canım sen dün baya üşüttün ya ondan olabilirmi böyle bi düşüş
ben tamamen unuttum
sabah kalktigimda zaten kotuydum, titriyordum baya ev sicak oldgu halde
usutunce normalde ateslenir mi insan yoksa boyle ates dusuklugu mu olur acaba :44:
arkadaşlar ateşimi yazıyorum yorum yaparsanız sevinirim 28 günde bir oluyorum;
1.gün 36,2
2.gün 36,2
3.gün 36,1
4.gün 35,9
5.gün 36,0
6.gün 36,0
7.gün 36,0
8.gün 36,0
9.gün 35,9
10.gün 36,0
11.gün 35,8 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU YUMURTA KIVAMINDA AKINTIM GELDİ
12.gün 35,8 OVULASYON POZİTİF
13.gün 35,9 OVULASYON POZİTİF İLİŞKİ OLDU
14.gün 36,0 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU
15.gün 36,1
16.gün 36,3
merhaba kızlar.dün akşam saat 10 gibi iki damla kadar kahverengi akıntım geldi peçeteye silince görüdm.o zamandan beri gelen giden yok.karnım da adet olacakmışım gibi ağrıyor.çok da şiddetli ağrımıyor.eğer bugün adet olmazsam yarın test yapsammı diyorum.sizce yapsam çıkar mı?:44::44::44:
inşş öyledir cnm dediğin gibi,
evt insan kendindeki farklılıkları görmeli yok bu belirtiler çok standart zaten
karanfilcenin de dediği gibi zaten olası bişey vücuttaki değişimler sonucu..
bilmiyorum daha fazla belirti aramasam iyi olacak
bnmde yarın dpo 11 acaba yapsam çıkarmı ki :)
yok bekliycem ama bıktım tek çizgi görmekten((
merhaba kizlar
her gun devamli buraya giriyorum bakmaya ki hamis falan varmi diye
kizlar hepinize bol-bol dualar ediyorum
insallah bu yil sizin icin de ugurlu olur
gelartik seni tebrik ediyorum
canim silik cizgiden belliydi atesin de cok guzeldi
Allah hayirli saglikli kucuna almayi nasip etsin insallah
karanfilim nispr every yokh diger kizlar hadi sizlerin de iyi haberlerinizi alalim insallah
Günaydın kızlar.. çatladı artık yumoş.. hadi bakalım hayırlısı,
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım adetten sonraki haftada ateşin nasılseyrettiğinin bi önemi yokki isterse dibe vursun isterse tavan yapsın.
sen boşuna nedenini düşünüp kafanı yorma.senin için önemli zaman 12.gününden sonraki zaman.
gelartık tebrik ederim.darısı bize..bizim içinde dua edermisin?
bu da benim tablo
386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com
su an cok iyi gidiyor canim
hep hep yuksek yuksek gitsin son gun de dahil
evet ama ben japon parkından başka park kabul etmem vallahiİnşallah canım. evet bir iki ay bende nerdeyse korunmuş gibiydim kafamı boşaltmıştım çok rahat ve güzel bişey..
ben kk da rahatladığımı hissediyorum ama bilmiyorum beni farketmeden sıkıyor mudur.. ayrılsam biraz ara versem farkı farkedebilirim sanki.. ne biliyim normal hayatta çoluklu çocuklu insanlar var onlara bakınca daha üzülüyorum sanki ya da sorduklarında.. ama burda bana kimse nerde bebek daha düşünmüyor musun acele et de demiyor..sanki deşarj oluyorum gibi.. hani çok da harika tablolarım oluyor ve ben hiç bu sefer güzel tablom oldu kesin hamileyimdir diyemiyorum..
sanırım rahim filmi çektirmedin dimi canım.. senin de inşallah tüpe filan gerek kalmaz hayırlısıyla gelir bebişin.. sonra konyaya geldiğinde bi parkta buluşur tanışırız bebişler oynarken ne güzel olur
canım sende evet kist var ama yumurta da oluşmamış. çünkü 11. güne kesin en aşağı 10-15 mm olması gerekirdi diye düşünüyorum.belki de oluşmuyordu hiç. eğer öyleyse senin sorunun kolay klomen kullandınmı yumurtan gelişecek ve hamile kalacaksın inşallah.. ama şu varki kist varken klomen kullanılmıyor zararlı ya da tehlikeli olabilir bilmiyorum. bu konuda çok bilgim yok kist konusunda da hiç bir fikrim yok. kesin infertilite konusunun içinde kistlerle ilgili bi topik vardır bu bilgileri oraya yazarsan çok daha yardımcı olurlar. doktorun ne dedi peki tedavi önerdi mi bekleyip küçüleceğini mi öngördü. belki küçülürse sana klomen vercek.
Merhabaaalar herkese,
Öncelikle Rabbim hepimize en kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin
şimdi ben size birşey danışmak istiyorum, fikir verirseniz sevinirim. Bu ay 4. ayımız. 3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum. Bu ay ayrıyetten ateş ölçme denemek istedim. Aşağıya tablomu ekleyiorum. Sormak istediğim şu; tabloya göre daha yumurtlamam olmadı ama Salı ve Çarşamba günü yumuş akıntım geldi, ve dün ki koyu bugün ki daha da koyu olmak üzere ovulasyon testim pozitif verdi. ateşimin düşmesede yumurtlamış oluyor muyum acaba?
Eki Görüntüle 342641
ateşim düşmese de demişsin canım ama ateşin düşmüş bence zaten,
bugün pozitifi gördüğüne göre yarın fırlayacak muhtemelen
bu geceyi ve yarını değerlendirirsin
ya ilk defa yaptığım için tam anlamadım henüz bu işibugün ki düşüş mü yumurtlama düşüşü oluyo yaneee:44::44: bende düşüş deyince ne bilim normal ortalam altına düşecek diye bekliyorum da onun için teşekkür ederimmmmmm
Merhabaaalar herkese,
Öncelikle Rabbim hepimize en kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin
şimdi ben size birşey danışmak istiyorum, fikir verirseniz sevinirim. Bu ay 4. ayımız. 3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum. Bu ay ayrıyetten ateş ölçme denemek istedim. Aşağıya tablomu ekleyiorum. Sormak istediğim şu; tabloya göre daha yumurtlamam olmadı ama Salı ve Çarşamba günü yumuş akıntım geldi, ve dün ki koyu bugün ki daha da koyu olmak üzere ovulasyon testim pozitif verdi. ateşimin düşmesede yumurtlamış oluyor muyum acaba?
Eki Görüntüle 342641
canım bugeceyi boş geçme yarın sabahıda hatta hadi hayırlı olsun
tablonu sonraki günlerdede paylaş bide ovucanı yarında yapcan mı
yaaa sorma cnm eşim bu akşam ankaraya gidio yarın akşam gelecek offff, ben dünkü teste pozitif görünce değerlendirdik ama bugün ki daha koyuu demek ki yrırn anca gelir benim yumuş:84:
bi ümit dünki cengaverlerden biri sıkar dişini dayanır yarına:18:
ovulasyon testimde de bi tane kaldı, onuda yarın yaparım artık
canım hayırlısı olsun ozaman inşalah yarında pozitif çıkar ve ateşin biraz daha düşer diyelim eşinin gelişine yetişsin yumurtalar
eşinde sorun yoksa ve nasip olucaksa 3-4 gün önceden bile tutan tablolar gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?