Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaşlar ateşimi yazıyorum yorum yaparsanız sevinirim 28 günde bir oluyorum;
1.gün 36,2
2.gün 36,2
3.gün 36,1
4.gün 35,9
5.gün 36,0
6.gün 36,0
7.gün 36,0
8.gün 36,0
9.gün 35,9
10.gün 36,0
11.gün 35,8 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU yumurta kıvamında akıntı oldu
12.gün 35,8 OVULASYON POZİTİF
13.gün 35,9 OVULASYON POZİTİF İLİŞKİ OLDU
14.gün 36,0 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU
15.gün 36,1
16.gün 36,3
17.gün 36.3 ilişki oldu
18.gün 36,2
19.gün 36,4
20.gün 36,5
21.gün 36,3
22.gün 36,4
23.gün 36,4
24.gün 36,3

kızlar beni teselli eden yorumlarınız için teşekkürler.. ama nerdeyse 1 yıldır ateş ölçüyorum, kendimi tanıyorum.. ve sarı akıntımı da..
ama ff 15. güne çekmişti çizgiyi görüldüğü üzere benim girdiğim tarih doğruymuş değilse bu kadar erken düşmezdi ateşim..
artık ff den bile daha uzmanım ayyy(bu da güler misin ağlar mısın deyimi oluyor :)

Son düzenleme:
Every bugun atesim yine artti tablomu merak ediyorum gerci daha kesik cizgideyim ama ff saymaya basladi hadi hayirlisi

evet sen uzman oldu bu konuda
baya da arastirmissin herseyi biliyorsun
hayirlisi olsun hakkinda

benim bugun adet sancim var bu nerden cikti anlamiyorum:44:
iyice pirpirikli oldum
ovulasyon sonrasi adet sancisi en anlama gelir acaba

36,6. Olmus
Benim atesim cogunlukla 36,8 civarlari olurdu onceden ama sonradanda adet olurdum. Bu ayda mubarek gidim gidim yukseliyor

evet sen uzman oldu bu konuda
baya da arastirmissin herseyi biliyorsun
hayirlisi olsun hakkinda

benim bugun adet sancim var bu nerden cikti anlamiyorum:44:
iyice pirpirikli oldum
ovulasyon sonrasi adet sancisi en anlama gelir acaba

aynı durumdayım bu gün 19. günüm ve sanki her an regl olucakmışım gibi bi ağrı var karnımda ve kasıklarımda bu ne demek şimdi:44::44::44:

Merhaba kızlar... bu da benim ateş tablom...kırmızılar geliyor yine lekelenmeler başladı ve karnım hafiften ağrıyor..akşama veya yarına sökülür herhalde. önceki ay dpo 15 te kırmızılar gelmişti.14 teym şimdi.. :18: artık yarını bekliyorum...hayırlısı olsun...

3733d1 Ovulation charts on FertilityFriend.com

cnm çok iyi göreüküyor tablon.. gecen ayki tablşona baktım dpo 11 den sonra yavaş yavaş düşerek adetin gelmiş ama şimdi öle olmamışşş sabit gitmiş bence umutlu bi tablo yarın evde test yap istersen:)

tablo iyi de cnm.ben de durumlar iyi değil.adet öncesi lekelenmeler başladı.her zman öyle oluyor.ateşim birden düşecek herhalde. lekelenme olmasaydı alırdım test . ilk defa bu kadar erken yumurtam çatladı birde. kuru incir sebep olur değil mi buna.2 aydır yumrtlamaya kadar sabahları yedm .etkile miş midir o??

Bu kotu oldu iste eger ff dogru ise cunku 19.gunden sonra biz dinlenmeye gectik.
Ama ben 17.gun pozitif hatte 18.gunde pozitif gordum ovtestte daha sonrada yapmadim test keske yapsaymisim.
Bende troit dusuk yani galiba yumurtlama tembelligi var ve gecmi catliyor acaba?
Ben toit hapi kullanoiyorum ve benim 17.gun hapim bitti o gunden dune kadar kullanmadim etkilermi?
Ah ya keske calismalara devam etseydik. Kismet hayirlisi beklemek lazim

Bu kotu oldu iste eger ff dogru ise cunku 19.gunden sonra biz dinlenmeye gectik.
Ama ben 17.gun pozitif hatte 18.gunde pozitif gordum ovtestte daha sonrada yapmadim test keske yapsaymisim.
Bende troit dusuk yani galiba yumurtlama tembelligi var ve gecmi catliyor acaba?
Ben toit hapi kullanoiyorum ve benim 17.gun hapim bitti o gunden dune kadar kullanmadim etkilermi?

inicr çok iyi geliyomuş cnmmmm ama ateşinde deişiklige neden olmaz..gecen ayki tablon görünüyor sadece ondan böyle yourm yaptım bi öncekilerde yavaş yavaş düreşerk olduysan adet yine öle olması lazımmm cnmm....lekelenmen nsl bilmiyorummmmm benim pembe leke gelir 1 saat sonrada kana dönerrr ...inş seninki bebek belirtisidir..yarına kdr olmassan test yap bence:)

aynı durumdayım bu gün 19. günüm ve sanki her an regl olucakmışım gibi bi ağrı var karnımda ve kasıklarımda bu ne demek şimdi:44::44::44:

bilmiyorum ama morelim cok bozuluyor
ben gecen ay da kasiklarimda batmalar yasadim
resmen sag yumurtalik sol taraf yaniyor gibi aciyordu
anlam veremiyorum bugun de adet sancisi senin de dedigin gibi
sanki birseyler donuyor bir sag tarafta bir sol tarafta
bu yumurtlamadan hemen sonra basliyor bata 1 gun kala geciyor benim
ve gecen ay basladi bu durum
sanirim doktora gitsme iyi olacak degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…