kızlar günaydın nasılsınız dun bahsetmiştim ya kahverengi lekelenmem var dıye bugün adetim sökülmeye başladı ateş tabloma lekelenmeden itibaren mi degerlerimi gireyim yoksa bugünden itibaren mi
lütfen yardımcı olurmusunuz kızlarmoralim çok bozuldu yumurtlamamış görünüyorum bu ay (((((
günaydın kızlarr..
bende tablomu eklemek istiyorum.. ateşim cumartesi günü ilginç bir düşüş yaşadı ve bunun hemen akabinde yükseldi..
ayrıca dünden beri akıntımın içinde azda olsa lekelenme kıvamında kan görüyorum..daha adetime 10 gün var...
Allah rızası için yorum yapın kızlar..
tablomda şöyle
3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım bence hamilesin gibi tablon çok güzel maşallahakıntında kan görmen yerleşme kanaması olabilir Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinn aminnn
canım günaydın göbeginde ağrı ve akıntı iltihab gibi düşündürdü bana cok onemlı tedavi olmak ıcın doktora git mutlaka.
bende ayni seyi dusundum yurtdisindayim ve daha once boyle bir konu icin dr gitmedim iyi bir dr arastirip gidicem
ya herseyi hamilelik belirtisi saniyoruz ya bunuda oyle yaptim ben:)))))
bir yandan da seffaf akintim var ve kremsi akintida artik ne dusunucegimiz bilmiyorum
surekli altim islak hee hastalandim diyip tuvalete gidiyorum anlayacaginiz gunum tuvaletde gecmeye basladi:)))
canım eger regl gununse ve akıntın artıysa hamıle olma olasılıgın var ama daha gunun deılse belkıde gec yumurtluyosun yada ıkıncı kez yumurtluyorsun. buarad göbegını hıc ıhmal etme sakın hamıleysen sorun yaratabılır sana
günaydın kızlarr..
bende tablomu eklemek istiyorum.. ateşim cumartesi günü ilginç bir düşüş yaşadı ve bunun hemen akabinde yükseldi..
ayrıca dünden beri akıntımın içinde azda olsa lekelenme kıvamında kan görüyorum..daha adetime 10 gün var...
tablomda şöyle
canim ins yerlesme dususudur belkide o gece fark etmeden usudun sabah dustu cunku ciddi bir dusus var ama arkasindan ates tavan yapmis
ve dikkat edersen dusmeden oncei gun ve tekrar ciktigi gun ayni seviyede atesin
ins guzel haber aliriz,ben tablo isini cok iyi bilmiyorum ama arastirmalarimdan yorumluyorum:))
yorumun için çok teşekkür ederim canım :)
evet ateşim düşüşten hemen sonra ateşim tavan yaptı resmen ilk kez bu kadar yüksek bir ateş görüyorum kendimde...ateşim her zaman yüksektir ama bu sıra iyice yükselmeye başladı bakalım yarında yükselirse baya baya ümitlenmeye başlıycam artık bende..çünkü 37dereceye ulaşmış olacak ateşim...
evet canım düzenli regl oluyorum..ins hayirli haberlerini aliriz cnm
duzenli regl oluyormusun?tablonda regl atesin zaten 36.4 suan ki atesin regl icin de gayet yuksek
Günaydın herkese...
Benim tablonun son halide böyle...çok sıkıldım beklemekten
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
değişik gidiyor ateşin bu ay inşallah güzel gelir sonu kutlama yaparız :)
kızlar hatırlarsanız hamiş olduğumu söylemiştim. maalesef kanama yaşadım ve bebeğimi kaybettim. moralim hala düzelmedi. yavrum niye bana tutunamadıki. Allah böyle şeyler yaşayanlara sabır versin. doktorum kürtaj önermedi. çünkü çok küçük olduğu için sökülürsün dedi. bir dahaki adetinde gel rahimin ne durumda bakalım dedi. 2 ay hamilelik yasağı koydu. tabii ben toparlanmak için hemen istemiyorum. ama nasıl sabredicem bilemiyorum.şu an kanamam azaldı ama hala lekelenmelerim oluyor. Allah kimseye böyle bir acı vermesin.
kızlar merhaba bişi sorcam..ateşimi düzenli ölçmüyorum ama gecmiş aylarda düzenli ölçmüştüm.kendimi az çok tanıyorum..36,7 max gördüğüm ateş seviyesi..genelde 36,6 36,5 falan oluyo dpo dan sonra..bugün adetin 22. günü..son bi kaç gün ölçtüm.ama benim ateşim hala tam olarak yükselmedi..acaba kaliteli yumurtlamıyormuyum?bu konuda fikri olan var mı?
17. gün 35,8
18. gün 35,9
19. gün 36,1 (Ov testi pozitif)
20. gün 36,1
21. gün 36,3
22.gün 36,4
günaydın kızlarr..
tablomda şöyle
merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum cuma günü adetim 11.günü o yumurta akım geldi ateşim 35,8 idi ovulasyon testi negatif 12.güncumuartesi akıntım yogunluğuyla devam etti ateşim 35,8 ovulasyon testi pozitif 13.gün pazar akıntı azaldı ateşim 35,9 ovulasyon testi pozitif 14.gün bugun ateşim 36 ovulasyon testi akşam üstü yapcam oldu bir anda yükselmesi gerekmiyor mu niye adım adım yükseliyor halen ovulasyon zamanındamıyım yorum yaparmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?