Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

oooo pat pat hamile kalanlar hic dusunmeden, hic bebek fikri olmadan ve yumurtlamanin ysini bilmeden hamile kalanlar canim ya
burda da var bir arkadas, daha adetten sonra neler oluyor bitiyor ne zaman hamile kalinir nasil kalinir bilmiyor kazayla kalmis iste!
biz akisina birakmiyoruz ki cok bilmek de iyi degil bazen oyle dusunuyorum
27 yasindayim

bilmiyorum ki.. dediğin de doğru ama bazen düşünüyorum
ben korunurken 1 yıl civarı korundum sadece geri çekme ve 14-15. günler civarında korunarak.. şimdi diyorum madem sperm 4-5 gün yaşıyor ben neden yanlışlıkla da olsa hamile kalmadım:44:

yapacak bişey yok bazıları birşey öğrenmeyi sevmez ama benim yapımdır zaten bilgisayar öğretmeniyim herşeyi araştırırım en ufak bişey dahi olsa.. bir de sayısalcıydım lisede üreme sistemi sular seller gibi aklımdadır her zaman zaten o bilgilerimle korunmuştum..

ben de oyle cok ilgili merakli biriyimdir
bekarken bile bilirdim yumurtlama donemimin geldigini akintimi incelerdim hep
su an bile surekli yeni bir sey okuyorum hergun bu konularda
ya ben de 8 ay falan dogum kontrol hapi kullandim ama geri kalan bir bucuk sene geri cekme ve hicbir sey olmadi, yumurtlama donemim gelince korunurdum ben de

kızlar çok acil bişi sorcam.yarın doktora gidicem de..eğer aşılama derse yada çatlatma iğnesi vs bunlar sadece tüp bebek merkezinde mi yapılıor? yoksa hastanede de yapılıyor mu?özel 29 mayıs hastanesine gitmeyi düşünüyorum.yoksa medikal park a mı gitsem?yarın adetin 3. günü.randevuyu ona göre alıcam.

biz de saf saf kendimizi korunmayı bilen kadın zannediyoruz değil mi hatta hava bile atmışızdır.. ben içimden düşünmüştüm.. eltim evliliğinin 5 ayında hamile olduğunu öğrendi ve çok üzüldü. geri çekme yöntemiyle korunduğunu söylemişti ve aralarında 10 gün olan ikize hamile kaldı
ve eltim pkolu

zaten sana hemen şimdi tü ya da aşılama demezler ki hele ki yakın bi hamileliğin var.. sanırım hastanelerde de yapılıyor. ama hastaneye göre değişiyordur. ara ve sor bence.

ohhh sorumun cevabini buldum

'Some women may, following ovulation, experience breast tenderness. This can be confusing, as breast tenderness and nipple sensitivity is also one of the first pregnancy symptoms. If you are maintaining an ovulation calendar, any breast or nipple sensitivity right after you ovulate should not be considered a pregnancy sign, but rather a confirmation of ovulation. The most reliable indicator of ovulation (after it takes place) is measuring your basal temperature and bbt charting.'

benim ovulasyon oldugu anda hemen gogus agrim basliyor gogus ucum sizliyor,
bu ovulasyonun oldugunun gostergesiymis ve normal birsey..tabi bunu hamileligin ilk belirtileri diye dusunmemek lazimmis aslinda normal olarak genelde ilerleyen gunelrde gogus agrilari basliyor ama yumurtlama olunca da gogus agrisi normalmis bu sekilde okudum bugun bricok yerde

zaten sana hemen şimdi tü ya da aşılama demezler ki hele ki yakın bi hamileliğin var.. sanırım hastanelerde de yapılıyor. ama hastaneye göre değişiyordur. ara ve sor bence.

canım ben hiç hamile kalmadım kıiii.karıştırdın herhalde..neyse 29 mayıs hastanesine gitmye karar verdim.bakalım ne dicek doktor???teşekkür ederim ..

senin hemen etki ediyor demek ki göğüslere jet gibi..
benim 4-5 gün sonra başlıyor 1 hafta sonra acayip acıyor..
yani progesteronun ölçüldüğü tarihle uyumlu oluyor böylelikle.

