Canım bugün hafif sıçramış belki yarın bu artış devam eder
inş öyle umalım öyle olsun
gözün aydın canım çok sevindim
allah nazarlardan saklasın sizi inş
evet herkeste farklı oluyor ama göğüs mevzusu genelde tüm hamişlerden duyuyorum
2 gündür ağrı var ucu acırdı öncelerden ama bu göğüs ağrısını ilk kez hissediyorum bu kdr fazla
yne başaldım psikolojk etkilenmelere sanırım :))
yoo belki psikolojik değildir,insan kendisindeki farklılıkları hissediyor yani enteresan ben anlamıştım sanki hamile olduğumu ve dpo 11 de test yaptım:)inşallah göğüs ağrının sebebi bebiştir canım:)
yoo belki psikolojik değildir,insan kendisindeki farklılıkları hissediyor yani enteresan ben anlamıştım sanki hamile olduğumu ve dpo 11 de test yaptım:)inşallah göğüs ağrının sebebi bebiştir canım:)
merhaba kizlar
her gun devamli buraya giriyorum bakmaya ki hamis falan varmi diye
kizlar hepinize bol-bol dualar ediyorum
insallah bu yil sizin icin de ugurlu olur
gelartik seni tebrik ediyorum
canim silik cizgiden belliydi atesin de cok guzeldi
Allah hayirli saglikli kucuna almayi nasip etsin insallah
karanfilim nisbhr every yokh diger kizlar hadi sizlerin de iyi haberlerinizi alalim insallah
üzüleceksen en iyisi beklemek,2-3 gün ateşin iyi seyrederse yaparsın sen de:)inşş öyledir cnm dediğin gibi,
evt insan kendindeki farklılıkları görmeli yok bu belirtiler çok standart zaten
karanfilcenin de dediği gibi zaten olası bişey vücuttaki değişimler sonucu..
bilmiyorum daha fazla belirti aramasam iyi olacak
bnmde yarın dpo 11 acaba yapsam çıkarmı ki :)
yok bekliycem ama bıktım tek çizgi görmekten((
ben belirti aramıyorum hiç ama yok bu ay hamileyim diyorum yani.. anlamıştım dedin yaa.. bana her ay öyle geliyor
yokh ben senin tablon gibi olanları tahmin edemiyorum..adım adım artanları en iyisi ff bilir
kutsevcim inşallah canım
çokkk sağol tatlım duaların karşılıksız kalmasın tekrar seni bulsun.nasılsın bebişin nasıl.
bizde o kervana katılmayı çok istiyoruz ama demekki zamanı var canım herkes aynı ayda gebe kalsa ooo hastaneler yandı
rica ederim canım ne demek sen ateşini düzenli ölç buraya koy elbet yorumlayan çıkar.ovulcanlara da pek güvenme ben 2ay yaptım benim hiç pozitif çıkmıyordu ama yumurtluyordum.Ben ovtestide yapiyorum ayni zamanda ama daha pozitif cikmadi yani dedigin gibi bundan sonraki artisa bagli. Allah razi olsun. Rabbim gonlune gore versin canim
cok sagol canim iyiyim
elbet herseyin bir zamani var
bazen hersey yolunda oluyor ama biz sabirsiz oluyoruz
kizlar Allah hepinize yasatacak bu duyguyu sadece bir az sabirli olmak gerekiyo
bak bende hicbir problem yokdu ama olmuyordu doktora bile gitmek istemiyordum
hatta hamis kaldigim ay gitmedim bile tam umidimi itiriyordumm ki Allahim yuzumu guldurdu
kizlar hadi bakalim goreyim sizleri olucak yalniz bunu dusunun
bahar arkadaşım benim tablomuda yorumlarmısın acaba ?
13-17-20-23de ilişki oldu..
19.günün akşamından 20günün öğlesine kadar akıntı içinde hafif lekelenme şekliden kan gördüm ve geçti..
göğüslerim şişti ve ağrısı var ama adet zamanımda oldugu kadar acımıyo ?
3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım o hafif sıçrama bi gün oluyo bi gün yine hhooop 36,4
biz böle devam ediyoruz bi 36,5 bi 36,4
canım bence senin 11.gün olmuş.ve dünkü düşüşün geç değil
şöyle düşün mesela bi çok kişinin adet döneminde hafif lekelenmesi oluyor.ve
onu doktorlar implantasyonmudur nedir yani yerleşme kanaması olarak açıklıyor bu yerleşme adet gününe denk gelebiliyorsa senin için 9.gün olması hiç geç değil.
merhaba kizlar
her gun devamli buraya giriyorum bakmaya ki hamis falan varmi diye
kizlar hepinize bol-bol dualar ediyorum
insallah bu yil sizin icin de ugurlu olur
gelartik seni tebrik ediyorum
canim silik cizgiden belliydi atesin de cok guzeldi
Allah hayirli saglikli kucuna almayi nasip etsin insallah
karanfilim nispr every yokh diger kizlar hadi sizlerin de iyi haberlerinizi alalim insallah
ben belirti aramıyorum hiç ama yok bu ay hamileyim diyorum yani.. anlamıştım dedin yaa.. bana her ay öyle geliyor
yokh ben senin tablon gibi olanları tahmin edemiyorum..adım adım artanları en iyisi ff bilir
kutsevcim inşallah canım
canım ateşin çok güsel ilerlemişama bana kalırsa 16.günden önce yumurtlamışsın 12 olabilir mesela yada 13.gün.çünkü çatladıktan sonra kademe kademe artıyor.
eğer lekelenmen daha önceki aylarda gelmediyse bu ay için güzel şeyler olacağına işaret.
göğüs ağrısı hakkında bişey diyemem canım çünkü hem gebelik hem adet belirtisi.
hadi bakalım inşallah güzel haberini alırız seninde.
nasil bir tablo bu ya
ilk defa 35,7 gordum
catliycam desme cok erken daha
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben topikte bas bas bağırıyorum ama kimse beni dinlemiyor değindiğin iyi oldu...
ateş düşene kadar olan belirtiler hamilede de aynıdır kaliteli yumurtlaması olan birinde de çünkü yumurta çatladığında progesteron salgılatıyor. o ise göğüslerin acımasına neden oluyor. benim geçen ay 2 yumurtam vardı çok daha fazla acımıştı ta ki ateşim düşene kadar ateşim düşmeye başlayınca göğüs acısı da azaldı adette hiç kalmadı...
bence ovulasyon tespit edilmişse bat çok yakınsa ya da bat günüyse hala bu belirtiler devam ediyorsa ve en önemlisi ateş hala yüksekse belirtilere gerçekten belirti denilebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?