Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1,2,3,4,5,6, gün ölçmedim
7,gün 35,9
8,gün 35,9 x
9,gün 35,9
10,gün 36,0 x
11,gün 35,9
12,gün 35,9 x
13,gün 36,0
14,gün 36,1 x
15,gün 35,9
16,gün 35,8 x (sabah)
17,gün 35,9 x
18,gün 35,9
19,gün 36,1 xx
20,gün 35,9
21,gün ölçemeddim
22,gün 36,0 x (sabah)
23,gün 36,1 x
24,gün 35,9
25,gün 36,0
26,gün 36,2 x (sabah)çalışma yaptık sabah ama 15 dakika yatabildim
27,gün 36,3 kızlar benim akıntım önceki aylar hep güzel güzel gelir belli ederdi yumurtladığımı bu ay daha gelen akıntı yok ama daha doğrusu çok az var bence daha çatlamamış olabilir 5,30 da kocacım gelir gelmez çalışma yapalım diyoruz geceyimi bekleyelim ne dersiniz çok yatamayınca olmıycakmış gibi geliyor nette okuyorum yatmaya bile gerek yok diyor çoğu doktor hamile kalmanın bi pozisyonu olmaz adam içine boşaldıysa kalabilirsin yatmak bişey değiştirmez diyor ama :26:
sizce kaçırmışmıyım eğer çatlamış dersek ben bunu 24 yada 25. gün gibi yorumlardım çünkü :26:

deryalcin ovulasyonunu sen çizdiğine göre testmi yaptın ovulasyonunu belirlemek için??

canım allah razı olsun bi sen cevap veriyorsun zaten.
rabbim duanı kabul eder inş.

daha nolsun canım çok güzel ilerliyor inş.sonu güzel olur

deryalcin ovulasyonunu sen çizdiğine göre testmi yaptın ovulasyonunu belirlemek için??

canım teşekkür ederim yorum için ama dedim yaa ben yüksek ateşli hatunum her ay böyle yüksek oluyor ateşim umutlnıyorum sonraa foss çıkıyor.bikaç ay önce 37.3lere bile çıktı ama(( bu arada 8 aydır o kadar çok kendimi dinliyorum ki ağrıdan ve akıntıdan biliyorum ovulasyonu zaten ateşim de aksini söylemedi...

kızlar ben tabloyu beceremiyorum.20. gün başladım ateşimi ölçmeye.yani daha öncesine ait bir fikrim yok.son 2 gündür biraz düştü.adetime de 2 gün kaldı.

20. gün 36.4
21. gün 36.5
22. gün 36.9
23. gün 36.9
24. gün 36.9
25. gün 36.9
26. gün 36.8
27. gün 36.8

lütfen yorum yapar mısınız arkadaşlar?

biraz dusmus ama hala yuksek
heyecanli bekleyis basladi
bu 2 gunde daha iyi anlayacagiz
ama bazilarinin adet sabahi da dusebiliyor atesi
herkesin farkli ama umarim sneinki hep boyle yuksekte kalir ve dusmez

kizlar iyi aksamlar
kimse yok mu????

fatos yumurtladin herhalde atesin bugun de yuksek yarin da bakalim, sen calismaya devam et, belki akintin gozden kacmistir
karanfilce kist cikmamasina cok sevindim zatn atesin cok iyiydi dusunme kotu seyler
yokh belki 12.gun gibi catlar yumurtan buyukluklerindne tam anlamiyorum ama sen erken catliyordun sanirim, ates olcuyor musun? olcmuyorsan da zaten akintindan farkedersin sen iyi degerlendir yeter

benim bugun gozumun onunde yas pasta geciyor surekli, cildirmis gibiyim 1. tatli krizim basladi. 2. kuru donem basladi. 3. ruh halimde degisiklikler basladi. 4. rahimde gerilmeler basladi.

adet geliyorum diyor benim sanirsam

sağol canım Allah razı olsun..
şimdiden kendini öyle şartlandırma çünkü adet belirtileri son 3-5 gün başlıyor bence şu ana kadar tespitlerim öyle.. tabi sen hamilelik geçirdin daha iyi bilirsin..
ama ateş düşene kadar problem yok bence..

