Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aaaa çok enteresanmış cnm
inşşş faydası olmuştur bari size de
yumurtalara da iyi gelirmi acaba karı koca gitsek bari

aaaa çok enteresanmış cnm
inşşş faydası olmuştur bari size de
yumurtalara da iyi gelirmi acaba karı koca gitsek bari

ben zannetmiyorum.. eşiminki düştü dediğim gibi. radyasyon sonuçta, sperme iyi gelse nolcak. Allah korusun kanser riskini artırıyor.

sağ tarafta saç ekimi reklamı var.. kadınlar klübünde...
ee tabi adamların saçlarının dökülmesini erkeklerden çok biz takarız da ondan

ben zannetmiyorum.. eşiminki düştü dediğim gibi. radyasyon sonuçta, sperme iyi gelse nolcak. Allah korusun kanser riskini artırıyor.

öyle tabi yaa enteresan bi tespit olmuş doktorun ki...

ya saç ekimini geçtimde ilk açınca koca bi sütyen çıkıyo ya ona deli oluyorum bende

öyle tabi yaa enteresan bi tespit olmuş doktorun ki...

ya saç ekimini geçtimde ilk açınca koca bi sütyen çıkıyo ya ona deli oluyorum bende

sorma benim de erkek kardeşim bizdeydi ergen çocuk demiştir ablam nerelere giriyor öyle diye.. pat diye çıkıvermedi mi

kızlar merhaba

bunun bir yolu yok mu şöyle kafamıza takmasak rahat olsakk çalışıyorumm ama kırmızılar gelincee üzülüyoorumm

iştende çok sıkıldım işi bıraksam spora filan mı yazılsamm ev temizliği o bu derken geçer zaman

isi birakirsan evde zaman bir sure sonra gecmeyecek ben oyle dusunuyorum
benim icin oyle oldu yani
spor dersen cok iyi birsey ama ben cesaret edemiyorum bir turlu dpolar basliyinca birakiyorum bebek varsa birsey olur diye
yani hep bebek olsun ya bebek varsa bebek olmali dusuncesi etrafta donuyor duruyor
ben caresini bulamadim canim hep soz veriyorum ya ne zaman olursa olur hayatini yasa sen diye
ama malesef bircok seyi bebek istedigimiz icin yapamiyoruz
aaa tabi yapan var
arkadasim hayatini yasadi ne zaman olursa olur dedi
sporuna gitti saunasina girdi gezdi tozdu 6.ayda bebegi geldi ve cok kolay bir dogum da yapti
darisi basimiza

Son düzenleme:

amin canımm

belkidee dediğin gibi bu düşünceler etrafımızda dolaştıgı için olmuyordur.. Allahım tez zamanda hayırlısıyla göndersin meleklerimizii

iş ortamım çok stresli ister istemez kafama takılıyorr oda etkiliyormudur yoksa ben mi abartıyorumm

çatlatmışsın gözzün aydın..
ama o da karar verememiş dimi.. 2 gün önceye mi almış. bence ikisi de olabilir birde 2 tane yumurtan olabilir.
nisbhr sen evvelki ay klomen kullanmıştın ya. doktor 3 ay kullancaksın demedi mi sen kendi isteğinle mi bıraktın yoksa 2 tane oluşunca gerek yok mu dedi..
ben bu ay da günde 1 kullandım da:26: doktor 4 ay kullan aşılamaya öyle geçebiliriz dedi.
eşimin sperm hızı düşük de..

Son düzenleme:
gerçekten güzel bir tablo bence...ne zaman test yapıcaksın diye soracaktım ama bu akşam yapıcakmışsın zaten..hadi güzel haberlerini bekliyorum...
bence de daha evvel de söylemiştim 12. gün çatlamışsın...bu ay benim de 12. gün yani bugün çatladı...
hadi gözün ayın canım..inşallah canım sıkı skı tutunsun(lar) sana...
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlarrr kasılmalarım başladı adetim geliyor bu ay da olmadı moralim çooookkk bozuk
canım henüz çok erken değil mi böyle düşümen için...şimdiden moralini bozma bence...
annemler gitti.. içimi bi yalnızlık kapladı.. ne güzeldi yaaa....
Allah kavuştursun canım..ben de çok özledim annemi yaaa...

canım ben 1 ay kullandım günde 2 tane ve 19mm 2 yumoş oluştu.sonra iğne oldum çatladım ama gebe kalamadım.
sonra doktor bana adetinin 3.günü gel dedi.ben gitmedim gitmek istemedim.
yani benim yumurtlama problemim yok bak 5aydr tablo yapıyorum hepside görünüyor.375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşlede düzenli adetlede yumurtladığım belli allahıma çok şükür.o yüzden fazlasıyla yumurtlamak istemiyorum.
belki cahilce olacak ama sonuçta o fazla yumurtalarda bizim rezervimizden gidiyor.bu konuda doktorlar yanlış yapıyor bence.
eğer bi kadın düzgün yumurtluyorsa ve tutmuyorsa başka sorunlar aranmalı.4 5 6ay boyunca klomen kullandırıyorlar.
sonuçta başka sorun olduğundan olmuyor bebiş ve biz boşuna tavuk gibi çok yumurtluyoruz.
ayrıca klomen 6aya kadar serophene 3ay kullanılırmış.
bende mayısa kadar olmazsa aşılama yaptırıcam aşılamanında doğaldan bi farkı yok.
zaman kaybetmek istemiyorum daha fazla.
seninde hakkında hayırlısı olsun.

