Eki Görüntüle 355612
Evet kızlar buda benim gün itibariyle hamilelik tablomkan testim 232 çıktı.doktorum çok küçük ama adet gününde ölçüldüğü için çıkar bu değer daha dedi.allahım anne olmak istiyen herkese bebişlerini nasip etsin
canım ben dün yanlış mı okudum sen de testte silik çizgi görmedin mi dün???
Eki Görüntüle 355612
Evet kızlar buda benim gün itibariyle hamilelik tablomkan testim 232 çıktı.doktorum çok küçük ama adet gününde ölçüldüğü için çıkar bu değer daha dedi.allahım anne olmak istiyen herkese bebişlerini nasip etsin
dur ya hemen umudunu yitirme :)
Eki Görüntüle 355612
tebrikler canım allah kucağına almayı nasip etsin.
tablonu burada görmek isteriz.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/228518-hamilelerin-ate351-tablolar305.html
ekledim canım oraya tablomu.iyi dilekleriniz içinde teşekkür ederim
bu arada ilişki günlerine dikkat ettimde
gün aşırı ilişkiylede oluyomuş bu iş..
çatlamandan bir gün önce olan ilişkiyle hamile kalmşsın muhtemelen,
ne güzel canım allah daim etsin darısı başıma bakalım bu ay bende gün aşırıcı oldum :))
karanfilceeeeeeee cnm hoşgeldin seni gördüğüme sevindim
bir sorum olacakkk canım sana
yumurta 8. gün 13mm idi ne zmn çatlar sence, kaçıncı gün gnde ne kdr büyüyo tahminen
sen bilirsin diye düşünüdm
Eki Görüntüle 355612
hayırlı uğurlu olsun selcen23..Eki Görüntüle 355612
canım ben cevap yazştım ama sanırım karnfilceden bekliyosn...benim hesabıma göre 12-13. gün çatlamalı...şu an çatlamdıysa büyük ihtimalle 21 mm olmalı..günde genellile 1.5-2 mm büyüyor...hayırlısı olsun...kşiden kişiye değişmekle birlikte 18-22 mm iken çatlıyor...yaa karanfilceye soracaktım o yumurta takip ediyor bilir heralde,
8. gün 13 mm olan yumurta ne zmn çatlar diye?
bikaç gündür hissedemiyorm yaa akıntımda kesildi
bi fikrini alsam süper olacak...bugün 13. günüm.
evet canım yaaa..nolursa olsun insan üzülüyo..ne kadar hazırdım bu sonuca desek de maalesef üzülüyoruz..olsun..yine de hayırlı olsun yeni döngün canım...herkese iyi pazarlar
sona cok cabuk ulastik ya daha dpo11deydim oysaki..bekliyordum ama yine de uzuluyor insan
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım sen ne yaptın kan testi yaptırdın mı....selcenin haberini aldım da seni merak ettim...umarım sağlıkla hamilesindir...ah cnm bende yaptım bugun ikinci çizgi silik çıktı bat 1 marttı
Eki Görüntüle 355612
387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar şu tabloya bi bakın çook güzel değil mi???ama maalesef her ay böyle yüksek gidip beni umutlandırıyor sonra da son gün bir düşüyor.ben umutlandığımla kalıyorum.bu ay da olmadı eminim hiç belirtim yok çünkü ama yine de bi umut işte batı bekliyorum...
Eki Görüntüle 355612
canım ben hiç o kadar erken gitmedim. 22 mm olan 4 gün sonra 25 mm olan 2 gün sonra çatlamıştı.
canım ben cevap yazştım ama sanırım karnfilceden bekliyosn...benim hesabıma göre 12-13. gün çatlamalı...şu an çatlamdıysa büyük ihtimalle 21 mm olmalı..günde genellile 1.5-2 mm büyüyor...hayırlısı olsun...kşiden kişiye değişmekle birlikte 18-22 mm iken çatlıyor..
Eki Görüntüle 355612
selam canim evet atesin yuksek ama cok az veri var. onceki ay da sadece 2 olcum var. insallah bu hamile kalirsin da gerek kalmaz ama eger calismalar sonraki aya kalirsa bence her gun al. herkesin vucut sicakligi farkli. baskasi icin yuksek olan senin icin normal olabilir.
Eki Görüntüle 355612
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?