benimde bu 2.denemem canım bakalım sonucu nasıl kısmet olacak..
bende 7bucuk aylık evliyim..aslında 1 sene sonra filan düşünüyorduk ama herşeyimiz yerli yerine oturmuş vaziyetteydi bizim..
birde Allah inanın kalbine çocuk hasreti koyunca vazgeçemiyorsun o yüzden hemen olsun istedik..
Hayirlisi olsun canim..
Neyseki ates olctugunden onceden hazirliyorsun kendini
tabiki kirmizilari gorene kadar umidimizi kaybetmiyoruz
sana da cok sordum bunu ama
sadece bir kere mi uygulamak lazim bu karbonat olayini
yoksa birkac gun mu:44:
everythingcim doğru söylüyorsun daha erken başlardayım ama istiyorum ne yapayım elimde değil.
birde kızlar tablo bazılarımızda dpo'yu sayıyo bazılarımızda saymıyo neden acaba ?
her ilişkiden önce canım
ne oluyor nasıl oluyor neden oluyor karanfilcim.
geçen ay bana doktor dedi ki;
her ilişkiden 1 saat önce bir çay bardağı kaynamış ılımış suya bir çay kaşığı karbonat kat ve erit. onunla hazneni yıka demişti. böylelikle spermler daha uzun yaşar dedi.
ammavelakin ben bu ay tembellikten yapmadım
hımm ama peki bütün doktorlar oranın yıkanmaması gerektiğini söylüyor enfeksiyon olmasın diye.
karbonatla yıkayınca farklı demekki.ama nasıl yıkanır taa içi?
dokorum ilişki esnasında altına yastık koy 1 saat yataktan kalkma 2 saat de su değdirme diyor.
karbonatlı suyu ilişkiden önce öneriyor.belki karbonatlı su ph ını bozmuyordur bilmiyorum canım.
taa içini yıka demedi zaten ben içine filan korkarım. sanırım mikroorganizmaları filan öldürüyo.
karbonat ph degerini koruyormus
yani normal yikama gibi olmuyor
iceriyi temizliyor ve bakteriler gidiyor
dolayisiyla spermler icin iyi bir ortam saglamis oluyor
bana kısaca bahar diyebilirsin canım
evet bende biraz araştırdım şimdi doğru olduğunu söyleyenler var hatta bu yazıda mantıklı geldi.neden olmasın bunuda deneyelim
Vajinanın pH'ı (asitliği) ile gebe kalma arasında bir ilişki var mı?
Evet. Ovülasyon (yumurtlama) sırasında vajina döllenme için en iyi pH değerine sahiptir. Sperm asitliği sevmez ve vajina o anda çok asidik olmaz. Eğer gebe kalma ile ilgili sorunlar varsa, vajinayı alkalin sabun ile yıkayarak daha az asitli hale gelmesine yardımcı olabilirsiniz. Gebe kalmak için bir diğer ipucu da, ovülasyon zamanında ilişkiden en az bir saat önce karbonatlı bir duş uygulamaktır. Bu, vajinayı alkalin hale getirir ki bu da sperm için idealdir. Solüsyonu bir yemek kaşığı karbonatı bir fincan ılık su içersinde karıştırarak hazırlayabilir ve ilişkiden en az bir saat önce vajinal duş yapabilirsiniz.
b
benim tabloma bakabilirmisiniz
regli bitiş 36.1
6. gün 36.02
7.gün 36.02
8.gün 35.09
9.gün 35.08
10.gün 35.07
11.gün 35.06
12.gün 36.03
13.gün 36.03
14gün 36.03
15.gün 36.03
16.gün 36.01
arkadaşlar ilk defa ateş ölçüyorum bu konuda hiç bilgim yok bana yardımcı olurmusunuz yumurtlamışmıyım acaba 8.günden başlayıp 11.güne kadar hergün yumurta kıvamında ve uzayan akıntım oldu birde 11.gün kasık ağrım oldu bayağı fazlaydı ağrı ama ateş bugün düştü lütfen yorum yapabilirmisiniz benim siklusum 25.günde bir oluyor bat tarihim 20 şubat
lütfeeeen acil cevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?