Burda bu ay biteeeeerr 36,3 oldu atesim ve malesef agrilarimda basladi zaten. Bugun yarin tesrif eder benimkiler.
387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com bana da yorum yapar mısınız benim ateşim yüksek seyreder genelde sizce şu an nasıl???
canım olabilirsin ateşin yükselmiş brz ama bu ortalama ateşin mi bilemediğimden
yumurtlama da olabilir gerçekten, düşüş ve yükseliş olmuş bu ay erken yumurtlamış olabilirsin,
bence ihmal etme değerlendir :)
daha nolsun canım çok güzel ilerliyor inş.sonu güzel olur
deryalcin ovulasyonunu sen çizdiğine göre testmi yaptın ovulasyonunu belirlemek için??
kızlar ben tabloyu beceremiyorum.20. gün başladım ateşimi ölçmeye.yani daha öncesine ait bir fikrim yok.son 2 gündür biraz düştü.adetime de 2 gün kaldı.
20. gün 36.4
21. gün 36.5
22. gün 36.9
23. gün 36.9
24. gün 36.9
25. gün 36.9
26. gün 36.8
27. gün 36.8
lütfen yorum yapar mısınız arkadaşlar?
kizlar iyi aksamlar
kimse yok mu????
fatos yumurtladin herhalde atesin bugun de yuksek yarin da bakalim, sen calismaya devam et, belki akintin gozden kacmistir
karanfilce kist cikmamasina cok sevindim zatn atesin cok iyiydi dusunme kotu seyler
yokh belki 12.gun gibi catlar yumurtan buyukluklerindne tam anlamiyorum ama sen erken catliyordun sanirim, ates olcuyor musun? olcmuyorsan da zaten akintindan farkedersin sen iyi degerlendir yeter
benim bugun gozumun onunde yas pasta geciyor surekli, cildirmis gibiyim1. tatli krizim basladi. 2. kuru donem basladi. 3. ruh halimde degisiklikler basladi. 4. rahimde gerilmeler basladi.
adet geliyorum diyor benim sanirsam
kızlar ben tabloyu beceremiyorum.20. gün başladım ateşimi ölçmeye.yani daha öncesine ait bir fikrim yok.son 2 gündür biraz düştü.adetime de 2 gün kaldı.
20. gün 36.4
21. gün 36.5
22. gün 36.9
23. gün 36.9
24. gün 36.9
25. gün 36.9
26. gün 36.8
27. gün 36.8
karanfilce.. canım malesef 20. günümde bu yöntemden haberim oldu o nedenle 20.ölçmeye başladım. 22. de çatlamış olabilirsin demişsin.21. gün ilişki olmuştu. inşallah tutmuştur.yorumun için teşekkür ederim.
zaten 22. gün ani çıkma olunca bi gün önce yani 21. gün çatlamış oluyor.. tabi bunlar bi ihtimal daha önce de çatlamış olabilir..
ne kadardır istiyorsun.. bak ben de öğretmenim ve geçen sene bu vakitlerden beri istiyorum. kaç tane arkadaşım var 2. aylarında hamile kaldılar bunlar nasip kısmet işte.. inşallah sen de fazla beklemezsin..
sağol canım Allah razı olsun..
şimdiden kendini öyle şartlandırma çünkü adet belirtileri son 3-5 gün başlıyor bence şu ana kadar tespitlerim öyle.. tabi sen hamilelik geçirdin daha iyi bilirsin..
ama ateş düşene kadar problem yok bence..
every hani bi ara demişsin yaa stres yapınca bebek olmuyor biz stres yapınca bebeği daha da uzatıyoruz demiştin.. bazı arkadaşlar tepki veriyor filan demişsin yaa.. işin aslı ne biliyor musun; ben senin o sözüne sonuna kadar katılıyordum katılıyorum ve katılacacağım.. hatta bırak sebepsiz infertiliteyi doktorların hayatta çocuğunuz olmaz dedikten sonra hamile kalanları bile tanıyorum ben...
benim üzüldüğüm ve kızdığım ne biliyor musunn...
bu dış gebelik geçiren arkadaşımda da yaşadım bu olayı bana çok koyuyor bu durum.. insanlar bebeği olana kadar herşeyi yapıyor sonra hamile kalıverince amannn takma kafana diyorlar pervasızca beni üzen bu aslında biliyor musun..
bu arkadaşım hamile kalmayı düşünmeden önce iyice bi kontrolden geçti.. ve sürekli bana sorular soruyordu işte rezerv miktarı bilmem ne yani herşeyden konuşuyorduk.. ve benim tedavim süresince gittin mi doktora, test sonucun ne çıktı gibi şeyler soruyordu.. gelinlerinin çocuğu olmadığından infertiliteden herşeyden yani.. bana ne güzel siz tedavi oluyorsunuz bizim gelin hiç sallamıyor diyordu.. neyse bana dedi ki işte memlekete gitmiycez tatilde tam ovulasyon haftası filan..
tatil dönüşü oldu.. geçen hafta ben kk yı açmıştım o benim üye olduğumu filan bilmiyor. öğrt. odasında dersim boştu siz ne yapıyorsunuz diye bakıyım dedim. arkadaş arkamdaymış görmedim.. sonra dedi neye bakıyorsun dedim hiçç öylesine.. "çatlama" filan yazıyor "amann boşver onları filan" dedi gülerek.. şimdi anlıyorum ki o gün hamile olduğu için böyle rahatçaa yorum yaptı.. oysa sadece 1 ay denediler ve tatil planlarını bile çatlama haftasına göre yapmışlardı.
o an çok bişey konuşma şansımız olmadı belki de ben fazla alınganım bilmiyorum ama burda da kızlar son 1 hafta yata kalka geçiriyorlar öle bite.. hamile kaldıklarını öğrenince ben stres yapmadım bu ay ondan oldu diyorlar.. beni üzen bu oluyornispet yapar gibi...
başını da şişirdim sanırım biraz çenem düştü, dertleşesim filan geldi
*ama o arkadaşımı yine de çok seviyorum belki de benim alınganlığımdan bilemiyorum kii.. Allahım ona da acil şifalar versin... Allahım bebişleri gönderse de psikopata bağlamadan kurtulsak
20. gün 36.4
21. gün 36.5
22. gün 36.9
23. gün 36.9
24. gün 36.9
25. gün 36.9
26. gün 36.8
27. gün 36.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?