Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım yaa kusura bakma.. evet gözümden kaçmış.sen de canını sıkma lütfen..seni çok iyi anlıyorum.insan çok hassas oluyor bu dönemde.benim de çevrem de 3 tane arkadaşım hamile.insan heves ediyor.benim de olsun istiyor. ama Allahtan benim arkadaşlarım senin çevrendekiler gibi moral bozucu değiller.sen hiç kulak asma onlara, moralini bozmalarına izin verme.Allahım ne zaman yazdıysa o zaman olacak öyle düşünelim canım.

streste de prolaktin hormonundan dolayi hep dusunuyorum
ben esimle yumurtlama donemini iyi bir sekilde degerlendirmistik ustune 4 gun daha ayni sekilde iliskimiz oldu sonra ben turkiyeye gittim (ama cok ustune dusmedik durumun nasilsa yolculuk var, telasli gunler diye)ve o arada o kadar mesguldum ki bebek dusuncesi aklima bile gelmiyordu
bir de 7 gun kala kan testine gittim meraktan negatif tamam dedim saldim kendimi, kostum gezdim tozdum cok cok rahattim ve adet gunum gecince sok olmustum sonra da belirtiler basladi zaten
kafaya cok takip ustune cok dustugumuzde stresten kaynakli prolaktin hormonunu yukseltiyor olabiliriz. sonucta bu hormon bir gun icinde bile degisiklige ugrayabiliyormus.. tabi onun yuksekligi de gebelige engel olabiliyor. ayni sekilde erkekte de bu hormon var ve biz de bazen eslerimize farkina varmadan stres yukleyebiliyoruz bebek isteme asamasinda.. hani bu durumlar da bebek olmasini sonucta etkileyecektir ve baslangicta da stres faktoru var, dogru.. ama cok haklisin karanfilce stres yapma olur diyen cok var malesef onlara kizmak da haklisin cabuk unutuyorlar neler yasadiklarini.
yani bebek calismalarina yeni baslayan arkadaslar akisina birakin biraz, cok bilmek bazen iyi olmuyor. benim 2,4, 5 yasinda cocugu olan arkadaslarim ne zaman hamile kalinir onu bilmiyorlar hatta yumurtlamanin ne oldugunun.ama konusmaya gelince tabi laf cok

everyyyy

çatladıysam ne gündür bu çatlayış bu arada 5,30-6,00 gibiçalıştık şimdi kalktım daha olanlar olduysa gitti heralde buay

Son düzenleme:

haklisin canim
yeter ki saglikla gelsin bebeklerimiz
su an cevremde sinir bozan kimse yok cok sukur
dusuk yaptiktan sonra sustu hepsi
konusanlara da tavir koyup asla bebek dusunmuyoruz burda oldugumuz surece, daha zamana ihtiyacimiz var falan diyorum bir daha soramiyorlar.. sen de daha yenisin ya benden tavsiye cevrene cok caktirma bebek istedigini baski olusturmasin sende

ayyy son söylediğine çok güldüm

dediğinde haklısın, ama süreç uzayınca stres yapılmadığı aylar da denk geliyor.. mesela yazın tatile gittik. bayram telaşları vs.. bazen bişeyleri çok zorlamamak lazım bazen ne diyorum biliyor musun bu benim için imtihan.. ben herşeye çabuk ulaştım kpss kapısında öss kapısında senelerce beklemenin ne olduğunu bilmem. mezun oldum ilk tercih ettiğim okula atandım.. ve derdim ki insanlara çalışsınlar onlar da başarsın.. demek ki benim de isteye isteye kapısında bekleye bekleye bişeylere sahip olmam gerek ki zor elde eden insanların halini anlıyayım bazen öyle düşünüyorum..
şu sıralar eşim her an kpss stresinde sürekli ders çalışıyor hoş geçen sene çalışıyor muydu hayır.. nasip yaaa insan tıkanınca kısmet işini daha iyi anlıyor..

bence 25.gun
ama yarinki atesini yazinca emin oluruz
onun da yuksek cikmasi lazim

