Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah cnm hayırlısı bakalım artık

siz ne kadardır istiyorsunuz? sadece ateş ölçmemi yapıyorsun?

canım bizde sorun var eşimde değerleri düşük ovulasyon testide kullanıyorum ayrıca
adam gibi başlayalı 5-6 ay oldu ama onun önceside var hiç bilinçsizce yaptıklarımız yumurtlama günü falan bilmeden
ama dediğim gibi adamın şeyleri sağlam olsaydı ozamanlarda tutardı o yüzden tutmadı işte Allah şifa versin ne diyim hayırlısı
4 aydır ateş ölçüyorum aslında en akıllıca bakarsak ilişki zamanlarına 4 ayım oldu onunda 1 ayında ağır griptim falan filan işte görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler

Son düzenleme:

bu forumda ki başka topiklerden gördüğüm kadarı ile doktorlar gnc men argnmax adlı vitamini veriyorlamış, belki kullanıodur eşin zaten, aklıma geldi söyleyeyim eğer denemeyi düşünürseniz diye...:13: herşeyin hayırlısı tabi cnm, biz 4 sene önce evlenince baktırmıştı eşim ama tekrar etmedik daha, bir kaç ay daha olmazsa ikimizde takım taklavat baktıracağız...Rabbim herşeyin zamanını hayırlısını bilir cnm sonuçta, inşallah hepimizin kucağına alacağı günler gelecek

ya buarada ben bu ateş ile ilgili birşey daha soracağım; şimdi yarın sabah benim ateşim yükselirse bugün mü yumurtlamış olacağım??

inanır mısın daha o parka hiç gitmedim. hayvanat bahçesi bize yakın. malum bu taraflarda da çok park var. kampüs tarafı baya uzak ya sanırım ondan aklımıza da gelmedi. ama dedin ya inşallah gideriz bi gün merak ettim.
ben de seni öptüm canımm

canim 15.gun catlamis yumurtan
onceki gun de iliskin var\umarim tutar bebegin gelir

gozun aydin canim
guzel bir haberin baslangici olsun bu tablo

amin cümlemizin inşallah
daha göğüs acının başlaması için erken benim çatlamadan 5-6 gün sonra artıyor hissedecek kadar. ateşin için ise ortalamanın altına düşmediği sürece problem yok sanırım
demek ki benim ateşim her zaman son 3 güne kadar tavanlarda seyrettiği için ben o hisse kapılıyorum sanırım
http://www.fertilityfriend.com/home/3628ff
karanfilimm ateşinin maşallahı var güzel yükselmiş

öyle Ronyam yaaa herzamanki gibi..
ama keşke sonunda bi farklılık olsa

Son düzenleme:
Atesi yukesek giden arkadaslar ins atesler dusmez de guzel haberler aliriz:))
dusen arkadaslar yada kirmizilari gorenlerede yilmak yok yola devam diyorum ben pko oldugum icin bazen o kirmizilari gormek icin bile dua ettigimi biliyrim,Rabbim bizi belki boyle siniyor oyuzden bunada sukur

size birsey sorcam benim yumurta catladiktan sonraki 14 gunum meraktan oluyorum ama cesaretimde yok test yapmaya
kasiklarimda karnimda ara ara agri var ama bundan anlamiyorum biliyorsunuz bu iki durum icinde belirti
ama dun aksam goguslerimi sis fark ettim ve esimde onayladdi:)))))

ama benim en merak ettigim bunu yasayan yada duyan var mi benim hala seffaf akintim ara ara geliyor bu bir bellirti olabilirmi haftasonu na kdar soz verdim kendime test yapmiycam
aaa bide ara ara sacma sapan saatlerde mide bulantim var
atesim ise benle oyun oynuyor regl oldugumda ates 36,1 di simdi 36.6 v3 36.3 arasi gidip geliyor iki gun ayni ise ertsei gun dusuyor sonra cikiyro kafayi yedim iyice
ne olur bir akil verinnnnn

dpo 14tesin ve goguslerin hala sisse bu iyi birsey canim
ama bazilarinin da kanama baslayinca goguslrindeki sislik gidiyor
belitiler guzel ama net birsey demek inan zor
sadece insallah hamilesindir demek elden geliyor
sen de biraz daha bekle istersen ya da test mecburen canim

