Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ff deki oyunlar superler kizlar
bir oyun var ttc game mi neydi adi
son 2 saatti ona takiliyorum cok eglenceli :)))
bir de grafiklerde yumurtlama gunu tahmin etme oyunu var. o da ates olcmede yeni olanlar icin cok guzel bir sey

kızlar merhaba uzun zamandır giremedim hamileler varmış
hepsinzi tebrik ederim
ben de dün ve bugün ovul testi yaptım bakar mısınız?

kayıt oldumcnm ama bir türlü tabloyu yapamadım nedense...

canim dpo10dasin simdi
4 gun daha var
su an super gidiyor atesin bayildim
gittikce artiyor son gunler de cok onemli bence su gidisata bak son gune kadar hep boyle olursa test yaparsn

sağolasın cnm son gün normalde dündü ama yumurtlamaya göre daha var gibi hayat acilin dediği gibi 12 veya 16 gün geçmesi gerekiyor yumurtlamadan 4 gün daha beklim inşllah gelmez...

381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com

öylesine paylaşıyorum tablomu herhangi bişi belli olmaz şimdiden ..15. gün çatlatma iğnemi oldum 16. gün aşılamamı ...sonu güzel olsun inşallah...

inşllah cnm...

banada 23 gün çatlamışsın gibi geldi, dolayısıyla daha min 4 gün beklemen lazım canım,
ama çok iyi gidiyor ateşin inş düşmez bebiş vardır :))

sonu güzel olsunda razıyım beklemeye...

ben geldim kızlarr maalesef bebbegimin kalp atışlarıını alamadık perşembeye kürtaj olacagım çok üzgünüm ama hayırlısı buymuş demekkii

kızlar yeni ateş ölçm

çok geçmiş olsun canım hayırlısını nasip etsin rabbim...

bir de grafiklerde yumurtlama gunu tahmin etme oyunu var. o da ates olcmede yeni olanlar icin cok guzel bir sey
benim %92 mi ne doğru çıkmıştı bi kere oynadığımda. 1 tanesini bilemedim ama uzun zaman oldu. şimdi %100 bilirim belki.. ama ne fayda işte bilmek yetmiyoo şekil A
aşılamanın sonu güzel olsun inşallah
bebek haberı ver bize

2 dk önce aklımdan geçtin bilgisayar bile açık değildi. burdaymışsın hoşgeldin.

canım bebek olsun yada olmasın kesinlikle tedavi edilmeli tabikide sonucta bir hastalık . keske kulansaymıs arkadasın fıtıleri umarım bebeğinin durumu iyidir arkadaşının.
iyi canım kuvezde şimdilik..ama iyi gelişimi...sağaolasın....annelik iç güdüsü işte, zarar verir diye 1 gün kullandıysa 1 gün kullanmamış...
2 aşılama 2 tüp denedik canım...aşılamada her seferinde yıkam yapılıyor ..en azından benimkilerde öyleydi..inşallah sana şifa olur canım...vesile olur...
canımm..Allah yardımcın olsun..çok üzüldüm...Umarım ve dilerim Rabbim kucağmıza çok güzel bebekler almamızı nasip edecek...

Eki Görüntüle 337338

kızlar laboquick marka gebelik testi. ikiside bozukmu bu testin. dpo 9 da yaptım
canım bir de başka marka kullansan iyi olur..dpo 9 erken baya..erken gebelik testi mi bu kullandığın...umarım hamilesindir..ama bana öyle geliyo ki 2 sinde de yanlış olmaz....yarın yeni bir tane alıp dene bence...hadi ya kısmet...

ben de sıkıldıkça oynuyorum canım gerçekten hem çok eğitici hem zevkli..hatta bu oyunlar sayesinde 1 ay bedava VİP üyelik kazanmıştım geçen ay..kampanyaları ff de haber veriyolar yukarda..skorunu facebook sayfasında yayınlıyosun....

Son düzenleme:

canam ovucanlarla gelen erken gebelik testleri bunlar. bu arada ağzımı buzlu suyla çalkalayıp ateşimi ölçtüm 37 çıktı

Eki Görüntüle 337338

kızlar laboquick marka gebelik testi. ikiside bozukmu bu testin. dpo 9 da yaptım

birinci test zaten hatali gibi duruyor
ikinci de dogru olmayabilir cunku bu testte iki cizgi birbirine bu kadar yakin degil. bu testte pozitif cikmisti benim, resmi sakliyorum baktim ve birbirine uzak iki cizgi
bana hatali gibi geldi istersen sabahki idrarinda yeniden dene canim
aslinda cok erkenden test yapiyorsun

canam ovucanlarla gelen erken gebelik testleri bunlar. bu arada ağzımı buzlu suyla çalkalayıp ateşimi ölçtüm 37 çıktı

onu neden yaptin kiz
ben cay icip arkasindan olctugumu bilirim unutup da
ya da disleri soguk suyla fircalayip yataga girince olctugumu bilirim ama bu degerlerin gercekle alakasi yok

günaydın canlar nasılsınız

canım sıkkın ya bu ay neredeyse hiç çalışma yapamadık bu ay yine hüsran Allah büyükk bazen diyorum bir mucize olsa da bir anda haber alsam dün gece rüya gördümm Allahım hayırlara cıkarsın

bu isler belli olmuyor canim
ben biliyorum kac ay boyunca tum ovulasyonda hergun iliskimiz oldu, tutmama ihtimali yok hepsi dolu dolu ama olmamisti.. bu isler belli olmuyor kismet.. umarim beklemiyorsun bu ay ama sasirirsin

günaydın kızlar
dün yazdıklarınızı yeni okudum. ağzımı su ile çalkaladım çünkü ateşimin ne kadar düşeceğini merak ettim düşmedi hehehehehe
testler bozuk bencede mümkün değil pozitif olması ateşimin durumuna göre test yapıcam
sabah erken giremedim sabah okadar üşüyordum ki anlatamam sanki karda kalmış gibiydim aynı anda birde mide bulantısı ve mide ekşimesi eşlik etti sanırım hasta olucam ateşimi de yarım saat gecikmeli ölçtüm kendimi hiç iyi hissetmiyordum battaniye yorgan ne varsa sarıldım ama ısınamadım kaloriferi yakmamışlar diye tam söylenecektim bir baktım cayır cayır yanıyor. bahar mevsimi gelsin artık şöyle yeşillikler güneş offfff

38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com

atesin firlamis superrrrr

canım yükselmiş yinee çok güzel görünüyor, inş düşmez test için 2-3 daha bekle
bide o markanın bozuk testi oluyomuş duymuştum ben bide başka marka ile denesene emin olmak için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…