- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
kızlar düştü bugün yine çatlıyorum olabilir mi ki?
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
bence cok ciddi bir dusus degil bu
ama olabilir de tabi 4 tane yumurta olmus
yarin bakalim nasil olacak
bugunu de degerlendirin siz o zaman
14-16 da çatlamışsın cnmmmm bugunde olabilir boş gecirme yalnız bşy sorcam belki 16. gn hepsi birden çatlamıştırrr.. böle hergün birimi çatlıyor ilk kez duyuyorum:)hergün bşy ögreniyorum valla:)kızlar düştü bugün yine çatlıyorum olabilir mi ki?
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
yok cnm hem kendim açtıgımda hemde burya yükledigimde çıkmıyor anlamadımmm neden baktım aradım bulamadımda...
amin canim
hepimizi sevindirsin insallah
o zaman hadi bekleme surecindesin elinden geleni de yapmissin, umarim gonlune gore olur, atesin daha da yukselir
sen kendi sayfana girince normalde gormuyor musun dpo1,2.. diye
yoksa bizim icin foruma ekledigin ateste gorunmesini istiyorsan, sanirim o bizim icin gorunmuyor zaten
bir de sol tarafımda ani ani batan ovulasyon sancım var
ve doktor 3 yumurta gelişmiş biri gelişmek üzere demişti 11. gün
yani 11. günde 3 tanesi 18-25 mm arasındaydı.
1 tanesi ise daha küçüktü.
yok cnm hem kendim açtıgımda hemde burya yükledigimde çıkmıyor anlamadımmm neden baktım aradım bulamadımda...
bilmiyorum oyleyse
belki kesik cizgi oldugundandir bilmem ki
hımm tmm cnm kesik çizgi deil düz kalın çizgi.. neyse daha ben zaten sayıyorum tek tekk bi heveslendim görmek istemiştim kalsın daha sagolasın:)::))
evet ya, takilma sen bunlara
ay ben de gorsme bir an once o kirmizi cizgiyi de catladi diye sevinsem
eskiden hep 13 gun catliyordu cizgiyi cekiyordu
simdi 15.gun hala emin degilim catladi mi catlamadi mi bugun:44:
eggwhite akinti gerci bugun geldi
bakalim yarinki atese
BENİM YUMURTA AKI KIVAMINDA akıntım geldigi günnn yumurtlamam oluyor.sen bence bu araları hep çalış boş gecirme:). bu ay öle ayırt edecegim şekilde yumurta akıntısı biden gelmedi iki üç gün hafiften geldiii..ateş tabloma göre 20 sine olmuş.. gecen ay 13 ne olmuştu.. valla 20 si haricinde 15-16-17-18-19-21 de ilişki yaptık keşke 20 sinede yapsaydım dedim ama ççok yorulmuştuk
396e39 Ovulation charts on FertilityFriend.com
evet ya, takilma sen bunlara
ay ben de gorsme bir an once o kirmizi cizgiyi de catladi diye sevinsem
eskiden hep 13 gun catliyordu cizgiyi cekiyordu
simdi 15.gun hala emin degilim catladi mi catlamadi mi bugun:44:
eggwhite akinti gerci bugun geldi
bakalim yarinki atese
neyse iyki onceki ve sonraki gun iliskin var
o yuzden sorun degil
umarim tutar dollenir
benim gecen ay komikti
her gun her gun iliski vardi ama gec catladim, catladigi gun ve onceki gun yoktu iliski, sonra offlanip durdum
o yuzden yine gec catlarim belki diye degerlendiriyorum
eet birden fazla yumurta olduğunda farklı vakitlerde çatlama ihtimali çok yüksek oluyor. geçen ayki tabloma bakarsan iki yumurtanın da çatladığı anlar çok bariz belli.14-16 da çatlamışsın cnmmmm bugunde olabilir boş gecirme yalnız bşy sorcam belki 16. gn hepsi birden çatlamıştırrr.. böle hergün birimi çatlıyor ilk kez duyuyorum:)hergün bşy ögreniyorum valla:)
anladim
o zaman dedigin gibidir
bos gecirme en iyisi sen ne olur ne olmaz
bunu bilmiyordum yeni ogrendim boyle birsey olabilecegini
farkli yumurtadan ikizler de boyle oluyor herhalde
annemin arkadasi kurtaj olmus ama sonradan gelisen baska bir bebek daha varmis onu gorememisler nasil olduysa
kadinin hamileligi devam etmis
eet birden fazla yumurta olduğunda farklı vakitlerde çatlama ihtimali çok yüksek oluyor. geçen ayki tabloma bakarsan iki yumurtanın da çatladığı anlar çok bariz belli.
