Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1,2,3,4,5,6, gün ölçmedim
7,gün 35,9
8,gün 35,9 x
9,gün 35,9
10,gün 36,0 x
11,gün 35,9
12,gün 35,9 x
13,gün 36,0
14,gün 36,1 x
15,gün 35,9
16,gün 35,8 x (sabah)
17,gün 35,9 x
18,gün 35,9
19,gün 36,1 xx
20,gün 35,9
21,gün ölçemeddim
22,gün 36,0 x (sabah)
23,gün 36,1 x
24,gün 35,9
25,gün 36,0
26,gün 36,2 x (sabah)çalışma yaptık sabah ama 15 dakika yatabildim
27,gün 36,3
28,gün 36,5 ama ben feci hastayım şimdi bile 36,7 şok olum ben çok düşük ateşliyimdir en fazla 36,4 düm şimdiye kadar oyüzden hiç tahminim yok:26:

çatladığım düşünülen 24-yada 25.gün çalışmam olmaması beni üzdü ama artık ben Allaha bıraktım sonunu o bilir zamanını günü gününe yaptığımızda oldu yine yok hayırlısı artık inş. er yada geç anne olurum bundan mahrum bırakmasın Allahım kimseyi amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

canım bence 25 gün çatlamışsın, 26. gün de o yumurta canlı sonuçta o sabahki çalışma bence çok güzel oolmuş
bence hiç canını sıkma boşuna bişey kaçırmamışsın bence,
ateşinin yükselme sebebi hastalığında olabilir grip gibisin sanırım..
amin inş allah kimseyi mahrum bırakmasın inş bebeğin gelir bu ay

Son düzenleme:
yokh tesekkur ederim yorumun icin agzina saglik umarim yukselir
fatos gecmis olsun atesin iyi yukselmis ama hastaliktan da olabilir diyorsun..bu arada bu gunden itibaren benim de atesim yaniltacak buyuk ihtimal, sabah erken saatte uyanirildim ve ev sahibi gelecekmis o gelmeden kalktim terli terli camlari falan acmistim ceyranda kaldim sanirim, su an baya bir hasta olucam belli. halsizlik coktu uyudum 2 saate yakin ve yaniyorum resmen atesim 36,8 ben uyuyuo uyandigimda hangi vakit olursa olsun bu ates degerini hic gormem ama gordugume gore grip olucam herhalde ben de

günaydın kızlar. bende bu ateş ölçme yöntemini kullanıyorum ilk defa iki gundur ölçüüyorum
adetimin 10. gunu 36,5 (x)
11. gunu 36,8

hergun yazıcam buraya inş bu ay bebeiş haberini alrııım

dil altından mı ölçüyosun canım sen?
ateşin iyi şuanda bile, döngün kaç gün sürüyor sanırım kısa
erken mi yumurtluyorsun acaba, 11. gün çatlamış olabilirsin bile :)

kızlar lütfen birde benim ateşime yorum yapın.29 günde bir adet oluyorum.

9.gün 36,7
10.gün 36,6
11.gün 36,2
12.gün 36,4
13.gün 36,4
14.gün 36,2
15.gün 36,5
16.gün 36,5
17.gün 36,5
18.gün 36,7
19.gün 36,8
20.gün 36,7
21.gün 36,7
22.gün 36,9
23.gün 36,8

Son düzenleme:

ateşin normal şartlar altında güzel gidiyor ama sen oldukça yksek ateşli birisin çatlama öncesi ateşin bile 36,7 ..çatladığın gün 14. gün olabilir :26:

Son düzenleme:
14.gun yumurtlan catlamis
bu durumda yine 29 gun bekliyoruz bat icin
atesin normalde de cok yukseklerde ama su an gayet iyi gidiyor36.9 37 senin icin iyi bir ates demek ki son gunlerde de oyle gider umarim

canlar merhaba nasılsınız umarım herkes iyidir..

adet olmamıstım hatırlarsanız 15 gun gecikmeli dün adet oldum ve bugün hormonlar için kan verdim sonuçlarımı yorumlarmısınız rica etsem:2:

Estradiol (E2) 24 Kadın: pg/ml
Folliküler faz: 21-251 pg/mL

Midsiklus pik: 38-649 pg/mL
luteal
faz: 21-312 pg/mL
Postmenapoz:
<10-28 pg/mL

FSH 4.12 Kadın: mIU/ml
Folliküler
faz:3.03-8.08 mIU/mL
Midsiklus
pik:2.55-16.69 mIU/mL
Luteal
faz: 1.38-5.47 mIU/mL
Postmenapoz:2
6.72-133.41mIU/mL

LH (Luteinizan Hormon) 1.05 Kadın: mIU/ml
Folliküler faz:
2.39-6.60 mIU/mL
Midsiklus
pik:9.06-74.24 :26:

