Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım nasılsın, gözükmüyorsun epeydir umarım iyisindir.
adet belirtileriyle çok aynı canım ztn düşünme takılma belirtisiz de oluyor bu iş
hayırlısını nasip etsin rabbim inş bebeğin gelmiştir canım. batın ne zaman?

Son düzenleme:

b bebek olayı dışında sükürler olsun çok iyiyim canım huzurlu bi yuvam var eşimle aram çok iyi ama hep bi yanımız eksik batımıda bilmiomki kuzum ya 31-34-31-38 günde falan adet oldum en son 38 günde oldum kestiremiorum hiç bugün 30.günüm sen nasılsın işler çok yoğun hep okuyorum sende kimyasal geçirmişsin canım bdaha olmaz inşallahh üzülmezsin neler yaşıoruz kadın olmak çok zor:)

canım yaa maşallah size siz iyi olunda bebeğinizde gelicek inş
en fazla 1 haftan var o zmn cnm hadi hayırlısı inş bebeğin geliyordur bu ay...
bende geçen ay evt kimyasal geçirdim, inş tekrarı olmaz korkmuyo değilim, kadın olmak gerçekten çok zor..
hakkımızda hayırlısı bu ay eşimle bazı günler küstüm pek iyi değerlendiremedik ama
umut dünyası işte yinede acaba mı diyosun...

çok uzun zaman oldu siteye giriş yapıp bir şeyler yazmayalı ama hepinizi yakından takip ediyorumm her gün girip okuyorumm sizleri çok özledimm ama biraz ayrı kalmak iyi geldi gibi kafamı biraz olsun boşaltabildimm
every arkadaşımm hakkında hayırlısı olsunn olimbera umarım hayırlı haberler alırsınn nisbhr kistin bir an evvel atarsında bebiş için çalışmaya başlarsın umarımm yokh hamile olduğunu okuduğumda çok sevinmiştim ama Allahtan hayırlısı bir dahaki sefere sağlıcakla gelir inşallah bebişin ronya hayırlı doğumların olsun Rabbim sağlıcakla kurtarsın bebişini kucakla ... aysunummm arkadaşımm özledim senii çok .... hayırlı haberlerini tez zamanda alırız inşallahh karanfilce senide göremiyorum pek sende tez vakitte bebiş haberini alırsın inşallahhh diğer yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler Allahım gönlünüzün muradını tez vakitte versin inşallahhh....bu arada bebişim olsun sanada çok üzüldümm arkadaşımm Allahtan hayırlısı ...
gelelim bana döngüm bu ay çok uzadı hayıt hapı kullandım ona bağladımm ama bilemiyorumm tabi bugünn dpo 14
My]Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com Ovulation Chart[/url tablom böyle ateşime güvenip sabah test yaptım ama negatiff acaba çatladığım yerimi yanlış güne işaretledi ff üzüldümm ama hayırlısı bekliyorumm sizin yorumunuz nee
hepinizi öptümm kendinize iyi bakınnn fatoş bu arada seni unuttum kusura bakma merakla bekliyorum sonucunu inşallah bebişin seninledir

canim insallah bebegin seninledir
belirtileri bosver adet belirtileriyle de hamilelik oluyor cunku

ben de bu ay ates olcmuyorum, daha dogrusu takip bile etmiyorum, son kararim da bu calisma diye birsey de dusunmiycem ne zaman istersek, biraz rahat kalmak istedim ve bu bana iyi geliyor canim.
insallah yeniden hamile kalicaz canim saglikla

every seni görmek ne güzell ailemden birini görmüş gibi sevindimm inan

canım nasılsın nezamandır yoksun evet tablon çok güzel maşallah hep yükslerek devam etsin inşallah belkide o ölçmediğin gün veya bi inceki gün çatlamışsındır 4-5 gün daha sabret bakalım
hayıt hapını neden kullandın bi sorun mu vardı sende
valla öncedende görüşmüştük ama insan o kadar çok şey okuyo ki karıştırıyo kimde ne vardı
bende buay artık ölçmiycektim ateş falan ama soğan kürüne başlamaya karar verdim o yüzden ateşi takip etmek istediğim nası seyredicek diye

Son düzenleme:

düşündüğün için sağolasın canım.. ben iyiyim şükür.. şu an dinlenmeye aldım kendimi.. bizim eşimin hız problemi var o yüzden aşılmadan daha umutluyum açıkçası artık aşılmayı bekliycez..
ateşin gerçekten güzel, çizgi yanlış yerde olabilir ama yine de güzel hayırlısıyla gelsin canım

every merhaba nasılsınnn
kutsev de geçmişde sanırım.. nasıl gidiyor hamilelik canım

