sen çatlamışsın cnm 25 günden sonra yükselerek devam etmiş sadece geç yumurtlamışsın ...bu da sıkıntı değil 27. günde yumurtlayıp hamile olanıda gördük hatta 34. gün..
çalışmada tam çatlama gününe gelmedi diye düşünme 5 güne kadar yaşayan spermler bile var...yeterki rabbim yazsın ...
Allah razı olsun iyi dileklerin için bend öyle düşünüyorum aslında ama çoğu kez aklım karışmıyor değil üzülüyorum hemen...aslında gününde olan ilişkilerde oldu ama Allahın dediği oluyor neticede duamız O'na
kızlarrr benim tablomda buuu 3ab1df Ovulation charts on FertilityFriend.com yorum yaparsanız sevinirim. ateşim bi türlü sabitlenmedi. lekenlenme gördüm. ama doktorum yaradan olabilir dedi. bide bu yumurtlama sizce doğrumu ben 11. gün yumurta takibine gittim bi tanesi çatlamıştı diğerleride normalden küçüktü. bu yumurtlamaya göre kafam çok karıştı benim. bu arada bat 1 mart. tabii 25 gün olunca belkide 1 -2 gün daha erken. şimdiden teşekkürlerr
yaaa kızlar bi fikri olan yokmu tablom ve durumum hakkında. sadece 1 kişi cvb verdi sanırım oda kişileri karıştırdı
banda fatosun lsıtesınde yumurtlama olmamıs gıbı durdu 9 ay canım benım bır oglum var bır onun yanına bır yatagıma derken yataktan gece yattıgım gıbı kalkamıyorumkı mesela sabaha karsı oglanın yanında uyanıp yatak odasına gıdıyorum yıne uyanıyor yıne onun yanına falan derken benım vücut ates oalyı gıdıyor yanı en son oglanın odasında tutuyorum dereceyı ordan kalkamdan uzanıp ölcüyoruma ma saglıksız sanırım neyse bakalım dıger belırtılerle denemelerı devam ettırıyoruz bend eadete yakın ölcüyorum yüksekmı dıye ama günüü herhangı bır saatı yatkatan kalkar kalkmaz degıl yanı
selcen adetın gecıktıkten sonra 2 yda 3.gün tets yapanbılırısn cıkıyor genelde bazılarının adetten öncede cıkıyor ben gecen ay adetıme 3 gün kala falan yaptım negatıf cıktı ertesı günde adet oldum evde testın varsa sımdı bıle deneyebılırsın bazen gebelık varsa cıkıyor olmadı negatıfse gecıkme bekle tekrar yap
yaaa kızlar bi fikri olan yokmu tablom ve durumum hakkında. sadece 1 kişi cvb verdi sanırım oda kişileri karıştırdı
ateşin gayet güzel gidiyor sabırla 4-5 gününü bekle sonucu güzel olur inşallah...
bu konuda tecrubeli arkadaslar varsa asagidaki grafigim hakkinda yorum yapabilir mi lutfen?
normal adet dongum 27 gun. yani 4-5 gun sonra regl olmaliyim ama hala atesim cok yuksek. sizce hamile olabilir miyim?
Eki Görüntüle 354942
pco varmı sende fatoş??
bence ateşin bayaa iyi gidiyor ama bana hep son 3 günü bekle dediler.sanırım bat yaklaşırken gelecekse düşüş oluyormuş.umarım seninde düşmez de hamilesindir canım
ben dayanamayıp test yaptım.2.çizgi koyu olmasa bile görünürse pozitifmidir?
çatlatma iğnesi fln olmadıysan olabilir yarın kana git bence
evet canim pozitiftir. tebrik ederim hamilesin :) cok mutlu oldum senin adina. yarin sabah tekrar yaparsin. sonra da kan testi ile dogrulatirsin. Allah insallah tamamina eririr. tekrar tebriklerr
evet canim pozitiftir. tebrik ederim hamilesin :) cok mutlu oldum senin adina. yarin sabah tekrar yaparsin. sonra da kan testi ile dogrulatirsin. Allah insallah tamamina eririr. tekrar tebriklerr
yok iğne olmadım canım.yarın sabah bir daha test yapcam.bakalım işte...
ah cnm bende yaptım bugun ikinci çizgi silik çıktı bat 1 marttı
ben ikinciyi de yaptım gayet netti bu sefer.bakalım yarında kan testi iyi çıkarsa.hayırlı olsun canım.sen kan testini ne zaman yaptıracaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?