Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayirlisi olsun canim..
Neyseki ates olctugunden onceden hazirliyorsun kendini
tabiki kirmizilari gorene kadar umidimizi kaybetmiyoruz

2.denemen miydi canim
sen simdiden neden ates olcmeye baslayip kendine stres yaratiyorsun ki
keske olagan haline biraksaydin hem cok zaman olmamis hem de daha yeni evli sayilirsin
tabiki haklisin bebek dusunmeye baslayinca insna ilk aydan bile husrana ugradigini dusunebiliyor ama bence sen kendine yersiz stres yaratma rhat ol gelir bebegin umarim cok bekletmeden

oooo cok guzeliletindeki yazi bu ay gercek olucak herhalde

everythingcim doğru söylüyorsun daha erken başlardayım ama istiyorum ne yapayım elimde değil.

birde kızlar tablo bazılarımızda dpo'yu sayıyo bazılarımızda saymıyo neden acaba ?

everythingcim doğru söylüyorsun daha erken başlardayım ama istiyorum ne yapayım elimde değil.

birde kızlar tablo bazılarımızda dpo'yu sayıyo bazılarımızda saymıyo neden acaba ?

canım vip üye olduğun zaman sayıyor.ilk ay vip üyelik veriyor.
sonra aralarda promosyon olarak bi kaç günlüğüne veriyor.

ne oluyor nasıl oluyor neden oluyor karanfilcim.

geçen ay bana doktor dedi ki;
her ilişkiden 1 saat önce bir çay bardağı kaynamış ılımış suya bir çay kaşığı karbonat kat ve erit. onunla hazneni yıka demişti. böylelikle spermler daha uzun yaşar dedi.

ammavelakin ben bu ay tembellikten yapmadım

hımm ama peki bütün doktorlar oranın yıkanmaması gerektiğini söylüyor enfeksiyon olmasın diye.
karbonatla yıkayınca farklı demekki.ama nasıl yıkanır taa içi?

hımm ama peki bütün doktorlar oranın yıkanmaması gerektiğini söylüyor enfeksiyon olmasın diye.
karbonatla yıkayınca farklı demekki.ama nasıl yıkanır taa içi?

dokorum ilişki esnasında altına yastık koy 1 saat yataktan kalkma 2 saat de su değdirme diyor.
karbonatlı suyu ilişkiden önce öneriyor.belki karbonatlı su ph ını bozmuyordur bilmiyorum canım.

taa içini yıka demedi zaten ben içine filan korkarım. sanırım mikroorganizmaları filan öldürüyo.

Son düzenleme:

ozaman neresini yıkayacağız canım. off yastıkta koyuyoruz sabaha kadarda bekliyoruz amudada kalkıyoruz ama yok yok yokkkkkkkkkkkk

Karanfilce tesekkurler canim
deniycem bakalim 3,4 gun kaldi ovulasyona
ben de okudum gecende gebe kalmayla ilgili yabanci sitelerde dolasirken bile karsima cikti sasirdim
umarim faydasini goruruz

yalniz sacma bir sorum daha var
ben soda yazili karbonat aldim burda
ama bu karbonat hani pastalara koyulan falan degil di mi yani kabartma tozu degil
biliyorum sacma bir soru ama dogru seyi almam lazim burda ondan

bir de bu simgeler nereye gitmis ya ifade koyamadim hic:)

Servikal Mukus un salgısını artırmak ve kolay hamile kalmak için nasıl beslenmeliyim.
Servikal Mukus un salgısını artırmak ve kolay hamile kalmak için nasıl beslenmeliyim.
Servikal mukus hamile kalmanın önemli bir parçasıdır. Bu jöle madde bir kadının vücut tarafından üretilen gibi bir kez bir kadın vücudunun içinde hayatta kalmak için spermin yumurta ile döllenmesine yardımcı olur.Servikal mukusu doğal hale getirmek için beslenme takviyeleri gerekir

Sağlıklı beslenme için en önemli bileşenlerden biri vücüda düzenli su girişidir.Vücudun sulu tutulması servikal mukus un da sıvı üretmesine yardımcı olur .Her gün yeterli miktarda su içmek için servikal mukus dengeli hale getirmek için yardımcı olacaktır .

Balık, baklagiller, tavuk gibi, kuruyemiş, kepekli tahıllar, meyve, sebze ile dengeli beslenme servikal mukusun çalışmasını düzene sokar .

