396e39 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu benim tablom maleseef adet olcam bende düştüüüü ...zaten yükselse şaşacam artık
ama cok karamsarsin canim
daha dpo 6dasin
cok degisecek tablon daha
yok bugunden itibaren tamam biraz kocam dinlensin yoruldu artik
nebilim cnmmmm bikerede 36.6 dereceyi, göreyim yapazar günü test yapmayı düşünüyodumda böle giderse test yapmaya bile gerek kalmaz
ben hamileyken bile gormedim onu
36.5te sabitledi yukarisi yok
amma dusuk atesliyiz yaaaa
Every bugun atesim yine artti tablomu merak ediyorum gerci daha kesik cizgideyim ama ff saymaya basladi hadi hayirlisi
kızlar beni teselli eden yorumlarınız için teşekkürler.. ama nerdeyse 1 yıldır ateş ölçüyorum, kendimi tanıyorum.. ve sarı akıntımı da..
ama ff 15. güne çekmişti çizgiyi görüldüğü üzere benim girdiğim tarih doğruymuş değilse bu kadar erken düşmezdi ateşim..
artık ff den bile daha uzmanım ayyy(bu da güler misin ağlar mısın deyimi oluyor :)
36,6. Olmus
Benim atesim cogunlukla 36,8 civarlari olurdu onceden ama sonradanda adet olurdum. Bu ayda mubarek gidim gidim yukseliyor
evet sen uzman oldu bu konuda
baya da arastirmissin herseyi biliyorsun
hayirlisi olsun hakkinda
benim bugun adet sancim var bu nerden cikti anlamiyorum:44:
iyice pirpirikli oldum
ovulasyon sonrasi adet sancisi en anlama gelir acaba
Merhaba kızlar...bu da benim ateş tablom...kırmızılar geliyor yine lekelenmeler başladı ve karnım hafiften ağrıyor..akşama veya yarına sökülür herhalde. önceki ay dpo 15 te kırmızılar gelmişti.14 teym şimdi.. :18: artık yarını bekliyorum...hayırlısı olsun...
3733d1 Ovulation charts on FertilityFriend.com
cnm çok iyi göreüküyor tablon.. gecen ayki tablşona baktım dpo 11 den sonra yavaş yavaş düşerek adetin gelmiş ama şimdi öle olmamışşş sabit gitmiş bence umutlu bi tablo yarın evde test yap istersen:)
tablo iyi de cnm.ben de durumlar iyi değil.adet öncesi lekelenmeler başladı.her zman öyle oluyor.ateşim birden düşecek herhalde. lekelenme olmasaydı alırdım test . ilk defa bu kadar erken yumurtam çatladı birde. kuru incir sebep olur değil mi buna.2 aydır yumrtlamaya kadar sabahları yedm .etkile miş midir o??
aynı durumdayım bu gün 19. günüm ve sanki her an regl olucakmışım gibi bi ağrı var karnımda ve kasıklarımda bu ne demek şimdi:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?