aynen
hepimiz ayni sureclerden geciyoruz sanirim
bir yanimiz olabilir bir yanimiz yok degilimdir
umarim iyi haber verirsin canim
sonra da ben
ben bugün bi test yaptım ilk defa böle bişi yapayım dedim onuda elime yüzüme bulaştırdım en dandik testmiş zaten negatif çıktı ama benim bu ay göğüslerim çok acıyo onun dışında öle çok önemsencek bi belirtim yok konduramıyom işte ya
kizlar ya nerdesiniz
topic artik cok sessiz
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
goguslerimde agri yok oldu gerginlik gidiyor, ates yaniltsa da az kaldi
1,2,3,4,5,6, gün ölçmedim
7,gün 35,9
8,gün 35,9 x
9,gün 35,9
10,gün 36,0 x
11,gün 35,9
12,gün 35,9 x
13,gün 36,0
14,gün 36,1 x
15,gün 35,9
16,gün 35,8 x (sabah)
17,gün 35,9 x
18,gün 35,9
19,gün 36,1 xx
20,gün 35,9
21,gün ölçemeddim
22,gün 36,0 x (sabah)
23,gün 36,1 x
24,gün 35,9
25,gün 36,0
26,gün 36,2 x (sabah)çalışma yaptık sabah ama 15 dakika yatabildim
27,gün 36,3 x
28,gün 36,5 ama ben feci hastayım şimdi bile 36,7 şok olum ben çok düşük ateşliyimdir en fazla 36,4 düm şimdiye kadar oyüzden hiç tahminim yok:26:
çatladığım düşünülen 24-yada 25.gün çalışmam olmaması beni üzdü ama artık ben Allaha bıraktım sonunu o bilir zamanını günü gününe yaptığımızda oldu yine yok hayırlısı artık inş. er yada geç anne olurum bundan mahrum bırakmasın Allahım kimseyi amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn
kızlar selam.geçen tablomu yorumlamışsın everythingwillbegreat teşekkür ederim.buda son durum 27 sinde adet olmam lazım.sizce durum ne?çokda umutlanmak istemiyorum ama..Eki Görüntüle 354381
3b4e5a Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar umut yokmu sizce bat 1 mart bu gece malesef 2 saatte bir uyandım
29,gün 36,7 üşütmüşüm hastayım ama buateş yanıltıcı kesin hasta olacak zamanı buldum
şu an için güzel ama inşallah son günlerde düşmez ve hamilsindir
baska zaman olsa super ates bu senin icin
dusuk ateslisin ve sabah 36,7 cikmasi hamile misin acaba dedirtir ama hastayim diyorsun aklimiz karisiyor
canım benim keşke ama dediğim gibi hastayım ve 25,gün çatladıysamda kaçmış gitmiş buayda bana göre zaten hiç umudum yok hemen kistimin kaybolduğunu görmek ve herşeyin yoluna girip tedaviye başlanabileceğini duymak istiyorum inş. tedaviyle olur Allahım hemen versin bebişlerimizi kucağımıza Az önce petek dinçözü dinledim 3 yıldır bebek istiyormuş troit rahatsızlığım olduğu için tedavi görüyorum dedi eşim senin gibi mi yoksa dedi moralim alt üst oldu üzülüyorummmmmmmmmmm...
atesin hala iyi
umarim dusmez canim ya
dpo 12 icin iyi bir ates bu
son 2 gunde de umarim yuksek gider ve mujdeyi verirsin
umarım ama bugün kasığımda ağrı başladı.gerçi benim adetten önce hiç ağrım olmaz.çok saol canım yorumların için :))
ben onceki tablolarima baktim da genelde son 3 gun dusuyor benim
yani yarindan itibaren belli eder
zaten umudum yok inan, goguslerimdeki agri gecti bugun
diger seyler de belli etti aslinda
ama hani belki diye ates olcmeye ve sabirla beklemeye devam
tesekkur ederim yorumun icin
386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bundan daha ilkginç bi tablo olamaz herhalde...çok stabilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?