Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bugün hafif sıçramış belki yarın bu artış devam eder
inş öyle umalım öyle olsun

canım o hafif sıçrama bi gün oluyo bi gün yine hhooop 36,4
biz böle devam ediyoruz bi 36,5 bi 36,4

canım bence senin 11.gün olmuş.ve dünkü düşüşün geç değil
şöyle düşün mesela bi çok kişinin adet döneminde hafif lekelenmesi oluyor.ve
onu doktorlar implantasyonmudur nedir yani yerleşme kanaması olarak açıklıyor bu yerleşme adet gününe denk gelebiliyorsa senin için 9.gün olması hiç geç değil.

Son düzenleme:

yoo belki psikolojik değildir,insan kendisindeki farklılıkları hissediyor yani enteresan ben anlamıştım sanki hamile olduğumu ve dpo 11 de test yaptım:)inşallah göğüs ağrının sebebi bebiştir canım:)

inşş öyledir cnm dediğin gibi,
evt insan kendindeki farklılıkları görmeli yok bu belirtiler çok standart zaten
karanfilcenin de dediği gibi zaten olası bişey vücuttaki değişimler sonucu..
bilmiyorum daha fazla belirti aramasam iyi olacak
bnmde yarın dpo 11 acaba yapsam çıkarmı ki :)
yok bekliycem ama bıktım tek çizgi görmekten ((

merhaba kizlar
her gun devamli buraya giriyorum bakmaya ki hamis falan varmi diye
kizlar hepinize bol-bol dualar ediyorum
insallah bu yil sizin icin de ugurlu olur

gelartik seni tebrik ediyorum
canim silik cizgiden belliydi atesin de cok guzeldi

Allah hayirli saglikli kucuna almayi nasip etsin insallah

karanfilim nispr every yokh diger kizlar hadi sizlerin de iyi haberlerinizi alalim insallah

ben belirti aramıyorum hiç ama yok bu ay hamileyim diyorum yani.. anlamıştım dedin yaa.. bana her ay öyle geliyor

yokh ben senin tablon gibi olanları tahmin edemiyorum..adım adım artanları en iyisi ff bilir

kutsevcim inşallah canım

Son düzenleme:

çokkk sağol tatlım duaların karşılıksız kalmasın tekrar seni bulsun.nasılsın bebişin nasıl.
bizde o kervana katılmayı çok istiyoruz ama demekki zamanı var canım herkes aynı ayda gebe kalsa ooo hastaneler yandı

üzüleceksen en iyisi beklemek,2-3 gün ateşin iyi seyrederse yaparsın sen de:)

ben de hep yok kesin değilimdir hamile diyordum hep negatiftim,ama hamile kaldığım ay,nedense daha pozitiftim ve hissettim belirtilerden çok ateşimin yükselmesi de benim içimde o hissi doğurdu ve testi yaptım,senin tablon ne durumda bu arada canım?

Ben ovtestide yapiyorum ayni zamanda ama daha pozitif cikmadi yani dedigin gibi bundan sonraki artisa bagli. Allah razi olsun. Rabbim gonlune gore versin canim

cok sagol canim iyiyim
elbet herseyin bir zamani var
bazen hersey yolunda oluyor ama biz sabirsiz oluyoruz
kizlar Allah hepinize yasatacak bu duyguyu sadece bir az sabirli olmak gerekiyo
bak bende hicbir problem yokdu ama olmuyordu doktora bile gitmek istemiyordum
hatta hamis kaldigim ay gitmedim bile tam umidimi itiriyordumm ki Allahim yuzumu guldurdu
kizlar hadi bakalim goreyim sizleri olucak yalniz bunu dusunun

Ben ovtestide yapiyorum ayni zamanda ama daha pozitif cikmadi yani dedigin gibi bundan sonraki artisa bagli. Allah razi olsun. Rabbim gonlune gore versin canim
rica ederim canım ne demek sen ateşini düzenli ölç buraya koy elbet yorumlayan çıkar.ovulcanlara da pek güvenme ben 2ay yaptım benim hiç pozitif çıkmıyordu ama yumurtluyordum.
belki ben dikkat etmiiyordum ama ona güvenip ilişkini aksatma en azından günaşırı yap.

