39baec Ovulation charts on FertilityFriend.com
ya kızlar ayın 24 ü bat tarihim yarın test yapsam çıkarmı gerçek tabloda bi yükseliş yok ama merak işte
heeeh buldum, ay ne hafıza var yaa gittim neyi hatırladım allahım sen aklımı koru
nasıl ama benzemiyormuyuzzzzzzzzz ayy inş sonuda benzer
senin tablon cok guzel hakikaten canim
dpo 3 yerlesme dususu saysak
gecen boyle dusus olmamis baksana
gidisat cok iyi sonu da guzel olsun insallah
evet cok benziyor
sonu da benzesin
rabbim duysun dediklerini canım benım ınsallah ben gecen ay 6 gun geciktim ama ates tablom boyle değildi bu ay içimde bir kıpırtı var tarif edilemez
yaa evt kopya sanki :)))
ama dikkat ettim onun yükselişlerden snra düşüşü olmuş ve öyle çatlamış bide ateşi baya düşükmüş onun,
bnm şimdilik düşüş yok bakalım ne olacak temkinliyim...
ölçmeyecektim bu ay ovulasyondan snra ama emin olamıyorum ki şmdi mecbur ölçecem çatladığından emin olana kadar...
inşallah hayırlara çıkar canım içindeki heyecan bebeğin seninledir..
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar benim ateş tablomada yorum yapabilirmsiniz acabaaa geçen aylarda bugünlerde düşmüş ateşim en gfazla dpo 13 de adet olmuşum ama bütün adet belirtilerim var 23.gün doktora gittim doktor yumurtamın çatladıını söledi
deryacığım bence 12. gun yada 13. gun catlama oldu . gerı sayıma başlayabılırsın bır kac gun daha cızgı cekmezse eger sen kendın bu ıkı gunden bırıne cek cızgıyı bence. buarada benım tablomu saklıyomusun hala saklıyosan koysana ben ff sıfremı ve kulanıcı adımı unutmusm
canım yumurta akı ilaki catladıgı gun akmıyor yumurta akından sonrakı gunde catlamıs olabılırsın neyse bekleyıp gorucez naısl olacagını tablonuncanım bende süper gidiyo, haala yüksek
yarın da düşmezse bi test yapsana ayy inş güzel haberi verirsin
belirtilere takılma zaten adetle aynı biliyosun..
Baharcım 12 yada 13 günler hiç akıntım yoktu nasıl hangi ara çatladı bu yumurta bilemiyorum :S
sadece 10. gün yumurta akı akıntım geldi :26:
çizgiyi muhtemelen çekmiycek denedim çekmedi düşüş ve yükseliş yaparsam çekiyo :)))
tablonu saklıyorum canım bakkkkkk işte burda
Eki Görüntüle 337498
ınsallah canım ya fala ınaırmısınız bilmem ama ben ınanırım teyzem ablama falda hamilesin demişti ve ablam hamileydi hafta sonuda biri bana baktı dedı falda hamile var dedi ama benım bebek ıstedıgımı bilmiyodu
canım yumurta akı ilaki catladıgı gun akmıyor yumurta akından sonrakı gunde catlamıs olabılırsın neyse bekleyıp gorucez naısl olacagını tablonun
ben az çok inanırım canım da, bana bakılan falla şmdiye kadar çıksaydı
ohoo ... yeni evliyken kazaree çocuklarım olmştu hep öyle derlerdi
ama nerdee :)
inşş seninki tutar, bazı insanlar anlıyo tabiki de belli olmaz.
hımm olabilir tabi, ayy bilemedim yaa çok belirsiz oldu bu ay hiçbi yorumda yapamıyorum
neyse kasmıcam çok, artık akışına bıraktım gün aşırı çalışırım gerisine de karışmam...
14 şubat bat sevgililer günümü ziyan etmesin de :)
olsun canım öncesinde olmuş sonuçta olcak olduktan sonra o da olur...
bu da benim tablom allah rızası için bi yorum yapın, ilk kez böyle bişey görüyorum tık tık gidiyor yukarı doğru
ani artış olması gerekmezmi çatlama oldugunda yoksa çatlamadı mı bu ay bnm yumurtam ?
yani anlamak istediğim şu böyle kademe kademe de artsa ateş arttığına göre yumurtlama kesin olmuşmu demektir?
Eki Görüntüle 337484
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu isler belli olmuyor canim
ben biliyorum kac ay boyunca tum ovulasyonda hergun iliskimiz oldu, tutmama ihtimali yok hepsi dolu dolu ama olmamisti.. bu isler belli olmuyor kismet.. umarim beklemiyorsun bu ay ama sasirirsin
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar benim ateş tablomada yorum yapabilirmsiniz acabaaa geçen aylarda bugünlerde düşmüş ateşim en gfazla dpo 13 de adet olmuşum ama bütün adet belirtilerim var 23.gün doktora gittim doktor yumurtamın çatladıını söledi
benim de tum ozel gunler bat olurdu simdiye kadar
hic sasmazdi
bir de kocamin izinli oldugu gun mutlaka adet gelirdi
bu ara masallah ozel gunleri geciyorumcok mutluyum
umarim sevgililer gunune 3 kisi girersin de dunyanin en guzel hediyesi olur hem sana hem esine
canım benimde bazen böyle yükselir tek tek..sorun değil çatlamış senin yumoşlar merak etme...
bu da benim tablom...bugün ya da dün çatlamış olabilir...ama yarın dan sonra ateşim yükselirse bugün çatlamış demektir..
391587 Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?