Ff tablo yapamiyorum cepten girdigim icin ama size su sekil yzim neolur yorum yapin
1.Olcmedim
2. 36,3
3. 36,2
4. 36,1
5. 36,3
6. 36,2
7. 36,2
8. 36,2
9. 36,2
10. 36,2
11. 36,2
12. 36,2
13. 36,0
14. 36,2
15. 36,3
Catlamismi catlamamismi. Simdiden yorumlariniz icin tesekkurler
Allah razi olsun yorum yaptigin icin. Kafam cok karisik bende anlamadim keske ffgirebilsem benim var kendi ff ama degerlerime giremiyorum cepten.
Ovtest yapiyorum ayni zamanda o daha catlamadigimi gosteriyor bakalim hayirlisi bende dunden suphelendim bilemedim zor bi durum.
Insaallah senin en kisa zamanda gelir bebis haberin. Allah gonlune gore versin canim
gelartık hayırlı olsun canım sağlık sıhhat versin Allahım
kızlar ben artık napıcamı şaşırdım dün yine doktora gittim adam bana doğru düzgün anlatmıyo geri zakelı inanın buraan einiğim bilgiler olmasa mal gibi kalıcam başlaım birsürü soru sormaya başladım cevap vermek istemiyor adam sanki incileri dökülecek bebeğim gelsin yeterki çektiğim çileleri unuturum inşallah maddi manevi sıkıntılarımı ama ben her gittiğimde 30 tl veriyorum adama bak yaaa kızddırdı ddün beni zaten seçenek yok başka bir dr.araştırıcam amabu muayene 30 ocakta 63x53 sağ over kisti saptanması sonucu kisti takip içindi sonuç şu:
bilateral over boyutları sağda 34x25mm, içinde eb 9x9 mm folliküller 12x6 mm rüptire kist izlendi. solda 29x24mm olup parankim eko yapısı tabiidir.douglasda sıvı saptanmadı.
bişey anlamadım doktor kistin kendddiliğinden küçülüyor ancak adetin erken yaa geç olabilir yumurtalarda gelişim yok şimdilik dedi:26: burada arkadaşlar şukadar olmuş benim yumurta falan diyor bana hiç bişey demei 11.günümdü dün :26: anlıycanız hiç anlamadım bu işi :26::26::26: buarada;
bilateral: çift taraflı
eb : heralde ebat :26:
folliküler: kendiliğinden kaybolabilecek kist
rüptüre: yırtılmış patlamış kist
parankim: Bir organ yada bezin görev gören dokusudur. birleştiremedim ben ne nedemek siz çözebilirseniz cvp bekliyorum neremde ne var??? :26::26::26:
gelartık tebrik ederim,gerçekten çok sevindim,tablondan ve silik çizgiden de belliydi zaten,darısı diğer arkadaşlarımızın da başına:))
ama sanki 9x9 boyutta olan yumurta gibi geldi bana. çünkü doktorum yumurtaya folikül gibi bişeyler diyordu sanki:44:
aman sen burda da denilenlerden önemlisi bu konuda uzman bi doktorda tedavi ol canım
tatlım bana mı söyledin
yazdıklarımı yorumlarmısın
canım naber nasıl gidiyor hamişlik ?
senin battan önce göğüs ağrın olmuşmuydu hiçç
Ff tablo yapamiyorum cepten girdigim icin ama size su sekil yzim neolur yorum yapin
1.Olcmedim
2. 36,3
3. 36,2
4. 36,1
5. 36,3
6. 36,2
7. 36,2
8. 36,2
9. 36,2
10. 36,2
11. 36,2
12. 36,2
13. 36,0
14. 36,2
15. 36,3
Catlamismi catlamamismi. Simdiden yorumlariniz icin tesekkurler
ooooooo maşallah bugün pek bir kalabalığız kızlarrrr
gelartık tebrik ederim canım zaten testten belliydi ama cesaretinede hayran kaldım 5gün öncesinde test yapmak cesaret işi.
neyse kızlar gelelim bana benim ateş yine halay çekiyor bi aşağı bi yukarı ama hep aynı seviyede kısır döngü devam ediyor.
sanırım bu şekilde de devam edecek.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım iyiyim,dün doktora gittim bebeğimi gördüm herşey yolunda çok şükürbulantım var ama bebeğim için değer,bol bol dinleniyorum,çok güzel duygular inşallah siz de en kısa zamanda yaşarsınız,göğüslerim benim yumurtlama gününden itibaren hassaslaşıyordu ve regliye kadar devam ediyordu,yine aynı şekildeydi hamile kaldığımda da geçmedi acısı ama bence göğüsler kesin belirti değil şimdi bile sürekli acımıyorlar arada daha çok arada geçiyor..
ooooooo maşallah bugün pek bir kalabalığız kızlarrrr
gelartık tebrik ederim canım zaten testten belliydi ama cesaretinede hayran kaldım 5gün öncesinde test yapmak cesaret işi.
neyse kızlar gelelim bana benim ateş yine halay çekiyor bi aşağı bi yukarı ama hep aynı seviyede kısır döngü devam ediyor.
sanırım bu şekilde de devam edecek.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım iyiyim,dün doktora gittim bebeğimi gördüm herşey yolunda çok şükürbulantım var ama bebeğim için değer,bol bol dinleniyorum,çok güzel duygular inşallah siz de en kısa zamanda yaşarsınız,göğüslerim benim yumurtlama gününden itibaren hassaslaşıyordu ve regliye kadar devam ediyordu,yine aynı şekildeydi hamile kaldığımda da geçmedi acısı ama bence göğüsler kesin belirti değil şimdi bile sürekli acımıyorlar arada daha çok arada geçiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?