ben bunu geçen ay tecrübeyle yaşadım. ikisi farklı zamanlarda çatlaayabiliyor yumurtalar. bir de benim eltimin ikizleri var çift yumurta ikizleri.
eltim pkolu ve ikisine de yanlışlıkla hamile kaldı! ve iki bebeğin arasında 10 gün var demişti doktorlar usg de.
vay be bunuda ögrenmiş oldum hani diyoruz ya bi kadın biden fazla kez yumurtlayabilir 1 ay içinde demek bundan oluyor.. yumurtalar aynı büyüklükte olmadıgından olgunlaşana kdr hepsi ayrı zamnalarda çatlıyor:)
inş hmişizdirrrrr böle bekleyip stres olmak çok kötü
ama canım benim yumurtalarım normalde hep bir tanedir. yani kimsenin benimki gibi birçok yumurtası olmaz ilaç kullandığım için oldu.
genelde ailesinde ikiz çok olan kadınların büyük olasılıkla yumurtaları ayda 2 tane yumurta üretir. diğerlerinin çoğunlukla 1 dir.
ayyyyyyyyyy inş ikizin olur yaaaa hep çok istemişimdir.. dayım ikiz benimde.. inş banada denk gelir..hoşşş 1 tane olsada havalara uçarım :)
geçen ay da 2 yumurtam vardı ama ikisi de tutmadı..
ümitsiz olma cnm bu ay tutar inş.. hem gecen aya göre iki kat daha fazla yumıurtan bu demek oluyorki iki kat daha şasnsın çok:)
günaydın kızlar,
2 gündür tedirgindim biliyorsunuz, burda beni tebrik eden arkadşlar oldu
sağolsunlar,
ama gönül rahatlığıyla girip yanıtlayamadım, mutluluğum çok kısa sürdü zaten
sadece 2 gün...
bata 2 gün kala 20 çıkan değerim değerim dün 13 e düştü, doktora gittim, kimyasal gebelik geçiriyomuşum,
değer sıfırlanmasını takip edeceğiz öylelikle kanamam başlayacak gerekirse söktürücü verecek
ve bebeğim gidecek...tutunamamış, çok yazık...
o 2 gün bile yetti biçok şeye anlamlar yüklemeye,
insan anneliğe 24 saatte alışıyor... ne büyük ne güzel bir duyguymuş..
rabbim herkese ve bana hayırla yaşatsın bundan sonrası için dualarım bu yönde.
ateşimde düşmeye başladı zaten...
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım onu ayarlamıyosun...eğer paralı VİP üyeysen ya da yeni üye olmuşsan 1 ay dpo ları görüyosun...bende de yok artık...çünkü İP üyeliğim doldu...cnm bşy sorcam tablodan iyi anlıyorsun:)
benim kırmızı kesisen çizgi çıktııı dpo 1-2-3-4- ... diye yazmasını istiyorum onu nereden ayarlıyorsun:)
eet birden fazla yumurta olduğunda farklı vakitlerde çatlama ihtimali çok yüksek oluyor. geçen ayki tabloma bakarsan iki yumurtanın da çatladığı anlar çok bariz belli.
ben bunu geçen ay tecrübeyle yaşadım. ikisi farklı zamanlarda çatlaayabiliyor yumurtalar. bir de benim eltimin ikizleri var çift yumurta ikizleri.
eltim pkolu ve ikisine de yanlışlıkla hamile kaldı! ve iki bebeğin arasında 10 gün var demişti doktorlar usg de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?