canım biz o konuda çok yanlış düşünüyomuşuz..yani rezervden harcandığı konusunda..ben dokor bi arkadaşıma danışmıştım.."yanlış bir kanı bu, aslında her ay yaşa bağlı olarak öncüllerle beraber bir çok folikül kendini gösterir ama bunlardan sadece 1 veya 2 tanesi gelişir, sonrasında diğerleri erir gider...biz ilaçla diğerlerinin erimesini engelleriz, onlardan da faydalanmak için "dedi...yani rezervden tüketmiyomuşuz...o yüzden şimdi içim rahat. ben de hep öyle düşünüp tedirgin olurdum ilaçlardan...ha başka zararları var tabi...

Son düzenleme:

inşllah canım yumurtacıklarında gözükmüş e ozman size kolay gelsin canım...

mas atesin cok iyi gidiyor ins guzel haberini aliriz:)))

kızlar saolun güzel yorumlarınız için bu akşam yapıcam zaten test varsa çıkar elf seninle aynı gün adet olmuşuz hakkımızda hayırlısı seni hep takip ettim bu ay:)
evet canım hakkımızda hayırlısı benim kırmızılar geliyorlar malesef...

hım farklı bir bilgi ama düşündürücü çünkü bu zamana kadar hep zararını duyduk...

ben de aynen senin gibi düşünüyordum taa ki sermaviyi okuyana kadar.. kafam karıştı şimdi..:44: o yüzden de istemiyordum..

o kendini gösterme olayına katılıyorum canım. adetken doktor bişeyler saydı üst üste binmiş torba gibi 6 taeydi demek onların hepsi kendini göstermiş oluyor ve bi tanesi haricinde diğerleri eriyormuymuş...
Allahım neler duycaz daha..

ben de aynen senin gibi düşünüyordum taa ki sermaviyi okuyana kadar.. kafam karıştı şimdi..:44: o yüzden de istemiyordum..
..

hımm demek öyleymiş canım önceki yazımda da dediğim gibii sadece benim mantığımcaydı demek yanlışmış.sevindim ozaman bütün haklarımı kullanayım ben
yine de zararlı aslında dediğin gibi ama ne yapalım umut dünyası.

hap kullanmadan da direk aşılamaya geçilebiliyor mu acaba..
bence beklenmemeli öyle şartlar olmamalı. birinin tüpü yoksa mesela ona aşılama yapılır durulur mu sorun erkekteyse kadın tedavi olur durur mu..
ama işte bazen sebebsiz infertilitede klomen kullanıldığı ay gebelik oranı artıyor. doktorlar da o yüzden veriyor sanırım.

tablolarına baktım da aynen beimki gibi. hele benim tabloların hepsi senin geçen ayki tablondan.
bir de klomen 6 serophene 3 ay en fazla kullanılır demişsin ya ben seropheneyi daha hafif zannediyordum öyle değil mi:26:

sağolun kızlar.. allahım en yakın zamanda hepimize nasip eder yavrularımızı da bizler de tatlı heycana başlarız...

kızlar bakın ne buldum

Over rezervinin azalmasına yol açan faktörler:
- Yaşın ilerlemesi
- Sigara
- Obezite
- Yumurtalıkların alındığı veya sadece kistlerin çıkarıldığı ameliyatlar
- Şiddetli endometriozis
- Kemoterapi ve rasyoterapi
- Erken menopoz (prematür ovaryan yetmezlik, POF)
(Doğum kontrol hapı ve diğer korunma yöntemleri over rezervini etkilemez, kısırlığa neden olmaz.)

ben klomen gibi ilaçların rezervi azalttığına inandığım gibi doğum kontrol hapını da yumurtlamayı baskıladığı için rezervin ömrünü uzatır diye düşünüyordum.hatta kendi kendime neden 1 yıl korunurken doğum kont. hapı kullanmadım ki diye hayıflanıyordum.
sermavinin dediğine göre bu tez de çürüyor..

bu arada doktor bana ilk verdiğinde bu ilacı eşime dedim ki tüh rezervimden 1 tane fazla yumurta gidecek bir ay önce menopoza girecem diyordum. eşim de demesin mi bu ilaçla hamile kalırsan 9 ay yumurta oluşmıycak zaten diye

yok canım öyle bir şart yok yani sen istersen aşılamaya geçebilirsin.hatta bana doktorum yumurtaların boyutunu görünce aşılama mı yapsak dedi ben istemedim.
bi kaç ay daha bekliycem dedim.
serophene mi yoksa klomen mi daha ağır bilmiyorum canım.ama ben klomen kullananlar topiğinde takılıyorum ordaki kızlar öyle diyor.
ve ben serophenenin prospektüsünüde okudum onda da 4siklus diyor.
evet basit infertilitelerde bu ilaçlar çok işe yarıyor.hemde çatlama zamanını biliyorsun eğer iğne olursan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…