huhuuuu kimse yok muuu
kızlar ya aklıma takıldı bir şey soracağım
şimdi yumurtlamadan sonra ilişkiye girilse de döllenme olur dimi
yanı illa ki o gün veya öncesinde olması gerekmiyor
24 saatı kaçırmamak kaydıyla yumjurtlamadan sonra da döllenme olabilir değil mi?
kızlar merhaba,
daha once bahsetmiştim 5 gün önce pazar-ptesi-salı günleri az miktarda kahverengi-siyah-kırmızı akıntım oldu ve sonradan kesildi normal zaamanda bugün adet olmalıydım merak ettim sabah gebelik testi yapacaktım ama bulamadıgımdan ovulasyon yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı anlayamadım rica etsem yorumlarmıısnz?
hamile olanın ovulasyon testi de pozitif mi çıkar yoksa alakasız mı :26:Eki Görüntüle 343824 Eki Görüntüle 343823
internetden arastir istersen cunku ben bu ay gec yumutladigimdan yani 45 gun okadarda olurmu diye merak etmistim ve ovulasyon testleri ile ilgili bir forumda bu kk olabilir net hatirlamiyorum ,evet test pozitif bunu yasayan birkac kisi olmus ama seni umutlandirmak asla istemem sen hemen test al ins bebegin seninledir:)))
kızlar merhaba,
daha once bahsetmiştim 5 gün önce pazar-ptesi-salı günleri az miktarda kahverengi-siyah-kırmızı akıntım oldu ve sonradan kesildi normal zaamanda bugün adet olmalıydım merak ettim sabah gebelik testi yapacaktım ama bulamadıgımdan ovulasyon yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı anlayamadım rica etsem yorumlarmıısnz?
hamile olanın ovulasyon testi de pozitif mi çıkar yoksa alakasız mı :26:Eki Görüntüle 343824 Eki Görüntüle 343823
bendede bu test bildiğin pozitif arkadasım bende umutlandırmak istemiyorum ama iki test arasında benzerlik oldugunu biliyorum
canım Allah razı olsunn ben pazar-pazartesi*-salı akıntı yasadım koyu renk sonra 3 gundur kesildi bugunde bat bilemiyorum ki biraz daha beklesem mi ? kanda hemen cıkar degıl mi:26:
evet arkadasım eğer hamileysen kan testinde 48 saat içinde belli oluyormuş..
sen bilirsin kendini ne zaman iyi hissedersen o zaaman yaptır testini yada evde kendinde idrar testi yapabilirsin çünkü bat'ında belmiş yani sonuçta..idrardada çıkma ihtimali var
negatif sonuc almaktan korkuyorum canımidrar hemen cıkmıyor dıyorlar ama 1 hafta daha beklesem mi ki of of
bat bugünse 1-2 gün daha bekle derim canım
kızlarrr tabloma bi bakın adet yaklaşmışmı sizce yoksa yeniden çıkabilirmi ateşim
3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım adet gunune var genelde dpo 14 de adet olunuyor onunde zaman var yukselır bence atesın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?