Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ayyy çok sağol yaaa. meğer ne kadar yanlış yapıyormuşum

canim sordugun sorularin cevabini ben bilmiyorum ama atesini kaydettim simdi

359fed Ovulation charts on FertilityFriend.com

FATOScum gecmis olsun canim
dedene acil sifalar dilerim, insallah kolay gecer ameliyati

ZEBEBEK rica ederim, sen de kafayi takma normalmis bak

kizlar benim tablom bu ama yarin sabah olcmeyi birakmayi dusunuyorum foruma gelirim yine tabiki ama atesime konsentre olmak istemiyorum her sabah kafa yormak istemiyorum. su anki kararim bu ama sabahki kararim ne olur bilmiyorum

Bu da benim tablom 382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com bir dusuk atesli olarak tablomu paylasiyorum sizlerle, en soguk hatunum ben ya bunlarin hepsi bu soguk iklimde yasamamdan oluyor herhalde

canım sağol dün gece çalışma düşünüyordum ama nasip olmadı eğer benim ateş bugün yüksektiyse yani çatlamışsam kaçırmışmı olurum bu gece olsa bile geçmişmidir yumurtayı yakalamışmıdır spermler acaba:26: hatta birazdan çalışsak mı eşimle ciddi soruyorum haaaa:26:

yok cnm kaçırmış olmazsın, bugün çatladıysa bile daha 36 saate kdr ömrü olabilirmiş
bugün çalışın hemende olur akşam da farketmez ateşini bilsek ona göre acil diyebilirim ama :)
sonra yarınki ateşine göre gene çalışırsınız..

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katldım. Bir süredir bu ateş ölçme konusunu takip ediyordum. biraz geç olmakla ateşimi ölçmeye başladım. birde yataktan kalkmadan ateşimi ölçmem mümkün olmuyor. sorun olurmu.

bas ucuna koysan digital termometreyi
ve gece de bolunmemis en az 3 saatlik uyku olmasi lazim
eger wc ye falan kalkarsan mesele 5 bucuk gibi ve tekrar yatip 6 bucukta atesini olcsen degisiklik oluyor
yani bende oluyor
o yuzden bu konular hassas biraz sen yataktan kalkmadan ve en az 3 saatlik bolunmemis uykuyla sabah erken saatte olcmeye calis canim
hosgeldin

Teşekkür ederim Everythingwillbegreat. Benim eşim biraz bu konuda huysuz yatakta ölçemiyorum o yüzden. Çalışıyorumda sabah altıda kalkıyorum hemen wc gidip ancak orda ölçebiliyorum. yinede bana bir sonuç verirmi.

bak ben de kocama caktirmadan olcuyorum
ilk alarmi kuruyorum sonra kocama sen 10 dk daha uyu kaldiricam seni diyorum, daha dogrusu demiyorum bu aliskanlik haline geldi bizde
ben uyaninca hemen olcuyorum sonra dereceyi koyuyorum yine gostermeden
yani bu sureci ben de olabildigince ona belli etmemeye calisiyorum
bence sonuc bu sekilde etkilenebilir
yani ben bu topicte oyle ogrenmistim kesinlikle yataktan kalkmadan

Merhaba kızlar
bir süre girmedim ne var ne yok var mı hamile haberlerimiz
benım de tablom bu 36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
ff çatladın dıyor ama ben Ronya çatladın demeden inanmam
ki çatlamadığımı düşünüyorum ama adet olacağım az önce çok çok açık pembemsi bir akıntı geldi ve biraz kasık ağrım var
neyse benden bu kadar

ayrıca EVERY diyorsun ya ne soğuk hatunum diye
benım bu ay ateş seninkinden de düşük ben senden daha soğuğum

aaa inanmiyorum gercekten oyle sen de baya soguksun

hayirlisi olsun canim

kızlar merhaba biz geçen ay denemeye başladık.ama ben bu ay ateş ölçmeyi deniyorum.adetim ilk gününden itibaren yazsam değerlendirebilir misiniz?

