s
evet canım arada bırakmak iyi oluyor.. ben eylül ekimde ölçmemiştim.. çalışma da isteğimize göre olmuştu.. çok güzel bişey... nasılsa vücudumuzu tanıyoruz bu yöntemle bana kalsan ayın 15 i bir ölçüm yapsam anlarım çatlayıp çatlamadığımı.. ha işte hamileler tablosuna bi tablo ekleyim diye çok heveslenmiştim..
sen de olcmeyeceksin sanirim bu ay di mi canim?
ben ir sure dinlensem iyi olacak cok yipraticam kendimi belli
uzgunum daha adet gelmesine var bat 1 mart ama moral sifir
ben bi 3-4 ay ölçmiycem kpss sınavına kadar. zaten sanırım doktor aşılamaya geçecek. bu ay yine klomen verdi vee kesinlikle bu ay da kullan 3-4 ay sonra aşılamaya geçelim dedi. eşimin hız problemi olduğu için aşılama daha uygunmuş.. ama ısrar etmeme rağmen bu ay bıraktırmadı.. ben de doktora bırakmak istedim.. zaten toplam 4 gün ilişki veriyor. onları yapıp geçcez canım.
iyi canim zaten dotor kontrolundesin gunleri de biliyorsun
kendini de taniyorsun
ben de heveslenmistim hamile tablom olsun diye bastan sonra duzenli olctum ama yok karar verdim bu ay birakicam, genel olarak 14. ya da 16.gunun onemli oldugunu ogrendim nasilsa
ben de doktor büyüklüklerini söylüyor kaç gün sonra çatlayacağını kestirebiliyorum.. ama ilk yumurta önemli sanırım. çünkü ben hep ilk çatlayan yumurtaya göre adet oldum. bu arada canım şimdi çıkmalıyım değilse senin ticker işine bakardım belki faydam olurdu. görüşürüz.
yine uzun bi yorum yapmışım dimi every
evet ama karisik degil
yalniz bu kadar calismanin karsiligi mi geliyor neeeeeee
ates superrrr bu ates snein gibi dusuk atesli icin super canim ya
hastayken bu kadar yukselir miydi onceleri
ah keske hasta olmasan da net desek bebis geliyorrrrrr
akintinin olmasi da super
Günaydın kızlarrrrrrr nasılsınızzz bakalım keyifler nasıl?
idare eder işte canım sen nasılsın
gunaydın canım. şükürki iyi keyifler :)
biraz karışık olsada işte idare eder.. şu ateş ölçme yöntemi karıştırdı gitti kafamı..
10. gun : 36,5
11. gun : 36,8
12. gun : 36,9
13. gun : 36,5
14. gun : 36,3
*????????????
bu arada ben tickerimi degistiricem
olusturdum yeni ama formata uygun degil diyor
ben de tickerfactoryden yaptim sadece ondan olanlar uygunmus ama yine de html de yazai kopyaliyorum format uygun degil diyor anlamadim ugrasa ugrsa
fikri olan var mi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?