Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hidi ya hayırlısı olsun cnm bu düşüş aniden cizginin altına inen bi düşüşmü oluyo mesela yazıyolar bugun kesin gelir adet die geliyoda onların gercekten bu nasılş teshis ediliyo

evet aynen oyle bir anda ortalamanin altina dusuyor
sonra da adet geliyor zaten
ortalama dedigimiz de cizginin oldugu yer
bak mesela benim gecen ayki tabloma
sanirim burda ikisi de gorunuyor alttakine bakarsan eger son gun cizginin altina dustu ve adet geldi
umairm bu ayki ona benzemez tabi
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

şimdi mantığı daha iyi anladım tablonla cnm ama en azından o ısıyı görunce adet olacağınada alıştırırız kendimizi ani görmekten çok daha iyi senin bu ayki tablon gecen aydan daha farklı geldi bana cnm belirti falan varmı ben hayatımda ilk defa ilk adet olduğumdan beri göğus ve rehim sızlamsı hissediyorum psikolojk oldunudA SANMÖIYORUM BELKKİ KULLANDIĞIM KURUN ETİSİYLE SDET BELİRTİSİ BELKİDE BEBEK BELİRTİİSİDİR

kurden olacagini sanmiyorum canim ya insallah bebektendir

ben bu ay adet olucam canim ya eminim atesim yarindan itibaren duser zaten genelde son3te dusuyor
neden adet olucagimi da soyleyeyim
goguslerdeki gerginlik azaldi agri gitti
tatli krizim basladi, rahim asagiya indi gibi hissetmelerim basladi, yani vajinada yuk hissi (ben anliyorum dusuk yaptigimdan beri boyle birsey oldu bende), gerginlik hissediyorum orda
yani olucam o yuzden heveslenmiyorum cok canim sadece kucucuk bir ihtimal birakiyorum o da zaten yarin obur gun atesten belli olur..kendime hayranim ilk defa test yapmadim

cnm inan bu msj dan sonra sanırım kendi tablomdan sonra ilk işim seninkine bakmak olucak son 3 gun belirledğinden ozaman yarın senin için çok önemli ee artık benim içinde önem kazandi cnm böle rahat olmak daha iyi varsada sevinç 10 katı olur ben bu ay olmazsa okadar yıkılmam ama olursada cok sevinirrim ama en buyuk sansin genelde gecikmesiz yaşaman

benden iyi haber beklemeyin kizlar ya
cidden adet gelecek
bu vajinamdaki his yaniltmiyor beni hic

neyse onumuzdeki aya bakariz artik

senin tablonu cok begendim bu ay umarim sen iyi haber verirsin canim

merhaba kızlar benim bir kaç başarısız ateş ölçümü denememden sonra bu ay ilk defa düzenli ölçümlerimi yapabildim ama kafamı kurcalayan onca şey var ateşimin düştüğü gün yumurta mı oluşuyor yani ne zaman çatlayacağını tam kestiremediğimiz yum.-yoksa ateş düştüğünde önceden oluşmuş olan yumurta çatlıyor mu? ben işin içinden çıkamadım akıntıdan kestiremiyorum çünkü çok az oluyor öyle uzayan akıntı yok gibi sanki yada var ama az olduğundan tespit edemiyorumı olur yardımcı olur musunuz?
5 şubat regl oldum
1. günden 18 .güne kadar 36.02-36.04-36.05 seyretti ayın 23 ünde yani 19. gün 36.06
20.gün 36.08 21.gün 36.07 oldu bu önce yükselip alçalmadan sonraki 1 derecelik düşüş yumurtlama herhalde
bi yardımcı olur musunuz? çok teşekkürler şimdiden

kızlar selam.geçen tablomu yorumlamışsın everythingwillbegreat teşekkür ederim.buda son durum 27 sinde adet olmam lazım.sizce durum ne?çokda umutlanmak istemiyorum ama..Eki Görüntüle 354381

ben de o takvime abone olmaya çalıştım fakat arkadaş mı tavsiye etmeliymiş neymiş... beni davet etmek ister misin?

sat 31 ocak ,bat 02-03 mart,siklus 32 gün
12.gün*11 şubat 36.8
13.gün*12 şubat 36.5
14.gün*13 şubat 36.4
15.gün*14 şubat 36.6
16.gün*15 şubat 36.6
17.gün*16 şubat 36.5
18.gün*17 şubat 36.5(ovu testi pozitif) ilişki oldu
19.gün*18 şubat 36.3(ovu testi pozitif)
20.gün*19 şubat 36.5(ovu testi silik) ilişki oldu
21.gün*20 şubat 36.6
22.gün*21 şubat 36.6
23.gün*22 şubat 36.8 ilişki oldu
24.gün*23 şubat 36.6 ilişki oldu
25.gün*24 şubat 36.8
26.gün*25 şubat 36.8 ilişki oldu

ovulasyon testininde pozitif olduğu 19. gün çatlamış yumurtan sanırım şuanda güzel gidiyor dpo sayarsak dpo 7 desin son bir haftada umarım böyle devm eder ateş ortlaama göre 37 lerde fln olmalı adet gününde inşallah ta öyle olur

çok teşekkür ederim canım yorumun için:) dpo 10 damı yerleşme olcak (olursa inşallah:) ve o gün ateş tekrar mı düşecek bir günlük yani beni bu konuda aydınlatırmısın canım,birde ben dil altından ölçüyorum ateşimi ama hep ,hemn dilimn ucuyla ölçüyordum bu sabah en sonuna değirdim ilk defa ve baya yüksek çıktı 36.9 ucundan 36.8-6 çıkıyo sence sonuna kadar itmelimiyim dereceyi...şimdiden teşekkürler:)

Slm kızlar benim adetime bir hafta var ateşim 36.8 ilklerde 35 falandı :18:

bugünde ateşim 36.04 idi

evet genel olarak tablolarda ''bizim'' yerleşme düşüşü olarak yorumladığımız bi düşüş oluyor ama sen o kısmını hiç düşünme adet gününde düşüşün olmaması bizim istediğimiz..
dil altına yerleştirerek ölç herzaman ....umarım güzel sonuç alırsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…