kızlar bugün ne oldu biliyor musunuz.. hemşireyle konuşuyordum eşimin 2 yıl önceki testi çok iyiymiş şimdiki çok kötü 2 yıldır radyasyonlu makine kullanıyor sanırım hız o yüzden düştü dedim. doktor da dedi ki radyasyon belli bi miktara kadar spermleri olumlu etkiler dedi
aaaa çok enteresanmış cnm
inşşş faydası olmuştur bari size de
yumurtalara da iyi gelirmi acaba karı koca gitsek bari
ben zannetmiyorum.. eşiminki düştü dediğim gibi. radyasyon sonuçta, sperme iyi gelse nolcak. Allah korusun kanser riskini artırıyor.
öyle tabi yaa enteresan bi tespit olmuş doktorun ki...
ya saç ekimini geçtimde ilk açınca koca bi sütyen çıkıyo ya ona deli oluyorum bende
sorma benim de erkek kardeşim bizdeydi ergen çocuk demiştir ablam nerelere giriyor öyle diye.. pat diye çıkıvermedi mi
kızlar merhaba
bunun bir yolu yok mu şöyle kafamıza takmasak rahat olsakk çalışıyorumm ama kırmızılar gelincee üzülüyoorumm
iştende çok sıkıldım işi bıraksam spora filan mı yazılsamm ev temizliği o bu derken geçer zaman
isi birakirsan evde zaman bir sure sonra gecmeyecek ben oyle dusunuyorum
benim icin oyle oldu yani
spor dersen cok iyi birsey ama ben cesaret edemiyorum bir turlu dpolar basliyinca birakiyorum bebek varsa birsey olur diye
yani hep bebek olsun ya bebek varsa bebek olmali dusuncesi etrafta donuyor duruyor
ben caresini bulamadim canim hep soz veriyorum ya ne zaman olursa olur hayatini yasa sen diye
ama malesef bircok seyi bebek istedigimiz icin yapamiyoruz
aaa tabi yapan var
arkadasim hayatini yasadi ne zaman olursa olur dedi
sporuna gitti saunasina girdi gezdi tozdu 6.ayda bebegi geldi ve cok kolay bir dogum da yapti
darisi basimiza
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
:26::26::26::26::26:
gerçekten güzel bir tablo bence...ne zaman test yapıcaksın diye soracaktım ama bu akşam yapıcakmışsın zaten..hadi güzel haberlerini bekliyorum...353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ateşim böyle bi tık düştü ama hala ortalamanın üstünde kasıklarımda ağrılar batmalar var gögüslerim şiş mzellikle üst tarafları çok acıyo bide kocaman oldular gögüs uçlarımın etrafıda kahverengileşmiş umutlanmak istemiorum ama ateşimde güzel gidiyo ne dersin bak bakalım bi
bence de daha evvel de söylemiştim 12. gün çatlamışsın...bu ay benim de 12. gün yani bugün çatladı...Günaydın kızlarrrrrrrrr
Nazlımcım tablon süperrr vee son 1 gün hadi inşşş güzel haber vereceksin bize
ben senin yerinde olsam bugün bile dayanamayıp test yapardım belkide :)))
buda benim şaheser
ateşim bugün de 36,8 çıktı...baştaki değerlerim eksik diye sanırım çizgiyi hala çekmeyince şöyle bişey yaptım,
boş olan 9. günüme de aynı değeri yani 36,4 ü girdim denemek için,
öyle olunca 12. güne çekti çizgimi? Ne dersiniz kalsın mı böyle 12. gün mü dürü bu yumurtlama acaba....
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Eki Görüntüle 337988
hadi gözün ayın canım..inşallah canım sıkı skı tutunsun(lar) sana...merhaba kızlar.. şu an bir anlam ifade etmeyen tablomu ekliyim.
bismillahirrahmanirrahim
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
sabah 8 de doktor kontrolüne gittim. 3-4 tane yumurtacıklarım oluşmuş
bu ay da kullandım ya serophene..
doktor bugünden başlayın çalışmalara dedi..
Rabbim den dileğim en az birinin tutması..
canım henüz çok erken değil mi böyle düşümen için...şimdiden moralini bozma bence...38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlarrr kasılmalarım başladı adetim geliyor bu ay da olmadı moralim çooookkk bozuk
Allah kavuştursun canım..ben de çok özledim annemi yaaa...annemler gitti.. içimi bi yalnızlık kapladı..ne güzeldi yaaa....
