Every benim atesim bugun yine dustu bi bakarmisin 36,5
Arkadaşlar merhabalar ! bebek için geçen ay ilk denemelerimizi yaptık.ancak olmadı.Yalnız bizim şöyle bir durumumuz var.Eşimle aynı ilin farklı ilçelerindeyiz.Ve bu nedenle sadece hafta sonları yanımda oluyor.yani yumurtlama günlerimi iyi değerlendiremiyoruz.Bu ateş ile yumurtlama takibinden yeni haberim oldu.Son adet tarihim 28 ocak.geçen hafta sonu 14. ve 16. günleri değerlendirebildik.
16. gün ateşim 36,7
17. gün 36.4
18. gün 36.8
19. gün bugün 37.0
bu arada 29 günde adet oluyorum.ateş ölçme yöntemini yeni öğrendiğim için daha önceki günlerdeki ateşimi bilmiyorum.Doktorum beklenen adet tarihinden önceki 14. gün (2 gün öncesi-2 gün sonrası) ( YANİ 16. GÜNÜMÜZ) yumurtlama dönemin demişti.işte malesef ayrı olduğumuzdan sadece 14. ve 16. günleri değerlendirdik.Arkadaşlar bir yorum yaparsanız sevinirim.Sizce nasıl durum yani ateşimin yükselmeye devam etmesi yumurtlamadığımı mı gösteriyor yoksa hamile kaldığımı mı?YARDIMCI OLUR VE BENİ BİLGİLENDİRİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM...
Ayy inşallah canım yaa!bir de bir sorum olacak ateşi ne zaman ölçmeliyiz? yani zamanı farkeder mi?
hayirlisi olsun nazcim
senin dpo 12de mi dusuyor genelde
inanmak zor sanki atesini baska sebepler etkilemis gibi dusundum
dedigin gibi everestten duser gibi :44:
sağlık olsun canım erken geliyorlar demek...
üzülme demekki hayırlısı buymuş..
bir dahaki ay olur inş kısmetse..
geçmiş olsun cnm inş mart annesi olursun:)
kızlar sağolun....ben dpo 12 yada 13 de adet oluyorum ve yine şaşmadı.adet oldum...önümzdeki maçlara bakıcaz
arkadaşlar sizlere bir sorum olacak. ateş adete doğru yükselirse mi hamile olduğumuzu anlıyoruz. benim cuma günü adet olmam gerekiyor. dün ateşim36.1 di bugün 35.7 buna göre ben hamile olamaz mıyım.
Arkadaşlar merhabalar ! bebek için geçen ay ilk denemelerimizi yaptık.ancak olmadı.Yalnız bizim şöyle bir durumumuz var.Eşimle aynı ilin farklı ilçelerindeyiz.Ve bu nedenle sadece hafta sonları yanımda oluyor.yani yumurtlama günlerimi iyi değerlendiremiyoruz.Bu ateş ile yumurtlama takibinden yeni haberim oldu.Son adet tarihim 28 ocak.geçen hafta sonu 14. ve 16. günleri değerlendirebildik.
16. gün ateşim 36,7
17. gün 36.4
18. gün 36.8
19. gün bugün 37.0
bu arada 29 günde adet oluyorum.ateş ölçme yöntemini yeni öğrendiğim için daha önceki günlerdeki ateşimi bilmiyorum.Doktorum beklenen adet tarihinden önceki 14. gün (2 gün öncesi-2 gün sonrası) ( YANİ 16. GÜNÜMÜZ) yumurtlama dönemin demişti.işte malesef ayrı olduğumuzdan sadece 14. ve 16. günleri değerlendirdik.Arkadaşlar bir yorum yaparsanız sevinirim.Sizce nasıl durum yani ateşimin yükselmeye devam etmesi yumurtlamadığımı mı gösteriyor yoksa hamile kaldığımı mı?YARDIMCI OLUR VE BENİ BİLGİLENDİRİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM...
sağolasın canım yaa! peki bir şey daha sorucam sana.yumurta çatlamadan mı ilişki olmalı yoksa çatladığı gün mü?
aslinda catlamadan onceki 2 gun
catladiktan sonraki 2 gun onemli
ama iste sperme de bagli
spermler 5 gune kadar bile yasayabilir
yani sen ovulasyondan onceki bir iliskinden dolayi hamile kalabilirsin
ayni sekilde yumurtan catladiktan sonra 24 saate kadar canli kalabilir
ve sen catlamadn sonraki iliskinle de hamile kalabilirsin
bu yuzden bu gunleri iyi degerlendirmek lazim
canım işte öyle de dedim ya sadece hafta sonları görüşüyoruz eşimle.malesef 2 günü değerlendirebiliyoruz.o da denk gelirse hamile kalabilirim ancaz.bizim biraz zor görünüyo anlıcan.bakalım artık.denicez ve beklicez.sen neler yapıyosun.hamile misin yoksa bebek mi düşünüyosun?bu topiğe yeni dahil oldum da bilmiyorum canım kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?