Son düzenleme:
kızlar sağ olun cevapladığınız için.
2 yıldır uğraşıyoruz her şey normal ama olmuyor.
benden küçük kardeşim kistleri olmasına,6 ayda bir adet görmesine,prezarvatifle korunmasına rağmen hamile kaldı.ama benim ilk günden beri adetim hiç sekmedi,rahim filmi çektidim temiz çıktı,eşimde de sorun yok,yapmadığım kür kalmadı ama olmuyor.
etraftaki insanların sorularından bıktım,kayın validemler çocuk yapmaya çalıştığımızı bilmedikleri halde bende sorun olduğunu düşünüyorlar.görüştüğümüz arkadaşlarımız ya hamile ya da yeni doğum yaptı onlar adına çok seviniyorum ama içimdeki burukluk her seferide artıyor.olmadımı olmuyor işte amudada kalksak bir yerlerimizi yırtsakta kaderden öteye geçemiyoruz.
rabbim inşallah tez vakitte hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

aysuncum kac gundur aklimdasin
nerelerdesin gormedim hic seni

benden iyilik canim sen ne yapiyorsun

ben kafamı biraz boşaltmak için az girmeye başladım canım nete...

kilo vermeye taktım kafamı bide el işi başladım kafam dağıldı böylece biraz...

ne olsun everym ben geçen ay dr gittim ovulasyon zamanı dr çok beğendi yumoşları ilişki önerdi vsvs...eşimin değerlerini beğendi bebeğiniz olur dedi..dedi de dedi ama sonuç yok hala....bata 1 hafta kaldı..benim umudum yok bu aydan da....

eşim için de dr gidicez tekrar bi kaç haftaya iğne başlıcaz vitamin içiyo..keçiboynuzu tozu içiyo....uğraşıyorum aynısı gibi everym...yaza kadar daha uğraşıcaz bakalım inş.ozamana kadar gelir bebişim...yoksa aşılamaya gidicez...

evet canım bu kez çok taktım kafamı kilolarıma hem de kafamı dağıtıyorum böylecede...

gitti kilolar eğer azmim devam ederse 60 ı görmek istiyorum...

spor yaparak ve guzel beslenerek hamilelige hazirliyorsun kendini hem
fazla kiloalar gitti mi rahat da gececektir hamilelik
doktorunun dedikleri cok guzel o zaman hic dusunme hayirlisiyla olacaktir canim
ben de oyle bak adetim gelecek 5 gun sonra biliyorum
onceki ay da olmadi hersey normal ama olmuyor.. ben de seni ornek almak istiyorum adetim gelirse hemen spora baslayacagim ve ugras bulucam farkli birseyler ben de
umarim bu surec yuzumuzu guldurecek tez zamanda canim

inşallahhhh everym inşallahhhh artık gelsinler allahın izniyle...

dr lar umudumu artırdı evt...birde kilolar gitmeye başlayınca morelmanda daha iyiyim...

inşallah gelir bebeğin bu ay cnm bnm..ama moralini sakın bozma tez zamanda gelicek tekrar bebişin ben buna çok inanıyorum...

ateş ölçmüyorum ama gelirim ara ara böyle...inşallah güzel haberlerimizi de konuşuruz bir gün...

canım şu an için güzel dileğimiz son günler de yüksek gitmesi

kızlar eşim bugün sigara içmiş her zaman sigara ortamında bulunmuşsa kokardı ama bu sefer nefesini kontrol edince kesin emin oldum. hiç itiraz etmedi ama itiraf ettirmek için de bekledim baya.. arkadaşın sigarasını tutarken bi kere çektim dedi.kızlar çok kötü oldum hassas noktam bu benim belki sigara içse evlnemezdim bile o kadar ve küsüm şu an kendimi aldatılmış gibi hissediyorum ne garip dimi ama çok kötü oldum ağladım bile şimdi de çektiriyorum

tesekkur ederim yorumun icin dogru diyorsun
son 5 gun
ama sende de oluyor mu ya ben son 5 gun kala falan hissediyorum rahim asagiya dogru iniyor elle kontrol etmiyorum ama onu sanki hissediyorum
bir agirlik oluyor rahmin oldugu yerde gerginlik oluyor
ve adet gelecek diyorum, bugun de basladi oyle oldu yuk tasiyorum sanki vajinamda:44:

ne demeli bilmiyorum esim benden uzun bir sure sakladi sigara ictigini ve ben hic anlamadim. ilk basladigi zamandi 2 ay falan sonra baglanmisti zaten ve yaninda sigara tasimaya basladi. hicbir zaman yanimda icmedi evde icmedi ama gunduz ictiginin hatti hesabi yok ne denilir bilmiyorum ama bu konu hassas eger zitlasirsan veya ustune cok gidersen o da ters tepki yapar diycem ama seninki normalde icmeyen ve oylesine bir tane icen biri oldugunu dusunuyorum umarim devam etmez ve bir daha tekrarlanmaz..sen uzme kendini, sperm kaliteden dussun mu istiyorsan desen belki gozu korkar ama bilmiyorum:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…