Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ff tablo yapamiyorum cepten girdigim icin ama size su sekil yzim neolur yorum yapin

1.Olcmedim
2. 36,3
3. 36,2
4. 36,1
5. 36,3
6. 36,2
7. 36,2
8. 36,2
9. 36,2
10. 36,2
11. 36,2
12. 36,2
13. 36,0
14. 36,2
15. 36,3
Catlamismi catlamamismi. Simdiden yorumlariniz icin tesekkurler

canım yorumsuz kalmak çok zor oldugu için ben falz bilgim olmamasına rağmen yorum yapmak istedim..

umarım yanlış birşey söylemem..

ateşin hep nerdeyse aynı hizalarda gitmiş.. tama çatlamış diye kesin söyleyemem ama eğer çatladıysa13.gün çatlamıştır canım

Allah razi olsun yorum yaptigin icin. Kafam cok karisik bende anlamadim keske ffgirebilsem benim var kendi ff ama degerlerime giremiyorum cepten.
Ovtest yapiyorum ayni zamanda o daha catlamadigimi gosteriyor bakalim hayirlisi bende dunden suphelendim bilemedim zor bi durum.

Insaallah senin en kisa zamanda gelir bebis haberin. Allah gonlune gore versin canim

amin canım inşallah :) teşekkür ederim..hepimize nasip etsin Allah inşallah

gelartık hayırlı olsun canım sağlık sıhhat versin Allahım

kızlar ben artık napıcamı şaşırdım dün yine doktora gittim adam bana doğru düzgün anlatmıyo geri zakelı inanın buraan einiğim bilgiler olmasa mal gibi kalıcam başlaım birsürü soru sormaya başladım cevap vermek istemiyor adam sanki incileri dökülecek bebeğim gelsin yeterki çektiğim çileleri unuturum inşallah maddi manevi sıkıntılarımı ama ben her gittiğimde 30 tl veriyorum adama bak yaaa kızddırdı ddün beni zaten seçenek yok başka bir dr.araştırıcam ama bu muayene 30 ocakta 63x53 sağ over kisti saptanması sonucu kisti takip içindi sonuç şu:

bilateral over boyutları sağda 34x25mm, içinde eb 9x9 mm folliküller 12x6 mm rüptire kist izlendi. solda 29x24mm olup parankim eko yapısı tabiidir.douglasda sıvı saptanmadı.

bişey anlamadım doktor kistin kendddiliğinden küçülüyor ancak adetin erken yaa geç olabilir yumurtalarda gelişim yok şimdilik dedi:26: burada arkadaşlar şukadar olmuş benim yumurta falan diyor bana hiç bişey demei 11.günümdü dün :26: anlıycanız hiç anlamadım bu işi :26::26::26: buarada;
bilateral: çift taraflı
eb : heralde ebat :26:
folliküler: kendiliğinden kaybolabilecek kist
rüptüre: yırtılmış patlamış kist
parankim: Bir organ yada bezin görev gören dokusudur. birleştiremedim ben ne nedemek siz çözebilirseniz cvp bekliyorum neremde ne var??? :26::26::26:

canım sende evet kist var ama yumurta da oluşmamış. çünkü 11. güne kesin en aşağı 10-15 mm olması gerekirdi diye düşünüyorum.belki de oluşmuyordu hiç. eğer öyleyse senin sorunun kolay klomen kullandınmı yumurtan gelişecek ve hamile kalacaksın inşallah.. ama şu varki kist varken klomen kullanılmıyor zararlı ya da tehlikeli olabilir bilmiyorum. bu konuda çok bilgim yok kist konusunda da hiç bir fikrim yok. kesin infertilite konusunun içinde kistlerle ilgili bi topik vardır bu bilgileri oraya yazarsan çok daha yardımcı olurlar. doktorun ne dedi peki tedavi önerdi mi bekleyip küçüleceğini mi öngördü. belki küçülürse sana klomen vercek.

kızlar merhaba nasılsınız

ara ara giriyorum sizin yazdıklarınızı okuyorum ben ateş tablosu tutmuyorum bu ay çok moralim bozuldu yumurtlamamıssın dedi ff tablosu

neyse Allahım hayırlısıyla sağıklı hayırlı guzel evlatlar nasip eder inşAllah hepimizee

kızlar benim adetlerimm 3 ay öncesine kadar duzensizdi (korunmayı bıraktıktan sonra duzensizleşti ) 25 gunde 28 gunde 31 gunde bir adet olmaya başladım...

Son 3 ay 30 günde bir olmaya başladım..

