SENIN DE ATES SEVIYEN AYNI BENIMKI GIBI
dusuk ateslisin genel olarak
su an gayet iyi umarim son 2 gun de dusmez
Dün adet günümdü bu sabahda bir ölçeyim dedim ateşimi 37.3 çıkınca şok oldum ben ateşimin düşük çıkmasını bugünde adet olmayı bekliyordum açıkçası iki gün sonra idrar testini yenilesem daha iyi ederim herhalde tabi aileme de bişey söylemeden belki yanılıyorumdur. Ovulasyon testinin çift çizgininde aynı kalınlıkta çıkması enteresan değil mi?:44:
Kızlar günaydın
Enteresan birşey oldu dün adet günümdü daha gelmedi kırmızılar bu sabahda herzaman ki saatinde ölçtüm ateşimi sabah 6.30 da 37.3 çıktı inanamadım aylardır hiç böyle bir ateşim olmamıştı ben genelde 36.9 ile adet olur ertesi günü ateşim düşerdi. Burdan güç alarak az önce idrar testi yaptım ikinci çizgiyi pek göremedim yalnız burdaki kızlardan duyduğum kadarıyla ovulasyon testi de yaptım kimi gebelikler öyle de çıkıyormuş onda da iki çizgi inanılmaz şekilde görülüyordu. Şüpheye düşmüş durumdayım acaba hamile olabilir miyim???? :26::26::26:
canım inşallah gebelik testindede görürsün 2. çizgiyi.bende duydum ovulasyonda çıkınca hamilelik olabileceğini.ama ovulasyon testini sabah ilk idrarlamı yoksa 4 saat idrar tutarak mı denedin?
ben denemedim ama burda okumustum
bazilari onceden ovulayon testiyle ogrenebiliyor hamileliklerini
hassasiyeti nedir bilmiyorum ama sonucta gunun gecmesi ve atesinin yuksek olmasi arti puan
Ateşim epey yüksek çıktı valla çok şaşırdım ben düşük çıkarda bugün adet olurum diyordum sabah sabah gözlerim yuvalarından fırladı
ben de cok heyecanlandim
kan testine gitsene hemen
yani hemen derken sabah gitsen ve doktorunu gorsen iyi olur herhalde canim
var birseyler cok cok buyuk ihtimal
günaydın kızlar..
bu çatlatma iğnesi olduğumuzu tabloya nerden giriyoruz bilen varmı???
masumiyet uamrım bu kez güzel sonuç alırsın ...
canım naber görünmüyosun epeydir?
Masumiyet canım banada bebiş varmış gibi geldi inş öyledir :)
günaydın kızlar..
bu çatlatma iğnesi olduğumuzu tabloya nerden giriyoruz bilen varmı???
masumiyet uamrım bu kez güzel sonuç alırsın ...
canım naber görünmüyosun epeydir?
Masumiyet canım banada bebiş varmış gibi geldi inş öyledir :)
aslında giriyorumda cnm eskisi gibi çok değil çoğu zamanda onlıne olmadan giriş yapıyorum..
ben aşılama yaptırdım cnm bu ay beklemedeyim ama ateşimide ölçüyorum hevesim var hamiş olursam bende tablomu paylaşcam ya o bakımdan
sen neler yapıyorsun nasılsın ateşe devammı
Kızlar iki gün daha sabredip idrar testimi yenilerim artık napayım hemen kana da gitmek istemiyorum negatif sonucu görmek üzücü oluyor çünkü sizde biliyorsunuzdur şimdi de kendimi fazla kaptırmayacam ama aklıma bir kurt düştü bir kere :18::18::18:
cok guzel gidiyor atesin
bat ne zamna bilmiyorum ama son gunlerde gibisin umarim hep boyle devam eder
anladım canım, biraz uzaklaşmak iyi oluyor sanırım
bende bu ay ateş falan ölçmemeye karar verdim bıraktım takip etmiyorum
sadece son günlerimde belki regl gelicekmi diye ölçerim bikaç gün o kdr...
aslında bende hep bi tablom olsun hamişler topiğinde diye özenmiştim ama, baktım öyle olmadı bide böyle deneyeyim dedim
demek aşılama yaptırdın canım çok sevindim inş hayırlısı olur inş bebeğin seninledir,
güzel haberlerini bekliyoruz mutlaka... şuan ne durumdasın bata varmı daha çok?
bat 8 şubat ama doktorum şubat 2 de en erken test yaptırırsan çıkar bişeler varsa dedi ..saol cnm güzel dileklerin için rabbim isteyen bekleyen herkeze versin ...
katılıyorum sana canım kan testindeki sinir bozukluğu kırmızıyı görmekten bile beter bnm için
bir kez yaşadım ama yetti yani sağolsun :)
tesstte çift çizgiyi görmeden kana gitme bence de bekle madem bikaç gün daha..
inş hayırlı haberlerle geliceksin..
Kızlar günaydın
Enteresan birşey oldu dün adet günümdü daha gelmedi kırmızılar bu sabahda herzaman ki saatinde ölçtüm ateşimi sabah 6.30 da 37.3 çıktı inanamadım aylardır hiç böyle bir ateşim olmamıştı ben genelde 36.9 ile adet olur ertesi günü ateşim düşerdi. Burdan güç alarak az önce idrar testi yaptım ikinci çizgiyi pek göremedim yalnız burdaki kızlardan duyduğum kadarıyla ovulasyon testi de yaptım kimi gebelikler öyle de çıkıyormuş onda da iki çizgi inanılmaz şekilde görülüyordu. Şüpheye düşmüş durumdayım acaba hamile olabilir miyim???? :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?