- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
Bu kotu oldu iste eger ff dogru ise cunku 19.gunden sonra biz dinlenmeye gectik.
Ama ben 17.gun pozitif hatte 18.gunde pozitif gordum ovtestte daha sonrada yapmadim test keske yapsaymisim.
Bende troit dusuk yani galiba yumurtlama tembelligi var ve gecmi catliyor acaba?
Ben toit hapi kullanoiyorum ve benim 17.gun hapim bitti o gunden dune kadar kullanmadim etkilermi?
Ah ya keske calismalara devam etseydik. Kismet hayirlisi beklemek lazim
Bu kotu oldu iste eger ff dogru ise cunku 19.gunden sonra biz dinlenmeye gectik.
Ama ben 17.gun pozitif hatte 18.gunde pozitif gordum ovtestte daha sonrada yapmadim test keske yapsaymisim.
Bende troit dusuk yani galiba yumurtlama tembelligi var ve gecmi catliyor acaba?
Ben toit hapi kullanoiyorum ve benim 17.gun hapim bitti o gunden dune kadar kullanmadim etkilermi?
Ah ya keske calismalara devam etseydik. Kismet hayirlisi beklemek lazim
inicr çok iyi geliyomuş cnmmmm ama ateşinde deişiklige neden olmaz..gecen ayki tablon görünüyor sadece ondan böyle yourm yaptım bi öncekilerde yavaş yavaş düreşerk olduysan adet yine öle olması lazımmm cnmm....lekelenmen nsl bilmiyorummmmm benim pembe leke gelir 1 saat sonrada kana dönerrr ...inş seninki bebek belirtisidir..yarına kdr olmassan test yap bence:)
önceki tablolarım güzel değilkoltuk altından ölçmüştüm hep.sonra yeni aldım dil altından ölçtüm 2aydır . geçen ay 3 gün kahve geldi bende.bazen 1 gün gelir..bazen de kahve gelir akşama kırmızıya döner..kafasına göre takılır yani... bakalım yarın başlamazsa alırım test... inşaallah cnm..bizim ki zor biraz...hayırlısı adet olunca hormon testi yaptırıcam eşim de sperm testi tekrarlyck....
bilmiyorum ama morelim cok bozuluyor
ben gecen ay da kasiklarimda batmalar yasadim
resmen sag yumurtalik sol taraf yaniyor gibi aciyordu
anlam veremiyorum bugun de adet sancisi senin de dedigin gibi
sanki birseyler donuyor bir sag tarafta bir sol tarafta
bu yumurtlamadan hemen sonra basliyor bata 1 gun kala geciyor benim
ve gecen ay basladi bu durum
sanirim doktora gitsme iyi olacak degil mi
hayırlısı cnm inş bebek haberi ile gelirsin.. bende bu ay adet olursam eşimle gitcez doktorainş kötü bşy çıkmas
Insaallah dediginiz gibiyse ki bende oyle dusunuyorum yani 18.gun catladigini ozaman yine bi umut var demek ama ff dogrusya ksimet derim oazamanda. Gerci ff belki adetin ilk gunki atesi bilmediginden boyle sayiyor
Hakkimizda hayirlisi olsun Insaallah. Rabbim Insaallah en kisa zamanda hayirli hamilelik hayirli dogumlar ve hayirli bebekler nasip etsin bizlere. Bu ay rahatim cok sukur ve herkeze rahat olmayi tavsiye ederim
Rahatlamak icin once sunu bilmeliyiz hemen olacak diyee birsey yok bu zaten ornekleriyle belli
Herzaman daha vakti var demeliyiz ama hicbir zamanda umidimizi yitirmemeliyiz
Hedef koyalim mesela atiyorum ben 5ay icinde hamile kalirim Insaallah gibi. Ve o 5ay rahat olun