çatlatmışsın gözzün aydın..
ama o da karar verememiş dimi.. 2 gün önceye mi almış. bence ikisi de olabilir birde 2 tane yumurtan olabilir.
nisbhr sen evvelki ay klomen kullanmıştın ya. doktor 3 ay kullancaksın demedi mi sen kendi isteğinle mi bıraktın yoksa 2 tane oluşunca gerek yok mu dedi..
ben bu ay da günde 1 kullandım da:26: doktor 4 ay kullan aşılamaya öyle geçebiliriz dedi.
eşimin sperm hızı düşük de..
canım biz o konuda çok yanlış düşünüyomuşuz..yani rezervden harcandığı konusunda..ben dokor bi arkadaşıma danışmıştım.."yanlış bir kanı bu, aslında her ay yaşa bağlı olarak öncüllerle beraber bir çok folikül kendini gösterir ama bunlardan sadece 1 veya 2 tanesi gelişir, sonrasında diğerleri erir gider...biz ilaçla diğerlerinin erimesini engelleriz, onlardan da faydalanmak için "dedi...yani rezervden tüketmiyomuşuz...o yüzden şimdi içim rahat. ben de hep öyle düşünüp tedirgin olurdum ilaçlardan...ha başka zararları var tabi...canım ben 1 ay kullandım günde 2 tane ve 19mm 2 yumoş oluştu.sonra iğne oldum çatladım ama gebe kalamadım.
sonra doktor bana adetinin 3.günü gel dedi.ben gitmedim gitmek istemedim.
yani benim yumurtlama problemim yok bak 5aydr tablo yapıyorum hepside görünüyor.375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşlede düzenli adetlede yumurtladığım belli allahıma çok şükür.o yüzden fazlasıyla yumurtlamak istemiyorum.
belki cahilce olacak ama sonuçta o fazla yumurtalarda bizim rezervimizden gidiyor.bu konuda doktorlar yanlış yapıyor bence.
eğer bi kadın düzgün yumurtluyorsa ve tutmuyorsa başka sorunlar aranmalı.4 5 6ay boyunca klomen kullandırıyorlar.
sonuçta başka sorun olduğundan olmuyor bebiş ve biz boşuna tavuk gibi çok yumurtluyoruz.
ayrıca klomen 6aya kadar serophene 3ay kullanılırmış.
bende mayısa kadar olmazsa aşılama yaptırıcam aşılamanında doğaldan bi farkı yok.
zaman kaybetmek istemiyorum daha fazla.
seninde hakkında hayırlısı olsun.
merhaba kızlar.. şu an bir anlam ifade etmeyen tablomu ekliyim.
bismillahirrahmanirrahim
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
sabah 8 de doktor kontrolüne gittim. 3-4 tane yumurtacıklarım oluşmuş
bu ay da kullandım ya serophene..
doktor bugünden başlayın çalışmalara dedi..
Rabbim den dileğim en az birinin tutması..
mas atesin cok iyi gidiyor ins guzel haberini aliriz:)))
evet canım hakkımızda hayırlısı benim kırmızılar geliyorlar malesef...kızlar saolun güzel yorumlarınız için bu akşam yapıcam zaten test varsa çıkar elf seninle aynı gün adet olmuşuz hakkımızda hayırlısı seni hep takip ettim bu ay:)
kızlar bugün ne oldu biliyor musunuz.. hemşireyle konuşuyordum eşimin 2 yıl önceki testi çok iyiymiş şimdiki çok kötü 2 yıldır radyasyonlu makine kullanıyor sanırım hız o yüzden düştü dedim. doktor da dedi ki radyasyon belli bi miktara kadar spermleri olumlu etkiler dedi
ben de aynen senin gibi düşünüyordum taa ki sermaviyi okuyana kadar.. kafam karıştı şimdi..:44: o yüzden de istemiyordum..canım ben 1 ay kullandım günde 2 tane ve 19mm 2 yumoş oluştu.sonra iğne oldum çatladım ama gebe kalamadım.
sonra doktor bana adetinin 3.günü gel dedi.ben gitmedim gitmek istemedim.