cvp icin sagol canim
benim en buyuk merakim bu seffaf akinti ona niye ona anlam veremedim dr da sormak stemiyorum adam bikti artik benden birde ona komik geliyor ama umut fakirin ekmegi benim ki iste:)))))

cvp icin sagol canim
benim en buyuk merakim bu seffaf akinti ona niye ona anlam veremedim dr da sormak stemiyorum adam bikti artik benden birde ona komik geliyor ama umut fakirin ekmegi benim ki iste:)))))

ne guzel ya herkesin bir doktoru var
guveniyorsunuz bi suru soru soruyorsunuz
bazen ben de artik ulkemde olsam diyorum
burda hersye farkli hem de oyle duzenli olarak gidemiyorum tabi doktora, bir de teknik kelimeler ister istemez zorlaniyor insan

seffaf akintin su gibiyse iyi birsey
bat gunuyle itibaren sulu akinti olabiliyor hamilelikte

bende yurtdisinda oldugum icin dr zorlugu cok cektim simdi cok sukur iyi bir turk dr bulum bu cook onemli
seffaf akinti yumurtlamadaki gibi yapiskan ve sy gibi ama yumurtlama gibi yogun yok ara ara
ins hamileliktir canimmm

gunaydin kizlar
hepinize guzel bir gun diliyorum
everycim insallah bu tablon sana mutluluk getirir
myangelbaby test yaptinmi canim atesin nasil

evet canım aynen öle

canım benim genelde yumurtlamadan hemen sonra ateş yükseldiği gün başlıyo göğüs ağrım hemde çok fena şişio ağrıo
ama nadirende böle ağrımadığıda oldu şimdiye kadar takip ettiğim süre içinde

Kızlar günaydın,
bu bölük uykular mahvetti beni heyecandan uyanıp duruyorum
şeytan diyor bırak ölçme artık
ama bi yandan da merak ediyorum :)
yorum için daha erken biliyorum son gün önemli geçen aylarda bunu gördüm,
ama en azından sizden duyduklarımla avunabiliyorum
o yüzden yinede paylaşmak istedim tablomu :)

383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canim asil simdi tam olculmesi gereken gunler gelmis
ama eger asiri ustune dusup stres yaratiyorsa sende ve uykulari da boluyorsa istersen birak
kendimden biliyorum elleri titreyerek olcuyor insan sabahlari
zaman kisalmis ve tablon super
bebis gelsinnnnn insallah

3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlarrr benim tablomada bakın bi hele ne olur..ateşim bugünde yükseldi..

göğüslerimdeki ağrı gitti ama şişlik devam ediyor.. bat'a 5 gün kaldı çok heyecanlıyım ya inşallah adet olmam ve bu ay bebişim gelir...

sizlerdende yorum bekliyorum kızlar ne olur ?

canim tablon guzel dilegim sonu da guzel olsun insallah haberini alalim
umutla sonunu bekliyorum
senin yerine bile heyecanlandim

canim sen iliski ilmadi diyordum sanki bana yinede 14.gun yumurtlamis gibisin geliyo
16.gun yumurtladiysan da 17.gun olmus kiz insallah tutdurmussunuz
Allah ver yarabbim tum dilegenlere
ilk kez boyle yukseldi canim sonunu merakla bekliyoruz
insallah ikiniz de

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,

bu haftabaşından beri ateşimi bende ölçtüm ama sizin kadar tecrübeli değilim hep 36,2-36,4 arasında değişti ama bugün 36,6 olarak gördüm
iyi bişi olur inş. ve ateşim düşmez bu arada batım 11 şubat

yaa evet haklısın ama öyle bi stres oldumki ne yapacağımı bilemiyorum :)
son 3 gün artık, inş düşmez meraktan ölçmeyi bırakamıyorumda..
hele son gün öyle bi korkuyla ölçüyorumki bnm genelde dpo 13 yada 14 te düşüyo ve 15 te hasta oluyorum..
inş cnm güzel haber verebilriim sizlere de çok sağol

Canım çok iyi gidiyor ama dediğim gibi son gün önemli
şuan süper normalde 37 leri görürmüydün bilmiyorum ama
ateşin çok güzel yükselmiş
inş artarak devam eder canım ve bebeğin gelir

canım çok sağol inşş güzel haber verebiliriz,
bi yanım umutlu ama bi yanım yok diyor yine aynı şey olucak ve son gün düşecek diyor
bilmiyorum kafam çok karışık
yoksada öğrenmek istiyorum artık bu beni rahatlatıcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…