sizlerden aldığımız bu gazla bizim kocişler yandı kızlar.
allah isteyen dileyen herkese versin tez zamanda.

arkadaşlar ateşimi yazıyorum yorum yaparsanız sevinirim 28 günde bir oluyorum;
1.gün 36,2
2.gün 36,2
3.gün 36,1
4.gün 35,9
5.gün 36,0
6.gün 36,0
7.gün 36,0
8.gün 36,0
9.gün 35,9
10.gün 36,0
11.gün 35,8 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU YUMURTA KIVAMINDA AKINTIM GELDİ
12.gün 35,8 OVULASYON POZİTİF
13.gün 35,9 OVULASYON POZİTİF İLİŞKİ OLDU
14.gün 36,0 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU
15.gün 36,1
16.gün 36,3

bahar arkadaşım benim tablomuda yorumlarmısın acaba ?

13-17-20-23de ilişki oldu..

19.günün akşamından 20günün öğlesine kadar akıntı içinde hafif lekelenme şekliden kan gördüm ve geçti..

göğüslerim şişti ve ağrısı var ama adet zamanımda oldugu kadar acımıyo ?

3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım ateşin çok güsel ilerlemiş ama bana kalırsa 16.günden önce yumurtlamışsın 12 olabilir mesela yada 13.gün.çünkü çatladıktan sonra kademe kademe artıyor.
eğer lekelenmen daha önceki aylarda gelmediyse bu ay için güzel şeyler olacağına işaret.
göğüs ağrısı hakkında bişey diyemem canım çünkü hem gebelik hem adet belirtisi.
hadi bakalım inşallah güzel haberini alırız seninde.

evet cnm doğru diyosun herkese farklı zmnlarda oluyo bişeyler
bende 11-12 günlerde olduğunu düşünüyorum,
inşş düşündüğüm gibi yerleşmedir bakalım yarınki ve sonraki bikaç gnkü ateş göstricek
korkudan sbhları 10 kez uyanıyorum, saati geldimi hmn ölçeyim, acaba düşecekmi diye

İnşallaah cnm, güzel dileklerin için çok sağol,
inş sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın, rabbim nazarlardan korusun tüm hamişleri

bnmki çok dengesiz dimi karanfil'cim,
vala bende kendime yorum yapamıyorum o yzden size sarıyorum
ne güzel kademe kademe gidiyodu valla nazar değdirdim şaşıra şaşıra :)
neyse inş düşmeden devam eder .... hayırlısııııı

merhaba kızlar.dün akşam saat 10 gibi iki damla kadar kahverengi akıntım geldi peçeteye silince görüdm.o zamandan beri gelen giden yok.karnım da adet olacakmışım gibi ağrıyor.çok da şiddetli ağrımıyor.eğer bugün adet olmazsam yarın test yapsammı diyorum.sizce yapsam çıkar mı?:44::44::44:

canım yorumun için çok teşekkür ediyorum..

evet daha önce hayatımda hiç lekelenmedim hatta lekelenme olunca çok şaşırdım diyebilirim..

hadi inşallah hayırlısı ya...inşallah bi anda düşmez ateşim..Allah hepimizin yardımcısı olsun

benimde geçen ay ve ondan önceki aylarda genelde çok fena ağrırdı geçen ay progesteron 13 çıkmıştı canım
bu ay 14.15.günlerde ovu.pozitif ti 16.gün çatladımı gösterdi ateş ama göğüslerim hiç ağrımıyo çok hafif ama çok ufak bazen sızladı 17-18.günler acaba çatlamadım mı ben canım yaa en iyisi bu ay da progesteronumu baktırıyım ben

tablom bi bakarmısınız hiç böyle olmamıştı 19.acayip fırlamıştı bugünde dip yaptı
19.sabahın gecesi çok moralim bozuktu çok stresliydim çok başım ağrıyodu sabahta ölçmem gerekenden 1 saat önce falan uyandım ama yataktan kalkmadım uyumaya çalıştım ama olmadı sonuçta bu derece çıktı stres ve baş ağrısı bu kadar ateşi fırlatırmı acaba
bu sabah deneme yapıyım dedim ölçmem gereken saatte 36,3 çıktı sonra 1 saat kalkmadan yataktan tekrar denedim 36,4 çıktı pek bişey farketmedi yani
381479 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…