1.gün 36.4
2.gün 36.4
3.gün36.5
4.gün 36.4
5.gün 36.5
6.gün 36.4
7.gün36.4
8.gün 36.5
9.gün36.1
10.gün36.1
11.gün 36.1
12.gün36.1
13.gün 36.1
14.gün36.7
15.gün36.7
16.gün36.7
17.gün 36.7

ben hep 27 günde adet olurum ilk defa gecen ay 10 gün gecikti sonra 3 gün adet oldum.bu işlerde çok yeni olduğum için yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

merhba kızlaar nasılsınız ben 2 aydır ölçüm yapıyorum yani bu ay 2.ay benim bu ay adetin 16.gunu kesik çizgi çekildi ayın 13 u idi fakat ölçen arkadaşların çizgi çekildiği andan itibaren aşağıda tahmini doğum tarihine kadar bi çok bilgi yazıyo ama benimkinde sadece sample yazıyo bilginiz varmı kızlar http://www.fertilityfriend.com/home/3a4620

Son düzenleme:

cnm bende yeniyim fakat bildikleirm doğrultusunda 13.guun yumurta çatlamış

selam kızlar.bugün doktora gittim.adetin 3. günüydü.kan tahlillerini yaptırdım.sonuçlar yarın çıkacakmş ama pzt günü doktora gösterebilecem.eşimde pzt günü sperm testi yaptırcak.doktorumu çok sevdim.sanırım ona devam edecegim.orda bi sürü kadın vardı hamile..birisi 2 buçuk yıl bebegi olmamış.ama bu doktora gitmiş hamile şimdi...çok iyi ilgili birisi..epey de konştuk.ov testi vs stresten başka bi işe yaramıyor.kendini sıktğın müddetçe bebek falan olmaz dedi.köydeki kadınlat niye çat die hamile kalıyor bi düşün dedi...ne ovulasyon biliyo ne başka bişi.canı istiyo kocasıyla birlikte oluyo bi bakıyorsun hamile dedi valla doru..sonra vajinal usg ile baktı bana..gecen seneki tahlillerime de baktı.pco sende pek yok dedi.adetlerin çok düzenli dedi.adet olmak demek yumurtlama var demek dedi.bide vajinal usg ile bakarken hiç bi sorun yok sadece yumurtlaları biraz uyaracagız dedi..bide direk hsg yapalım ona göre başlıyalım ilaça dedi.ama ben hsg yi hemen çektirmek istemiyorum dedim.önce ilaçla deneme yapsak olmaz mı dedim.hsg den korktum valla....pzt günü ne yapacaz o belli olacak.
bu arada kızlar bişi sorcam.klomen verecek herhalde bana..bu klomen yada verecegi herhangi bir ilaca adetin hangi günü başlanıyor?benim pzt günü 6. günüm olacak çünkü.gec kalmış olmuyoruz demi?????

canim hayirli olsun
umarim hersye gonlune gore olur ve tum tahlil sonuclariniz temiz cikar
doktorun guvenilir ve iyi biri olmasi cok onemli senin icin

ben de bu topicte cok soyledim hep tepki aldim
stres olmamali bnce de o anlatan kisiye cok katiliyorum, kac tane ornek gordum cunku cevremde, sorunlu cift bile tup bebek yaptiracakken o ay birakiyorlar bebek dusuncesini, nasilsa bir dahaki ay tup bebek diyorlar ve bebkleri geliyor..tabiki Allahin bilecegi sey ama biz yok test yok calisma su bu derken kafayi cok mesul ediyoruz ve sureci uzatiyoruz ben ona inaniyorum
ama tabiki problemi olanlara brisye demiyorum ama saglikli ciftlerde stres etkiliyor buna inaniyorum sonucta hormonlari etkiliyor hormonlarin etkilenmesi demek direk dogurganlikla eslesmiyor mu sonucta? herkes diyor bunu akisina birakin bebek dusuncesini unutun, biz oyle yaptik hamile olduk falan...

cani mkac gundur giremedim misafirim vardi simdi gordum cook uzuldum,ama hamile kalabiliyorsun bunu gordun bunada sukur ins birdahakine bebegin sana SIKI SIKI tutunur canim...

doru diyosun canım..bu ay ovulasyon testi almıcam...doktorum bakalım ne dicek.klomen için 6 .gün gecmi???rahim filmini ısrarla isticek mi...ayyy..vala pzt gününü iple çekiyorum.inş tahlillerimiz temiz çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…