her ne kadar 21 ocak ve 23 ocak arasında kalsam da içimden bir ses 23 ocak ağırlıklı diyor çatlama için.(kasık ağrısı da var) önceki ortalamalarına göre yani.
ff e kayıt olsan da girsene değerleri. o kesin gösterir bize. hazır ortalmayı da bulur.
canim dpo10dasin simdi
4 gun daha var
su an super gidiyor atesin bayildim
gittikce artiyorson gunler de cok onemli bence su gidisata bak son gune kadar hep boyle olursa test yaparsn
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
öylesine paylaşıyorum tablomu herhangi bişi belli olmaz şimdiden ..15. gün çatlatma iğnemi oldum 16. gün aşılamamı ...sonu güzel olsun inşallah...
banada 23 gün çatlamışsın gibi geldi, dolayısıyla daha min 4 gün beklemen lazım canım,
ama çok iyi gidiyor ateşin inş düşmez bebiş vardır :))
ben geldim kızlarr maalesef bebbegimin kalp atışlarıını alamadık perşembeye kürtaj olacagımçok üzgünüm ama hayırlısı buymuş demekkii
kızlar yeni ateş ölçm
benim %92 mi ne doğru çıkmıştı bi kere oynadığımda. 1 tanesini bilemedimff deki oyunlar superler kizlar
bir oyun var ttc game mi neydi adi
son 2 saatti ona takiliyorum cok eglenceli :)))
bir de grafiklerde yumurtlama gunu tahmin etme oyunu var. o da ates olcmede yeni olanlar icin cok guzel bir sey
aşılamanın sonu güzel olsun inşallah
bebek haberı ver bize
iyi canım kuvezde şimdilik..ama iyi gelişimi...sağaolasın....annelik iç güdüsü işte, zarar verir diye 1 gün kullandıysa 1 gün kullanmamış...canım bebek olsun yada olmasın kesinlikle tedavi edilmeli tabikide sonucta bir hastalık . keske kulansaymıs arkadasın fıtıleri umarım bebeğinin durumu iyidir arkadaşının.
2 aşılama 2 tüp denedik canım...aşılamada her seferinde yıkam yapılıyor ..en azından benimkilerde öyleydi..inşallah sana şifa olur canım...vesile olur...yokh ağzın bal yesin emiii....rabbm sanada kızlı oğlanlı bebişler nasip etsinn...
evet bu ayki tablom farklı seyrediyor ...ama adetim yaklaşırkenki belirtileri yaşıyorum ama kafaya takmıyorum 2 kez daha deniycem çünkü bu konuda psikolojimi rahat tutmamı sağlıyor insallah dediğin gibidir ve bekleyişim son bulur cnm...
sermavi doktorum farklı bi teknik izledi tek klomen verdi normalde diğer 4 seferde günde 2 şeklinde kullanmıştım yumurtalarım oluştu büyümesini bekledik doğal yolla geç gelişen yumurta nın kaliteli olduğunu düşünerekten....
18 saat sonrası yaptı aşılamamı yumurta çatlamadan spermler orda buluncak dedii....ıuı tekniği ile oldu aşılamam yani diğerinden farkı sperm yıkaması yapıldı ...kaliteli spermler geriye kalınca uzun yaşayan ve hızlılar daha çok şans oluyormuş rabbim hayırlısını versin sen kaç kez denedin cnm sen bu arada????
canımm..Allah yardımcın olsun..çok üzüldüm...Umarım ve dilerim Rabbim kucağmıza çok güzel bebekler almamızı nasip edecek...ben geldim kızlarr maalesef bebbegimin kalp atışlarıını alamadık perşembeye kürtaj olacagımçok üzgünüm ama hayırlısı buymuş demekkii
kızlar yeni ateş ölçme nasıl yapılıyor??
canım bir de başka marka kullansan iyi olur..dpo 9 erken baya..erken gebelik testi mi bu kullandığın...umarım hamilesindir..ama bana öyle geliyo ki 2 sinde de yanlış olmaz....yarın yeni bir tane alıp dene bence...hadi ya kısmet...Eki Görüntüle 337338
kızlar laboquick marka gebelik testi. ikiside bozukmu bu testin. dpo 9 da yaptım
ff deki oyunlar superler kizlar
bir oyun var ttc game mi neydi adi
son 2 saatti ona takiliyorum cok eglenceli :)))
bir de grafiklerde yumurtlama gunu tahmin etme oyunu var. o da ates olcmede yeni olanlar icin cok guzel bir sey
iyi canım kuvezde şimdilik..ama iyi gelişimi...sağaolasın....annelik iç güdüsü işte, zarar verir diye 1 gün kullandıysa 1 gün kullanmamış...
