Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yokh bende senin adına çok üzüldüm canım inşallah..bir dahaki sefere bebeğin tutunur annesine..

sağol cnm inşallah öyle olur hepimiz için hayırlısı...
sen ne durumdasın hiç takip edemedim tabi, yakındı batın benimle?

benim kırmızılar dün geldi canım malesef

üzülme canım herşeyin hayırlısı,
inan ben bgn bunu yaşamaktansa normal bir adet kanaması olmayı tercih ederdim,
çok yıpranıyor insan böyle boş yere heveslendiği zaman,
hayırlısı diye istiyoruz ya hep çok doğru,
canını sıkma o yüzden, gelecekse sağlıkla hayırla gelsin...

amin canım inşallah..tabiki Allah hakkımızda ne zaman uygun görürse o zaman versin ama insan elinde olmadan üzülüyor işte..

yinede tevekkül etmek lazım herşeyde vardır bi hayır mutlaka

bugün ateşimi ölçmedim ama ne gelen ne giden bişey var,
dün akşamda eşim geldiğinde çok ateşin var dedi :S
bilmiyorum biraz bekleyeceğim teste

canım üzme kendini en azından sizde bi sorun yok
bak bana dün eşime fsh ve testesteron baktırdık fsh ı düşük çıktı hem sperm azlığı hem hareket azlığı hemde şimdi bu
şükret canım sonunda gelir bebişin inşallah

ahh cnm ahh, bu işin her evresi öyle zormuş ki,
rabbim aratmasın kimseye...
eşinin durumu için üzüldüm cnm ama sıkma canını herşeyin çaresi bulunur elbet,
keçi boynuzunu kullanın bence etkisi büyükmüş, inş tez zmnda bebeğin seninle olur,
tüm isteyenlere nasip etsin rabbim, bize de...

bu arada kimyasal da olsa belirtileri çok yaşadım, merak edenler olmuştu paylaşmak isterim
bende en büyük belirti göğüsler oldu kızlar, uçları her aykinden fazla açıyordu
ve sancısından ölüyordum son 4-5 gün özellikle,
iğneler batıyordu resmen, şuan bile hala arada sızlıyor..
bundan şüphelenip erkenden test yaptım ztn...
bunun dışındaki herşey yani hafif hasık ağrısı ve akıntı normalden çok farklı değildi.
birde bata 2 gn kala tam o evde testi yaptığım gün yani, idrarım baya koyu renkti ve kötü kokuyordu.
sonu kötü oldu o ayrı ama vücuttaki beta hcg artışı bende bunları yaptı,
belki birilerine faydam olur...

Son düzenleme:

senin adına çok üzüldüm yıkıcı bi durum olduğunu biliyorum ben bu tarz bi durumla karşılaşmadım ama 4.5 yıldır ara ara stresten yaşadığım gecikme sonucu kırmızıları görmek yeterince üzdü beni.
umarım hepimiz daha fazla üzülmeden ve beklemeden sağlıkla hayırla evlatlarımıza kavuşuruz.

yokh cnm çok üzüldümmmmm hani hamile kalmadıgımız ay adet oluruz diger aya umutla bekleriz ama böle kimyasal gebelik ve düşük yapmak daha zorrabbim aratmadan en kısa zamanda nasip eder inş...

Gecmis olsun canim. Biz nekadarda uzulme desekte sen uzuleceksin

Insaallah bidaha basimiza gelmez boyle seyler ve en kisa zamanda hayirlisiyla aliriz yavrularimizi kucagimiza

Herzaman umit var olalim kizlar. Imtihan dunyasinda oldugumuzuda unutmayalim

yokh cnm çok üzüldümmmmm hani hamile kalmadıgımız ay adet oluruz diger aya umutla bekleriz ama böle kimyasal gebelik ve düşük yapmak daha zorrabbim aratmadan en kısa zamanda nasip eder inş...

çok sağolun kızlar,
emin olun böylesi daha acı, 2 günde olsa öyle kolay alışıyorki insan o duyguya,
sonra vazgeçmesi daha zor oluyo gerçekten..
ama beterin beteri var,
daha ilerki süreçte kaybeden anneler var onların acısı ne kdr dayanılmazdr şmdi daha iyi anlıyorum
halime şükediyorum o yüzden..
inş hepimizin meleği tez zmnda sağlıkla gelir ve bizi bırakmaz bir daha...

1,2,3,4,5,6, gün ölçmedim
7,gün 35,9
8,gün 35,9 x
9,gün 35,9
10,gün 36,0 x
11,gün 35,9
12,gün 35,9 x
13,gün 36,0
14,gün 36,1 x
15,gün 35,9
16,gün 35,8 x (sabah)
17,gün 35,9 x
18,gün 35,9 bu ay ne çok gördüm şu 35,9u çalışmalara devam bi yükselmedi ateş döngüm uzadıkça uzuyor arada karnım şiddetli ağrıyor korkuyorum kistten mi acaba diye:18:

Sagol canim ya tablo tam istedigim gibi. Cizgide dogru yerde. 17mgun pozitif gormustum cunku. Ay cok rahatladim ya ff ile ovtest ayni gosterince. Beni sevindirdin ya Allahta seni sevindirsin Insaallah

geçmiş olsun.. çok üzüldüm adına.. demek tutunamamış değilse değerin çok düşük değildi. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin.

kızlarrr merhaba

nasılsınız? daha önce tablomu eklemiştim ff yumurtlamadın diyor ne kadar guvenebiilirim BAT 10 şubattı 4 şubatta 3 gun süren kahverengi lekelenme yaşadım daha gelen giden yok sizce hamile olabilirmiyim idrar testi yaptım 2 kez negatif eğer değilsem neden lekelenme yasamıs olabılırım yorumlarsanız sevinirim...

belirtiler
mide yanması
mide kazınması
mide bulantısı
bel ve baş ağrısı
idrar kokusunda değişiklik
adet gecikmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…