inşAllah düzelir canım eskiden adetim 5-6 gün sürerdi şimdi ise 8 gün sürüyor korunmayı bıraktıktan sonra ilk iki gün kahverengi lekelenme 5 gün kanama oluyor böyle olan var mı acaba ya :26:
canım ateş tablosundaki " dpo 4 veya dpo 1 2 3 4 ne oluyor :26:
merhaba aysun,
geçenlerde konuşmuştuk hep sol tarafta ağrı hissediyorum diye. dün doktora gittim. ben de hep solda ağrı hissediyordum acaba sağdan hiç yumurtlamıyorum mu diye sordum. ultrasonda sağda kocaman bir yumurtam vardı. doktor dedi ki sıkıntı yok. bu ay sağdan yumurtlamışsın dedi. solda boşaltım sisteminin deposu olurmuş. genelde gaz sancısı filan o tarafta daha çok olurmuş.
bebeğim çok üzüldüm. Allah bebeğini çok bekletmeden göndersin inşallah.
merhaba canım...,
hımm anladım demek ağrıyla onun pek ilgisi yokmuş..
çok sağol canım içimi ferahlattın bende sağımda hiç yumurta olmuyo demek ki diye üzülmüştüm çok...
bende bu ay dr gidicem...
hayırlısı olsun hakkımızda..
belki de hamile olduğun için diğer aylardan farklıdır:)) yerleşme düşüşüdür inşallah. güzel şeyler düşün, güzel olsun.
evet canım, hakkımızda hayırlısı olsun. sen ne zamandır ateş takibi yapıyosun? problem var mı.
ben 7.5 yıllık evliyim. son 3 yılda 5 tedavi sonuç sıfır. ateş- preseed ile doğal denemeye devam.
kızlar serophene adlı yumurtlama ilacının prospektüsünde bu yazıyor.
Luteal faz sırasında vücut temparatüründeki artışın saptanması, anovulatuar kanama için tedavi edilen hastalar da dahil, ovulasyonun oluştuğunu anlamanın basit ve oldukça emin bir yöntemidir. Eğer hastanın bazal vücut temparatüründeki artış 10-12 gün sürüyor ve bunu menstrüasyon takip ediyorsa ovulasyonun gerçekleştigi düşünülmelidir. Menstrüasyon öncesinde bazal temparatürde normal artışın olmaması veya uzun süreli temparatür artışını takiben menstrüasyonun olmaması durumunda negatif cevap düşünülmelidir.
benim sorumun cevabı herhalde bu demi????
nazcım senin nasıl oldu bilmiyorumki 22.günündesin sende dimi.ama sen geç yumurtlamış olabilirsin bundan sonraki ateşin önemli tatlım senin.
ben kendi tablomun cevabını yazmıştım.çünkü bu ay benim hiç artış yok.6aydır ateş ölçüyorum hiç bu seviyede kalmamıştı 36,9lara kadar çıktı.
ama bu ay 36,4te çakıldı.bu ay benden hayır yok sanırım.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
benim ateşim hiç bu kadar düşük olmamıştı.kesin nur topu gibi bir kistim oldu.
Canim ins yerlesme dususudur ins kist yerine nur topu gibi bebisin gelir
.......
pazartesi : kızlar moralim bozuldu bugün yine doktorda geçti bütün günüm bu ay beni takip eden doktorum eğer adet görürsen ilaçlı tedaviye başlıycaz demişti şehir dışına çıkmış bende devlet hastanesine gittim ultrasonda sağ overde 63*53 kist çıktı daha önce eylülde solda 22*22 kist vardı ekimde yokolmuştu. inş. geçer buda hemen...birtek bu değil benim tsh eylülde 14,küsür çıkmıştı trodim yavaş çalışıyordu sorun buydu geçen aya kadar iyiydi hap fayda etmiş 1,14 e düşmüştü bu ay 1 hafta kadar ilacımı içemeddim geçerli sebeplerden ötürü düşünün birden fırlamış şok oldum dr.kızdı ihmal ettiğime ben bu ilacı birömür kullanıcam heralde neyse dr. dedim klomen falan vermiycekmisiniz dedim hayır kistin var verirsem patlayabilir tehlikeli olur dedi... bu ay da bişey yok hiç umudum yok çarşamba günü bi kan testi daha yapıcam dedi ne olduğunu bilmiyorum ne olabilir acaba kan testi dedi başka bişey demedi ve yaşadığım şehirde yaklaşık 10 eczaneye gittim ovulasyon testi sordum çoğu o ne dedi onuda alamadım getirtirim dedi birtanesi bakıcaz artık ortalama fiyatı nedir ovulasyon testinin bilen varmı??? bu durumda ne öneriyorsunuz bana
çarşamba : kızlar bugün yine doktora gittim kan testi yaptı hormon testiymiş ama değişik bişeydi baktığı sonuç iyi dedi sonuca güzel çıkmış ama bana dönüp sağ overdeki kist için ameliyat düşünebiliriz demesinmi sapıtıp kaldım vajinal ultrason istedi düşünün ilde yok vajinal ultrason cihazı(devlet hast.de yani) beni başka ile gönderecekti. bende özele gidiyordum zaten dedim orada var çektiririm orada ama doktorum 7 şubatta gelecekmiş dedim. ozaman çektir iyice görelim kisti belkide geçer kendiliğinden dedi. bidaha devlete gitmek istemiyorum bu bebek işi için Allahım ne eksik etsin ne muhtaç... özelde herşey süper yaaa para veriyorsun ama değer şu 3 gündür çektiklerimi görünce... siz ne diyorsunuz çokmu büyük kist bilemedimki zaten eğer alınacaksa da zaten özelde aldırırım eşim ilerlemiyor geriliyoruz tedavide diyor gerçektende öyle kadın olmak ne zor ne çok sıkıntımız var yarabbim Alahım dermansız dert vermesin kimseye inş. kafamız allak bullak oldu hiçbir sorun yok ilaçla tedaviye başlıycaz derken yaşadıklarıma bak
saolun kızlar kalp atışı yoktu bebegimin kısmet böyleymiş rabbim bir daha nasip ederse insaallah saglıklısından hayırlısından hepimize de banada ansip etsin insaallah
yeni hafta hepimize yeni umutlarla baslasin ins
28 ocakda dr gittigimde yumurta catlamis demisti ogunden beri atesim cok dengesiz ben 36.1 de regyl oluyorum su siralar 36.6 ve 36.4 arasi degisiyor,
fakat bnm hala ara ara yumurtlamadaki gibi seffaf yapiskan ve beyaz kremsi akintim var,kasik agrilarim da var ama cok ilginc daha once hic duydugum yada okudugum birsey degil ama gobek deligimin etrafi aciyor ve bugun icinde akinti var bu konu hakkinda bilginiz varmi kizlar???????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?