Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evet kızlar buda benim gün itibariyle hamilelik tablomkan testim 232 çıktı.doktorum çok küçük ama adet gününde ölçüldüğü için çıkar bu değer daha dedi.allahım anne olmak istiyen herkese bebişlerini nasip etsin

canım ben dün yanlış mı okudum sen de testte silik çizgi görmedin mi dün???

yok cnm yanlış gördün heralde, geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ben
bi ara görmüştüm çizgiyi evt ama yalan oldu anlayacağın...

gözünaydın canım değerin gayet güzel daha bat günüdesin normal,
allah kucağına almayı nasip etsin inş

ekledim canım oraya tablomu.iyi dilekleriniz içinde teşekkür ederim

bu arada ilişki günlerine dikkat ettimde
gün aşırı ilişkiylede oluyomuş bu iş..
çatlamandan bir gün önce olan ilişkiyle hamile kalmşsın muhtemelen,
ne güzel canım allah daim etsin darısı başıma bakalım bu ay bende gün aşırıcı oldum :))

karanfilceeeeeeee cnm hoşgeldin seni gördüğüme sevindim
bir sorum olacakkk canım sana
yumurta 8. gün 13mm idi ne zmn çatlar sence, kaçıncı gün gnde ne kdr büyüyo tahminen
sen bilirsin diye düşünüdm

amin canım.doktorların önerisi sperm kalitesi açısından gün aşırı ilişki olduğunu okumuştum.bizde o yüzden bu şekilde denedik.sanırım dediğin gibi 12 de olanla tutttu

canım ben hiç o kadar erken gitmedim. 22 mm olan 4 gün sonra 25 mm olan 2 gün sonra çatlamıştı.

maşallah canım hayırlı olsun gözün aydın dualarını bekliyoruz

hayırlı uğurlu olsun selcen23....Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...daha önce tablo yapmışmıydın..ne kadar zamandır istiyordun...geçmişini paylaşırsan sevinirim canım..örnek teşkil etmesi açısıdan....tekrar tebrikler...maşallah...

yaa karanfilceye soracaktım o yumurta takip ediyor bilir heralde,
8. gün 13 mm olan yumurta ne zmn çatlar diye?
bikaç gündür hissedemiyorm yaa akıntımda kesildi
bi fikrini alsam süper olacak...bugün 13. günüm.
canım ben cevap yazştım ama sanırım karnfilceden bekliyosn...benim hesabıma göre 12-13. gün çatlamalı...şu an çatlamdıysa büyük ihtimalle 21 mm olmalı..günde genellile 1.5-2 mm büyüyor...hayırlısı olsun...kşiden kişiye değişmekle birlikte 18-22 mm iken çatlıyor...

herkese iyi pazarlar

sona cok cabuk ulastik ya daha dpo11deydim oysaki..bekliyordum ama yine de uzuluyor insan

382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
evet canım yaaa..nolursa olsun insan üzülüyo..ne kadar hazırdım bu sonuca desek de maalesef üzülüyoruz..olsun..yine de hayırlı olsun yeni döngün canım...
ah cnm bende yaptım bugun ikinci çizgi silik çıktı bat 1 marttı
canım sen ne yaptın kan testi yaptırdın mı....selcenin haberini aldım da seni merak ettim...umarım sağlıkla hamilesindir...

Son düzenleme:

tebrik ederim

darisi basimiza
Allah kucagina almayi nasip etsin canim

selam canim evet atesin yuksek ama cok az veri var. onceki ay da sadece 2 olcum var. insallah bu hamile kalirsin da gerek kalmaz ama eger calismalar sonraki aya kalirsa bence her gun al. herkesin vucut sicakligi farkli. baskasi icin yuksek olan senin icin normal olabilir.

canım ben hiç o kadar erken gitmedim. 22 mm olan 4 gün sonra 25 mm olan 2 gün sonra çatlamıştı.

aaa demeki illa 20-22 ye ulaşan yumurta çatlıcak diye bi kaide yok öylemi
daha sonrada çatlıyor öyleyse
25 mm fln diyosun ya..demekki gnde 1,5-2 mm olayı doğru gibi seninde söylediğine göre
sağol cnm

Canım senin cvbın çok faydalı oldu bana takip açısından tekrar sağol
karanfilcenin de birebir yumurta takibi yaptığını bildiğim için
alternatif olması açısından birde ondan fikir almak istedim.
sanırım doğru söylüyorsun bugün 13 günüm ya dündü yada bugün çatlıyo sanırım
ateşim ufaktan yükseldi bgn çnkü, yarında artmış olursa emin olucam sanırım.
uff çok merak ediyorum dün gece boş geçti bizde malesef, 11. ve 13. günler olmuş olcak umarım kaçırmamışızdır

Son düzenleme:
yok ya
haftada 1 ya da 2 iliskisi olurdu benim kuzenin
simdi hamile

olacaksa oluyor
olmayacaksa bizim gibi her gun yapsa da olmuyor iste...

pardon ya en ne demissin ben ne yazmisim :)))) aklim nerdeee benim yaaaa :)

Son düzenleme:

canım tebrik ederim zaten belliydi senin tablodan testten falan.inşallah sağlıkla kucağına alırsın.Allah'ım bizlere de nasib etsin inşallah.bu arada kaçıncı denemeydi sizin.bi de belirtiler var mıydı?yazarsan sevinirim.

canım bilerek hergün ölçmüyorum çünkü bu 6.ay ateş ölçtüğüm artık vücudumu çook ii tanıyorum.sıkıyor hergün denemek.bi de ben hergün evimde kalamıyorum iş sebebiyle.yanımda da sürekli taşımak istemiyorum dereceyi.biri görür açıklama yapmak zorunda kalırım falan diye.bakalım son 3 gün bata bekliyorum...

Tebrikler, insallah artarak devam eder değerin. Hayırlı olsun, darısı tüm isteyenlerin başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…