Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sen de olcmeyeceksin sanirim bu ay di mi canim?
ben ir sure dinlensem iyi olacak cok yipraticam kendimi belli
uzgunum daha adet gelmesine var bat 1 mart ama moral sifir

sen de olcmeyeceksin sanirim bu ay di mi canim?
ben ir sure dinlensem iyi olacak cok yipraticam kendimi belli
uzgunum daha adet gelmesine var bat 1 mart ama moral sifir

ben bi 3-4 ay ölçmiycem kpss sınavına kadar. zaten sanırım doktor aşılamaya geçecek. bu ay yine klomen verdi vee kesinlikle bu ay da kullan 3-4 ay sonra aşılamaya geçelim dedi. eşimin hız problemi olduğu için aşılama daha uygunmuş.. ama ısrar etmeme rağmen bu ay bıraktırmadı.. ben de doktora bırakmak istedim.. zaten toplam 4 gün ilişki veriyor. onları yapıp geçcez canım.

iyi canim zaten dotor kontrolundesin gunleri de biliyorsun
kendini de taniyorsun
ben de heveslenmistim hamile tablom olsun diye bastan sonra duzenli olctum ama yok karar verdim bu ay birakicam, genel olarak 14. ya da 16.gunun onemli oldugunu ogrendim nasilsa

bu arada ben tickerimi degistiricem
olusturdum yeni ama formata uygun degil diyor
ben de tickerfactoryden yaptim sadece ondan olanlar uygunmus ama yine de html de yazai kopyaliyorum format uygun degil diyor anlamadim ugrasa ugrsa
fikri olan var mi:44:

ben de doktor büyüklüklerini söylüyor kaç gün sonra çatlayacağını kestirebiliyorum.. ama ilk yumurta önemli sanırım. çünkü ben hep ilk çatlayan yumurtaya göre adet oldum. bu arada canım şimdi çıkmalıyım değilse senin ticker işine bakardım belki faydam olurdu. görüşürüz.

Tesekkur ederim canim
daha sonra tekrar sorarim sana
iyi gunler

1,2,3,4,5,6, gün ölçmedim
7,gün 35,9
8,gün 35,9 x
9,gün 35,9
10,gün 36,0 x
11,gün 35,9
12,gün 35,9 x
13,gün 36,0
14,gün 36,1 x
15,gün 35,9
16,gün 35,8 x (sabah)
17,gün 35,9 x
18,gün 35,9
19,gün 36,1 xx
20,gün 35,9
21,gün ölçemeddim
22,gün 36,0 x (sabah)
23,gün 36,1 x
24,gün 35,9
25,gün 36,0
26,gün 36,2 x (sabah)çalışma yaptık sabah ama 15 dakika yatabildim
27,gün 36,3 x
28,gün 36,5
29,gün 36,7
30,gün 36,6x
31,gün bi telefona uyandım kalktım konuştum falan derken unutmuşum ölçmeyi sonra hemen ölçtüm 36,9 şok oldum boğazım ağrıyoor öksürük var ama 2gündür öyle ateşlenmedim hiç ama hastalıktan kaynaklanan hissetmediğim ateş varsa bilemem buarada sabah inanılmazz bir akıntım vardı afedersiniz balgam gibi ilaçlardan kaynaklanabilir dedim ama şaşırdım dün 8-9 gibi ilişki oldu 10-15 dakika sonra duş aldım yaklaşık 12ye kadar oturdum falan ama genelde benim ilişki sonrası çok akıntı oluyorda onada bağlayamadım bilemiyorum daha yeni çatlıyor olamam heralde:26::44:

yine uzun bi yorum yapmışım dimi every

evet ama karisik degil
yalniz bu kadar calismanin karsiligi mi geliyor neeeeeee
ates superrrr bu ates snein gibi dusuk atesli icin super canim ya
hastayken bu kadar yukselir miydi onceleri
ah keske hasta olmasan da net desek bebis geliyorrrrrr
akintinin olmasi da super

canım hastayımmmmmmm... okula gidemedim bugün bende ilk kez görüyorum bu ateşi ben aksine normal bi saatte ölçsem bile ateşimi 36,4 ü geçmezdi daha düşük çıkardı ama ateşe ve kiste baktıkmı ben daha yeni çatladım bikaç gün oldu yani oyüzden nekadar yüksek olursa olsun inş. sonuna kadar devam eder de mutlu eder bizi de

Günaydın kızlarrrrrrr nasılsınızzz bakalım keyifler nasıl?

Günaydın kızlarrrrrrr nasılsınızzz bakalım keyifler nasıl?

gunaydın canım. şükürki iyi keyifler :)
biraz karışık olsada işte idare eder.. şu ateş ölçme yöntemi karıştırdı gitti kafamı..
10. gun : 36,5
11. gun : 36,8
12. gun : 36,9
13. gun : 36,5
14. gun : 36,3
*????????????

idare eder işte canım sen nasılsın

aman kızlar iyi olun daha bebişlerin bizlere ihtiyacı varrrrrrrrrrrrrrr
bende idare ediyorum işte bugün baya ağır bir pzt sendromu geçiriyorum sanırım
hiç işe gelmek istemedim

Son düzenleme:
yaa karanfilceye soracaktım o yumurta takip ediyor bilir heralde,
8. gün 13 mm olan yumurta ne zmn çatlar diye?
bikaç gündür hissedemiyorm yaa akıntımda kesildi
bi fikrini alsam süper olacak...bugün 13. günüm.

kızlar selam...yorumunuza ihtiyacım var.bu ay klomen kullandığım için herşey alt üst oldu. önceki aylar ovulasyon testinde 18-19. günler pozitif görürdüm.bu ay 10 ve 11. gün pozitife yakın ikinci çizgi gördüm.ama dün yaptığım test koyulaşacagına daha da açık renk oldu. yani bu arada yumurtlamış olabilirmiyim? egg white akıntı ise hiç gelmedi..

386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ateş tablom bu.nasılsa 20 .gnüe yakın yumurtluyoruz die eşimle çalışma pek yapmadık.10. ve 12. günler oldu sadece..bilen fikri olan?

everythingwillbegreat

yok canım ben hiç hayatımda erken adet olmadım.
genelde 28 gün arayla oluyorum yılda 2 3 defa gecikme yaşıyorum.
bugünde 18.günüm sabah ateşim 36.5 çıktı yavaş yavaş yükselmeye başladı sanırım ama adetten 1 gün önce düşer.

Son düzenleme:

Aynı şey benim de başıma geldi. KK yönetimine mesaj attım. Bakalım henüz bir cevap yok.Gelince seninle de paylaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…