Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hakkında hayırlısı canımm inşallah tez vakitte bebişin gelir

Slm kızlar ben bugun test yaptım ikinci cizgi silik cıktı sanırım hamileyim Yarın kan a gidecegım inş.

Slm kızlar ben bugun test yaptım ikinci cizgi silik cıktı sanırım hamileyim Yarın kan a gidecegım inş.

aaa bu süper bi haber tebrikler canım
günün geçmişmiydi,
birde ateş tablon nasıldı koyarmısın?

1,2,3,4,5,6, gün ölçmedim
7,gün 35,9
8,gün 35,9 x
9,gün 35,9
10,gün 36,0 x
11,gün 35,9
12,gün 35,9 x
13,gün 36,0
14,gün 36,1 x
15,gün 35,9
16,gün 35,8 x (sabah)
17,gün 35,9 x
18,gün 35,9
19,gün 36,1 xx
20,gün 35,9
21,gün ölçemeddim
22,gün 36,0 x (sabah)
23,gün 36,1 x
24,gün 35,9
25,gün 36,0
26,gün 36,2 x (sabah)çalışma yaptık sabah ama 15 dakika yatabildim
27,gün 36,3 x
28,gün 36,5
29,gün 36,7
30,gün 36,6x
31,gün 36,9
32,gün 36,6
33,gün 36,6
34,gün 36,5
35,gün 36,5
36,gün 36,5
37,gün 36,6
38,gün 36,6 idrar testi neg. bugün sabah kan verdim ama sonuç çıkmadı aksilik yarına çıkar dediler sadece ateş umutlandırıyor yoksa çok yıprandım çok hiç ilgilenmiycem...

canım tahmini dpo 12 desin idrarda çıkmamış olabilir zaten,
kan testinde anlaşılır şimdi inş güzel haberler vereceksin ateşin çok güzel

aaa bu süper bi haber tebrikler canım
günün geçmişmiydi,
birde ateş tablon nasıldı koyarmısın?

Cnm ben tam günümde yaptım sayılır bir gün geçti ateş tablomu çıkarmadım ama ateşim benim hep aynıydı 36.4

saol canım bende iyiyim çok şükür uğraşıyoruz işte amin hepimizinki hayırlısıyla gelir inşallah

Beta-hCG 83.77 Allah aşkınaa derhal cevap nolur kızlar bu hamileyim demek mi???

fatosss
bat ne zamandi senin
atesin zaten super otesiydi ya hic dusmedi belliydi ama cok umit vermek istemedim

bat gelmis miydi????

gerçekten mi canım eşim yanımda heyecanla cevaplarınızı bekliyoruz düşük mü değer normal mi???

gerçekten mi canım eşim yanımda heyecanla cevaplarınızı bekliyoruz düşük mü değer normal mi???

eşinle birbirinize kocamannnnnnnnnnnnnnnnn sarılın canımmmmm tadını çıkarın canım hamielesin ve değerin süperrrrrrrrrrrrrr senin haberini bekledim hep

canım değer çokmu düşük Allah bağışlasın bize nolur yarabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş. inanamıyorum halaaaaaaaa

eşim namaz kılmaya başladı yemin ederim sapıttık napıcamızı bugünki stresimizi siz en iyi anlıyacaklarsınız Allahım müthiş bi duygu aağlıyoruz sevinçten aallaahım tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu amiiiinnnnnnnnnnnnn............. şükürrrrrrrrrrr......Allahım devamını sağla inş. kucağımıza almayı nasip et

aminnnnnnn canimcimmm
artik rahat ol ve tadini cikar
bebegin seninle
saglikla da kucagina gelicek
hamilesin artik oleyyyyy
bize de dua et fatoscum iyki bakmisim topice az once nasil sevindim
darisi basimizaaaaaaa

calismalarinin karsiligini aldin kizzzz sabah aksam iyi calistin bu ay

canım değer çokmu düşük Allah bağışlasın bize nolur yarabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş. inanamıyorum halaaaaaaaa

canım değerin düşük değil keyfini çıkar
sen artık gebişsinnnn
şimdi 9 ay sürecek bir süreç seni bekliyor
inşalah çok güzel sağlıklı bir yavrun olur
bu arada tez vakitte diğer arkadaşlara olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…