yaptım ikinci çizgiyi pek göremedim yalnız burdaki kızlardan duyduğum kadarıyla ovulasyon testi de yaptım kimi gebelikler öyle de çıkıyormuş onda da iki çizgi inanılmaz şekilde görülüyordu. Şüpheye düşmüş durumdayım acaba hamile olabilir miyim???? :26::26::26:

canım ya hamıle olma olasılıgın var bır kac gun bekle ve ıdrar testını yenıle bence sendne guzel haberler gelıcek :))

evettttttttttt iste buuuuuuu
umarim bebegin seninledir canim
2 gun sonra idrar testini tekrarla istersen

canım ya hamıle olma olasılıgın var bır kac gun bekle ve ıdrar testını yenıle bence sendne guzel haberler gelıcek :))

evettttttttttt iste buuuuuuu
umarim bebegin seninledir canim
2 gun sonra idrar testini tekrarla istersen

Dün adet günümdü bu sabahda bir ölçeyim dedim ateşimi 37.3 çıkınca şok oldum ben ateşimin düşük çıkmasını bugünde adet olmayı bekliyordum açıkçası iki gün sonra idrar testini yenilesem daha iyi ederim herhalde tabi aileme de bişey söylemeden belki yanılıyorumdur. Ovulasyon testinin çift çizgininde aynı kalınlıkta çıkması enteresan değil mi?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…