Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Allah razı olsun iyi dileklerin için bend öyle düşünüyorum aslında ama çoğu kez aklım karışmıyor değil üzülüyorum hemen...aslında gününde olan ilişkilerde oldu ama Allahın dediği oluyor neticede duamız O'na

yaaa kızlar bi fikri olan yokmu tablom ve durumum hakkında. sadece 1 kişi cvb verdi sanırım oda kişileri karıştırdı

yaaa kızlar bi fikri olan yokmu tablom ve durumum hakkında. sadece 1 kişi cvb verdi sanırım oda kişileri karıştırdı

11.gün doktor yumurtanın çatlamış olduğunu daha önceki folikül takibinde baktığı ve orda olması gereken yumurtanın olmadığındanmı söyledi yoksa o gün gittiğindeki yumurtanın etrafında sıvı var yumurtan çatlamışmı dedi????
eğer yumurta etrafında sıvı gördüyse ve yumurtalaman 12. gün gecesinde olduysa tablodaki çizgin yne doğru yerde ...bunları çok düşünme ateşinde sana çatlamışsın diyor bi gün önce bi gün sonra çok bişey farketmez gün aşırı ilişkide bulunmak en güzeli o şekilde yaptıysanızda gnünü kaçırmamışsındır..

Son düzenleme:

anladim haklisin senin durumunda saglik olcum almak zor olur :) urda onemli olan bazal yani temel sicakligin olculmesi. en ufak hareket bile etkiliyormus. sanirim bu nedenle senin sicaklik degerleriden bir sey anlamak cok zor.

bence grafiginle doktorun dedigi uyumlu. tam gununu cok muhim degil.ayin 15i ile 18i arasi senin icin verimli gunlermis burdan cikan anlam bu. simdilikte sicakliklar iyi gidiyor. insallah dusmez

bu konuda tecrubeli arkadaslar varsa asagidaki grafigim hakkinda yorum yapabilir mi lutfen?

normal adet dongum 27 gun. yani 4-5 gun sonra regl olmaliyim ama hala atesim cok yuksek. sizce hamile olabilir miyim?

Eki Görüntüle 354942

bence ateşin bayaa iyi gidiyor ama bana hep son 3 günü bekle dediler.sanırım bat yaklaşırken gelecekse düşüş oluyormuş.umarım seninde düşmez de hamilesindir canım

bence ateşin bayaa iyi gidiyor ama bana hep son 3 günü bekle dediler.sanırım bat yaklaşırken gelecekse düşüş oluyormuş.umarım seninde düşmez de hamilesindir canım

ay insallah iyi haberleri burda paylasiriz bir kac gune

ben dayanamayıp test yaptım.2.çizgi koyu olmasa bile görünürse pozitifmidir?

evet canim pozitiftir. tebrik ederim hamilesin :) cok mutlu oldum senin adina. yarin sabah tekrar yaparsin. sonra da kan testi ile dogrulatirsin. Allah insallah tamamina eririr. tekrar tebriklerr

evet canim pozitiftir. tebrik ederim hamilesin :) cok mutlu oldum senin adina. yarin sabah tekrar yaparsin. sonra da kan testi ile dogrulatirsin. Allah insallah tamamina eririr. tekrar tebriklerr

maasallah demeyi unutmusum :)

Çok teşekkür ederim.ben zaten ilkönce emin olamadım acaba benmi yanılıyorum dedim eşime gösterdim.oda ikincş çizgi var diyince iyice umutlandım.yarın sabah umarım daha koyu çıkarda bende inanırım.darısı bütün anne olmak istiyenlerin başına

ben ikinciyi de yaptım gayet netti bu sefer.bakalım yarında kan testi iyi çıkarsa.hayırlı olsun canım.sen kan testini ne zaman yaptıracaksın?

tatlım ben aralıkta kimyasal gebelik yaşadım o yuzden kn testi falan yapmıcam tam 5 kere yapmıştım 10 15 gu sonra dra gidicem kese oluşumunu beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…