Kur yapin vitmhaplari kullanin ates olcun ov test yapin dua edin sureler okuyun ve zevkini cikarin. Eger bu saydiklarim strers yapiyorsa size bunlardan kacinin ama muhakkak dua edip sabah namazinda teheccude kalkip yalvarin Rabbime gerekirse aglayin secdede. Rabbim ol dediginde olacak biz elimizden geleni yapalim Insaallah
Kusuruma bakmayin uzun oldu ama faydali olsun istedim
Cok sagolun moral veriyorsunuz hepimize opuldunuz yarin gorusmek umidiyle
Bol bebisli gunlere Insaallah
Siz doktora gorunmedinizmi? Once doktordan gecmelisiniz sonra cocuk calismalari canim. Esin sperm versin muhakkak. Sen hormon teslerini prolaktine baktirmalisin bunlar onemli varsa eger birsey olmamasi normal. Gerci birsey yoksada 1yil icinde olmali deniliyor
Ben hemen hamile kalmistim 2010da ama kalbi durdu 7haftalikken ve sebebi bilinmiyor
Simdi bende nerdeyse 9ay olcak deneyeli ama esimde bisey cikmadi bende 3ay once troid dusuklugu cikti ve buda gebelige engelmis gebe kalmayi zorluyormus gebe kalsamda dusuk riski var. Suan hap kullaniyorum cok sukur duzeldi ama belki ilk gebeligimdede vardi bende troit ama bilmiyorduk iste o yuzden doktora gorunmeniz cook cook onemli bence hemen gidin
evet sen uzman oldu bu konuda
baya da arastirmissin herseyi biliyorsun
hayirlisi olsun hakkinda
benim bugun adet sancim var bu nerden cikti anlamiyorum:44:
iyice pirpirikli oldum
ovulasyon sonrasi adet sancisi en anlama gelir acaba
yok canım araştırmadım. bizzat yaşayarak öğrendim..
bu arada az önce bi hesap yaptım da biz bebek için uğraşalı bu ay tam 11 ay olmuş. korunmayı bırakalı 14 ay, ateş ölçeli de 8 ay...
bana yıllar olmuş gibi işe bakar mısın..
bakalım ne zaman gelecek bizim sıpa.. ateş ölçeri de az önce ortalığı temizlerken yanlışlıkla kırdım iyimi..
bu bi işaret olmasın canım ?
belkide ateş ölçere artık ihtiyacın olmayacak kimbilir
inşallah bebiş gelir ve öyle olur :)))
ayyy keşke.. hiç bu açıdan bakmamıştım..
biz de bu ay çalışmayı bırakmaya karar vermiştik..
acaba ondan mı kırıldı diyordum..
çalışmaları sadece nefsi durdurmak için olsun dedik yani..
eşim kpss çalışıyor da..
bu bebek çalışmaları çok engel oluyor..
ee kpss ye de az kaldı
eşimin de en az 90 alması lazım..
iştee tüm bunlardan sonra bence bi işaret olabilir,
gerçi yarınki ateşin önemliydi görsek fena olmazdı :)
ama olsun inş bu ay güzel haber verirsin, bari sizi duyup sevineyim bu ay iyice hüsran oldu bana..
pek bi hamiş te çıkmadı geçen aylara nazaran... sen kır bari zinciri..
zaten o işi hiç sorma eşiminde sınavları var nisanda bizde nadasa girmeden şu işi becerebilsem süper olacak :)
keşke yazın karar verseymişim şu bebek yapma işine
kış günü hiç çekilmiyor ne vakit kalıyor ne hal kalıyor nede soğuktan istek kalıyor insanda..
Karanfilce iste bebek sevdasi olunca bir ay bile buyuyor insanin gozunde
bak ben 6 ayin 5 ayinda yumurtlama donemi full calistim olmadi sadece bir ay gunasiri calismistim onda da olmamisti..cok sukur hamile kalabiliyormusum bunu ogrendim 6 ayin sonunda ama hergun iliski olmasina ve tutmama ihtimalinin olmamasina ragmen Allah istemeyince olmuyor, zamani var iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?