yani benim yumurtlama problemim yok bak 5aydr tablo yapıyorum hepside görünüyor.375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşlede düzenli adetlede yumurtladığım belli allahıma çok şükür.o yüzden fazlasıyla yumurtlamak istemiyorum.
belki cahilce olacak ama sonuçta o fazla yumurtalarda bizim rezervimizden gidiyor.bu konuda doktorlar yanlış yapıyor bence.
eğer bi kadın düzgün yumurtluyorsa ve tutmuyorsa başka sorunlar aranmalı.4 5 6ay boyunca klomen kullandırıyorlar.
sonuçta başka sorun olduğundan olmuyor bebiş ve biz boşuna tavuk gibi çok yumurtluyoruz.
ayrıca klomen 6aya kadar serophene 3ay kullanılırmış.
bende mayısa kadar olmazsa aşılama yaptırıcam aşılamanında doğaldan bi farkı yok.
zaman kaybetmek istemiyorum daha fazla.
seninde hakkında hayırlısı olsun.
canım biz o konuda çok yanlış düşünüyomuşuz..yani rezervden harcandığı konusunda..ben dokor bi arkadaşıma danışmıştım.."yanlış bir kanı bu, aslında her ay yaşa bağlı olarak öncüllerle beraber bir çok folikül kendini gösterir ama bunlardan sadece 1 veya 2 tanesi gelişir, sonrasında diğerleri erir gider...biz ilaçla diğerlerinin erimesini engelleriz, onlardan da faydalanmak için "dedi...yani rezervden tüketmiyomuşuz...o yüzden şimdi içim rahat. ben de hep öyle düşünüp tedirgin olurdum ilaçlardan...ha başka zararları var tabi...
canım biz o konuda çok yanlış düşünüyomuşuz..yani rezervden harcandığı konusunda..ben dokor bi arkadaşıma danışmıştım.."yanlış bir kanı bu, aslında her ay yaşa bağlı olarak öncüllerle beraber bir çok folikül kendini gösterir ama bunlardan sadece 1 veya 2 tanesi gelişir, sonrasında diğerleri erir gider...biz ilaçla diğerlerinin erimesini engelleriz, onlardan da faydalanmak için "dedi...yani rezervden tüketmiyomuşuz...o yüzden şimdi içim rahat. ben de hep öyle düşünüp tedirgin olurdum ilaçlardan...ha başka zararları var tabi...
ben de aynen senin gibi düşünüyordum taa ki sermaviyi okuyana kadar.. kafam karıştı şimdi..:44: o yüzden de istemiyordum..
..
hımm demek öyleymiş canım önceki yazımda da dediğim gibii sadece benim mantığımcaydı demek yanlışmış.sevindim ozaman bütün haklarımı kullanayım ben
yine de zararlı aslında dediğin gibi ama ne yapalım umut dünyası.
inşllah canım yumurtacıklarında gözükmüş e ozman size kolay gelsin canım...
evet canım hakkımızda hayırlısı benim kırmızılar geliyorlar malesef...
hım farklı bir bilgi ama düşündürücü çünkü bu zamana kadar hep zararını duyduk...
gerçekten güzel bir tablo bence...ne zaman test yapıcaksın diye soracaktım ama bu akşam yapıcakmışsın zaten..hadi güzel haberlerini bekliyorum...
bence de daha evvel de söylemiştim 12. gün çatlamışsın...bu ay benim de 12. gün yani bugün çatladı...
hadi gözün ayın canım..inşallah canım sıkı skı tutunsun(lar) sana...
canım henüz çok erken değil mi böyle düşümen için...şimdiden moralini bozma bence...
Allah kavuştursun canım..ben de çok özledim annemi yaaa...
hap kullanmadan da direk aşılamaya geçilebiliyor mu acaba..
bence beklenmemeli öyle şartlar olmamalı. birinin tüpü yoksa mesela ona aşılama yapılır durulur mu sorun erkekteyse kadın tedavi olur durur mu..
ama işte bazen sebebsiz infertilitede klomen kullanıldığı ay gebelik oranı artıyor. doktorlar da o yüzden veriyor sanırım.
tablolarına baktım da aynen beimki gibi. hele benim tabloların hepsi senin geçen ayki tablondan.
bir de klomen 6 serophene 3 ay en fazla kullanılır demişsin ya ben seropheneyi daha hafif zannediyordum öyle değil mi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?