şuan inanılmaz bozuk moralim yaaaaa niye böyle yaaaaa günlerdir nehale geldim gün aşırı çalıştık hep 23 çalıştık 24 boş 25 yorgunluktan geberiyordum işe gittiğim için birde o var tabi 36,2 yi görünce 26,günün sabahından hemen sabah çalıştık ama 15 dakka yattım okadar ufffffff

bak gitmeden de yazayim dedim gecenlerde de yazmistim sanirim
annem bebek calismalarimizdan haberdar olunca
ve benim sabirsizligimi gorunce cok kizmisti
herseyde hazira alistin, ne istersen hemen elde ettin, (aynen senin anlattiklarin benim icin de gecerli), ama hayatta hersey oyle kolay elde edilmiyor
sabir, sen hersey cabucak senin olacak saniyorsun ama olmuyor demisti
o zaman anlamistim aslinda dogru diyorsun sen de

simdi gidiyorum kesin

Bir sure sonra oyle oluyor, bu tip haberler dokunuyor insana. Aralikta 4. Kaybimi yasadiktan sonra gercekten
sevdigim bir arkadasimin hamile oldugunu ogrendigimde ben de cok kotu olmustum. Bir cesit kiskanclik bendeki sanirim, neyse yavas yavas geciyor. Bu arada cocuk dusunmuyoruz demek insanlari susturmuyor, bu seferde ne zaman dusuneceksiniz, ne zaman olacak, bakin gecikmeyin sonra hic olmaz gibi bir suru laf ediyorlar.yani sanirim bu isten cocuk sahibi olana kadar kurtulusumuz yok.

aynen katılıyorum çocuk sahibi olana kadar kurtuluşumuz yok.
devamlı aynı sorular bıktım artık
herkesede denmiyorki çocuk olmuyor diye düşünmüyoruz deyip geciyorum ama yok gec kalma yok bilmem ne ......
herşeyden yoruldum artık.

arkadaşlar yerleşme kanaması hakkında bilginiz varmı acaba benim bu gün akıntı şeklim aniden değişti ve şimdi de çok az kanamam oldu kafam iyice karıştı yardımcı olursanız çok mutlu olurum. tablom burda. normalde çizgim kırmızıtdı ama akıntım değişimde oda kesik kesik oldu
3ab1df Ovulation charts on FertilityFriend.com

sat 31 ocak ,bat 02-03 mart,siklus 32 gün
12.gün*11 şubat 36.8
13.gün*12 şubat 36.5
14.gün*13 şubat 36.4
15.gün*14 şubat 36.6
16.gün*15 şubat 36.6
17.gün*16 şubat 36.5
18.gün*17 şubat 36.5(ovu testi pozitif) ilişki oldu
19.gün*18 şubat 36.3(ovu testi pozitif)
20.gün*19 şubat 36.5(ovu testi silik) ilişki oldu
21.gün*20 şubat 36.6
22.gün*21 şubat 36.6
23.gün*22 şubat 36.8 ilişki oldu
24.gün*23 şubat 36.6 ilişki oldu

canim ya bilmiyordum
insallah tez zamanda bebegin saglikla gelir

dogru diyorsun aslinda su an hersye normal ama zaman gecsin bana da derler eminim hala dusunmuyor musunuz diye
umarim gerek kalmaz sormalarina da hamile kalmis olurum o zamana

en iyisi bizim hayatta çocuğumuz olmazmış doktor öyle söyledi demek filan sanırım

olursa da halk arasında dolaşan mucize hikayelerine bir yenisi daha eklenir

kizlar iyi aksamlar
kimse yok mu????

yokh belki 12.gun gibi catlar yumurtan buyukluklerindne tam anlamiyorum ama sen erken catliyordun sanirim, ates olcuyor musun? olcmuyorsan da zaten akintindan farkedersin sen iyi degerlendir yeter

canım, geçen ay da 12. gün çatlamıştım evet,
normalde 13-14. gün olurdu ama öne geliyor sanırım 2 aydır, dün ve bugün yumurta kıvamı akıntım başladı
ben 2-3 güne kalmaz çatlarım takriben 12 gibi olacak yine,
dayanamadım ateş ölçüyorum bu arada, ovulasyonu göriyim yaa merak ettim çnkü :))

kızlar ne güzel konuşmuşsunuz, every ve karanfilce seninde her söylediğinize katılıyorum inanın,
etrafla uğraşmak çok yorucu kurtulmanın bir yolunu bulursanız lütfen söyleyin
artık düşünmüyoruz biz daha dediklerim bile inanmıyor sanki, aa ndn düşünmüyosunz
düşünmek zorundamıyız yaaaaa
neyse sbh sbh canımı sıkmıcam bunlarla...
sakin olmamız lazım kızlarrrrrrrrrrrrrrr

canım bence herşey yolunda hiç öyle adet geliyor fln deme,
güzelce yükseliyor, inş artarak devam edecek

canim ya bilmiyordum
insallah tez zamanda bebegin saglikla gelir

dogru diyorsun aslinda su an hersye normal ama zaman gecsin bana da derler eminim hala dusunmuyor musunuz diye
umarim gerek kalmaz sormalarina da hamile kalmis olurum o zamana

Sağo canım.

en iyisi bizim hayatta çocuğumuz olmazmış doktor öyle söyledi demek filan sanırım

olursa da halk arasında dolaşan mucize hikayelerine bir yenisi daha eklenir

Bu fikri beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…