lekelenmen devam ediyor di mi
bu arada tablo yapsana sen de boyle anlamak zor oluyor
ilk başlarda çok üzüldük ama artık alıştık sanırım
şu bitkisel çay saraçoğlunun sitesinden mi canım hani sperm azlığı için çay ondan damı alsak
canım bide şu zeytinyağına yatırılan inciri tarif edermisin bende yapıyım olmazsa
keçiboynuzuna devam etsekmi yazdımya değerler düştü diye bide çakşır içiyo şuan hepsi birarada yapılırmı bilginiz varmı incirle beraber saol
Adet düzensizliğim var bu sebeple hamile kalamıyorum sanıyorum ben hala bekliyorum 15 gün oldu adet düzensizliği için yapılacak birşey biliyormusunuz?
lekelenmen devam ediyor di mi
bu arada tablo yapsana sen de boyle anlamak zor oluyor
napıyosun kızzz hadi gelsin bebeklerrr
tabloda günlerin yanına yazdığım zamanlar oldu cnm lekelenmem şu an yok,tablo yapmayı beceremedimcnm onun için böyle yazıyorum türkçe yaptım ama genede anlamadım nasıl yapıldığını bende çıkan tablodaki dereceler 9 la başlıo üye oldum ama gerisi kaldı öyle cnm...
merhaba kızlar. bugün dokora gittim serophene ye devam dedi. istemiyorum kabız yaptı dedim o yapmaz dedi. ama hormon ilacı nasılsa yumurtam oluyo boşuna kullanmasam dedim o hormon ilacı değil dedi. bir de bu ay kanamam çok fazla. aslında genç kızlığımdan beri olduğu gibi sadece son 6 aydır azalmıştı. ortalık kan gölü oldu anlayacağınız. böyle işte.. doktor progesteronu görünce çok sevindi ama adet olduğumu öğrenince de üzüldü
günaydın herkese kızlar tablom.umarım düşüşün devamı gelmez.
37e9ca Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar buda benim tablom bi çıkıyo bi iniyo ne oluyo hiç anlamıyorum
3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com
degerlendirmen gereken gunler baslamis
zaten sulu akintim var diye isaretlemissin
sen gun asiri calis ki gun kacirmazsin
su siralar inisler cikislar normal sanirim onunde daha birkac gun vardir catlamasi icin
eger bir anda yukselir ve sonraki gunler hep ortalaman ustunde giderse yumurtan catlamis diyoruz
hakkinda hayirlisi olsun karanfilce
umarim kirmizi gordugun son ay olur bu aybir 9 ay (sonrasinda da 5 ay falan olmuyormus) gorme insallah
Kızlar günaydın
Enteresan birşey oldu dün adet günümdü daha gelmedi kırmızılar bu sabahda herzaman ki saatinde ölçtüm ateşimi sabah 6.30 da 37.3 çıktı inanamadım aylardır hiç böyle bir ateşim olmamıştı ben genelde 36.9 ile adet olur ertesi günü ateşim düşerdi. Burdan güç alarak az önce idrar testi yaptım ikinci çizgiyi pek göremedim yalnız burdaki kızlardan duyduğum kadarıyla ovulasyon testi de yaptım kimi gebelikler öyle de çıkıyormuş onda da iki çizgi inanılmaz şekilde görülüyordu. Şüpheye düşmüş durumdayım acaba hamile olabilir miyim???? :26::26::26:
Kızlar günaydın
Enteresan birşey oldu dün adet günümdü daha gelmedi kırmızılar bu sabahda herzaman ki saatinde ölçtüm ateşimi sabah 6.30 da 37.3 çıktı inanamadım aylardır hiç böyle bir ateşim olmamıştı ben genelde 36.9 ile adet olur ertesi günü ateşim düşerdi. Burdan güç alarak az önce idrar testi yaptım ikinci çizgiyi pek göremedim yalnız burdaki kızlardan duyduğum kadarıyla ovulasyon testi de yaptım kimi gebelikler öyle de çıkıyormuş onda da iki çizgi inanılmaz şekilde görülüyordu. Şüpheye düşmüş durumdayım acaba hamile olabilir miyim???? :26::26::26:
canım ya hamıle olma olasılıgın var bır kac gun bekle ve ıdrar testını yenıle bence sendne guzel haberler gelıcek :))
evettttttttttt iste buuuuuuu
umarim bebegin seninledir canim
2 gun sonra idrar testini tekrarla istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?