Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım senin ateşinde benimki gibi az da olsa düşmüş ama hemen moralini bozmaka yok tamammı..

birde o calenderdeki renkler bendede çıktı canım..pembe olan regl olacagın günü..yeşil olan verimli günlerini...sarı renk gibi olanda yumurtanın tahmini çatlama tarihini gösteriyor canım

yokh canım senin tablonda aşağıda hamile olma olasılığının pozitif olma olasılıgını %de kaç gösteriyor

yani koca kafan anlasın hamile değilsin otur önümüzdeki günlere çalış diyor öyle mi?
çok sinir bozucu HıRRRRRRRRRRRR

sağol cnm yorumun için bgn umduumu yitirdim nedense yok gibi hissediyorum
hayırlısı....

yokh canım senin tablonda aşağıda hamile olma olasılığının pozitif olma olasılıgını %de kaç gösteriyor

onları göstermiyor canım malesef sadece ateş ort ile ovu. gününü söylüyor,
diğer tüm fonksiyonlar pasifti bende
bu renklerde bugün çıktı ondan şaşırdım, dpo bile saymıyor...

canım üzülme daha 2 gun var onunda belki yukselır atesın . buarada ff ın belli bir donemı var detaylı bılgı verdı VIP uyelıgı yanı o donem bıtmıstır sende o ozlellıklerı gerı ıstıyosan para odemen lazım yada farklı bır mail adresinden yenıden uye olman lazım

canım bendede pasifti bugün itibariyle erken test tarihimi ve hamilelik olasılığımı filan çıkarmış...

ama bak ateş oratalamı ile ovu. gününün altındaki tabloyu söylüyorum ben..

hani pregnancy monitor varya orayı diyorum..

neden dpo saymıyor canım çatladıgını gösteriyorda neden dpo saymıyorki ilginç..

hemen canını sıkma canım ne olur..bak benimde düştü bugün ateşim 3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com

hapsu canım sen hamile olmadan önceki tablonda hamilelik olasılıgının %kaç oldugunu gösteriyormuydu canım ?

gösteriyorsa %de kaç gösteriyor

hapsu canım sen hamile olmadan önceki tablonda hamilelik olasılıgının %kaç oldugunu gösteriyormuydu canım ?

gösteriyorsa %de kaç gösteriyor

canım ya tam hatırlamıyorum ki şifremide hatırlamıyorum ama son gunlere doğru % 90 larda gosterıyodu galiba

canım ya tam hatırlamıyorum ki şifremide hatırlamıyorum ama son gunlere doğru % 90 larda gosterıyodu galiba

oyy maşallah maşallah benimkini %20 gösteriyor

ama bugün ilk defa çıktı bu yazı bende şaşırdım yani.

canım o yazı hamile olma yüzdeni göstermiyo ne yazık ki..sen veri girdikçe daha önce veri giren ve hamile olan kişilere göre yorum yapıyo..yani mesela şöle..sen akıntını ateşini ilişki durumunu giriyorsun ya.daha önce hamile kalan kadınlarında aynı günlerde aynı ateşi ve akıntı durumu olmuş. ona göre seni kıyaslıyo.benim o yüzde 85 lere kadar çıktı ama hiç hamile kalamadım.ama inşallah sen hamilesindir.ingilizcem iyi ollduğu için oradaki bütün yazılanları okuyordum.bir de sen bu siteye yeni üyesin herhalde.çünkü 1 ay sonra VIP üyelik biticek o kısımları hiç göremiceksin ne yazık ki :-( yeni bi nick alacaksın yada..

benim inglizcem ç.ok iyideğildir..ama işte kendime göre yorumlar çıkarıyordum herşeyden bi umut çıkarıyo işte insan ne yazıkki

evet canım yeni üyeyim 1 ay filan olcak daha işte bu tablo bitiminde :)

canım VIP uyelıgın varsa dıger belırtılerı de gır ates ekledıgın yerde specific bolumunde sana uygun olanları işaretle mide bulantın varsa onu başağrını yada gögüs sızlamalarını vs eklersen o % likde ona göre yukselır. ben tum detayları gırıyordum VIP de

benim inglizcem ç.ok iyideğildir..ama işte kendime göre yorumlar çıkarıyordum herşeyden bi umut çıkarıyo işte insan ne yazıkki

evet canım yeni üyeyim 1 ay filan olcak daha işte bu tablo bitiminde :)

bilmezmiyim???ben de hep bi umut şeklindeyim..rüyalarımda bebegim oluyo hep.ama bi kalkıyorum ki reeel hayattayım.herşeyin hayırlısı tabi ama evliliğm 4 yıl oldu.doğana kadar 5 olacak..nolurdu bi bebişimiz olsaydı demekten kendimi alamıyorum :-(

canım ama benim vıp yokki sadece yeni üyeyim ya ondan dolayı gösteriyo heralde bu özlellikleri.. o dediklerinide baktım ama göremedim yok heralde bende

Rabbim şu mubarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine bizlerede çocuk nasip edecek bir gün canım ne olur ümidini kaybetme..Hayırlı gün ne zamansa o zaman olacak bebegin inşallah..

Son düzenleme:
canım ama benim vıp yokki sadece yeni üyeyim ya ondan dolayı gösteriyo heralde bu özlellikleri.. o dediklerinide baktım ama göremedim yok heralde bende

Canım yenı uyelerde oluyor zaten VIP uyelık. bır sure bedava VIP üyelik veriyor FF

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…