Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim.
aydınlattınız beni sanırım yarın olurum
test yapmak istemiyorum gebe olduğumu sanmıyorum zaten.
adet olcakmış gibi belirtimde yok ama bakalım.

bugun benimde ates dustu kizlar,36.6-- 36.3 arasinda olan ates bu sabah pat diye 36.1 oldu en son bu ates ile kirmizilari yedim((((((((((

offfff offfffffffffff

huhuuuu kimse yok muuu
kızlar ya aklıma takıldı bir şey soracağım
şimdi yumurtlamadan sonra ilişkiye girilse de döllenme olur dimi
yanı illa ki o gün veya öncesinde olması gerekmiyor
24 saatı kaçırmamak kaydıyla yumjurtlamadan sonra da döllenme olabilir değil mi?

evet öyle olduğu söyleniyor. ama ben daha hiç birinde tutturamadım ne öncesi ne ortası ne sonrası...

kizlar test yaptim bariz tek cizgi((((
gittim 6 gun once belli eden bir test aldim oyuzden bi yanlisk olduguna inanmiyorum bu ay da psikolojik hamilelik yasayanlaran oldum,
en kisa zamanda regl olurumda tedavim baslar
hic degisle bu ay yumurtladim ve catladim onu ogrendim bunda sukur

arkadaşlar ateşimi yazıyorum yorum yaparsanız sevinirim 28 günde bir oluyorum;
1.gün 36,2
2.gün 36,2
3.gün 36,1
4.gün 35,9
5.gün 36,0
6.gün 36,0
7.gün 36,0
8.gün 36,0
9.gün 35,9
10.gün 36,0
11.gün 35,8 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU yumurta kıvamında akıntı oldu
12.gün 35,8 OVULASYON POZİTİF
13.gün 35,9 OVULASYON POZİTİF İLİŞKİ OLDU
14.gün 36,0 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU
15.gün 36,1
16.gün 36,3
17.gün 36.3
18.gün 36,2

kızlar merhaba,

daha once bahsetmiştim 5 gün önce pazar-ptesi-salı günleri az miktarda kahverengi-siyah-kırmızı akıntım oldu ve sonradan kesildi normal zaamanda bugün adet olmalıydım merak ettim sabah gebelik testi yapacaktım ama bulamadıgımdan ovulasyon yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı anlayamadım rica etsem yorumlarmıısnz?

hamile olanın ovulasyon testi de pozitif mi çıkar yoksa alakasız mı :26:

internetden arastir istersen cunku ben bu ay gec yumutladigimdan yani 45 gun okadarda olurmu diye merak etmistim ve ovulasyon testleri ile ilgili bir forumda bu kk olabilir net hatirlamiyorum ,evet test pozitif bunu yasayan birkac kisi olmus ama seni umutlandirmak asla istemem sen hemen test al ins bebegin seninledir:)))

inşAllah bitanemm ALLAH gönlümüze göre nasip etsn hayrlısıyla

bendede bu test bildiğin pozitif arkadasım bende umutlandırmak istemiyorum ama iki test arasında benzerlik oldugunu biliyorum

bendede bu test bildiğin pozitif arkadasım bende umutlandırmak istemiyorum ama iki test arasında benzerlik oldugunu biliyorum

canım Allah razı olsunn ben pazar-pazartesi*-salı akıntı yasadım koyu renk sonra 3 gundur kesildi bugunde bat bilemiyorum ki biraz daha beklesem mi ? kanda hemen cıkar degıl mi:26:

canım Allah razı olsunn ben pazar-pazartesi*-salı akıntı yasadım koyu renk sonra 3 gundur kesildi bugunde bat bilemiyorum ki biraz daha beklesem mi ? kanda hemen cıkar degıl mi:26:

evet arkadasım eğer hamileysen kan testinde 48 saat içinde belli oluyormuş..

sen bilirsin kendini ne zaman iyi hissedersen o zaaman yaptır testini yada evde kendinde idrar testi yapabilirsin çünkü bat'ında belmiş yani sonuçta..idrardada çıkma ihtimali var

negatif sonuc almaktan korkuyorum canım idrar hemen cıkmıyor dıyorlar ama 1 hafta daha beklesem mi ki of of

kızlar ben bugün ateş ölçtüm merak ettim ve 36.2 derece cıktı eğer hamile olsam bu derecenın 37 lere dgru olması gerekmez mi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…