Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşAllah düzelir canım eskiden adetim 5-6 gün sürerdi şimdi ise 8 gün sürüyor korunmayı bıraktıktan sonra ilk iki gün kahverengi lekelenme 5 gün kanama oluyor böyle olan var mı acaba ya :26:

ben duymadim oyle birsey
ama ben de su an dongumun 6.gunundeyim ve bugun benden de az bir kahverengi akinti geldi
normalde adet bitimi bile olsa kirmici kanama olur biterdi
bu ay kahverengi akintiyla bitti :44:

merhaba canım...,
hımm anladım demek ağrıyla onun pek ilgisi yokmuş..
çok sağol canım içimi ferahlattın bende sağımda hiç yumurta olmuyo demek ki diye üzülmüştüm çok...
bende bu ay dr gidicem...
hayırlısı olsun hakkımızda..

kızlar merhaba bişi sorcam..ateşimi düzenli ölçmüyorum ama gecmiş aylarda düzenli ölçmüştüm.kendimi az çok tanıyorum..36,7 max gördüğüm ateş seviyesi..genelde 36,6 36,5 falan oluyo dpo dan sonra..bugün adetin 22. günü..son bi kaç gün ölçtüm.ama benim ateşim hala tam olarak yükselmedi..acaba kaliteli yumurtlamıyormuyum?bu konuda fikri olan var mı?

17. gün 35,8
18. gün 35,9
19. gün 36,1 (Ov testi pozitif)
20. gün 36,1
21. gün 36,3
22.gün 36,4

bide garip gelecek belki ama yumurta akı kıvamındaki akıntım geldi..sadece çok fazla uzamıyordu..şaşırıp kaldım.ben bu aydan hiç bişey anlamadım...

evet canım, hakkımızda hayırlısı olsun. sen ne zamandır ateş takibi yapıyosun? problem var mı.
ben 7.5 yıllık evliyim. son 3 yılda 5 tedavi sonuç sıfır. ateş- preseed ile doğal denemeye devam.

evet canım, hakkımızda hayırlısı olsun. sen ne zamandır ateş takibi yapıyosun? problem var mı.
ben 7.5 yıllık evliyim. son 3 yılda 5 tedavi sonuç sıfır. ateş- preseed ile doğal denemeye devam.

canım ben 3 ay denedim geçen ay bırakmıştım ölçmedim..
bu ayda ölçermiyim bilmiyorum...:44:

ben dr 1 kez gittim ilk ay..kandan bi kaç şeye baktılar ultrasonla da alttan baktı dr herşey iyi dedi ama ayrıntılı bakılmadı bana hiç..
bu ay adetim bitsin yumurtlamaya yakın gidicem...

eşimde sperm hızı problmi var..9.ayımıza girdik bebek için...
1.5 yıllık evliyim cnm

kızlar serophene adlı yumurtlama ilacının prospektüsünde bu yazıyor.
Luteal faz sırasında vücut temparatüründeki artışın saptanması, anovulatuar kanama için tedavi edilen hastalar da dahil, ovulasyonun oluştuğunu anlamanın basit ve oldukça emin bir yöntemidir. Eğer hastanın bazal vücut temparatüründeki artış 10-12 gün sürüyor ve bunu menstrüasyon takip ediyorsa ovulasyonun gerçekleştigi düşünülmelidir. Menstrüasyon öncesinde bazal temparatürde normal artışın olmaması veya uzun süreli temparatür artışını takiben menstrüasyonun olmaması durumunda negatif cevap düşünülmelidir.

benim sorumun cevabı herhalde bu demi????

benim sorumun cevabı herhalde bu demi????

nazcım senin nasıl oldu bilmiyorumki 22.günündesin sende dimi.ama sen geç yumurtlamış olabilirsin bundan sonraki ateşin önemli tatlım senin.
ben kendi tablomun cevabını yazmıştım.çünkü bu ay benim hiç artış yok.6aydır ateş ölçüyorum hiç bu seviyede kalmamıştı 36,9lara kadar çıktı.
ama bu ay 36,4te çakıldı.bu ay benden hayır yok sanırım.
http://www.fertilityfriend.com/home/375e51

Son düzenleme:

al benden de o kadar...benimki de max 36,4 işte...normal insan vucud ısısına bille ulaşamıyorum...benden de hayır yok yani anlayacagın...

kızlar benim doktor 7 şubatta gelecekti ya salı günü gidicem muayeneye benim vajinal ultrason çektirmem gerekiyormuş kisti takip için 7 şubat benim 11,gün oluyor bi sakıncası olmaz demi vajinal ultrasonun:26: zaten gına geldi aça aça şeyimi düşündüm de hsg film çektirdim ya 31 aralıkta acaba bu işlem sırasında da oluşabilir mi kist?:26:

saolun kızlar kalp atışı yoktu bebegimin kısmet böyleymiş rabbim bir daha nasip ederse insaallah saglıklısından hayırlısından hepimize de banada ansip etsin insaallah

cook gecmis olsun seni cok iyi anliyorum okurken icim acidi(( 14. haftada ayni seyi yasadim kontrol diye gittim kalp atislari duyulmadi,Allah bunu hic kimseye yasatmasin
Rabbim bebek aski ile yanan hicbir kadinin karnini,kucagini bos birakmasin ama saglikli,hayirli evlat nasip etsin yoksa hic nasip olmasin bu acilar cekilmesin

yeni hafta hepimize yeni umutlarla baslasin ins

28 ocakda dr gittigimde yumurta catlamis demisti ogunden beri atesim cok dengesiz ben 36.1 de regyl oluyorum su siralar 36.6 ve 36.4 arasi degisiyor,
fakat bnm hala ara ara yumurtlamadaki gibi seffaf yapiskan ve beyaz kremsi akintim var,kasik agrilarim da var ama cok ilginc daha once hic duydugum yada okudugum birsey degil ama gobek deligimin etrafi aciyor ve bugun icinde akinti var bu konu hakkinda bilginiz varmi kizlar???????????

kızlar günaydın nasılsınız dun bahsetmiştim ya kahverengi lekelenmem var dıye bugün adetim sökülmeye başladı :2: ateş tabloma lekelenmeden itibaren mi degerlerimi gireyim yoksa bugünden itibaren mi

canım günaydın göbeginde ağrı ve akıntı iltihab gibi düşündürdü bana cok onemlı tedavi olmak ıcın doktora git mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…