Son düzenleme:
every merhaba nasılsınnn

merhaba canim
ben de seni anmistim onceki gelislerimde
goremedim uzun zamandir
ne olsun biraz degisik onceki aylardan
kafam rahat ne yalan soyliyim bebek tabiki aklima geliyor ama olursa olur havalarindayim bu ay ve hicbir sey yapmiyorum
sebep sadece benim cok fazla bu konunun ustune dusmemden dolayi canimi skmam, ama su an rahatim gercekten, umarim boyle devam eder..

sen de dinlenmedesin biliyorum
ben de bu ay takip falan yapmiyim bakalim nasil olucak
oyle yatma bacaklari dikme falan yok bu ay bende, gun takip etme hicbiri

Son düzenleme:

ben zaten her ay rahattım stresim çok olmuyor. ama şu sıralar bebeği unutmaya çalışmak daha çok hatırlatıyor insana.. sanki bebeği unutmaktan çok artık bebeğimiz olmayacağını kendime kabullendirmeye çalışıyormuşum gibi geliyor bana.. unutmaya çalışmak sanki daha çok hatırlatıyor. ne bilim değişik bişey..
bir de geçen ay hergün yaptık ama yine de olmadı ya artık sanki elimden gelenin sonuncusunu da yapmışım hiç bir ihtimale yer vermemişim artık geriye bişey kalmadı gibi geliyor.

kizlar nasilsiniz :119:
uzun zamandir internet problemimiz vardi onun icin giremiyordum
ben cok iyiyim bebisim de simdilik 9+2yiz:97:
girdigimden okumadigim butun sayfalari okudum
butun hamisleri tebrik ederim
every karanfilcem nisbhr yokh darisi sizlerin basina:116:

bebis buyuyor, darisi basimiza canim
senin icin de kolay bir hamilelik olsun

386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar sizce ff nin çizdigi çizgi doğru yerde mi??? klomen kullanmıştım.bazı arkadaşlar birden fazla yumurta olmuş olabilir dio.sizce de öle mi?

ben cizgiyi gormesem eger 17.gun catlamis derdim
ama bilmiyorum ki klomen hakkinda da bilgim yok ama oyle yaziyorlardi topicte birden fazla yumurta olabilir diye
sen 15.gun gormussun ovulasyonda pozitifi bu durumda o ara catlamasi normal 15, 16, 17 bekleme surecin hayirli olsun

kızlar dün doktora gittim.keseyi gördük.çok şükür hamileyim.darısı sizlerin başına.....

tebrik ederim canimhayirli olsun saglikla gelsin bebisin kucagina

canim hayirli olsun yeni dongun
insallah yeni dongunde bebegin seninle olur
sicak su torbasi iyi de sanirim kanamayi cogaltiyor ben genelde ayaklarimin altinda tutuyorum karnimda degil de
ama gunduz atesine bakma
sabah bazal ates onemli onda dusus olmaliydi bugun adet olduysa, eger gun icinde olctuysen bu yaniltici olabiliyor sne sabah yataktan kalkmadan once bakmalisin atesine canim

insallah hamilesindir canim
eger 6da olctugun ates en az 3 saatlik bolunmemis uykuylaysa onu kabul etmelisin sanirim
gerci biraz uyuyp yine kalkinca ates hemen hemen ayni oluyor ama yine de sabahkini kabul etmek lazim
umarim yarin yukselir atesin iyice

ovulasyon testinde pozitifi gördügün gün çatlama imkanı var mı? 14. gün pozitifti.ikisi de aynı kalınlıktaydı..15. gün ise test çizgisi diğerinden daha koyuydu..anlamadım ben bu işten bişiiii

canım çok sağol, hayırlısıyla yeniden bulacağız bebişleri inşallah,
tablon bence çok iyi gidiyor, böyle sabit giden ateşlerden genelde çıkıyor bişeyler
inş bebiş gelecek

canım maşallah sana ve bebişinine
darısı başımıza inş tüm isteyenlere, rabbim kavuştursun meleklerimize.

Son düzenleme:

sağol canımm iyiyim çok şükür sen nasılsınn .. sabredicez canımm hayırlısı artıkk aslında o günde ölçmüştümm ama biraz boğaz enfeksiyonum vardı 36.9 çıkmıştı o nedenle yanlıştır ff nin kafasını karıştırmayayımm dedimm şimdi tekrar girdimm o günkü ölçümü ama çizginin yerini değiştirmedi hayırlısı artıkk
hayıt hapı gebeliği kolaylaştırıyor demişti arkadaşlar bende dr umla görüştüm bitkisel olduğu için alabilirsin sıkıntı olmaz dedi bende kullandımm bilinene bir sıkıntı yok canımm
ateş ölçmek insanda takıntı yapıyor vazgeçilmiyor kolay kolay umarım seninde bebiş tez zamanda gelirr

inşallah hayırlısıyla hepimiz kavuşalımm bebişlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…