Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım aynı gün aldık sayılır müjdeleri rabbim sağlıkla sıhhatle bizlere bağışlasın bebişlerimizi...
 
Cnm benim çok tşk ederim sağol allah ragzı olsun amin. inş. darısı seninde başına rabbim inş. sanada en kısa zamanda verir bir bebiş tatlım

amin! cok tesekkur ederim guzel dualarin icin. Allah saglikla sana bagislasin bebegini. Insallah benim de bu ay olurda hamilelik donemini de paylasiriz :)
 
canım aynı gün aldık sayılır müjdeleri rabbim sağlıkla sıhhatle bizlere bağışlasın bebişlerimizi...

aa canım yaaİnş. cnm sağlıkla alırız kucağımıza Amin

amin! cok tesekkur ederim guzel dualarin icin. Allah saglikla sana bagislasin bebegini. Insallah benim de bu ay olurda hamilelik donemini de paylasiriz :)

İnş. cnm inş. seninde olur bu ay inş. hep birlikte güzel hamilelik bir yolculuğa devam ederiz tatlım
 

Canımm forumtakip'te mesajını görür görmez tebrik edeyim dedim. Çok sevindim canım, Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasib etsin, darısı bizlere inşallah :)
Bu arada ben UmutSunuz (nick değişikliği :) )
 

sağolasınn canımm güzel arkadaşımm benimm rabbim sanada tez zamanda nasip etsin inşallahhh
 
canım tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah...baya uzun bi tablo olmuş ama sonu süper olmuş..

sağolasın canımm inşallahh darısı sağlıkla hepinizin başına tez vakitte sorma bir ara yumurtlamayacağım diye bile korktumm neyseki sonu güzel oldu
 

çok doğru söylüyorsun gerçekten bizde bugün dra gittik dr benm kisti önemsemedi ilaç bile vermedi şükür çünki basit kist küçülmüş dedi ,ama eşimin harektsizlik sorunu var onun için tedavi olmalısın dedi o da 5-6 ayı bulur dedi yani bizim bebiş haberi 5-6 ay sonramı olur nolur bilmyrm artık hakkımıza hayırlısı , daha çok gençsiniz diyo bize şaşırıyolar yurt dışında 30 a yakın bebk düşünüyolar bizide görünce dr şok oldu :)ben içimden bide bizim türkiyeyi düşününce kayınvalidem "artık olsun size nine dedemi desin demişti bi kere" o geldi aklıma.bende ovulasyona kadar ateş ölçmüycm ovu gününü bilyrm artık 3 ayım olck bu ay pozitiften sonra başlarım öyle yani .
Ama senin adına çok sevindim canım Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin:)bilmyrm cnm ne zaman gelir ama sağlıkla gelir inşallah.kafaya takma diye dr ve hemşirede söyledi bize bugün:)
 
canim sikma canini. benim de bu ay cok karnim agirdi. kistten dolayi oluyor muhtemelen cunku bende de kist var. senin ki tek tarafli miydi? kac cm?
ben sogan kuru yapiyorum. gel sende yap beraber yapalim.

cnm bende türkiyede 2 taraflıydı en son ,buraya geldik soğan kürünü duydum 3 ay yaptım; ilk hafta 15 gün, sonraki aylar 7 şer gün yaptım geçen ayda yapmadım neyse 3 hafta önce ultrsona girmiştim sol over normal sağ overda 6.3*4.2*4.0 cm diye sonuç çıktı acaba tek rakamda kaça mukabil ediyo bilmyrm? bugünde dr gittk tekra dr bunda bişey yok önemsencek dedi türkyedeki drm da öyle söylemişti içi sıvıdolu lezyon dedi tahlillerde temiz şükür ilaç falanda vermiyolar bizde sorun eşimde sperm harektsiziliği var onuda başka dr a yönlendirdi tedavi gerekli dedi kafaya takmayın olur diyo bana sen daha bebksin diyo çok babacan bi adamdı:)yani soğan kürüne devm etsemmi diye düşündüm ama daha çok pko lara yarıyo sanki onu da kaç ay yapmk lazm bilmyrum sence kistim kç cm ?sanada geçmiş olsun cnm inşlh en kısa zamanda atlatırız .
 
merhaba kizlar:119:
sabah erkenden kalkdim sayfalari okudum:126:
bide bakiyorum hamislerimiz var
brccn84 fatoss furtado yasib2538
:118:kizlar tebrikleeeer:118:
insAllah saglikli bir hamilelik gecirip sag salim kucaginiza alirsiniz Amin
bu haberlerin devam etmesi dilegile
 

canım gözünaydın hayırlı olsun bizede dua et inşallah


canım neler yapmıştın bu ay hayıt hapı demiştin galiba adını versene bizde alalım
günde kaç aç mı tok mu sabah akşam mı
bide sen nekadardır uğraşıyodun
 
Son düzenleme:

canim cok tebrik ederim
ayagini suru bizim icin
hayirli olsun bebisin saglikla gelsin kucagina
[/COLOR]

sağolasın canımm benim inan öğrendiğim andan itibaren isimlerinizi tek tek sayarak dua ettim hepinize Rabbim sizlerede tez vakitte nasip etsin inşallahh
 

teşekkür ederim canımm sende bebişini sağlıcakla kucağına al inşallahh
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…