herkese iyi pazarlar
sona cok cabuk ulastik ya daha dpo11deydim oysaki..bekliyordum ama yine de uzuluyor insan
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar selam bu atesı ölcerken cok ınce ayrıntılar varmıs dımı ayagın yataktan yere degmeden yok elını kaldırmadan hergün aynı saatte ölcecekmısısn ben cok detaylı ölcmedımde merak ettım benım adetlerım düzenlı aam yumurtlama gününde nedkar düşmesı lazım atesın 1 derece falanmı yoksa 0.2-0.3 falanda yeterlımı benım düzensızde ölcsem 1 derecelık düşüş görmedım kasık agrımda oldu yumurta kı kıvamlı akıntımda 10-12-15-17.günlerdede ılıskıye gırdık bakalım hayırlısı bu ates ölcme zor geldı aban pek saglıklı yapamadım
Slm kızlar benim adetime bir hafta var ateşim 36.8 ilklerde 35 falandı :18:
1,2,3,4,5,6, gün ölçmedim
7,gün 35,9
8,gün 35,9 x
9,gün 35,9
10,gün 36,0 x
11,gün 35,9
12,gün 35,9 x
13,gün 36,0
14,gün 36,1 x
15,gün 35,9
16,gün 35,8 x (sabah)
17,gün 35,9 x
18,gün 35,9
19,gün 36,1 xx
20,gün 35,9
21,gün ölçemeddim
22,gün 36,0 x (sabah)
23,gün 36,1 x
24,gün 35,9
25,gün 36,0
26,gün 36,2 x (sabah)çalışma yaptık sabah ama 15 dakika yatabildim
27,gün 36,3 x
28,gün 36,5
29,gün 36,7
30,gün 36,6 kızlar bu arada benim hastalığımdan dolayı hiç gözüm kocamı görmüyor çalışma yapmıyoruz artık hayırlısı inş. hakkımızda
şuna bakın ya 30,gün dile kolay ben daha çatlayalı bikaç gün oldu insanların döngüsü 26-28-30 benimkine bakınyaaa ama eğer benim yumurta gelişimim (troiddende kaynaklı tabi) yavaşsa bunu klomenle çözeriz gibi geliyor nedersiniz :26:
Eki Görüntüle 354944
kızlar benim tablom bu.yarın adet olmalıyım normal şartlarda ama bugün artış görünce umutlandım doğrusu.sizce ne zaman test yapmalıyım ne diyorsunuz?
bence bu gün yap test yada yarın sabah ateşini ölç düşme olmazsa sahabki idrarınla yap daha garanti olurr.Eki Görüntüle 354944
kızlar benim tablom bu.yarın adet olmalıyım normal şartlarda ama bugün artış görünce umutlandım doğrusu.sizce ne zaman test yapmalıyım ne diyorsunuz?
Eki Görüntüle 354944
bu konuda tecrubeli arkadaslar varsa asagidaki grafigim hakkinda yorum yapabilir mi lutfen?
normal adet dongum 27 gun. yani 4-5 gun sonra regl olmaliyim ama hala atesim cok yuksek. sizce hamile olabilir miyim?
Eki Görüntüle 354942
ama 35 e kadar düştüğü gün adetliydim ben. sadece o gün ateşim 35 e kadar düştü. şimdi bat 1 martelifzade senın 35e dkar düşmüş ya bırgün ogün yumurtlaman olmustur sanırım senın adetın nezamn suna normal gıbı vücut atesın
banda fatosun lsıtesınde yumurtlama olmamıs gıbı durdu 9 ay canım benım bır oglum var bır onun yanına bır yatagıma derken yataktan gece yattıgım gıbı kalkamıyorumkı mesela sabaha karsı oglanın yanında uyanıp yatak odasına gıdıyorum yıne uyanıyor yıne onun yanına falan derken benım vücut ates oalyı gıdıyor yanı en son oglanın odasında tutuyorum dereceyı ordan kalkamdan uzanıp ölcüyoruma ma saglıksız sanırım neyse bakalım dıger belırtılerle denemelerı devam ettırıyoruz bend eadete yakın ölcüyorum yüksekmı dıye ama günüü herhangı bır saatı yatkatan kalkar kalkmaz degıl yanı
selcen adetın gecıktıkten sonra 2 yda 3.gün tets yapanbılırısn cıkıyor genelde bazılarının adetten öncede cıkıyor ben gecen ay adetıme 3 gün kala falan yaptım negatıf cıktı ertesı günde adet oldum evde testın varsa sımdı bıle deneyebılırsın bazen gebelık varsa cıkıyor olmadı negatıfse gecıkme bekle tekrar yap
canım benden mi bahsettin azönce benim mi çatlamamış olduğunu düşünüyorsun anlamadım??? ateş ölçerim de çok hassas dil altından ölçüyorum ateşim fırladı hem çatlamış olmalıyım sen neye dayanarak böyle dedin:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?