Beta-hCG 83.77 Allah aşkınaa derhal cevap nolur kızlar bu hamileyim demek mi???
canım değer çokmu düşük Allah bağışlasın bize nolur yarabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş. inanamıyorum halaaaaaaaa
Slm kızlar ben bugun test yaptım ikinci cizgi silik cıktı sanırım hamileyimYarın kan a gidecegım inş.
canım hepimizi hatırlamışsın çok sağol.güzel dileklerin için de teşekkür ederim.çok uzun zaman oldu siteye giriş yapıp bir şeyler yazmayalı ama hepinizi yakından takip ediyorumm her gün girip okuyorumm sizleri çok özledimm ama biraz ayrı kalmak iyi geldi gibi kafamı biraz olsun boşaltabildimm
every arkadaşımm hakkında hayırlısı olsunn olimbera umarım hayırlı haberler alırsınn nisbhr kistin bir an evvel atarsında bebiş için çalışmaya başlarsın umarımm yokh hamile olduğunu okuduğumda çok sevinmiştim ama Allahtan hayırlısı bir dahaki sefere sağlıcakla gelir inşallah bebişin ronya hayırlı doğumların olsun Rabbim sağlıcakla kurtarsın bebişini kucakla ... aysunummm arkadaşımm özledim senii çok .... hayırlı haberlerini tez zamanda alırız inşallahh karanfilce senide göremiyorum pek sende tez vakitte bebiş haberini alırsın inşallahhh diğer yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler Allahım gönlünüzün muradını tez vakitte versin inşallahhh....bu arada bebişim olsun sanada çok üzüldümm arkadaşımm Allahtan hayırlısı ...
gelelim bana döngüm bu ay çok uzadı hayıt hapı kullandım ona bağladımm ama bilemiyorumm tabi bugünn dpo 14
My]Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com Ovulation Chart[/url tablom böyle ateşime güvenip sabah test yaptım ama negatiff acaba çatladığım yerimi yanlış güne işaretledi ff üzüldümm ama hayırlısı bekliyorumm sizin yorumunuz nee
hepinizi öptümm kendinize iyi bakınnn fatoş bu arada seni unuttum kusura bakma merakla bekliyorum sonucunu inşallah bebişin seninledir
kizlar nasilsiniz :119:
uzun zamandir internet problemimiz vardi onun icin giremiyordum
ben cok iyiyim bebisim de simdilik 9+2yiz:97:
girdigimden okumadigim butun sayfalari okudum
butun hamisleri tebrik ederim
every karanfilcem nisbhr yokh darisi sizlerin basina:116:
Slm kızlar ben bugun test yaptım ikinci cizgi silik cıktı sanırım hamileyimYarın kan a gidecegım inş.
fatoss kullanıcısından alıntı
canım değer çokmu düşük Allah bağışlasın bize nolur yarabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş. inanamıyorum halaaaaaaaa
Beta-hCG 83.77 Allah aşkınaa derhal cevap nolur kızlar bu hamileyim demek mi???
Furtado ve Fatoss tebrikler. Ya ben burayı takip etmeye başlayalı uzun zaman olmadı ama her ay burası bu kadar verimli mi, ne çok hamiş çıktı, ne güzelEn azından insanın morali düzeliyor burda. Darısı bizlere ve tüm isteyenlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?