Kafein tüketiminin servikal mukusun olumsuz yönde etkilenmesine neden olduğuna dair kesin olmayan çalışmalar bulunmaktadır.Eğer hamile kalma konusunda kararlı iseniz günde en az 300 mg dan fazla kafein tüketmemeli, hamile kalma olasılığı azaltmamalısınız

C Vitamini C vitamini rahimi çevreleyen kan damarı duvarlarını güçlendirmekte ,enfeksiyonlara karşı daha güçlü hale getirmektedir.Yaraların iyileşme hızı artar.Ayrıca C vitamini servikal mukusun çoğalmasına neden olduğu düşünülmektedir

- Nitrik Oksit. Nitrik oksit, genital bölge, rahim dahil üreme organlarında yumurtalıklardaki kan akışına yardımcı olur. Bazı çalışmalar mukus serviks tarafından salgılanan miktarını artırmaya yardımcı olduğu yönündedir.Sebze ve meyve konusunda dengeli beslenen kişilerde vücut kendiliğinden nitrik oksit yapmaktadır.

- Üzüm Çekirdeği ayıklayın. Üzüm Çekirdeği daha verimli hale getirmek için C vitamini ile kullanın. Ayrıca, antioksidan varlığı ile spermlere destek verir .

- Çuhaçiçeği yağı. özellikle servikal mukus artırmak için kullanılan bir bitki olduğu bilinmektedir. Aynı zamanda bir anti-inflamatuar bir esansiyel yağ asididir.. Sadece servikal mukus artırmaya yardımcı olmayacaktır ,aynı zamanda kalite ve servikal mukus etkinliğini artırmak için yardımcı olabilir.
Bu takviyeleri ek olarak, artan servikal mukus yardımcı olabilir ilaç alternatifi de vardır.

ben açııkçası sorunumun bu olduğunu düşünmeye başladım düşünsenize herşeyi yapıyoruz ilişki gününe uyuyoruz ama ya spermler yaşayamadan ölüyorsa.
ki zaten ben baya kuruluk sorunu yaşıyorum.

karbonat ph degerini koruyormus
yani normal yikama gibi olmuyor
iceriyi temizliyor ve bakteriler gidiyor
dolayisiyla spermler icin iyi bir ortam saglamis oluyor

b
benim tabloma bakabilirmisiniz
regli bitiş 36.1
6. gün 36.02
7.gün 36.02
8.gün 35.09
9.gün 35.08
10.gün 35.07
11.gün 35.06
12.gün 36.03
13.gün 36.03
14gün 36.03
15.gün 36.03
16.gün 36.01
arkadaşlar ilk defa ateş ölçüyorum bu konuda hiç bilgim yok bana yardımcı olurmusunuz yumurtlamışmıyım acaba 8.günden başlayıp 11.güne kadar hergün yumurta kıvamında ve uzayan akıntım oldu birde 11.gün kasık ağrım oldu bayağı fazlaydı ağrı ama ateş bugün düştü lütfen yorum yapabilirmisiniz benim siklusum 25.günde bir oluyor bat tarihim 20 şubat
lütfeeeen acil cevap

karbonat ph degerini koruyormus
yani normal yikama gibi olmuyor
iceriyi temizliyor ve bakteriler gidiyor
dolayisiyla spermler icin iyi bir ortam saglamis oluyor

bana kısaca bahar diyebilirsin canım
evet bende biraz araştırdım şimdi doğru olduğunu söyleyenler var hatta bu yazıda mantıklı geldi.neden olmasın bunuda deneyelim
Vajinanın pH'ı (asitliği) ile gebe kalma arasında bir ilişki var mı?

Evet. Ovülasyon (yumurtlama) sırasında vajina döllenme için en iyi pH değerine sahiptir. Sperm asitliği sevmez ve vajina o anda çok asidik olmaz. Eğer gebe kalma ile ilgili sorunlar varsa, vajinayı alkalin sabun ile yıkayarak daha az asitli hale gelmesine yardımcı olabilirsiniz. Gebe kalmak için bir diğer ipucu da, ovülasyon zamanında ilişkiden en az bir saat önce karbonatlı bir duş uygulamaktır. Bu, vajinayı alkalin hale getirir ki bu da sperm için idealdir. Solüsyonu bir yemek kaşığı karbonatı bir fincan ılık su içersinde karıştırarak hazırlayabilir ve ilişkiden en az bir saat önce vajinal duş yapabilirsiniz.

tesekkurler baharcim
bunu yarin uygulamaya basliycam :))

bana 11. gun yumurtlamissin gibi geldi canim
zaten 0.1 derecelik dsusun ardindan ertesi gun baya bir yukselmis
zaten kasik agrin da varmis o gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…