Bu ay 25.günde adet geldi ama benım adetlerimm çok yoguunn ve kan pulcukkluu olurr

şimdi kahverengi siyah arada kırmızı renk kanamam oluyor ama çok azcııkkk kii benn gunde 10 ped bitiririm ilk baslardaa

korkuyorumm kist olusmus olabilir mii

yorumlarınızı beklıyorumm

lütfen yardımcı olun kızlar merak içindeyimm anlayamadım ilk kez böyle oldu :2:

ama sanki 9x9 boyutta olan yumurta gibi geldi bana. çünkü doktorum yumurtaya folikül gibi bişeyler diyordu sanki:44:
aman sen burda da denilenlerden önemlisi bu konuda uzman bi doktorda tedavi ol canım

ooooooo maşallah bugün pek bir kalabalığız kızlarrrr
gelartık tebrik ederim canım zaten testten belliydi ama cesaretinede hayran kaldım 5gün öncesinde test yapmak cesaret işi.

neyse kızlar gelelim bana benim ateş yine halay çekiyor bi aşağı bi yukarı ama hep aynı seviyede kısır döngü devam ediyor.
sanırım bu şekilde de devam edecek.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com

tatlım bana mı söyledin

yazdıklarımı yorumlarmısın

yok fatoşa söylemiştim..

canım ben şöyle bişey duymuştum. yumurtlama kaliteli olduğu zaman kan çok kırmızı ve yoğun gelir.
sen de bu ay yumurtlamadın ya o yüzden öyle olmuş olabilir. öbür aylar yumurtladığın için çok geliyordu belki de.. ama çoğu kadın senede 1 kere filan yumurtlamadığı ay olurmuş

benim söylediklerim sadece bi tahmin. doğrusunu Allah bilir..

canım naber nasıl gidiyor hamişlik ?
senin battan önce göğüs ağrın olmuşmuydu hiçç

canım iyiyim,dün doktora gittim bebeğimi gördüm herşey yolunda çok şükürbulantım var ama bebeğim için değer,bol bol dinleniyorum,çok güzel duygular inşallah siz de en kısa zamanda yaşarsınız,göğüslerim benim yumurtlama gününden itibaren hassaslaşıyordu ve regliye kadar devam ediyordu,yine aynı şekildeydi hamile kaldığımda da geçmedi acısı ama bence göğüsler kesin belirti değil şimdi bile sürekli acımıyorlar arada daha çok arada geçiyor..

canım 13.gün çatlamışsın ateşin artarak gidiyor.ama sen yinede tedbiri elden bırakma.
şu durumda çatlamış 13.günde ama belki daha yüksek bi artış olur ve ozaman çatlamış denilebilir.o yüzden 1 hafta daha çalış.

gerçekten çok ilginç..

gözün aydın canım çok sevindim
allah nazarlardan saklasın sizi inş
evet herkeste farklı oluyor ama göğüs mevzusu genelde tüm hamişlerden duyuyorum
2 gündür ağrı var ucu acırdı öncelerden ama bu göğüs ağrısını ilk kez hissediyorum bu kdr fazla
yne başaldım psikolojk etkilenmelere sanırım :))

Canım bugün hafif sıçramış belki yarın bu artış devam eder
inş öyle umalım öyle olsun

http://www.fertilityfriend.com/home/383775

bu arada burası hazır bu kadar kalabalıkken bende bi tablomu koyayım,
kızlar 10 yada 11. gün yumurtlamış olabilir miyim bu erken mi?
yoksa tablodaki gibi gerçekten 12. gün mü?
bu ay pek hissedemedim tereddütlüyüm,
hatta 13. gün bile olabileceğini düşünüyorum....ne dersiniz?
Birde dünkü düşüş yerleşme düşüşü için geç mi? tabloya göre dpo 9 oluyo çnkü?

ne diyorsunu bnm bu halim ne olacakk yine huniyi mi takacağız yoksa

Son düzenleme:

ben topikte bas bas bağırıyorum ama kimse beni dinlemiyor değindiğin iyi oldu...
ateş düşene kadar olan belirtiler hamilede de aynıdır kaliteli yumurtlaması olan birinde de çünkü yumurta çatladığında progesteron salgılatıyor. o ise göğüslerin acımasına neden oluyor. benim geçen ay 2 yumurtam vardı çok daha fazla acımıştı ta ki ateşim düşene kadar ateşim düşmeye başlayınca göğüs acısı da azaldı adette hiç kalmadı...
bence ovulasyon tespit edilmişse bat çok yakınsa ya da bat günüyse hala bu belirtiler devam ediyorsa ve en önemlisi ateş hala yüksekse belirtilere gerçekten belirti denilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…