Mrb arkadaşlar bende bu ay ateş ölçme yöntemini deniyorum.1.5 yıllık evliyim ilk bebişim 2 aylıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum.şimdi tekrar istiyoruz tedaviye başladık 2.ayım klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum. adetimin 18 günü kan testi yaptırdım düşük bir oranla 48,26 hamile çıktı fakat dün tekrar yaptırdım 4,3 olumsuz çıktı ateşim normal seyri 36,4 idi yumurtlama günü 36,7 ye yükseldi bu şekilde devam ediyor.Acaba hala hamile olma ihtimalim var mı?
Lütfen cevap verin arkadaşlar...
hosgeldin canim
tekrar gecmis olsun
su an icin net birsey soylenmiyor ama atesinin dustugu gunler onemli
mesela bugun 35,8 olmus ve ates dustugu zaman catlama olabilir yani senin 11.gun olan bugun yumurtan catlayabilir
ama net birsey soylemek icin bu dusuk atesten sonraki 3 gune bakiyoruz eger ortalaman ustune cikmissa ve sonra da hep bir seviyede ilerliyorsa yumurtan catlamis demek oluyor
karisik anlattim biliyorum ama bu yontemi biz hem ovulasyon gununu tespit icin hem de adet gelecek mi gelmeyecek mi anlamak icin kullaniyoruz
umarim bu ay ates olcersin ve 9 ay olcmene gerek kalmaz saglikla gelir bebegin
çok saol cnmm :)))
yaaa ilk defa denediğim için çözemedim daha bu akşam çalışma yapalım diyoruz yarın sabahta bi ölçim bakalım ne çıkcak yine düşükmü çıkmalı ??
inşallah cnmmmm :))
eger bugun catlarsa yarin yukselmesi lazim
ama hala yeteri kadar yukselmezse daha catlamamis demek
senin verimli gunlerin bu gunler
kızlarr merhabaaa
önce hepinizee sağlık arkasından sağlıklı bebekler diliyorum
ben 17 şubatta kimyasal düşük yaşadım korunmaya gerek kalmadığı ve hep ateş yöntemini merak ettiğim için adetimin 5 inci günü ateşimi ölçmeye başladım ama anlayamıyorum size ateşimi yazsam yorumlarmısınızzz
22 şubat:36,3
23 şubat:36,5
24 şubat:36,2
25 şubat:36,4
26 şubat:36,1
27 şubat:36,1
29 şubat:35,8
ayy benmi beceremiyom acep ölçmeyii(
saol canim
cok sasirdim ben
hep 14tur cunku
Mrh. kızlar bugun ateşimi sabah 7 de ölçtum yataktan kalkmadan 36.4 yükselmiş gene ohhh missss
kizlar merhaba
benim bat 1 mart olmaliydi tabloya gore
ama bugun adet geldi:44:2 gun once
zaten ates cok erken dustu diye cok sasirmistim meger adet gelecegi icinmis
bu durumda benim luteal faz 13 mu?? hep 14 biter sonra gelirdi benim adet ama:44:
bir bakar misiniz tabloma:
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım adet gelmiş
sağlık olsun, önümüzdeki ay gelsin bebeğin inş
yeni dönemin hayırlı olsun...
bu ay bende havlu attım eşimle çok fena kavgalıyız, halvet malvet yok anlıcağın,
en son 11. gün oldu, tahminimce de 12. gün çatladı yumurtam... sonrası malesef boş
ateşte ölçmüyorum artık okdr sinirliyimki bebektende geçtim...
yanına geleceğim bende 12-13 gün sonra...
canim grafik cizince daha iyi gorunyor. Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting bu siteye uye olup cizebilirsin. dogru olcmek cok onemli. sabah uyanir uyanmaz baska hic bir sey yapmadan dil altinda olcmen gerekiyor. mumkunse her sabah ayni saatte olc.
atesine bakarak bugun yumurtalma olmus gibi duruyor. yada bir kac gun icinde olacak. kac gun suruyor normalde bir dongun? sanki biraz erken gibi. ama ates yonteminde ancak yumurtlama olduktan sonra anlayabiliyorsun. olcmeye devam et bugunden sonra yukselirse bugun olmus demektir. bir kac gun sonra yukselirse de o zaman olmus demektir. kisacasi atesin dusukken yumurtlama oluyor. yumurta olusur olusmaz yukseliyor. soyledigim siteden cizersen cok net gorunur.
canim ya
esinle kavgali olmana uzuldum
umarim kisa zamanda halledersiniz
sizin agzinizin tadi bozulmasin siz iyi olun yeter
ama belli olmaz hemen oumsuz dusunme sen de
ben biliyordum canim 5 gun once rahim asagiya inmisti hissetmistim
son 3 gun de ates dustu zaten
iyi bari sevindim :) benimkini gordun mu neredeyse 1 derece birden dustu.
386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com yorumunuz var mı kızlar???
386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com yorumunuz var mı kızlar???
bugünkü düşüş çatlamanın habercisi olabilir canım, değerlendirin
yarın fırlarsa anlarız artık..
canım 12.gün çatlamış olabilir.
bugünkü düşüş çatlamanın habercisi olabilir canım, değerlendirin
yarın fırlarsa anlarız artık..
canım 12.gün çatlamış olabilir.
kızlar benim sonuçlarıma bir daha bakar mısınız 0,1 lik bir düşüş oldu bu kötü mü
29 günde bir adet oluyorum.
9.gün 36,7
10.gün 36,6
11.gün 36,2
12.gün 36,4
13.gün 36,4
14.gün 36,2
15.gün 36,5
16.gün 36,5
17.gün 36,5
18.gün 36,7
19.gün 36,8
20.gün 36,7
21.gün 36,7
22.gün 36,9
23.gün 36,8
24.gün 36,8
25.gün 36,8
26.gün 36,8
27.gün 36,7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?