Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol canim ya tablo tam istedigim gibi. Cizgide dogru yerde. 17mgun pozitif gormustum cunku. Ay cok rahatladim ya ff ile ovtest ayni gosterince. Beni sevindirdin ya Allahta seni sevindirsin Insaallah

amin canim
hepimizi sevindirsin insallah
o zaman hadi bekleme surecindesin elinden geleni de yapmissin, umarim gonlune gore olur, atesin daha da yukselir

cnm bşy sorcam tablodan iyi anlıyorsun:)
benim kırmızı kesisen çizgi çıktııı dpo 1-2-3-4- ... diye yazmasını istiyorum onu nereden ayarlıyorsun:)

sen kendi sayfana girince normalde gormuyor musun dpo1,2.. diye
yoksa bizim icin foruma ekledigin ateste gorunmesini istiyorsan, sanirim o bizim icin gorunmuyor zaten

sanmiyorum fatoscum
kucuk bir kist ve oyle agri yapmaz bence
evet daha yumurtlamamissin gun asiri devam edin en iyisi siz

kızlar banada yardımcı olurmusunuz bir önceki sayfada yazdım :44:

fatoş canım geçmiş olsun ne kisti var sende kist kahverengi lekelenme vs yapar mı :26:

bi bilgim yok o konuda bende sağ overde bir kist çıkmıştı muayene sırasında şuan küçülüyormuş bilemiyorum :26:

bi bilgim yok o konuda bende sağ overde bir kist çıkmıştı muayene sırasında şuan küçülüyormuş bilemiyorum :26:

geçmiş olsun canımm...

bende bu ay ilk defa değişik seyler yasıyorum... Tablom bir acayip kanamam olmadı sadece 3 gun lekelenme oldu çok tuhaf Allah hayırlara cıkarsın aminn

Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin aminn

geçmiş olsun.. çok üzüldüm adına.. demek tutunamamış değilse değerin çok düşük değildi. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin.

canım sağolasın.
hayırlısı böyleymiş demekki,
çok üzüldüm ama elimden bişey gelmiyor..
allah hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah...
inşallah sizden güzel haberler duyarız bu ay, tablon süper gidiyor...

Son düzenleme:
yokh geçmiş olsun ...ne diyceğimi bilemiyorum ...tekrardan kısa zamanda gebe kalırsın inş. ve kalacaksında bence rabbim güç versin..

naz sen iyimisin ateşin gayet iyi şuanda sabitlenmişte batını bekle nerden çıkardın şimdi kisti fln sen yaaaa
adetinde olabilir başka bişeyde bekleyip görcez dpo 14 temi geliyor adetin ???

Son düzenleme:
naz sen iyimisin ateşin gayet iyi şuanda sabitlenmişte batını bekle nerden çıkardın şimdi kisti fln sen yaaaa
adetinde olabilir başka bişeyde bekleyip görcez dpo 14 temi geliyor adetin ???

adetim dpo 12 yada 13 de geliyo..karnım ağrıyor adet olacam yahu.nisbhr da öle oldu ya..kahverengi akıntı geldi hep..kist çıkmış :-( ondan dediydim

yokh bu arada çok üzüldüm...neler hissetigini anlıyorum.kısmet böyleymiş.bir daha yaşamazsın inş

adetim dpo 12 yada 13 de geliyo..karnım ağrıyor adet olacam yahu.nisbhr da öle oldu ya..kahverengi akıntı geldi hep..kist çıkmış :-( ondan dediydim

canım ne kisti çıkmış off umarım kist yokturdurrrr Allahım korusun... Bendede 3 gun kahve kırmızı rengi lekelenme oldu sonra gelmedi ne kistiymiş biliyormusun :44:

yokh geçmiş olsun ...ne diyceğimi bilemiyorum ...tekrardan kısa zamanda gebe kalırsın inş. ve kalacaksında bence rabbim güç versin..

canım sağol, inş rabbim bundan sonra yine nasip eder sağlıkla bu defa kavuşurum.
hepimize nasip olsun tüm isteyenlere, hayırlısını istemek gerekiyor.
biran önce adet olup bitirip bu kabustan uyanmak istiyorum bende
ama gelen giden yok... yarın tekrar değerime bakılacak, gerekirse söktürücü veririm dedi dr
rabbim kimseye yaşatmasın....
sen ne durumdasın canım aşılama yapmıştın, günün geldimi varmı bir belirtin falan?

canım ateşin iyi bence, leke yerleşme de olabilir sonuçta,
ama adet için ateşin hala yüksek bana kalırsa.
lekelenme bile başlasa bence düşmesi gerekirdi yada yarın düşerse buna yorabilirsin,
ama düşmezse bence dpo 14 gelmeden olumsuz düşünme..

