Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben tamamen unuttum
sabah kalktigimda zaten kotuydum, titriyordum baya ev sicak oldgu halde
usutunce normalde ateslenir mi insan yoksa boyle ates dusuklugu mu olur acaba :44:

canım adetten sonraki haftada ateşin nasılseyrettiğinin bi önemi yokki isterse dibe vursun isterse tavan yapsın.
sen boşuna nedenini düşünüp kafanı yorma.senin için önemli zaman 12.gününden sonraki zaman.

canim 15.gun catlamis yumurtan
onceki gun de iliskin var\umarim tutar bebegin gelir

canim umarim gelen akinti adet oncesi gelen lekelenme degildir de
bebisin yerlesmesinden kaynaklanan lekelenmedir
test yapabilirsin bence silik de olsa cikar
umarim bebegin seninledir

canim tablon guzel gidiyordu
enteresandi bu ay
umarim hamilesindir
bence de belirtilere cok takilma
tablon zaten belli eder az kalmis hayirli olsun

saol canim benim
insallah biz de mujde vericez
bu ay iyi haberler vermek cok istiyorum bakalim
daha benim icin cok erken dpolar bile baslamadi
bir de bekleme surecim baslayacak heyecanli
guzel haberler vermek dilegiyle

Günaydın kızlar.. çatladı artık yumoş.. hadi bakalım hayırlısı,

3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

gozun aydin canim
guzel bir haberin baslangici olsun bu tablo

dogru diyorsun canim
ben hic 28 gunden erken adet olmadim ki
neden takiliyorum di mi
bu ay da boyle olsun dussun
kendime dikkat ediyorum bu ara ihlamur icip durdum
hasta olmiyim da tam atesin etkilenecegi gunler basliycak birkac gune

evet ama ben japon parkından başka park kabul etmem vallahi
böyle mükemmel bi peyzaj türkiye de görmedim göremem de zaten
gerçekten japonlar yapmış o parkı.
orada yerde oturup termostan çay içip kek simit yemeyi ve çocuklarımı oynatmayı çok isterim yazın. inşallah o günler de gelecek karanfilim her çıkışın bir inişi var allahın izniyle.kafam rahat içim de:) biraz kk dan ve bu konudan uzak kalmak gerçekten çok iyi geliyor denemeye değer...öpüyorum seni kocamannnnnnn

haa bu arada ben yazın çektirmiştim hsg bir daha çektirmedim tedaviye başlayınca tüp bebe dr u çeksin artık.

Son düzenleme:

zaten ben 31 aralıkta hsg çektirdim ozaman eğer adet görürsem ilaca başlıycaz dedi ama il dışında olunca bende devlet hast. gittim sağ overde 63x53 kist saptandı. doktor klomen veremeyeceğini kisti patlatabileceğini zararlı olduğunu kist kaybolduğunda tedavi olacağını söyledi dün 11,günüm doktor işbaşı yaptı hemen gittim vajinal ultrasonda o kistin küçüldüğünü söyledi birdahaki adette bakıcaz duruma göre ilaca başlıycaz dedi bende devam etmelimiyiz çalışmalara dedim tabi ama pek umutlanma dedi ne demekse benim moralim iyice bozuldu bana ya erken yada geç adet görebilirsin dedi anlamadımki erkenmi??? geçmi ??? bana göre bu ddurumda yumurtam gelişmediyse geç adet olmam gerekmez mi??? neyse işte bu ay ateşte kararlıyım atlamamaya gayret göstericem hayırlısı???

Merhabaaalar herkese,

Öncelikle Rabbim hepimize en kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin

şimdi ben size birşey danışmak istiyorum, fikir verirseniz sevinirim. Bu ay 4. ayımız. 3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum. Bu ay ayrıyetten ateş ölçme denemek istedim. Aşağıya tablomu ekleyiorum. Sormak istediğim şu; tabloya göre daha yumurtlamam olmadı ama Salı ve Çarşamba günü yumuş akıntım geldi, ve dün ki koyu bugün ki daha da koyu olmak üzere ovulasyon testim pozitif verdi. ateşimin düşmesede yumurtlamış oluyor muyum acaba?

ateşim düşmese de demişsin canım ama ateşin düşmüş bence zaten,
bugün pozitifi gördüğüne göre yarın fırlayacak muhtemelen
bu geceyi ve yarını değerlendirirsin

hahahaaaa
süpermiş ya

canım bugeceyi boş geçme yarın sabahıda hatta hadi hayırlı olsun
tablonu sonraki günlerdede paylaş bide ovucanı yarında yapcan mı

canım bugeceyi boş geçme yarın sabahıda hatta hadi hayırlı olsun
tablonu sonraki günlerdede paylaş bide ovucanı yarında yapcan mı

yaaa sorma cnm eşim bu akşam ankaraya gidio yarın akşam gelecek offff, ben dünkü teste pozitif görünce değerlendirdik ama bugün ki daha koyuu demek ki yrırn anca gelir benim yumuş:84:

bi ümit dünki cengaverlerden biri sıkar dişini dayanır yarına:18:

ovulasyon testimde de bi tane kaldı, onuda yarın yaparım artık

canım hayırlısı olsun ozaman inşalah yarında pozitif çıkar ve ateşin biraz daha düşer diyelim eşinin gelişine yetişsin yumurtalar
eşinde sorun yoksa ve nasip olucaksa 3-4 gün önceden bile tutan tablolar gördüm

inşallah cnm hayırlısı bakalım artık

siz ne kadardır istiyorsunuz? sadece ateş ölçmemi yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…