every hani bi ara demişsin yaa stres yapınca bebek olmuyor biz stres yapınca bebeği daha da uzatıyoruz demiştin.. bazı arkadaşlar tepki veriyor filan demişsin yaa.. işin aslı ne biliyor musun; ben senin o sözüne sonuna kadar katılıyordum katılıyorum ve katılacacağım.. hatta bırak sebepsiz infertiliteyi doktorların hayatta çocuğunuz olmaz dedikten sonra hamile kalanları bile tanıyorum ben...
benim üzüldüğüm ve kızdığım ne biliyor musunn...
bu dış gebelik geçiren arkadaşımda da yaşadım bu olayı bana çok koyuyor bu durum.. insanlar bebeği olana kadar herşeyi yapıyor sonra hamile kalıverince amannn takma kafana diyorlar pervasızca beni üzen bu aslında biliyor musun..
bu arkadaşım hamile kalmayı düşünmeden önce iyice bi kontrolden geçti.. ve sürekli bana sorular soruyordu işte rezerv miktarı bilmem ne yani herşeyden konuşuyorduk.. ve benim tedavim süresince gittin mi doktora, test sonucun ne çıktı gibi şeyler soruyordu.. gelinlerinin çocuğu olmadığından infertiliteden herşeyden yani.. bana ne güzel siz tedavi oluyorsunuz bizim gelin hiç sallamıyor diyordu.. neyse bana dedi ki işte memlekete gitmiycez tatilde tam ovulasyon haftası filan..
tatil dönüşü oldu.. geçen hafta ben kk yı açmıştım o benim üye olduğumu filan bilmiyor. öğrt. odasında dersim boştu siz ne yapıyorsunuz diye bakıyım dedim. arkadaş arkamdaymış görmedim.. sonra dedi neye bakıyorsun dedim hiçç öylesine.. "çatlama" filan yazıyor "amann boşver onları filan" dedi gülerek.. şimdi anlıyorum ki o gün hamile olduğu için böyle rahatçaa yorum yaptı.. oysa sadece 1 ay denediler ve tatil planlarını bile çatlama haftasına göre yapmışlardı.
o an çok bişey konuşma şansımız olmadı belki de ben fazla alınganım bilmiyorum ama burda da kızlar son 1 hafta yata kalka geçiriyorlar öle bite.. hamile kaldıklarını öğrenince ben stres yapmadım bu ay ondan oldu diyorlar.. beni üzen bu oluyor nispet yapar gibi...
başını da şişirdim sanırım biraz çenem düştü, dertleşesim filan geldi

*ama o arkadaşımı yine de çok seviyorum belki de benim alınganlığımdan bilemiyorum kii.. Allahım ona da acil şifalar versin... Allahım bebişleri gönderse de psikopata bağlamadan kurtulsak

Son düzenleme:
kızlar ben tabloyu beceremiyorum.20. gün başladım ateşimi ölçmeye.yani daha öncesine ait bir fikrim yok.son 2 gündür biraz düştü.adetime de 2 gün kaldı.

20. gün 36.4
21. gün 36.5
22. gün 36.9
23. gün 36.9
24. gün 36.9
25. gün 36.9
26. gün 36.8
27. gün 36.8

lütfen yorum yapar mısınız arkadaşlar?

28 günde bir adet olan biriysen en azından 14. günden ölçmeye başlamaydın ki güzel bi tahmin yapılsın neyse.. şu an çok düşmüş görünmüyor.. ama benim 22. gün kafama takıldı ani bi çıkma olmuş belki de o gün bile çatlamış olabilir yumurtan..

kızlar yaa hergün o günün de ateşini ekleyip yorumlarsınız diye yazıyorum.kusuruma bakmayın lütfen.çok stres yaptım ben bu ay.çok merak ediyorum hamile kalabilecek miyim diye.eşimle sadece hafta sonları görüşebiliyoruz ama bu ay yumurtlama günleri denk geldi.o nedenle biraz umutlandım.çok istiyorum bebeğim olsun sizler gibi.hafta içleri yalnız olduğumdan forumların başından kalkmıyorum. okuya okuya bilinç altıma yerleşiyor ve acayip stres yaptığımı anlıyorum.adet günüme az kaldı. ve ben yaklaştıkça ateşimin düşmesinden çok korkuyorum.ve bu nedenle 3 gecedir.gecenin 3ünde uyanıyorum.öğretmenim ve her sabah 6.40 ta uyanıyorum normalde.3 gündür uykularım altüst oluyor.Adet olacaksan olayım biran önce.beklemekten sıkıldım.2-3 gün gecikipte tam umutlamdığım bir zamanda adetimin gelmesinden de çok korkuyorum.OYY oyy ne zormuş bebek sahibi olmak!Allahım isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin!

karanfilce.. canım malesef 20. günümde bu yöntemden haberim oldu o nedenle 20.ölçmeye başladım. 22. de çatlamış olabilirsin demişsin.21. gün ilişki olmuştu. inşallah tutmuştur.yorumun için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

zaten 22. gün ani çıkma olunca bi gün önce yani 21. gün çatlamış oluyor.. tabi bunlar bi ihtimal daha önce de çatlamış olabilir..
ne kadardır istiyorsun.. bak ben de öğretmenim ve geçen sene bu vakitlerden beri istiyorum. kaç tane arkadaşım var 2. aylarında hamile kaldılar bunlar nasip kısmet işte.. inşallah sen de fazla beklemezsin..

bu 2. ayımız.daha yeni ama işte insan umutlanıveriyor yaa...bizim ihtimal düşük aslında eşimle uzaklıktan dolayı..yani fazla umutlanmamalıyım biliyorum ama elimde değil. İnşallah canım senin de en kısa zamanda bebişin olur ..

