canımaynı gün aldık sayılır müjdeleri rabbim sağlıkla sıhhatle bizlere bağışlasın bebişlerimizi...
Cnm benim çok tşk ederim sağol allah ragzı olsun amin. inş. darısı seninde başına rabbim inş. sanada en kısa zamanda verir bir bebiş tatlım
rica ederim canım her zaman yardımcı olmak istrim bilgim dahilinde.
ateşine göre banada öyle geldi sanki 15. gün çatlamış
15+14 29. gün olabilirsin son 3 günün :)
inş hayırlı haberlerle gelirsin.
canımaynı gün aldık sayılır müjdeleri rabbim sağlıkla sıhhatle bizlere bağışlasın bebişlerimizi...
amin! cok tesekkur ederim guzel dualarin icin. Allah saglikla sana bagislasin bebegini. Insallah benim de bu ay olurda hamilelik donemini de paylasiriz :)
merhaba kızlar bugün ateşim düşmeyince idrar testini tekrarladım idrarda pozitifi görünce kana gittim kandada pozitif çok şükür Rabbim tez zamanda isteyen herkesede nasip etsinn
My]Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com Ovulation Chart[/url
Canımm forumtakip'te mesajını görür görmez tebrik edeyim dedim. Çok sevindim canım, Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasib etsin, darısı bizlere inşallah :)
Bu arada ben UmutSunuz (nick değişikliği :) )
merhaba kızlar bugün ateşim düşmeyince idrar testini tekrarladım idrarda pozitifi görünce kana gittim kandada pozitif çok şükür Rabbim tez zamanda isteyen herkesede nasip etsinn
canım tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah...baya uzun bi tablo olmuş ama sonu süper olmuş..
Öncelikle çok tşk ederim tatlım ama sende bak üzülme elbet seninde bebeğin gelicek inş. yarabbim kafanı takma ben bu ay kafamı takmamıştım regl olcam dıye beklıyordum baktım hamileym sende takma tatlım inş. nisanda gelir seninde bebişin cnm
ARKADAŞLAR BU ARADA BENDEN SİZE TAVSİYE ŞU VUCUT ÖLCULERINI ÇOKTA KAFAYA TAKMAYIN BENIM VUCUT ISILARIM HEP 36.4 İLE 36.5 ARASI OYNUYORDU REGL OLURUM DIYORDUM BAKIN BUGUN DE ÖLCTUM 36.5 HAMİLEYİM
canim sikma canini. benim de bu ay cok karnim agirdi. kistten dolayi oluyor muhtemelen cunku bende de kist var. senin ki tek tarafli miydi? kac cm?
ben sogan kuru yapiyorum. gel sende yap beraber yapalim.
sağolasın canımm inşallahh darısı sağlıkla hepinizin başına tez vakitte sorma bir ara yumurtlamayacağım diye bile korktumm neyseki sonu güzel oldu
canim cok tebrik ederim
ayagini suru bizim icin
hayirli olsun bebisin saglikla gelsin kucagina[/COLOR]
merhaba kizlar:119:
sabah erkenden kalkdim sayfalari okudum:126:
bide bakiyorum hamislerimiz var
brccn84 fatoss furtado yasib2538
:118:kizlar tebrikleeeer:118:
insAllah saglikli bir hamilelik gecirip sag salim kucaginiza alirsiniz Amin
bu haberlerin devam etmesi dilegile
canım çook sevindim kucağına almak da nasip olur inşallah
bizlerede cok dua et olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?