everythingwillbegreat
yok canım ben hiç hayatımda erken adet olmadım.
genelde 28 gün arayla oluyorum yılda 2 3 defa gecikme yaşıyorum.
bugünde 18.günüm sabah ateşim 36.5 çıktı yavaş yavaş yükselmeye başladı sanırım ama adetten 1 gün önce düşer.
kızlar benim tablom buu. 3ab1df Ovulation charts on FertilityFriend.com eğer gebelik varsa testte ne zaman çıkar. ne zaman etst yapayım. benim bat 1 mart. bu sabah test yaptım negatifti. sizinde fikirlerinizi almak istedim
sağol canım. ben 1 martı bekliyeyim. bu gün yüksek görünce ateşi dayanamadım yaptım testaslında ateşin gayet güzel gidiyor canım.bu şekilde yüksek giderse 1 martı bekle bence tatlım.
9ay ateşin ne durumda bugün aynı yüksekliktemi canım?
Evet çok şükür bugün de 36.5. bir de ben ağızdan ölçülmesi gerektiğini bilmiyordum. koltuk altından ölçtüm. sonrada bu ay değişiklik olmasın diye öyle devam ettim. dil altından da kontrol için ölçüyorum o 36.9.
My Ovulation Chart
ama daha 24.gündeyim. sanırım erken henüz fikir yürütmek için di mi?
selcencim asıl sen nasılsın? nasıl bir his hamile olmak?:)
sağol canım. ben 1 martı bekliyeyim. bu gün yüksek görünce ateşi dayanamadım yaptım test
süpermiş ateşin tatlım :)) bugün kan testi verdim cevabı bekliyorum.çok stresliyim ne çıkacak diye içim içim yiyiyo
evet haklısın ama dayanamıyoz işte. bide yüksek ateşi görünce eşim bile sabah sevindi. bende dayanamadım işte. arkadaşın dpo 11 de çıktı pozitif dün.dpo 9 da testin pozitif çıkması çok zor. ben de dayanamayıp bir düzüne test yaptım ama erken olunca olan testlere oluyor :)
evet haklısın ama dayanamıyoz işte. bide yüksek ateşi görünce eşim bile sabah sevindi. bende dayanamadım işte. arkadaşın dpo 11 de çıktı pozitif dün.
bende dpo 11 i bekliyeyim zaten ertesi günü batım
guzel haberlerini bekliyoruz
insallah degerin cok cok iyi cikar
canım saol canım.çıktığı anda haber vericem hepinize.
hadi bakalım halay çekçez inş güzel bir değer bekliyoruz
bugün bat gününmü ?
bu arada birde ben her sabah yataktan kalkmadan dil altında ölçtüm.bugünde 36.9 du
eehe selam canim :) sende fertilityfriend.com adresinden grafik yapsaa. ordan cok daha iyi gorunuyor. gayet iyi gorunuyor atesin. benim de yuksek. dua edelim de yuksek kalsin. dustugu zaman adet olacagiz demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?