Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen
hepimiz ayni sureclerden geciyoruz sanirim
bir yanimiz olabilir bir yanimiz yok degilimdir
umarim iyi haber verirsin canim
sonra da ben

ben bugün bi test yaptım ilk defa böle bişi yapayım dedim onuda elime yüzüme bulaştırdım en dandik testmiş zaten negatif çıktı ama benim bu ay göğüslerim çok acıyo onun dışında öle çok önemsencek bi belirtim yok konduramıyom işte ya

testi bat gecen kadar bosver
sonra insanin akli takiliyor erken mi yaptim
yoksa var da cikadi mi diye

gogusler de malesef korunmayi birakinca garip tepkiler verebiliyor hem adet oncesi hem hamilelikte ayni
yalniz hamilelikte bat gunu gogus ucu agrisi oldu bende ozellikle o gun gecmesi gerekirken o gun siddetlendi

kızlar selam.geçen tablomu yorumlamışsın everythingwillbegreat teşekkür ederim.buda son durum 27 sinde adet olmam lazım.sizce durum ne?çokda umutlanmak istemiyorum ama..

29,gün 36,7 üşütmüşüm hastayım ama buateş yanıltıcı kesin hasta olacak zamanı buldum

kızlar selam.geçen tablomu yorumlamışsın everythingwillbegreat teşekkür ederim.buda son durum 27 sinde adet olmam lazım.sizce durum ne?çokda umutlanmak istemiyorum ama..Eki Görüntüle 354381

atesin hala iyi
umarim dusmez canim ya
dpo 12 icin iyi bir ates bu
son 2 gunde de umarim yuksek gider ve mujdeyi verirsin

3b4e5a Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar umut yokmu sizce bat 1 mart bu gece malesef 2 saatte bir uyandım

daha 4 gun var canim ya
firlayabilir de
bu dusus su an cok erken
ben olsam adete yormazdim bu dususu
hamile tablolarinda goruyorum bu tarz dusus olup sonra firliyor son gunlerde
umarim senin de oyle olur
benim de bat 1 mart
ama benim umudum yuzde 5 ihtimal hamileyim daha fazla degil

şu an için güzel ama inşallah son günlerde düşmez ve hamilsindir

ben onceki tablolarima baktim da genelde son 3 gun dusuyor benim
yani yarindan itibaren belli eder
zaten umudum yok inan, goguslerimdeki agri gecti bugun
diger seyler de belli etti aslinda
ama hani belki diye ates olcmeye ve sabirla beklemeye devam
tesekkur ederim yorumun icin

Son düzenleme:
baska zaman olsa super ates bu senin icin
dusuk ateslisin ve sabah 36,7 cikmasi hamile misin acaba dedirtir ama hastayim diyorsun aklimiz karisiyor

canım benim keşke ama dediğim gibi hastayım ve 25,gün çatladıysamda kaçmış gitmiş buayda bana göre zaten hiç umudum yok hemen kistimin kaybolduğunu görmek ve herşeyin yoluna girip tedaviye başlanabileceğini duymak istiyorum inş. tedaviyle olur Allahım hemen versin bebişlerimizi kucağımıza Az önce petek dinçözü dinledim 3 yıldır bebek istiyormuş troit rahatsızlığım olduğu için tedavi görüyorum dedi eşim senin gibi mi yoksa dedi moralim alt üst oldu üzülüyorummmmmmmmmmm...

ff de tablom olsa nereye çekerdi acaba çizgiyi çok merak ediyorum:26::26::26:

uzme kendini bu ay olmasa da tedavine baslayacaksin ve hersye yoluna girecek
insanlarla kendini kiyaslama onun durumu farklidir belki bilemeyiz
hem senin deger cok kotu degildi paylasmistin burda
moral de cok onemli fatoscum yipratma kendini ne olursun
25.gun birsey kacmaz merak etmez zaten cok iyi calistin
onceki gun ertesi gun iliskileri de cok onemli
hamile tablolarina bakiyorum sIk sIk orda da gordum catlama gunu iliskisi olmasa da onceki gunlerden hamile kalanlar

umarım ama bugün kasığımda ağrı başladı.gerçi benim adetten önce hiç ağrım olmaz.çok saol canım yorumların için :))

agrilara cok takilma sonucta kendimizi cok dinledigimizden bazen goruyoruz oyle seyler
atesine bak zaten anlariz kisa zaman icinde
benim de sag kasigimda bugun baya bir agri oldu ara ara
adet agrisi gibi degil de yumurtalik agriyor gibi ama adet gelecek diye dusundugumden yormuyorum hic hamilelige

canım benim ateş bu sabah düştü karnımdafelaket ağrıyo geldi gelecek benim umudum bitti hayırlısı napalım

merhaba every yorum için teşekkur ederim bu ay ilşk ay sayılır brnim ondan dolayı biraz meraktayım ateşimi pek tanımıyorum bakalım neler göstercek tablo ben adetimi hep gecikmeli görmeye başladım korunmayı bıraktığım aydan beri normalim 32 dir bu ayda tablo 18 i gösterdi olması gereken zmanda bakalım bebek yoksa adet gelsin zamanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…