canım 9.günün düşmüş inşallah yerleşmedir
hadi gel bunu yerlesme dususu kabul edelim
bir daha boyle dusmemesi icin dua edelim
bu kadar erken adet gelmez bence dimi
onun icin iyi seyler dusunelim
canım kızların dediği gibi yerleşme için de olabilir,
yada bi yumurtan daha geliyorrrrrr her ihtimali düşünmek lazım :)
hamiş tablolarında genelde oluyo bu düşüşler şimdiden canını sıkma daha bata var
386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar ateşim düşmeye başladı sanırsam..dpo 12 yada 13 de adet oluyorum.inş adet olmam ama yaa.kocama sevgililer günü hediyesi vermek istiyordum
kızlar şimdi ibrahim saraçoğlunu dinledim soğan kürünü anlattı kiste iyi gelyormuşya benim kist şuan küçüllüyormuş zatem ama ben yinede yapsam mı??? daha önceden de biliyrdum ama hiç ihtiyacım olmamıştı şimdi araştırdım sayfasını ve yapsammı diye düşünüyorum ama benim adetimin 13,günü bugün belli bir günü yok heralde başlamanın siz biliyormusunuz:26:???
kızlar şimdi ibrahim saraçoğlunu dinledim soğan kürünü anlattı kiste iyi gelyormuşya benim kist şuan küçüllüyormuş zatem ama ben yinede yapsam mı??? daha önceden de biliyrdum ama hiç ihtiyacım olmamıştı şimdi araştırdım sayfasını ve yapsammı diye düşünüyorum ama benim adetimin 13,günü bugün belli bir günü yok heralde başlamanın siz biliyormusunuz:26:???
evet canım bende şimdi onu dinliyorum.çok övüyor bi sürü hamile kalan olmuş.
bende daha önce küçük kistler görülmüştü ultrasonda ve ben 7 8 gün kadar yapabilmiştim ve daha sonra doktora gittiğimde 2doktorda göremedi.
bu ay bende yapmayı düşünüyorum belki bi faydası olur.ve ben yaptığım o ay progesteron yaptırmıştım 19.6 çıkmıştı ve doktor gebelikten şüphelenmişti.
yani bence faydası var.ben bu ay kesin yapıcam.normalde adetin 7.günü başlanıyor ama ben 11.gün başlamıştım.sende 10günlük kür yapabilirsin.
kizlar,
*kurlerin tadi kotu de olsa icine ek birsey koymamak gerekiyor, gecenlerde biri bahsediyordu sogan kurunun tadini degistirmek icin icine limon mu ne birseyler ekliyordu. Kurlerin icine ASLA baska seyler eklemeyin diyor ibrahim saracoglu.
*prolaktin hormonu yuksek olanlar kesinlikle incir kurunden uzak olsun diyor. incir zaten sut hormonunu calistiriyor bir de prolaktin yuksekse daha da yukseltir hamileligi engeller.
*sperm sayisinda sorun yoksa da, keciboynuzu kuru spermin dolleyici ozelligini saglamakta faydaliymis,erkekler icin iyi.
kızlar bu ateş ölçme yöntemini bilenlere bi sorun var
bu ay ilk defa yaptım adetim ayın 6 sında olcaktı olmadı devamlı 36.6 37.2 aralarında çıkan ateşim bu sabah 35.6 çıktı sanırım bugün adet olmam lazım ama halen olmadım.
düştüğü günmü adet olunuyor yoksa düştükten bi kaç gün sonramı?
bravo canım sana çok güsel dinlemişsin bütün programın bizim için ilgili bölümünün özeti niteliğinde olmuş.
ay ne tuhaf bi cümle kurdum ama anladın sen
bu ay ilk defa yaptım adetim ayın 6 sında olcaktı olmadı devamlı 36.6 37.2 aralarında çıkan ateşim bu sabah 35.6 çıktı sanırım bugün adet olmam lazım ama halen olmadım.
benim adete 2 gun kala dusmeye basliyor
ve adet sabahi dibe vuruyor atesim 35.8 ile adet oluyorum genelde
ama herkesin farkli kimisinin adet sabahi dusuyor
hatta adet olduktan sonraki gun bile duseni biliyorum
benim bi ay öyle olmuştu ateşim çok düşmemişti
o gün adet oldum ertesi gün ateşim düştü :))
o yüzden artık hiçbişeye inanasım gelmiyo :)
benim bi ay öyle olmuştu ateşim çok düşmemişti
o gün adet oldum ertesi gün ateşim düştü :))
o yüzden artık hiçbişeye inanasım gelmiyo :)
o kotuymus canim ya
oyle insan cok heveslenir
bende oyle birsey olmadi umarim da olmaz
ben cunku son 2 gun bile olcsem anliyorum gelecek mi adet gelmiycek mi diye
bu ay da dpolarda kesinlikle olcmiycem bosuna beni strese sokmasin diye ama son 2 gun bakarim herhalde durum ne diye
sorma canım, sinirden öldüm vallaaa..
dedim ateşe de güvenemiycez heralde
sonra işte ölçmicem artık diye karar almıştım ama yine dayanamıyorum :))
ben de bu durumun kotu oldugunu iyice vurgulayip 3 kere arka arkaya paylasmisim daha sinir bozucu
pardon arkadaslar
kimse yok ya gelip bakiyorum yoksunuz
herkese iyi aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?