cnm bnm adetim başlarkende kahverengi leke geliyor bahar sadece kahve lekelnmeden değil ateşinin gidişatındnda şüphelendi ..ve bi insan ancak vücüdunnu bu kadar iyi tanr diyorum ....
Ama sende korkarak duracağına adetin gelirse doktora git aklında bişi klamasın ...

yokh bu arada çok üzüldüm...neler hissetigini anlıyorum.kısmet böyleymiş.bir daha yaşamazsın inş

inş cnm rabbim bir daha yaşatmasın kimseye...
sağolasın iyi dilekleriniz için hepiniz sağolun,
burada sizinle paylaşmak beni birazda olsa rahatlatıyor..

canım ne kisti çıkmış off umarım kist yokturdurrrr Allahım korusun... Bendede 3 gun kahve kırmızı rengi lekelenme oldu sonra gelmedi ne kistiymiş biliyormusun :44:

büyük bi kist olmuş işte.neyle ilgili tam bilmiyorum.1 ay doğum kont hapı kullancak kisti eritecekler...inş kimsede çıkmaz..
bu arada olimberacım sana katılıyorum.bir insan kendini ancak bu kadar tanıyabilir...kistim var diyordu ve çıktı pes yani ...inş iyileşir hemmencecik

yokh belki sana saçma gelebilir ama hiç yaşamamış biri olark böle kimyasal bile yaşasam artık sevinecek duruma gldiğim anları bilirim ...demkki gebe kalıyorum hissını yaşayıp daha rahat beklemek doğal oluyor demekki dyebilmek dediğim gibi saçma gelebilir belki ama bu uzun bekleyiş bana böyle bile düşündürüyor bazen bazende diyorum saçmalama diye :)
aşılamam negatifle sonuçlandı cnm şimdi ikincisini bekliyrum klomen iğne aynı prosedür işte....ateş fln ölçmüyorum çünkü yüksek gidip adetimin geleceği gün zart diye düşüyor ...biliyormusun geçen ay idrar testinde çok silik 2. çizgiyi gördüm tabiki iğnenin etkisiymiş onada tövbe anlıycan ALLAH sonumuzu hayır etsin adetinde sökülür tez zamanda sabır cnm sabır ...

canım bnm yaa...
inanırmısın bnmde aklımdan geçirdiğim zmnlar olmuştu..
demekki bugün bunları yaşayacakmışım belkide al sana dedi rabbim vurdu tokatını..
saçma olsada söylediğin şeyin içindeki anlamı ne hissettiğini anlıyorum ben..
elbette bu daha kötü emin olabilirsin ama her iki durumdada elimizde bişey yok işte...
üzülme aşılama için yine denersiniz, çok yıpratıcı biliyorum ama ne yapalım canım...
rabbim inş bu defa yüzünü güldürür. o silik çizgi bile ne mutlu ediyor insanı değilmi..
bugün böyle dağa taşa çatasım var, bık bık bık sbhtan beri kendi kendime konuşuyorum...
ahhh işte kimi doğurup sokağa atıyor, bizde böyle çırpınıyoruz allahın takdiri...
rabbim tez zamanda hayırlısını nasip etsin bize canım, içini ferah tut ne olur...

haklsın cnm o silik teste ne kadar baktım bilemezsin evirdim baktım çevirdim baktım yüzümde bi sırıtma bi pozitiflik ama oda yalanmış ilk kez gerçekte olasa pozitf i idrar testi gördümya kendi çişimden ölsemde gam yemem heralde :))iyiyim şuan ilk iki gün koyuyor insana adetin glince sende öyle bi rahatlayacaksınki ...

evet bende öyle demiştim ölsemde gam yemem diye, 3 test yaptım 3 silik çizgili test ..
akşama kdr çantamda gezdirip kafede otobüste yolda heryerde çıkarıp gizlice baktım
o çizgi duruyomu acaba orda diye korktum hep ya giderse ya yanlış görüyosam diye
kanımı alan kıza bile çıkarıp gösterdim bak dedim bu yüzden kana geldim dedim
o da onaylamıştı evt pozitif diye ((
işte bunlarda bi gündü yaşadık bitti, neyse bundan sonrası için hayırlısını isteyeceğiz artık,
canım inş allah gönlüne göre versin seninde.
inş dediğin gibi adetim gelnce rahatlayıp yeni döneme gireceğim,
bikaç güne bu bunalımı atıp eski hunili halime döneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…