2 aşılama 2 tüp denedik canım...aşılamada her seferinde yıkam yapılıyor ..en azından benimkilerde öyleydi..inşallah sana şifa olur canım...vesile olur...
canımm..Allah yardımcın olsun..çok üzüldüm...Umarım ve dilerim Rabbim kucağmıza çok güzel bebekler almamızı nasip edecek...
canım bir de başka marka kullansan iyi olur..dpo 9 erken baya..erken gebelik testi mi bu kullandığın...umarım hamilesindir..ama bana öyle geliyo ki 2 sinde de yanlış olmaz....yarın yeni bir tane alıp dene bence...hadi ya kısmet...
ben de sıkıldıkça oynuyorum canım gerçekten hem çok eğitici hem zevkli..hatta bu oyunlar sayesinde 1 ay bedava VİP üyelik kazanmıştım geçen ay..kampanyaları ff de haber veriyolar yukarda..skorunu facebook sayfasında yayınlıyosun....
canam ovucanlarla gelen erken gebelik testleri bunlar. bu arada ağzımı buzlu suyla çalkalayıp ateşimi ölçtüm 37 çıktı
Eki Görüntüle 337338
kızlar laboquick marka gebelik testi. ikiside bozukmu bu testin. dpo 9 da yaptım
canam ovucanlarla gelen erken gebelik testleri bunlar. bu arada ağzımı buzlu suyla çalkalayıp ateşimi ölçtüm 37 çıktı
kızlar merhaba uzun zamandır giremedim hamileler varmış
hepsinzi tebrik ederim
ben de dün ve bugün ovul testi yaptım bakar mısınız?
Eki Görüntüle 337338
günaydın canlar nasılsınız
canım sıkkın ya bu ay neredeyse hiç çalışma yapamadık bu ay yine hüsran Allah büyükk bazen diyorum bir mucize olsa da bir anda haber alsam dün gece rüya gördümm Allahım hayırlara cıkarsın
günaydın kızlar
dün yazdıklarınızı yeni okudum. ağzımı su ile çalkaladım çünkü ateşimin ne kadar düşeceğini merak ettim düşmedi hehehehehe
testler bozuk bencede mümkün değil pozitif olması ateşimin durumuna göre test yapıcam
sabah erken giremedim sabah okadar üşüyordum ki anlatamam sanki karda kalmış gibiydim aynı anda birde mide bulantısı ve mide ekşimesi eşlik etti sanırım hasta olucam ateşimi de yarım saat gecikmeli ölçtüm kendimi hiç iyi hissetmiyordum battaniye yorgan ne varsa sarıldım ama ısınamadım kaloriferi yakmamışlar diye tam söylenecektim bir baktım cayır cayır yanıyor. bahar mevsimi gelsin artık şöyle yeşillikler güneş offfff
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar
dün yazdıklarınızı yeni okudum. ağzımı su ile çalkaladım çünkü ateşimin ne kadar düşeceğini merak ettim düşmedi hehehehehe
testler bozuk bencede mümkün değil pozitif olması ateşimin durumuna göre test yapıcam
sabah erken giremedim sabah okadar üşüyordum ki anlatamam sanki karda kalmış gibiydim aynı anda birde mide bulantısı ve mide ekşimesi eşlik etti sanırım hasta olucam ateşimi de yarım saat gecikmeli ölçtüm kendimi hiç iyi hissetmiyordum battaniye yorgan ne varsa sarıldım ama ısınamadım kaloriferi yakmamışlar diye tam söylenecektim bir baktım cayır cayır yanıyor. bahar mevsimi gelsin artık şöyle yeşillikler güneş offfff
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?