Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dur ya hemen umudunu yitirme :)

9ay ateşin ne durumda bugün aynı yüksekliktemi canım?

Evet çok şükür bugün de 36.5. bir de ben ağızdan ölçülmesi gerektiğini bilmiyordum. koltuk altından ölçtüm. sonrada bu ay değişiklik olmasın diye öyle devam ettim. dil altından da kontrol için ölçüyorum o 36.9.

My Ovulation Chart

ama daha 24.gündeyim. sanırım erken henüz fikir yürütmek için di mi?

selcencim asıl sen nasılsın? nasıl bir his hamile olmak?:)

Son düzenleme:

süpermiş ateşin tatlım :)) bugün kan testi verdim cevabı bekliyorum.çok stresliyim ne çıkacak diye içim içim yiyiyo

sağol canım. ben 1 martı bekliyeyim. bu gün yüksek görünce ateşi dayanamadım yaptım test

dpo 9 da testin pozitif çıkması çok zor. ben de dayanamayıp bir düzüne test yaptım ama erken olunca olan testlere oluyor :)

dpo 9 da testin pozitif çıkması çok zor. ben de dayanamayıp bir düzüne test yaptım ama erken olunca olan testlere oluyor :)
evet haklısın ama dayanamıyoz işte. bide yüksek ateşi görünce eşim bile sabah sevindi. bende dayanamadım işte. arkadaşın dpo 11 de çıktı pozitif dün.

bende dpo 11 i bekliyeyim zaten ertesi günü batım

canım bnmde kimyasal gebelik yaşadığmda dpo 11 de çok çok silik olarak çkmıştı,
yani dpo 10'da yapsam çıkmazdı o derece :)
o yüzden 9. günde çok erken yapmışsın 2-3 gün daha sabret
inş güzel haberler verirsin

387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar şu tabloya bi bakın çook güzel değil mi???ama maalesef her ay böyle yüksek gidip beni umutlandırıyor sonra da son gün bir düşüyor.ben umutlandığımla kalıyorum.bu ay da olmadı eminim hiç belirtim yok çünkü ama yine de bi umut işte batı bekliyorum...

eehe selam canim :) sende fertilityfriend.com adresinden grafik yapsaa. ordan cok daha iyi gorunuyor. gayet iyi gorunuyor atesin. benim de yuksek. dua edelim de yuksek kalsin. dustugu zaman adet olacagiz demek

Tatlım grafik yapmaya gerek yok çünkü ben çok düzensiz ölçüyorum bugun ölçtüm 35 e düşmüş anlaşılan ben adet olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…