canim ben de cikmistim uyumaya gidecektim bilgisayari kapadim
o arada annemi aradim uyumadan once ondan bir haber aldim ve cok garip oldum, 2.ye hamile olan bir akrabam. nedense garip oldum
sonra actim tekrar kkyi ve snein mesaji okudum hala burda degilsin sanirim ama seni cok cok iyi anliyorum. cok sukur hamilelik gecirdim hep bunu dusunuyorum ama calismaya baslayali 2.ayim ve eskiye donuyorum yavas yavas, yine acaba olmayacak mi bir daha, acaba aslinda sperm degerleriiz cok iyi degil mi, degisken mi falan filan... ustune bir de o degerli akrabamin hamilelik haberini aldim baya baya etkilendim korkuya kapildim...
acikcasi haklisin cevremizde o kadar anlayissiz akilsiz insanlar var ki
yani benim su an yok cunku biliyorsun hamile kaldim ve dusuk oldu diye sustular soranlara da asla dusunmuyorum uzun bir sure diyorum, tekrar dillerine dusmek istemedigimden
o yzuden aslinda hata basta kimseye dememek gerekiyordu biz cocuk istiyoruz diye
kkda muhabbet her zaman bize yeter cunku bizi biz anliyoruz aklimiza birsye mi takildi birbirimize sormak yeter
o hamile kalanlar cabuk unutuyorlar canim dedigin gibi benim de arkadasim 6 ay denemisti olmamisti, sonr ahamile kaldi dogurdu,ama ben 4.ayimdayken bana sen baya zamandir bekliyorsun gibi birsey demisti nasil bozulmustum, insanlar bir anda hamilelik psikoloisiyle herseyi unutuyr ve karsisindakinin yerine koyamiyor artik naislsa onlar bir adim one gecmis oluyorlar ya..yani sen kendini ne kadar yipratsan da karsimizdaki kisiler hep boyle olacaklar..her asamada.. bundna sonrasi icin yeni tanistigin insalara belki caktirmazsan daa rahat edersin!
doktorlar bile diyor strese bagli kisirlik diye, ben cok sevdigim kahvemden vazgeciyorum, cayimi azaltiyorum, zararli herseydne uzak durmaya calisiyorum kocama da ayni sekilde dir dir edip duruyorum saglikli beslenme su bu diye, ama gel gor ki. rahat rahat iliskilerini surduren bebek dusunmeyen ama korunmayan, kahvesini sigarasi lakir lakir fosur fosur icenler patir patir doguruyorlar gulesem mi aglasam mi, yani bak aslinda kafamizi rahat ettirmemiz cok cok onemli..bak ben su dkya kadar oyleydim inan hic stres yapmadim bu ay, zaten ayzilarimdan da anlamissinizdir buraya da gelip ate solcerken size yazi yazarken mutlu mutlu eglenerek ve yardim etme duygulariyla yaziyordum ama su dk ben de bittim o sevdigim sahis 2.ye hamileymis :) ama adim gibi eminim ben dusuk yaptim ya hirsa gelmistir gunaha da giricem boyle dusunerek ama engel olamiyorum
hakkimizda hayirlisi canim, sen sen ol baskalairni dinleme..ben bana 'biz ilk denemede cocuk yaptik' diyen o cok degerli sahistan uzaklastigim an kafami dinledim ve diger ay da hamile kaldim.neler yapti bana sagolsun her dk bebek bebek muhabbetleriyle, kendinin dogurgan olusunu ovmesiyle! neler var ama sabir canim

ben yorum yapmsitim zaten onceki sayfada
gozunden kacmis canim
biraz dusmus ama hala yuksek
heyecanli bekleyis basladi
bu 2 gunde daha iyi anlayacagiz
ama bazilarinin adet sabahi da dusebiliyor atesi
herkesin farkli ama umarim sneinki hep boyle yuksekte kalir ve dusmez

canım öyle güzel tespitler yapmışsın ki seinlikle katılıyorum.. çok güzel dile getirmişsin..
günlük hayattaki insanlara çok fazla dememek gerek bebek düşündüğünü onlara günler öyle uzuyor ki...

bu arada senin artık eski stresin yok canım çok bariz farkediliyor..sen de alştın artık.. şimdi anlıyorsundur onca zamandır bebek isteyenlere stres yapmayın olur denildiğinde ne kadar kötü olunduğunu.. çünkü insan zamanla alışıyor.. alışamadığı sadece insanların lafları oluyor.. bu ay zerre miktarı ağlamadım gözüm yaşarmadı ve inanır mısın üzülmedi artık bir kabulleniş başladı aslında bu aylardır var ama ilk 2-5 ay çok zor geçiyor..
şimdi geldi 2. sine bizi anlamalarına imkan olmayan insanlara içini açmamak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…