Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tebrikler cnm Darısı bizlere inşallah tablonu tam göremedim küçük biraz en yüksek 36 dereceye çıkmış sanırım:44::44:

hepinize teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için.bütün dualarım sizlerle.aslında biz 3 ay önce karar verdik ama denemeye başlamadan önce folik asit içtim 3 ay.bu ayda denemelere başlayalım dedik.araştırdım sizin forumunuzu gördüm.sonrada ateş ölçme yöntemini öğrendim sizlerden.hepinize ne kadar teşekkür etsem az.hiç kimseyi yarı yolda bırakmıyorsunuz ve bu süreçte hep yanında oluyorsunuz.destekleriniz ve ilginiz için tekrar tekrar teşekkür ederim

canım gözün aydın hayırlı olsun ilk denemede oldu diyosun yani
çok şükür maşallah
belirtilerinden bahsetsene biraz olduysa yani

canım hayırlı olsun... hangi gunler ilişkiye girilmesi gerkiy peki bide onu sorabilirmiyim.

kızlarr merhabaaa
önce hepinizee sağlık arkasından sağlıklı bebekler diliyorum
ben 17 şubatta kimyasal düşük yaşadım korunmaya gerek kalmadığı ve hep ateş yöntemini merak ettiğim için adetimin 5 inci günü ateşimi ölçmeye başladım ama anlayamıyorum size ateşimi yazsam yorumlarmısınızzz
22 şubat:36,3
23 şubat:36,5
24 şubat:36,2
25 şubat:36,4
26 şubat:36,1
27 şubat:36,1
29 şubat:35,8

ayy benmi beceremiyom acep ölçmeyii (

Mrb arkadaşlar bende bu ay ateş ölçme yöntemini deniyorum.1.5 yıllık evliyim ilk bebişim 2 aylıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum.şimdi tekrar istiyoruz tedaviye başladık 2.ayım klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum. adetimin 18 günü kan testi yaptırdım düşük bir oranla 48,26 hamile çıktı fakat dün tekrar yaptırdım 4,3 olumsuz çıktı ateşim normal seyri 36,4 idi yumurtlama günü 36,7 ye yükseldi bu şekilde devam ediyor.Acaba hala hamile olma ihtimalim var mı?

Mrh. kızlar bugun ateşimi sabah 7 de ölçtum yataktan kalkmadan 36.4 yükselmiş gene ohhh missss

Mrh. kızlar bugun ateşimi sabah 7 de ölçtum yataktan kalkmadan 36.4 yükselmiş gene ohhh missss

hosgeldin canim
tekrar gecmis olsun

su an icin net birsey soylenmiyor ama atesinin dustugu gunler onemli
mesela bugun 35,8 olmus ve ates dustugu zaman catlama olabilir yani senin 11.gun olan bugun yumurtan catlayabilir
ama net birsey soylemek icin bu dusuk atesten sonraki 3 gune bakiyoruz eger ortalaman ustune cikmissa ve sonra da hep bir seviyede ilerliyorsa yumurtan catlamis demek oluyor
karisik anlattim biliyorum ama bu yontemi biz hem ovulasyon gununu tespit icin hem de adet gelecek mi gelmeyecek mi anlamak icin kullaniyoruz
umarim bu ay ates olcersin ve 9 ay olcmene gerek kalmaz saglikla gelir bebegin

canım bu luteal fazın 12 gün sürmüş..olabiliyor bazen..meraklanma..benim de hep 12-13 gün sürer...Nitekim olacaksa bu önem teşkil etmiyor..bu şekilde hamile kalan bi sürü kadın var...hem ff de luteal fazın 10-16 gün arası sürmesi normal diye yazıyodu...

saol canim
cok sasirdim ben
hep 14tur cunku

canım bence luteal faz çok değişmiyor belki de 14.gün yumurtlamışsındır.çünkü az da olsa 15.gün ateşinde yükselme var.

32,gün 36,6 arkadaşlar...
everycim üzüldüm canım inş. bidahaki aya belki nezaman çatladığını hesaplayamamışızdır aetin yine normale dönüyor işte ne güzel

canım bence luteal faz çok değişmiyor belki de 14.gün yumurtlamışsındır.çünkü az da olsa 15.gün ateşinde yükselme var.

aslinda ben de onu dusunuyordum ve birilerinden duymak istemistim
belki de oyledir
tesekkurler yorumun icin

fatoscum sen de saol
benim artik mart ayina kaldi insallah mart ayi ugurlu gelir
sizden guzel haberler almak dilegiyle

kizlar kk saolsun yine cevabini buldum :))
bir kiz da sormus 12 surdu diye doktoruna
doktoru da aslinda yine her zamanki gibi catlamissindir ama ates yukselmesi gecikmeli olmustur demis.. herhalde 14.gun catlamisim. neyse zatne o hafta calismalar fulldu tutturamadik diyemiycem ama olmadi iste

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…