kızlar ben bugün ateş ölçtüm merak ettim ve 36.2 derece cıktı eğer hamile olsam bu derecenın 37 lere dgru olması gerekmez mi :44:
günaydın kızlar,
düşecek bu ateş hissediyorum....
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
birde şu resme bakarsanız calender' da ki bu pembe yeşil renkler neyi ifade ediyor anlamadım???
Eki Görüntüle 343852
canım senin ateşinde benimki gibi az da olsa düşmüş ama hemen moralini bozmaka yok tamammı..
birde o calenderdeki renkler bendede çıktı canım..pembe olan regl olacagın günü..yeşil olan verimli günlerini...sarı renk gibi olanda yumurtanın tahmini çatlama tarihini gösteriyor canım
yokh canım senin tablonda aşağıda hamile olma olasılığının pozitif olma olasılıgını %de kaç gösteriyor
onları göstermiyor canım malesef sadece ateş ort ile ovu. gününü söylüyor,
diğer tüm fonksiyonlar pasifti bende
bu renklerde bugün çıktı ondan şaşırdım, dpo bile saymıyor...
onları göstermiyor canım malesef sadece ateş ort ile ovu. gününü söylüyor,
diğer tüm fonksiyonlar pasifti bende
bu renklerde bugün çıktı ondan şaşırdım, dpo bile saymıyor...
hapsu canım sen hamile olmadan önceki tablonda hamilelik olasılıgının %kaç oldugunu gösteriyormuydu canım ?
gösteriyorsa %de kaç gösteriyor
canım ya tam hatırlamıyorum ki şifremide hatırlamıyorum ama son gunlere doğru % 90 larda gosterıyodu galiba
oyy maşallah maşallah benimkini %20 gösteriyor
ama bugün ilk defa çıktı bu yazı bende şaşırdım yani.
canım o yazı hamile olma yüzdeni göstermiyo ne yazık ki..sen veri girdikçe daha önce veri giren ve hamile olan kişilere göre yorum yapıyo..yani mesela şöle..sen akıntını ateşini ilişki durumunu giriyorsun ya.daha önce hamile kalan kadınlarında aynı günlerde aynı ateşi ve akıntı durumu olmuş. ona göre seni kıyaslıyo.benim o yüzde 85 lere kadar çıktı ama hiç hamile kalamadım.ama inşallah sen hamilesindir.ingilizcem iyi ollduğu için oradaki bütün yazılanları okuyordum.bir de sen bu siteye yeni üyesin herhalde.çünkü 1 ay sonra VIP üyelik biticek o kısımları hiç göremiceksin ne yazık ki :-( yeni bi nick alacaksın yada..
benim inglizcem ç.ok iyideğildir..ama işte kendime göre yorumlar çıkarıyordum herşeyden bi umut çıkarıyo işte insan ne yazıkki
evet canım yeni üyeyim 1 ay filan olcak daha işte bu tablo bitiminde :)
canım VIP uyelıgın varsa dıger belırtılerı de gır ates ekledıgın yerde specific bolumunde sana uygun olanları işaretle mide bulantın varsa onu başağrını yada gögüs sızlamalarını vs eklersen o % likde ona göre yukselır. ben tum detayları gırıyordum VIP de
bilmezmiyim???ben de hep bi umut şeklindeyim..rüyalarımda bebegim oluyo hep.ama bi kalkıyorum ki reeel hayattayım.herşeyin hayırlısı tabi ama evliliğm 4 yıl oldu.doğana kadar 5 olacak..nolurdu bi bebişimiz olsaydı demekten kendimi alamıyorum :-(
canım ama benim vıp yokki sadece yeni üyeyim ya ondan dolayı gösteriyo heralde bu özlellikleri.. o dediklerinide baktım ama göremedim yok heralde bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?