saol every bende merak ediyordum

arkadaşlar ateşimi yazıyorum yorum yaparsanız sevinirim 28 günde bir oluyorum;
1.gün 36,2
2.gün 36,2
3.gün 36,1
4.gün 35,9
5.gün 36,0
6.gün 36,0
7.gün 36,0
8.gün 36,0
9.gün 35,9
10.gün 36,0
11.gün 35,8 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU yumurta kıvamında akıntı oldu
12.gün 35,8 OVULASYON POZİTİF
13.gün 35,9 OVULASYON POZİTİF İLİŞKİ OLDU
14.gün 36,0 OVULASYON NEGATİF İLİŞKİ OLDU
15.gün 36,1
16.gün 36,3
17.gün 36.3 ilişki oldu
18.gün 36,2
19.gün 36,4
20.gün 36,5
21.gün 36,3
22.gün 36,4
23.gün 36,4
24.gün 36,3
25.gün 36,4

günaydın herkeseee..

canım son 4 günün,
iyi gidiyo ama şimdilik bişey söylemek doğru olmaz,
son 1-2 gün falan çok önemli 36,4 ün altına düşmezsen bence bebiş gelir,
düşük ateşliymişsin sen de..
hayırlısı olsn.

Bisey sormak istiyorum troid dusuklugu varmi aranizda?
Ben iod kullanmamaliyim galiba?
Ama folikasit haplarinda iod var hepsinde doktora sorup iodsuz alinmaliymis
Ve ben bebegimi kaybettigim zamanlarda iodlu kullaniyormusum daha yeni gordumm.
Zararlimi bilgisi olan varmi?

Every gelince nartanesinin atesi 36,7 olmus dermsisiniz?

1,2,3,4,5,6, gün ölçmedim
7,gün 35,9
8,gün 35,9 x
9,gün 35,9
10,gün 36,0 x
11,gün 35,9
12,gün 35,9 x
13,gün 36,0
14,gün 36,1 x
15,gün 35,9
16,gün 35,8 x (sabah)
17,gün 35,9 x
18,gün 35,9
19,gün 36,1 xx
20,gün 35,9
21,gün bu sabah köyde kardan dolayı mahsur kaldım tabi yanımda derecem yoktu ölçemedim buay kaçırmak istemiyordum tamda çatlıycanı düşündüğüm günler ama bu gece çalışırız sonrası Allah kerim
dedem kalp krizi geçirdi bypass ameliyatı olacak büyük olasılık pazartesiymiş ve ben onun yanına gitmek istiyorum çok zamansız oldu bir çatlasaydım rahat rahat giderdim neyse şuan dedem benim için daha mühim dualarınızı esirgemeyin inş. ameliyat güzel geçer yarın gitmeyi planlıyorum öyle de çok kar varki çok beter durum eşime kara kışta gönermek istemiyor çok kararsızım haftasonu tatilimi değerlenirmek istiyorum bu akrım bikaçgüne kalkacağı yokki beklesem uzak yola gideceğim bide 7-8 saatlik :18:

kuzum benim söylerim everye ben hipotroid hastasıyım levotiron kullanıyorum troiim yavaş çalışıyor yani bebiş için bir sorun bu ama iyot konusunda bir bilgim yok:26:

dünkü düşüşten sonra bugün yükselmiş olabilir cnm bu geceyi değerlendirirsiniz,
hadi bakalım bu ay inş bebeğin gelir cnm.
deden için üzüldüm, çok geçmiş olsun, ancak hava da oldukça kötü cnm sen bilrisin
yol durumuna göre bak bence kendini de riske atma, yollar çok kötüyse
bikaç gün snra gidersin.

arkadaşlar size bişey soracaktım ben. ateşimi yazdığımız tabloyu burda nasıl yayınlıyoruz. yani ana sayfadayken mi yayınlıyoruz. ben ne zaman denesem bakan arkadaşlar şifre istiyo diyo. şimdiden teşekkürler

chanım sharing ı tıkla sayfa acılıyor sayfanın en altında creat home page var onu tıkla sayfa yenılenıyor sonra sayfanın basında kutucugun ıcındekı yazıyı copy past yap olur

bulamadım chanım sharing'i

canım sayfanın ustunde home date... sharıng yazıyor ya sharıng tıkla ordan setup ı tıkla sayfa acılıyor o sayfanın altında creat home page yazıyor onu tıkla sayfa yenılenıyor acılan sayfada kutunun ıcınde yazı var onu kopyala yazılarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…