kızlar benimde moralim çok bozuk çünkü dün yine çalışma yapamadık eşim hastaydı baya belki bugünde yapamayız
gitti yumrtlama dönemim ya
bir tabloma baksanıza kızlar
3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com
gripmi olucam acaba çok üşüyorum çünkü ondan mı yükseldi ateşimatesin firlamissuperrrrr
canım bekliycem birkaç gün ateşim düşmezse yapıcam zaten ateşten belli oluyor nolduğu
canım yükselmiş yinee çok güzel görünüyor, inş düşmez test için 2-3 daha bekle
bide o markanın bozuk testi oluyomuş duymuştum ben bide başka marka ile denesene emin olmak için?
günaydın kızlar
dün yazdıklarınızı yeni okudum. ağzımı su ile çalkaladım çünkü ateşimin ne kadar düşeceğini merak ettim düşmedi hehehehehe
testler bozuk bencede mümkün değil pozitif olması ateşimin durumuna göre test yapıcam
sabah erken giremedim sabah okadar üşüyordum ki anlatamam sanki karda kalmış gibiydim aynı anda birde mide bulantısı ve mide ekşimesi eşlik etti sanırım hasta olucam ateşimi de yarım saat gecikmeli ölçtüm kendimi hiç iyi hissetmiyordum battaniye yorgan ne varsa sarıldım ama ısınamadım kaloriferi yakmamışlar diye tam söylenecektim bir baktım cayır cayır yanıyor. bahar mevsimi gelsin artık şöyle yeşillikler güneş offfff
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
sorma gecen ay benim de oyle olmustu
tam yumurtlama gunu kocam grip olmustu
ve o gun ertesi gun iliski yoktu.
atesini tam anlamadim ama sanki 3 gun once catlamis gibi bakalim ates daha yukselecek mi
canım bilmiyorum da valla grip olucam diye korkuyorum çünkü çok üşüyorum anormal derecede ev sıcak aslında hele ki yatak odası çoookk sıcak. midemde bulanıyor belki de ondan yüksek çıktı diye düşünüyorum. ben test manyağı oldum evde bir sürü vardı yaptım o yüzden. pazar günü adet olmam lazım eğer o güne kadar ateşim böyle giderse tekrar yapıcam test. inşaallah Rabbim hepimize verir bebek evlerimizi güzel sesiyle doldurur. İnşaallah Bahar'ım şu an annesine tutunmaya çalışıyordur.masallah yarim saat sonra olcduysen bile bu kadar yuksek cikmasi coook guuuzeeelll
kiz yoksa testler cizgilerin yeri yalnis olsada dogrumu gosteriyor
insallah senin gobisine oyle bir bahar gelir ki 9 ay gunes olur
gerçekten çok üzülüyorum canım kahrettim kendimi dün akşamdan beri
eger söylediğin gibi 3 gün önce çatlamışsa o gün ilişki vardı
ama 3 gün önce baya agrım vardı çatladıktan sonra ağtı yaparmı sence ?
sorma gecen ay benim de oyle olmustu
tam yumurtlama gunu kocam grip olmustu
ve o gun ertesi gun iliski yoktu.
atesini tam anlamadim ama sanki 3 gun once catlamis gibi bakalim ates daha yukselecek mi
bilmem
benim agri oldugu gun catliyor
bilmem
benim agri oldugu gun catliyor
canim bende yumurtlamadan 2 gun once basladi agri
yumurtlamadan sonraki 2 gun de devam etdi
hatta soraki gunler ara-sira bas kaldirdi
yalniz bu ay bu agrilar boyle uzun oldu hamilelikten dolayi qaliba
onceki aylar sadece yumurtlama gunu oluyordu
aynen bak eğer everythin'in dediği gibi 3 gün filan çatladıysam o gün agrım vardı sonra 2 gün daha devam etti 14.günümdede kesildi...
kutsevcim sende baksana bi benim tabloma
gunaydın kızlar benım regl den beri ateş çok dalgalıydı ama şu ara gidişat iyi gibi geldi bana bide siz bakarmısınız
395344 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar benimde moralim çok bozuk çünkü dün yine çalışma yapamadık eşim hastaydı baya belki bugünde yapamayız
gitti yumrtlama dönemim ya
bir tabloma baksanıza kızlar
olsun canım öncesinde olmuş sonuçta olcak olduktan sonra o da olur...
bu da benim tablom allah rızası için bi yorum yapın, ilk kez böyle bişey görüyorum tık tık gidiyor yukarı doğru
ani artış olması gerekmezmi çatlama oldugunda yoksa çatlamadı mı bu ay bnm yumurtam ?
yani anlamak istediğim şu böyle kademe kademe de artsa ateş arttığına göre yumurtlama kesin olmuşmu demektir?
Eki Görüntüle 337484
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
12.gun gibi gozukuyor o gun yada ondan onceki gun calisma olduysa sonu guzel olucak diye dusunuyorum
ama yarin da yuksek olursa ff cizgiyi 14.gune bile koyabilir
merak etme ben 16.gun yumurlasam da yalniz 14.ve 15.gunler calismisdik 16.gun olmamisdi
Allah insallah verir bebisini buay umidini itirme guzel seyler dusun kismetse olcak
olsun canım öncesinde olmuş sonuçta olcak olduktan sonra o da olur...
bu da benim tablom allah rızası için bi yorum yapın, ilk kez böyle bişey görüyorum tık tık gidiyor yukarı doğru
ani artış olması gerekmezmi çatlama oldugunda yoksa çatlamadı mı bu ay bnm yumurtam ?
yani anlamak istediğim şu böyle kademe kademe de artsa ateş arttığına göre yumurtlama kesin olmuşmu demektir?
Eki Görüntüle 337484
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ilaki aniden yukselmesi gerekmez kademeli de yukselir bence senın catlama olmus :) hadi bakalım sonu gzel gelir inşallah
canım ben bu işlerden sizler kadar anlamıyorum ama senin yumurtan daha çatlamamış olabilirmi acaba çünkü hep ilerliyo ya ondan dolayı dedim
canım benım dün hemen çıkmıştımbenim %92 mi ne doğru çıkmıştı bi kere oynadığımda. 1 tanesini bilemedimama uzun zaman oldu. şimdi %100 bilirim belki.. ama ne fayda işte bilmek yetmiyoo şekil A
2 dk önce aklımdan geçtin bilgisayar bile açık değildi. burdaymışsın hoşgeldin.
canim 15.gun sonuc pozitife benziyor
calismalar olmus ve olucak insallah dimi
canım bizde 11. ve 13. gün çalışma oldu.. eğer çatlama 12. günde olduysa onu sıkıştırmış oluyorum heralde önden arkadaan :)
eğer ff çizgiyi 14.güne çekersede 13. gün çalışma oldugu için yine belkide başarılı olmuş olabiliriz değilmi
bende dusunmustum ki hic calisma yapamamissiniz
baya guzel-guzel yapmissiniz iste daha ne olsun
bundan sonrasi Rabbimize kalmis guzelce dusunerek bekle
bende merakla hayirlisinin olmasini diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?