Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Lütfen cevap verin arkadaşlar...

Lütfen cevap verin arkadaşlar...

canım dpo 14 u gectıyse ve ateşin düşmeyip aynı derece devam edıyosa hamile olasılıgın var. diğer bir degışle adet tarıhın ve sonrasında 36,7 yse atesın hamılelik olasılıgı var

çok saol cnmm :)))
yaaa ilk defa denediğim için çözemedim daha bu akşam çalışma yapalım diyoruz yarın sabahta bi ölçim bakalım ne çıkcak yine düşükmü çıkmalı ??
inşallah cnmmmm :))

eger bugun catlarsa yarin yukselmesi lazim
ama hala yeteri kadar yukselmezse daha catlamamis demek
senin verimli gunlerin bu gunler

canim grafik cizince daha iyi gorunyor. Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting bu siteye uye olup cizebilirsin. dogru olcmek cok onemli. sabah uyanir uyanmaz baska hic bir sey yapmadan dil altinda olcmen gerekiyor. mumkunse her sabah ayni saatte olc.

atesine bakarak bugun yumurtalma olmus gibi duruyor. yada bir kac gun icinde olacak. kac gun suruyor normalde bir dongun? sanki biraz erken gibi. ama ates yonteminde ancak yumurtlama olduktan sonra anlayabiliyorsun. olcmeye devam et bugunden sonra yukselirse bugun olmus demektir. bir kac gun sonra yukselirse de o zaman olmus demektir. kisacasi atesin dusukken yumurtlama oluyor. yumurta olusur olusmaz yukseliyor. soyledigim siteden cizersen cok net gorunur.

canım adet gelmiş
sağlık olsun, önümüzdeki ay gelsin bebeğin inş
yeni dönemin hayırlı olsun...

bu ay bende havlu attım eşimle çok fena kavgalıyız, halvet malvet yok anlıcağın,
en son 11. gün oldu, tahminimce de 12. gün çatladı yumurtam... sonrası malesef boş
ateşte ölçmüyorum artık okdr sinirliyimki bebektende geçtim...
yanına geleceğim bende 12-13 gün sonra...

canim ya
esinle kavgali olmana uzuldum
umarim kisa zamanda halledersiniz
sizin agzinizin tadi bozulmasin siz iyi olun yeter
ama belli olmaz hemen oumsuz dusunme sen de

ben biliyordum canim 5 gun once rahim asagiya inmisti hissetmistim
son 3 gun de ates dustu zaten

yaaa bu yabancı dil oldugu için çözemedim kii o yuzden yapamadım (

öyle canım önce can sonra canan demişler ya
biz iyi olmadıkça bebek olmuş olmamış o da insanın gözünde değil
umarım hallolur bazı şeyler...

hayırlısı canım inş bi dahaki ay güzel haber veririz bizde..

iyi bari sevindim :) benimkini gordun mu neredeyse 1 derece birden dustu.

Evt tatlım ama aldanma olabiliyormuş düşük çıkıpta hamiş yüksek çıkıpta adet olanlar okumuştum bende yapıyorum ama nebılıyım pekte güvenemıyorum yada insanlar yanlış ölçmüşte olabilirler dur bakalım benimde adetime 5 gün var düşerr benimkide cunku bu ayda umudum yok kokulu akıntı falan başladı

kızlar benim sonuçlarıma bir daha bakar mısınız 0,1 lik bir düşüş oldu bu kötü mü
29 günde bir adet oluyorum.

9.gün 36,7
10.gün 36,6
11.gün 36,2
12.gün 36,4
13.gün 36,4
14.gün 36,2
15.gün 36,5
16.gün 36,5
17.gün 36,5
18.gün 36,7
19.gün 36,8
20.gün 36,7
21.gün 36,7
22.gün 36,9
23.gün 36,8
24.gün 36,8
25.gün 36,8
26.gün 36,8
27.gün 36,7

bugünkü düşüş çatlamanın habercisi olabilir canım, değerlendirin
yarın fırlarsa anlarız artık..

canım 12.gün çatlamış olabilir.

benim bildigim kadarı ile bu kadar küçük bi düşüş sorun olmuyo..sonuçta ateş ölçerler 0,1 derece yanılma pAyı ile ölçüm yapabilio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…