Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim şu mubarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine bizlerede çocuk nasip edecek bir gün canım ne olur ümidini kaybetme..Hayırlı gün ne zamansa o zaman olacak bebegin inşallah..

amin canım amin...dua edip Rabbimin ol demesini beklemekten başka çaremiz yok zaten...
kafaya koydum.bu ayda adet görürsem ki yüzde 90 olacak doktora gidicem.yaş olmuş 30...bekle bekle nereye kadar

bencede en doğru kararı vermişsin canım iyi bile dayanmışsın.. bende 1-2 ay daha deneyip eğer olmazsa doktara gitmeyi düşünüyorum..

inşallah Rabbim nasip etsin doktora gitmete gerek kalmasın canım

amin canım amin...dua edip Rabbimin ol demesini beklemekten başka çaremiz yok zaten...
kafaya koydum.bu ayda adet görürsem ki yüzde 90 olacak doktora gidicem.yaş olmuş 30...bekle bekle nereye kadar

Son düzenleme:
bencede en doğru kararı vermişsin canım iyi bile dayanmışsın.. bende 1-2 ay daha deneyip eğer olmazsa doktara gitmeyi düşünüyorum..

inşallah Rabbim nasip etsin doktora gitmete gerek kalmasın canım

benim bu 7. denememdi.ilk 3 yıl bebek düşünmedik.daha doğrusu düşünemedik.malum iş sınavları kpss vs derken ancak fırsat oldu.dedigin gibi inşallah çok beklemeyiz

benim bu 7. denememdi.ilk 3 yıl bebek düşünmedik.daha doğrusu düşünemedik.malum iş sınavları kpss vs derken ancak fırsat oldu.dedigin gibi inşallah çok beklemeyiz

benimde bu 2.denemem canım bakalım sonucu nasıl kısmet olacak..

bende 7bucuk aylık evliyim..aslında 1 sene sonra filan düşünüyorduk ama herşeyimiz yerli yerine oturmuş vaziyetteydi bizim..

birde Allah inanın kalbine çocuk hasreti koyunca vazgeçemiyorsun o yüzden hemen olsun istedik..

meryem suresi var 41 kere okuyun deniliyor..41 gün boyunca günde bir kere..ben çok inanıyorum.onu da denicem.sana da ve diğer arkadaşlara da sölemiş olayım

tamam canım söylediğin çok iyi oldu bende deniyim..bilenler bilmeyenlere mutlaka söylemeli böyle şeyleri..sonuçta hepimiz aynı duyguları yaşamak için buradayız birbirimize yardımcı olmalıyız.

meryem suresi var 41 kere okuyun deniliyor..41 gün boyunca günde bir kere..ben çok inanıyorum.onu da denicem.sana da ve diğer arkadaşlara da sölemiş olayım

tatlım zaten sabah uyanır uyanmaz ölçtüm herzamanki saatte 06.45 de her hamilenin ateşi 37 derecelerde mi oluyor :44:

ben hamilelerin tablolarını inceledim az önce 36.5le bile hamile kalan var canım..

ama dikkatimi birşey çekti.. ateşi her daim yüksek olanlar eğer 37ye çıktılarsa hamile kalmışlar %85i bu durumda nerdeyse

ben hamilelerin tablolarını inceledim az önce 36.5le bile hamile kalan var canım..

ama dikkatimi birşey çekti.. ateşi her daim yüksek olanlar eğer 37ye çıktılarsa hamile kalmışlar %85i bu durumda nerdeyse

o zaman umutlanmimm oy oy korkuyorum başka birşey mi var diye

canım lütfen hemen moralini bozma...bu sadece benim çıkardıgım bir sonuç doğru olma ihtimali kesin değil canım..

canım ilgin için teşekkür ederim Mubarek cuma hurmtene Rabbim kucaklarımızı bos bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sevdiklerimizle eşlerimizle guzel günlerini görelim aminnn

amin canım amin inşallah

canım ilgin için teşekkür ederim Mubarek cuma hurmtene Rabbim kucaklarımızı bos bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sevdiklerimizle eşlerimizle guzel günlerini görelim aminnn

evet canım malesef 6 aydır ateş ölçüyorum hep bu tabloyu gördüm.
sanırım haklısın 13.gün çünkü ronyada öyle söylemişti.
zaten benim hiç şaşmaz 12.gün ateşim düşer.eğer 13.gün çatlamışsam dün 12.günmüş.
oyyy oyyyyyy

olsun sıkma canını
o ateşin tavan yapacağı hiç düşmeyeceği günleri de görücez bigün inş
umuyorum rabbim bize de nasip edecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…