Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya kızlar "kar555" mi nicki tam hatırlamıyorum bi arkadaş vardı hamileydi hatta geçen ay sanırım
onun tablosu sanki böyle yavaş yavaş çıkıyodu gibi aklımda kalmış
tam nickini hatırlayan varmı nerden bulabilirm onun tablosunu ben..?

senin tablon cok guzel hakikaten canim
dpo 3 yerlesme dususu saysak
gecen boyle dusus olmamis baksana
gidisat cok iyi sonu da guzel olsun insallah

rabbim duysun dediklerini canım benım ınsallah ben gecen ay 6 gun geciktim ama ates tablom boyle değildi bu ay içimde bir kıpırtı var tarif edilemez

evet cok benziyor
sonu da benzesin

yaa evt kopya sanki :)))
ama dikkat ettim onun yükselişlerden snra düşüşü olmuş ve öyle çatlamış bide ateşi baya düşükmüş onun,
bnm şimdilik düşüş yok bakalım ne olacak temkinliyim...
ölçmeyecektim bu ay ovulasyondan snra ama emin olamıyorum ki şmdi mecbur ölçecem çatladığından emin olana kadar...

rabbim duysun dediklerini canım benım ınsallah ben gecen ay 6 gun geciktim ama ates tablom boyle değildi bu ay içimde bir kıpırtı var tarif edilemez

inşallah hayırlara çıkar canım içindeki heyecan bebeğin seninledir..

deryacığım bence 12. gun yada 13. gun catlama oldu . gerı sayıma başlayabılırsın bır kac gun daha cızgı cekmezse eger sen kendın bu ıkı gunden bırıne cek cızgıyı bence. buarada benım tablomu saklıyomusun hala saklıyosan koysana ben ff sıfremı ve kulanıcı adımı unutmusm

inşallah hayırlara çıkar canım içindeki heyecan bebeğin seninledir..

ınsallah canım ya fala ınaırmısınız bilmem ama ben ınanırım teyzem ablama falda hamilesin demişti ve ablam hamileydi hafta sonuda biri bana baktı dedı falda hamile var dedi ama benım bebek ıstedıgımı bilmiyodu

canım bende süper gidiyo, haala yüksek
yarın da düşmezse bi test yapsana ayy inş güzel haberi verirsin
belirtilere takılma zaten adetle aynı biliyosun..

Baharcım 12 yada 13 günler hiç akıntım yoktu nasıl hangi ara çatladı bu yumurta bilemiyorum :S
sadece 10. gün yumurta akı akıntım geldi :26:
çizgiyi muhtemelen çekmiycek denedim çekmedi düşüş ve yükseliş yaparsam çekiyo :)))
tablonu saklıyorum canım bakkkkkk işte burda ama resim ıolarak var

düzelttim

Eklentiler

• $bahar.webp
    7 KB · Görüntüleme: 116
  • $39baec.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
canım yumurta akı ilaki catladıgı gun akmıyor yumurta akından sonrakı gunde catlamıs olabılırsın neyse bekleyıp gorucez naısl olacagını tablonun

ay bu nee yaa mahvettim sayfayı yanlış eklemişim hep silinmiyoda onlar en üstteki senin yeni koydum canım

ben az çok inanırım canım da, bana bakılan falla şmdiye kadar çıksaydı
ohoo ... yeni evliyken kazaree çocuklarım olmştu hep öyle derlerdi
ama nerdee :)
inşş seninki tutar, bazı insanlar anlıyo tabiki de belli olmaz.

canım yumurta akı ilaki catladıgı gun akmıyor yumurta akından sonrakı gunde catlamıs olabılırsın neyse bekleyıp gorucez naısl olacagını tablonun

hımm olabilir tabi, ayy bilemedim yaa çok belirsiz oldu bu ay hiçbi yorumda yapamıyorum
neyse kasmıcam çok, artık akışına bıraktım gün aşırı çalışırım gerisine de karışmam...
14 şubat bat sevgililer günümü ziyan etmesin de :)

benim de tum ozel gunler bat olurdu simdiye kadar
hic sasmazdi
bir de kocamin izinli oldugu gun mutlaka adet gelirdi
bu ara masallah ozel gunleri geciyorum cok mutluyum
umarim sevgililer gunune 3 kisi girersin de dunyanin en guzel hediyesi olur hem sana hem esine

canım benimde bazen böyle yükselir tek tek..sorun değil çatlamış senin yumoşlar merak etme...

bu da benim tablom...bugün ya da dün çatlamış olabilir...ama yarın dan sonra ateşim yükselirse bugün çatlamış demektir..

391587 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bu isler belli olmuyor canim
ben biliyorum kac ay boyunca tum ovulasyonda hergun iliskimiz oldu, tutmama ihtimali yok hepsi dolu dolu ama olmamisti.. bu isler belli olmuyor kismet.. umarim beklemiyorsun bu ay ama sasirirsin

inşAllah bitaneemmm hep beraber şaşırırız Dua ediyorumm Allahım okunan ezanlar hürmetine ondan hayırlı sağlıklı evlat dileyen herkesin duasını çevirmesinn aminnn

nazlicim bu tablo bana cok guzel seyler olucagini soyluyor
yarin yada oburgun atesin yuksek olursa test yap canim
insallah yanilmiyorumdur

391587 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/QUOTE]

sermavi canim senin yumurtlaman yarindan sonra yuksek olursa bugun diye dusunebiliriz
ama dun catlamamis ovuteste bakma o bugun yarin bile pozitif olabilir
bende 3 gun pozitif oldu 13. 14. 15.gunler ama yumurtlama 16.gun oldu
yani atesi olcmeye devam o sana ne oldugunu gostericek

Son düzenleme:
kızlar güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim allah hepinizin gönlüne göre versin inşallahhhh

ayyy evet bnmde bazen denk gelirdi çok sinir bozucu bi durum değil mi ya
canım sağol güzel dileklerin için,
inş beklentilerimiz boş çıkmaz ben sevgililer gününde en güzel hediyeyi vermek istiyorum kocama
bundan iyisi olamaz sanırım inş rabbim sesimi duyar

Çatlamış değilmi canım, ay deli gibi tekrar tekrar soruyorum herbirinize ama ilk kez bu kdr farketmeden oldu bu iş :)
ne ağrı ne akıntı bide çok erken oldu ya sanki olmadı gibime geliyor...
hayırlısı artık canım beklemekten başka çaremiz yok...

senin tablona gelince, yarına fırlama ihtimali var bencede akıntında uygun
bu geceyi kesin boş geçmezsn zaten, inş yarında yükselir ve çatlarda
bikaç gün sonrada artık beklemeye geçersn sende

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…